Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Politika

Izbori 2017: Dubravko Bedeković Buco: Zašto sam se kandidirao

        17.05.2017.         2148 pogleda
Izbori 2017: Dubravko Bedeković Buco: Zašto sam se kandidirao

Zato jer sam lokal-patriota. Jer je Špišić Bukovica moja mikro Hrvatska. Osjećam se dužan pokazati, kako se voli svoja zemlja i svi njeni ljudi, ne samo u ratu, nego u miru. Želim da svi moji pokojni prijatelji, branitelji i njihove obitelji koje su s nama na zemlji, kažu: da to je Hrvatska za kakvu su se naši sinovi i unuci borili.

Da ja sam branitelj i u miru. U ratu smo obranili geografske granice. Sada branimo ono najvažnije, ljudskost, dignitet, jezik i običaje. Neću i ne dam da netko nosi vijence i pali svijeće mojim prijateljima na obljetnice ''Bljeska'', ''Ljeta'' i ''Oluje'', a meni živom branitelju psuje mater i viče puši k. na sjednicama vijeća i na nastupu KUD-a. E pa takav nije moj i ne može više biti načelnik Špišić Bukovice.

Ja hoću jednakomjeran razvoj cijele općine Špišić Bukovica. Hoću Njemačku, Austriju, Belgiju i Francusku dovesti ovdje, a ne da vaša djeca odlaze ondje raditi.

Da, ja i Slavica, moja buduća zamjenica to možemo. Naši prijatelji iz EU žele ovdje investirati i zato ću im kroz moje projekte dati šansu.

Istina je da sam razgovarao sa našim saborskim zastupnikom i zastupnicom i tražio njihovu podršku za moja tri kapitalna projekta i dobio sam je. Realan sam i znam s ljudima razgovarati i razložiti ciljeve. Vidjet ćete opet Špišić Bukovicu kako hvata EU priključak kao i naše susjedne općine, Pitomača i Veliki Grđevac.

Tako je, ja imam snage za realizaciju velikih projekata, koji će donositi novac i radna mjesta Špišić Bukovici. Ponosan sam na to znanje koje sam stekao studirajući. Zato dragi moji mladi prijatelji, učite Njemački i Engleski, jer će vam trebati ovdje u Špišić Bukovici, kako bi mogli aplicirati na radna mjesta koja će se otvarati u Špišić Bukovici. Vjerujem u vas mlade i zbog vas sve ovo i činim. Nemojte sjediti na ušima. Poslušajte ovaj glas mudrosti, iskustva i razuma.

Stoga dajte svoj glas mojoj nezavisnoj listi i meni kao kandidatu za načelnika u nedjelju. Neka svima bude bolje, a ne jednom čovjeku koji je sebi umislio da je Faraon ili Napoleon, a u stvari je kao Goebells i misli da će ponavljanjem laži, laž postati istina. Tom pozeru koji se sve četiri godine naslikava za lokalne novine i ide na sve ceremonijale, pa ni ne stigne raditi načelnički posao recite NE.

Recite mu veliko NE. Ali ne poništavajte glasački listić, već uredno zaokružite listu broj 1 i Dubravka Bedekovića.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Politika