Jokić: Reforma obrazovanja povećava šanse za širu društvenu promjenu
Ministrica Vučković: Njavro i Rimac nisu na mene utjecale
Plenković: Josipa Rimac i drugi upleteni u aferu trebali bi biti isključeni iz HDZ-a
Grčić: Hrvatska posljednja po iskoristivosti EU-ovih fondova
Grčić: Hrvatska posljednja po iskoristivosti EU-ovih fondova
Grčić: Hrvatska posljednja po iskoristivosti EU-ovih fondova
Bulj smatra da nisu krivi samo privedeni, nego i politike vlada

  Politika

Izbori 2017: Dubravko Bedeković Buco: Zašto sam se kandidirao

        17.05.2017.         1741 pogleda
Izbori 2017: Dubravko Bedeković Buco: Zašto sam se kandidirao

Zato jer sam lokal-patriota. Jer je Špišić Bukovica moja mikro Hrvatska. Osjećam se dužan pokazati, kako se voli svoja zemlja i svi njeni ljudi, ne samo u ratu, nego u miru. Želim da svi moji pokojni prijatelji, branitelji i njihove obitelji koje su s nama na zemlji, kažu: da to je Hrvatska za kakvu su se naši sinovi i unuci borili.

Da ja sam branitelj i u miru. U ratu smo obranili geografske granice. Sada branimo ono najvažnije, ljudskost, dignitet, jezik i običaje. Neću i ne dam da netko nosi vijence i pali svijeće mojim prijateljima na obljetnice ''Bljeska'', ''Ljeta'' i ''Oluje'', a meni živom branitelju psuje mater i viče puši k. na sjednicama vijeća i na nastupu KUD-a. E pa takav nije moj i ne može više biti načelnik Špišić Bukovice.

Ja hoću jednakomjeran razvoj cijele općine Špišić Bukovica. Hoću Njemačku, Austriju, Belgiju i Francusku dovesti ovdje, a ne da vaša djeca odlaze ondje raditi.

Da, ja i Slavica, moja buduća zamjenica to možemo. Naši prijatelji iz EU žele ovdje investirati i zato ću im kroz moje projekte dati šansu.

Istina je da sam razgovarao sa našim saborskim zastupnikom i zastupnicom i tražio njihovu podršku za moja tri kapitalna projekta i dobio sam je. Realan sam i znam s ljudima razgovarati i razložiti ciljeve. Vidjet ćete opet Špišić Bukovicu kako hvata EU priključak kao i naše susjedne općine, Pitomača i Veliki Grđevac.

Tako je, ja imam snage za realizaciju velikih projekata, koji će donositi novac i radna mjesta Špišić Bukovici. Ponosan sam na to znanje koje sam stekao studirajući. Zato dragi moji mladi prijatelji, učite Njemački i Engleski, jer će vam trebati ovdje u Špišić Bukovici, kako bi mogli aplicirati na radna mjesta koja će se otvarati u Špišić Bukovici. Vjerujem u vas mlade i zbog vas sve ovo i činim. Nemojte sjediti na ušima. Poslušajte ovaj glas mudrosti, iskustva i razuma.

Stoga dajte svoj glas mojoj nezavisnoj listi i meni kao kandidatu za načelnika u nedjelju. Neka svima bude bolje, a ne jednom čovjeku koji je sebi umislio da je Faraon ili Napoleon, a u stvari je kao Goebells i misli da će ponavljanjem laži, laž postati istina. Tom pozeru koji se sve četiri godine naslikava za lokalne novine i ide na sve ceremonijale, pa ni ne stigne raditi načelnički posao recite NE.

Recite mu veliko NE. Ali ne poništavajte glasački listić, već uredno zaokružite listu broj 1 i Dubravka Bedekovića.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije PolitikaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.