Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Viroexpo

Izaslanstvo Viroexpa u Privrednoj komori Srbije

        30.06.2012.         2506 pogleda
Izaslanstvo Viroexpa u Privrednoj komori Srbije

Izaslanstvo Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede razgovaralo je jučer u Beogradu s predstavnicima Privredne komore Srbije - potpredsjednikom Slobodanom Samardžićem, direktorom Ureda za regionalnu suradnju Milivojem Miletićem, tajnikom Udruženja za metalnu i elektro industriju Ljubišom Obradovićem, savjetnikom Ureda za regionalnu suradnju Denisom Jukićem i stručnom suradnicom iz Službe za promociju Tatjanom Pantović. Razgovorima je prisustvovao i Goran Masnec, direktor Predstavništva HGK u Srbiji.

Razgovaralo se o modalitetima nastupa Srbije, kao zemlje partnera, na 18. „Viroexpo"-u, Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, koji će se održati u Virovitici, 18. - 20. siječnja 2013. godine.  Bilo je riječi i o ostalim mogućnostima razvoja međusobne gospodarske suradnje, osobito kroz formiranje zajedničkih tvrtki u cilju zajedničkog nastupa na tržištima trećih zemalja.

Izaslanstvo Viroexpo-a posjetilo je i Predstavništvo Hrvatske gospodarske komore u Srbiji gdje ih je primio direktor Predstavništva Goran Masnec sa suradnicima. Upoznali su ih sa specifičnostima gospodarstva Srbije.

Izaslanstvo su činili članovi Organizacijskog odbora sajma „Viroexpo", predsjednik  Tomislav Tolušić, župan  i članovi Zdravko Dijaković, dožupan  i Milan Vanđura, tajnik Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Virovitica, direktor Viroexpa Igor Andrović i stručni suradnik u županiji Dalibor Per.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

karlo01
30.6.2012. 23:57
stručni suradnik u županiji .Dok nam takovi predstavljaju gospodarske aktivnosti nema nam prosperiteta i napretka u ovoj našoj maloj varoši


Još iz kategorije Viroexpo