Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Obrtništvo

Izabrano novi vodstvo Obrtničke komore, predsjednik Ivan Kostelac

        24.03.2015.         3145 pogleda
Izabrano novi vodstvo Obrtničke komore, predsjednik Ivan Kostelac

Novi predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije za mandatno razdoblje od 2014. do 2018. godine je Ivan Kostelac iz Pitomače, odlučio je novi saziv Skupštine Obrtničke komore. Potpredsjednik je Zlatko Šomođi iz Slatine. Ivan Kostelac član je Udruženja obrtnika Pitomača od osnutka, djelovao je u raznim tijelima i komisijama, a u nekoliko mandata bio je član Skupštine i Upravnog odbora Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije. Građevinskim obrtom se neprekidno bavio od 1989. godine. "Bit ću prvi među jednakima i trudit ću se voditi ovi komoru na korist i zadovoljstvo svih obrtnika. Mojim prethodnicima nije bilo lako, a tako će biti i meni jer je vrijeme još uvijek krizno", rekao je Kostelac.

U Upravni odbor ušli su predsjednici udruženja obrtnika iz Orahovice Karl Šafer, Slatine Zlatko Šomođi, Virovitice Zdravko Šarić, te Zoran Horić iz Slatine i Damir Vanek iz Orahovice. Predsjednik Udruženja obrtnika općine Pitomače bit će imenovan naknadno. Nadzorni odbor čine Vladimir Ivoš iz Virovitica, Marija Babić iz Slatine i Danijel Begović iz Pitomače.

Potvrđen je i mandat novog saziva Skupštine koju čine Mladen Balić i Ivan Kostelac iz Pitomače, Dražen Boljkovac i Damir Vanek iz Orahovice, Zlatko Šomođi iz Orahovice, Ivica Česnik iz Suhopolja, Zoran Horić, Dražena Milković i Zlatko Šomođi iz Slatine te Željka Čizik, Hrvoje Šimunović, Slavko Moslavac i Zdravko Šarić iz Virovitice. Predstavnik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije u Skupštini Hrvatske obrtniče komore bit će Ivan Šantić.

Obrtnici Virovitičko-podravske županije podržat će dosadašnjeg predsjednika HOK-a Dragutina Ranogajca i još jednom predsjedničkom mandatu.

Skupštinarima, članovima Upravnog odbora i komorskog ureda te svim obrtnicima i medijima zahvalio se dosadašnji predsjednik Vladimir Ivoš. "U mom mandatu koji je bio relativno kratak bilo je dosta burnih situacija, ali svi zajedno uspjelo smo to pregrmjeti i smiriti brod koji je ušao u oluju. Morali smo napraviti organizacijski i financijski preustroj, mislim da smo to uspješno obavili. S druge strane imali smo proslavu 160 godina obrtništva gdje smo bili domaćini kolegama iz Bavarske i 20 godina naše Obrtničke komore", rekao je Ivoš naglasivši kako će, unatoč zdravstvenim problemima biti aktivan i ostati kao podrška savjetima novom predsjedniku i novom Upravom odboru .

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obrtništvo