Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  SDP

Izabela Jelačić nova predsjednica Foruma mladih SDP-a Slatine

        22.10.2012.         5568 pogleda
Izabela Jelačić nova predsjednica Foruma mladih SDP-a Slatine

U petak 19.listopada održana je redovna izborna konvencija Foruma mladih Gradske organizacije SDP-a Slatina na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Na mandate u trajanju dvije godine za predsjednicu je izabrana Izabela Jelačić, za potpredsjednike Tatjana Žnidarec i Stjepan Krpačić. Izabran je i novi Gradski odbor Foruma mladih od pet članova.

Konvenciju je otvorila dogradonačelnica Grada Slatine Jovana Žnidarec, a okupljene je u ime gradske organizacije SDP-a Slatina pozdravio predsjednik Srećko Bosak, kao i budući kandidat za gradonačelnika Grada Slatine Slobodan Perić.

Konvenciji su prisustvovali i potpredsjednica Foruma mladih SDPH Arijana Lekić-Fridrih, tajnik Foruma mladih SDPH Marko Krička, član Glavnog odbora SDPH Nikola Domitrović,predsjednik FM SDP-a Grada Zagreba Nenad Livun, predsjednik FM SDP-a Grada Splita Bojan Kralj, predsjednica FM SDP-a Grada Solina Franka Oreb, predsjednik FM SDP-a Istarske županije Ivan Lukež, predsjednica FM SDP-a Vukovarsko-srijemske županije Gordana Kobac, predsjednik FM SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije Marko Filipan, predsjednik FM SDP-a Koprivničko-križevačke županije Mišel Jakšić, tajnica FM SDP-a Krapinsko-zagorske županije Agata Cvitić, predsjednica FM SDP-a Grada Đurđevca Ana Siladić, predsjednik FM SDP-a Grada Koprivnice Željko Vugrinec te predstavnici mladih socijaldemokrata Virovitice, Špišić Bukovice, Orahovice, Mikleuša, Čačinaca, Nove Bukovice i drugi.

Gosti su u svojim pozdravnim riječima pozdravili sve okupljene, podsjetili koliko je teško znalo biti SDP-ovac u ovom kraju i poželjeli novom vodstvu sreću te izrazili nadu kako dolaze neka bolja vremena. Također su im zaželjeli sposobnosti, hrabrosti i spremnosti kroz lokalne izbore, podsjetivši sve kako uskoro dolaze te kako će velik dio kampanje biti na njima, mladima, čija imena očekuju vidjeti i na gradskim te županijskim listama.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

run-dmc
24.10.2012. 22:04
Slatini bi bolje bilo da je zadesi opći potop, nego da joj budućnost kroji društvo iz uvoda članka. Pa neki od tih klinaca su slučajevi centra za socijalnu skrb...
Templarius
23.10.2012. 13:22
ti si hram bozji, ja sam hram bozji, svi oko nas su hram bozji... u tvojem srcu i mome i srcima svih nas je hram bozji... nije medju zidinama samostana, nije medju koricama knjiga niti medju kipovima svetaca i andjela... hram bozji je u tebi... kreni do toga i shvatiti ces da biti katolik ili musliman ne znaci biti pred bogom pravedan... mozda razumijes, mozda i ne...
Templarius
23.10.2012. 11:59
vrli vjernice... odgovori mi gdje je hram bozji? povukao se ili ne, razborit bio ili ne, kad vec tvrdite ovako samouvjereno da je bog , isus i duh sveti... sto je onda ili tko je ili gdje je hram bozji?
vobrado
23.10.2012. 11:54
Dakle! Nema se što komentirati dalje! Nije bjeg nego razboritost!
1911
23.10.2012. 11:22
Vobrado, nije ironija, za ništa od onog što sam naveo nema još dokaza pa ne treba naprečac suditi, zar ne...
Templarius
23.10.2012. 10:40
ajmo vjernici... gdje je hram bozji? kakve price od duhu svetom... sto su to dogme? i ako je vjera iskrena zato postoje dogme? jeli? dogme su vjerovanja u koja se ne smije sumnjati... a znate li vi tko ne sumnja? samo budala ne sumnja i bas u sve vjeruje... vjernik biti , ne znaci ici u ckrvu i moliti se, pred drugima klecati i praviti se... vjernik je onaj tko je cistog srca, ciste duse i pravedan je prema svima... sta je vjernici? muslimani, katolici, pravoslavni? di je vasa vjera? u boga ili u covjeka? sto se tice Partizana.. da... istina je mi Zuzuli smo stara partizanska familija, moji didovi i stricevi svi od reda bili su u prvim redovima kad se borilo protiv fazisma... tukli su se na sutjesci i neretvi... niti jedan zuzul nije bio u Ustasama... meni to dapace ne smeta cak mi je na cast... ali u partizanima je bilo najmanje komunista a najvise onih kojima je bilo ispod casti sluziti fasisticku gamad
vobrado
23.10.2012. 10:00
Ironija se uvijek lako prepozna, a fer i korektan komentar treba znati napisati. A za to ipak treba malo razmisliti, ako netko ima čime!
1911
23.10.2012. 9:52
Vobrado je u pravu, templarius, ne možeš iznositi takve ocjene samo zato što je u Španjolskoj otkriveno nekoliko tisuća slučajeva svećeničkog općenja s curicama i dječacima a u Americi nekoliko desetaka tisuća slučajeva. Ili što su neki propovjedači isusove misli iz ovih krajeva otišli zbog suknje ( ili od suknje ). Ili samo zato što neki fra Šime savine desetak milijuna ili tamo neki u zagorju, ili gdje već, pokupi svu crkvenu ( narodnu, rekao bi Koncil ) imovinu i pokuša zbrisati...Templarius, nije korektno od tebe, razmeš?
Jer, nema ti to s vjerom baš nikakve veze. S kriminalom možda, ali s vjerom ne!
jakisa
23.10.2012. 9:40
Stvarno je smjesno kad netko zeli bit veci papa od pape samog i kad partizani pricaju o vjeri. Templarius zalosno je to da ti drzis predavanje o vjeri, a ne znas da je Isus Bog. Ako nisi znao u krscana je jedan Bog u tri osobe: Otac, Sin i Duh sveti (prema tome i Isus je Bog), a za tvoju informaciju to ti se zove Presveto trojstvo.
Mikeš09
23.10.2012. 8:20
Templarius ``temperamentno`` i u sridu...još bi dodao da je žalosno što današnji mladi moraju pristupati u stranke jer ih glavonje i ljudski smradovi ne žele zaposliti ako ne potpišu pristupnicu što je dno dna ljudskog roda i te kvazi-demokracije... i za to su ginuli ljudi... da se danas više dijelimo nego prije i režimo jedni na druge...fuj...
vobrado
23.10.2012. 8:10
Nažalost, moram upotrijebiti izraz: lupetaš gluposti o vjeri.
Templarius
23.10.2012. 3:14
sdp i hdz ce za 4 godine morati ici u koaliciju da bi koliko toliko sacuvali vlast... kao i kod kurecica i ovjde treba vidjeti tko je ciji sin ili kci... politika je u hrvata nasljedna i rodbinska... bez obzira na partiju... iste gluposti ima i kod hdz-a... vobrado: Isus nije bio bog, vec sin bozji... kao sto ni Muhamed nije bio bog, vec samo prorok Alahov... jaka ti je vjera vobrado... da se takvi kao ti drze isusovog ucenja nebi ovakve gluposti drobili. nije ni cudo... svecenici se kurvaju, kradu i lazu, sto nebi i samozvani poznavatelji svetog pisma cinli isto...
miško
22.10.2012. 23:21
Hm, ne bih rekao vobrado! Da su ti oni prvi uzeli dušu ti ne bi radio to što radiš. Ta priča da je do 1990. neko nekome uzimao dušu su najobučnije floskule i laži. Nije bilo slobode, znam, bilo je teško, ali dušu nam nije nitko uzeo. Barem meni nije. Ni mojoj obitelji. A vidiš, vobrado, išli smo u crkvu, primjerice, i nitko nam nije branio. Baš nitko!
vobrado
22.10.2012. 22:45
Dapače! Uopće ne žmirim nego sam svjestan koliko smo kao narod pokradeni, od jedne vlasti od 1945. - 1990. od druge od 1990. do 2012. Jedni su nam ukrali dušu, drugi su nam ukrali materijalna dobra, treći su nam ubili volju da se stvar može promijeniti, četvrti će nas dotući svojim poštivanjem zakona na što mi nismo naviknuti.

Uh! Stvarno bi nam trebao zaokret u svakom pogledu!
miško
22.10.2012. 22:37
Ma dobro si ti primijetio, vobrado, samo si malo jednostran. A o tome žmiriš na jedno ili čak dva oka dok nas kradu ne beih želio trošiti riječi.
vobrado
22.10.2012. 22:26
Istina! I Isus je bio BOG. Neki se smatraju bogovima pa misle da su svi prije njih krivo radili i da će oni sada ispraviti sve nepravde, pa nažalost nastavljaju u istom smjeru. Imam iskustvo grada Požege gdje je SDP na vlasti. Žalosno ali istinito. Mjenjaju se stranke na vlasti ali se ne mjenja način djelovanja. Upravo je Isus promijenio način djelovanja i zato je uspio. Naravno, zato i što je Bog. Kada bi se ljudi na vlasti više bojali susreta s Bogom u vječnosti i polaganja računa za svoj ovozemni život, vjerojatno bi se pobrinuli da ovaj život na zemlji žive poštenije, korektnije i u skladu s Božjim zapovijedima. Nažalost, nije tako ma koliko god se mi trudili da Isusov način djelovanja zaživi među ljudima, pa i na ovim našim prostorima.
crna ruka
22.10.2012. 22:12
vobrado, treba govoriti ono što ti razumiješ.
Isus je u svojim počecima imao samo 12 slušatelja i osvojio je svijet. Jel sam u pravu?
miško
22.10.2012. 21:43
HDZ-ova škola, vobrado, ti to dobro znaš. Nije bitan sadržaj već forma. Nije bitno što pop kaže na misi već ko mu slini iz prvih redova.
vobrado
22.10.2012. 21:34
Koliko je nabrojeno gostiju na ovom skupu, ispada da mladih SDP-ovaca iz grada Slatine nije ni bilo, barem tako govori slika iz dvorane.


Još iz kategorije SDP