Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Politika

Ivica Kirin se zahvalio biračima na glasovima za izbor Vijeća mjesnih odbora

        13.05.2014.         1190 pogleda
Ivica Kirin se zahvalio biračima na glasovima za izbor Vijeća mjesnih odbora

Poštovane građanke i građani Virovitice, kao predsjednik Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice iskreno Vam se zahvaljujem na povjerenju koje ste ukazali kandidatima Hrvatske demokratske zajednice na izborima za vijeća mjesnih odbora.

Ukazano povjerenje nama je prije svega obaveza da i u narednim vremenima čvrsto i ustrajno zastupamo interese grada, imajući u vidu prije svega čovjeka kao pojedinca.

Hvala svim našim članovima, umirovljenicima, simpatizerima, volonterima, svim vrijednim i poštenim ljudima koji su u nama prepoznali ljude koji će i u naredne četiri godine raditi na dobrobit svih građana Virovitice, a to podrazumijeva prije svega razvoj gospodarstva i poboljšanje kvalitete života u mjesnim odborima te realizaciju niza započetih projekata.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Virovitice Ivica Kirin

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

goranh
14.5.2014. 14:13
Gradska uprava je s 01.01.2014.g.ukinula gradski prijevoz do prigradskog naselja Jasenaš,bez ikakove obavijesti mještanima.Do prošle godine Grad je plačao 2 EUR po kilometru Čazmatransu za tri puta tjedno prijevoz u grad i nazad,s tim da su po 5 kn plačali samo mlađi i socijalno ne ugroženi.To je iznosilo cca 150.000,00 kn godišnje.Mještani su dogovorili jedan puta tjedni prijevoz sa registriranim taksistom uz cijenu od 15 kn u jednom pravcu-tj.30 kn povratno.Da bi taksista vozio tri puta tjedno s tim da stanovnici Jasenaša ne plačaju ništa,Grad bi trebao platiti cca 30.000 kn,tj.2,50 kn po kilometru godišnje.
Grad troši za NAMIRNICE za potrebe Gradske uprave 300.000 kn godišnje.Kada se odbiju neradni dani,to je 1.150,00 kn dnevno!!!!
ČESTITKE GRADONAČELNIKU I HDZ NA IZBORIMA ZA VIJEČA MJESNIH ODBORA SA ŽELJOM DA SAMO TAKO NASTAVE!!!!!
drug
13.5.2014. 23:23
Dakle, obilazak mjesnih odbora prije izbora urodio je plodom. I šta sad? Pojeo vuk magare. I dalje nam statistika bilježi veliku nezaposlenost i odlazak mladih z grada trbuhom za kruhom. E kad tome gradonačelniče staneš na put tada valja javnosti iskeziti zube


Još iz kategorije Politika