Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Prosvjeta

Iskra Maravić, Ivan Horvat i Lucija Relić najbolji učenici Virovitičko-podravske županije za školsku godinu 2016./2017.

  vpž/foto Kristijan Toplak           16.06.2017.         1075 pogleda
Iskra Maravić, Ivan Horvat i Lucija Relić najbolji učenici Virovitičko-podravske županije za školsku godinu 2016./2017.

Učenica je 8.d razreda Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina. Sve je razrede osnovnoškolskog obrazovanja završila s prosjekom ocjena 5,00. Sudjelovala je na županijskim natjecanjima iz matematike, informatike, na natjecanju mladih tehničara i na skupnom natjecanju Hrvatskog crvenog križa.

Iskra je sudjelovala i državnom natjecanju mladih tehničara te na natjecanjima u sportskim disciplinama, krosu, odbojci, badmintonu, košarci i stolnom tenisu. Na županijskim je natjecanjima osvojila jedno prvo i tri druga mjesta te četiri treća mjesta, a na državnim natjecanjima u sportskim disciplinama osvojila je skupno pet prvih mjesta, dva druga mjesta i dva treća mjesta.

Najbolji učenik trogodišnjeg programa srednjih škola je Ivan Horvat učenik Industrijsko-obrtničke škole Slatina, zanimanje vodoinstalater.

Ivan je prvi razred završio s vrlo dobrim, a drugi i treći s odličnim uspjehom. U praktičnom je dijelu nastave također bio vrlo dobar u prvom razredu, a u drugom i trećem odličan. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja je sudjelovao na međužupanijskom i državnom natjecanju vodoinstalatera na kojem je osvojio jedno prvo i jedno drugo mjesto na međužupanijskoj razini te jedno drugo i jedno treće mjesto na državnoj razini.

Najbolja učenica Virovitičko-podravske, po četverogodišnjem programu je Lucija Relić, učenica Gimnazije Petra Preradovića Virovitica.

Lucija je učenica 4.d razreda Gimnazije Petra Preradovića Virovitica. Sva četiri razreda je završila s odličnim uspjehom. Lucija je sudjelovala na županijskim natjecanjima iz biologije, geografije, kemije, matematike, fizike, hrvatskog i latinskog jezika na kojima je osvojila deset prvih, šest drugih i tri treća mjesta. Također je sudjelovala na državnim natjecanjima iz matematike i hrvatskog jezika iz kojega je osvojila treće mjesto. Tijekom svojeg srednjoškolskog obrazovanja bila je uključena u različite i brojne izvannastavne aktivnosti.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Prosvjeta