Banner
U Slavonskom Brodu prva hrvatska samoposlužna punionica prirodnog plina
Petrov: Od ulaska u EU više iseljenih nego za 45 godina komunizma
Plenković: Idućeg tjedna u četvrtak i petak nastava online
Mrak Taritaš poručila premijeru: Dajte konačno nešto odradite kako spada
U akciji Nubes prijavljeno 46 internetskih pedofila
Glavaš na suđenju za ratni zločin iz 1991: Ne razumijem konstruiranu optužnicu
Premijer u srijedu podnosi Godišnje izvješće o radu Vlade

  Humanitarna akcija

Invalidska pomagala darovana potrebitim osobama

  eg           30.12.2015.         2289 pogleda
Invalidska pomagala darovana potrebitim osobama

Društvo multiple skleroze Virovitičko podravske županije, Udruga osoba sa invaliditetom Virovitice i volonteri počeli su sa podjelom električnih bolničkih kreveta, madraca, električnih invalidska kolica, hodalica i ostalih pomagala potrebitim invalidnim osobama. Zahvaljujući humanitarnoj donaciji koju su Antun i Ljiljana Kralj i Njemačko-hrvatska zajednica iz Karlsruhe dostavili u Viroviticu, invalidne osobe kojima su nužno potrebna pomagala dobili su ih na korištenje.

Električni kreveti otišli su u Špišić Bukovicu Dijani Lukačić i Ivanu Radinoviću u Koriju Alenu Pajdaku, te u Viroviticu Zdravku Markovčiću i Matijani Vreči. Vanesi Smutni je uz električni krevet na korištenje donirano i pomagalo za invalide prilikom kupanja a Zvonku Rakijašiću električna kolica. Zahvaljujući i ostalim donacijama podijeljeno je brašno i gris.

Akcija podjele pomagala potrebitim osobama nastavlja se i dalje na području čitave županije. Uz pomagala podijelit će se i ostale paket donacije u kojima su sokovi, čajevi, kreme i kapi.

Ovim putem Društvo multiple skleroze Virovitičko podravske županije, Udruga osoba sa invaliditetom Virovitice na tim donacijma zahvaljuje tvrtki Brana, Aroniji iz Donjeg Miholjca, Branku Hartmanu i Tomislavu Mareku.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Humanitarna akcija