Banner
Večernji list: Hrvati po gorivo opet u BiH
Saborska oporba: Hrvatska nema jasnu strategiju protiv covida
Plenković: Cijena benzina ograničava se na 11,10, a dizela na 11 kuna
Bačić: HDZ nije ni zločinačka niti kriminalna organizacija
Plenković: Sanadera meni prišit neće nitko !
Jandroković: Nosim politički teret, ali ne i odgovornost za ono što nisam kriv
Raspudić: Koruptivni vuk HDZ-a ne mijenja ni ćud, ni dlaku

  Glazba

Imagine Croatia – natječaj za mlade glazbenike svih glazbenih stilova

  eg           31.10.2016.         1164 pogleda
Imagine Croatia – natječaj za mlade glazbenike svih glazbenih stilova

IMAGINE CROATIA je festival mladih glazbenika u dobi od 13 do 21 godine, (pojedinaci) i grupe do najviše 8 glazbenika. Festival je otvoren mladim izvođačima bez obzira na vrstu glazbe koju izvode.

Imagine Festivali su natjecanja živih izvedbi svih glazbenih stilova otvorena svim mladim glazbenicima.

Natječaj za IMAGINE CROATIA

10. Hrvatski Imagine Festival

 

Regionalna predselekcija za Zagreb i Zagrebačku županiju održati će u nedjelju, 13. studenog 2016. u Klubu hrvatskih glazbenika SAX, Palmotićeva 22/2, Zagreb.

Rok za prijavu je 06. Studeni. 2016.

Dvije odabrane grupe na predselekciji predstavljati će Zagreb i Zagrebačku županiju na finalnom koncertu koji će se održati, 10. i 11. prosinca 2016., subota i nedjelja u 18 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Ostale regionalne predselekcije:

Splitsko-dalmatinska –Studeni

Varaždinska i Međimurska – Studeni

Za nastup u finalu Imagine Festivala u Zagrebu treba se prijaviti i proći predselekciju za vašu županiju (informacije o predselekcijama i načinu prijavljivanja naći ćete na www.hgm.hr).

Ukoliko se u vašoj županiji ne organizira predselekcija, prijavite se direktno na natječaj za finalni koncert do 6. studenoga 2016., pa će o vašem sudjelovanju na finalu odlučiti ocjenjivački sud o čijoj ćete odluci dobiti odgovor nakon zadnje predselekcije u Zagrebu.

Ulazak u finale će jednoj od grupa omogućiti nastup i natjecanje na međunarodnom festivalu IMAGINE 2017., u Švedskoj ili Francuskoj te na nacionalnom festivalu u jednoj od zemalja organizatora Imagine festivala, a ostale nagrade su gostovanja na festivalima , Imagine Sweden u Švedskoj, Imagine France u Francuskoj i još niz vrijednih nagrada koje ćemo objaviti neposredno prije finala.

U Hrvatskoj se ovaj festival organizira od 2007. godine pa će se ove godine održati njegovo 10. izdanje. Tim povodom u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića će se 11. prosinca održati Međunarodni festival IMAGINE na kojem će se natjecati pobjednici nacionalnih Imagine festivala koji su 2015. održani su u Belgiji, Brazilu, Hrvatskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Švedskoj i Zimbabveu. Na natjecanjima su odabrani najbolji mladi glazbenici, pojedinci i grupe koji će u Zagrebu predstavljati svoju zemlju na međunarodnom finalu za naslov Međunarodnog pobjednika.

Pronađi IMAGINE CROATIA na Facebooku!

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Glazba