Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Politika

I u Voćinu je Grinch ukrao Božić...

  Mate Vukušić           23.12.2018.         5542 pogleda
I u Voćinu je Grinch ukrao Božić...

Zastupnica Republike Hrvatske u EU parlamentu, Biljana Borzan osigurala je paketiće za Božić i Novu godinu za brojnu djecu Virovitičko-podravske i Brodsko-posavske županije. U našoj županiji paketići su bili namijenjeni školarcima općine Voćin.

Nažalost, kako ti paketići namijenjeni djeci nisu od tko zna (se) koga već od osobe koja je proglašena eurozastupnicom godine i kako su plaćeni iz svog džepa a ne iz crnih fondova i prljavim novcem, OSNOVNA ŠKOLA VOĆIN NIJE HTJELA UZETI I DJECI PODIJELITI PAKETIĆE!

Da bude čudnije, isti ravnatelj je dan-dva ranije s oduševljenjem primio vijest da su za djecu osigurani paketići u aranžmanu europarlamentarke Biljane Borzan. SDP-ovke, što je nebitno. Ali u ovoj priči čini se da je prevažno.

Na paketićima je mala privjesnica na kojoj piše: Biljana Borzan, zastupnica u EU parlamentu! Ma da li je moguće da je to razlog zbog kojega su brojni mališani u Voćinu (usput, općina s najmlađom populacijom u RH) ostali uskraćeni za Božićne paketiće proizvedene u jednoj hrvatskoj, slatkoj firmi.

Pitam se, da li su paketi trebali biti inozemnog podrijetla i da na njima piše KGK? Teško je za vjerovati da je   zabrana stigla iz "plavog" komiteta...ipak se radi o paketićima za djecu koja, da budem malo grub, nemaju pravo glasa još barem desetak godina. 

Ostaje gorak okus zbog djece kojima je uskraćen ovaj slatki poklon samo i jedino iz razloga prljavih Igara prijestolja. I onda se ovakvi i slični ravnatelji čudom čude što sve češće djeci stižu paketići od njihovih roditelja koji su na privremenom radu u Njemačkoj, Irskoj, Austriji ...

A ne trebaju se čuditi. Zbog ovakvog i sličnih ponašanja sve više roditelja traži sreću u zemljama gdje je najvažnije biti čovjek. Bez predznaka ...

Mate Vukušić
Predsjednik Županijske organizacije
SDP Virovitičko-podravske županije

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.



Još iz kategorije Politika