HDZ: Krunoslav Katičić novi glavni tajnik HDZ-a
Plenković: Vlada će biti nešto manja od prethodne
Medved: Nova vlada imat će od 15 do 18 ministarstava
Plenković: Medved i Grlić Radman ostaju ministri
Fond: Ukupno 853 prijave za poticaje za električna vozila
Državna matura uspješna, nepravilnosti u dvije gimnazije
Pupovac: Za dužnost potpredsjednika Vlade predložit ćemo Borisa Miloševića

  Županija

I ove godine Virovitičko-podravska županija u potpunosti financira troškove otvaranje novih obrta

  vpž           16.03.2012.         1037 pogleda
I ove godine Virovitičko-podravska županija u potpunosti financira troškove otvaranje novih obrta

Virovitičko-podravski župan, Tomislav Tolušić, donio je Odluku o novčanoj potpori za otvaranje obrta u 2012. godini. Navedenom Odlukom, utvrđuju se uvjeti i način ostvarivanja prava na novčanu potporu pokrića administrativnih troškova upisa obrta u obrtni registar. Potpora je bespovratna. Pod administrativnim troškovima u smislu ove Odluke podrazumijevaju se: troškovi upravne pristojbe; troškovi obrtnice i troškovi utvrđivanja minimalno tehničkih uvjeta za obavljanje djelatnosti po posebnim propisima (administrativni troškovi). Pravo na pokriće troškova iz ove Odluke imaju osobe koje na području Virovitičko-podravske županije registriraju obrt u Obrtni registar nadležnog registarskog tijela. Pravo na potporu može se ostvariti samo jednom u tekućoj godini, a korisnik koji temeljem ove Odluke ostvari pravo na potporu, isto više ne može ostvariti narednih pet (5) godina. Pravo na novčanu potporu ostvaruje se podnošenjem zahtjeva Upravnom odjelu za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije. Cjelokupan tekst navedene Odluke može se pronaći na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji" ili ovdje. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

maky_horzic
19.3.2012. 2:28
tole, opet ćorak, cirkus stari moj, mani se ćorava posla...
od tebe pomoći nema, a ova slamka za koju se hvataš je i tanja i trulija nego ti misliš.
ne razumijem da i dalje odbijaš ostaviti ovaj lopovski položaj, u ovoj maloj sredini si raskrinkan, pa svi znaju koliko si narcisoidan i priglup da si folirao na forumu.
prosjek stari moj, i budi sretan ako padneš u taj dio, čarke ne prolaze više...
;)
stole123
17.3.2012. 21:48
e pa to je stvarno mizerija koja se nudi pa to sve skupa košta do 1000 kuna .kako se nisu potrudili da smanje neke stvarne troškove ,kao komunalnu naknadu,pa angažiranu snagu koja postoji samo u hrvatskoj i ni u jednoj drugoj europskoj zemlji,i niz drugih stvari koje stvarno koštaju puno.


Još iz kategorije ŽupanijaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.