Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Domovinski rat & branitelji

HVIDRA: Ograđujemo se od istupa pojedinaca, ne želimo rušiti Hrvatsku

        23.02.2011.         2888 pogleda
HVIDRA: Ograđujemo se od istupa pojedinaca, ne želimo rušiti Hrvatsku

Zajednica udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije podržava svaki oblik legalne potpore zatočenim hrvatskim braniteljima Tihomiru Purdi i Veljku Mariću. "Zabrinuti smo za sudbinu Tihomira Purde i Veljka Marića, te tražimo da se njihova sudbina što prije riješi kroz sudbene i državne vlasti triju država. Njih dvojica su za nas nevini i tražimo da se što hitnije vrate u Hrvatsku". Isto tako se ograđujemo „zakona ulice" od poziva na oružje, Izražavamo nezadovoljstvo zbog pozivanja na ulice i oružje, jer se problemi branitelja neće riješiti na ulici. Ograđujemo se od svakog pokušaja destabilizacije i rušenja Vlade Republike Hrvatske. To nas može omesti u ključnom trenutku ulaska Hrvatske u Europsku Uniju.

Podsjećamo javnost da je Zajednice udruga hrvatskih vojnih invalida iz Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije zajedno sa pet slavonskih županijski HVIDR-a prva se oglasila još 14. siječnja 2011 godine u Požegi priopćenjem za javnost kada smo izrazili zabrinutost i nezadovoljstvo povodom uhićenja hrvatskih branitelja Tihomira Purde i Veljka Marića ali i nadu da će pravda i istina pobijediti.

Posebno naglašavamo da je Koordinacija braniteljskih udruga iz Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije organizirala  potpisivanje peticije koja je upućena Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske u svezi kažnjavanja počinitelja ratnog zločina u mjestima Humljanima (u zasjedi mučki ubijen hrvatski policajac Stjepan Mlakar), Balincima, Čojlugu, Četekovcu (ubijeno i masakrirano 2 hrvatska branitelja i 22 civilne žrtve), Humu i Voćinu (45 civilnih žrtava) i Levinovcu-Pivnice (2 civilne žrtve) sve na području Virovitičko-podravske županije tijekom Domovinskog rata. Upućivanjem peticije koju su potpisali predsjednici (predstavnici) braniteljskih Udruga proizašlih iz Domovinskog rata iz Virovitičko-podravske županije sa kojom smo još jednom ukazali da počinitelji ratnog zločina na prostoru naše Županije unatoč podnesenim kaznenim prijavama nisu procesuirani. Razmjeri počinjenog ratnog zločina nad 79 civilnih žrtava su veliki i nenadoknadivi te bilo kakva osuda počinitelja za rodbinu žrtava ne bi predstavljala niti satisfakciju niti utjehu. Braniteljske Udruge traže da nas izvijesti što je poduzeto u konkretnim predmetima dali su postupci u tijeku kada se očekuju presude. Peticiju smo uputili sa posebnim ogorčenjem jer protekom vremena od dvadeset godina od počinjenja ratnog zločina 1991. godine se mnogi počinitelji vraćaju u Republiku Hrvatsku ili nesmetano dolaze iz drugih država a da nitko ne poduzima zakonske mjere prema istima. Mnogi povratnici znaju tko su počinitelji ratnog zločina a posebno je bolna činjenica da se ne zna sudbina za 3 hrvatska branitelja i 4 civilne žrtve koji se vode kao nestali.  Ovim priopćenjem za javnost posebno dajemo naglasak na PRAVDU za sve !

Sudjelovali smo na mirnom prosvjedu u organizaciji Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara koji se održao dana 29. siječnja 2011. godine u gradu Vukovaru,

Sudjelovali smo i na skupu potpore u Grubišnom Polju  ali se ograđujemo od istupa pojedinaca jer našu Domovinu želimo graditi, a ne rušiti, želimo je sretnu, poželjnu i ponosnu, a ne nikako nesretnu, nepoželjnu i u kojoj naša djeca i svi budući naraštaji ne žele živjeti. Izabranu vlast RH trebamo kao partnera, zato ćemo kod njih najodlučnije inzistirati da zaštite u potpunosti sve hrvatske branitelje, stradalnike Domovinskog rata i sve građane, što joj je ustavna i zakonska obaveza.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Glava
26.2.2011. 19:46
Prosvjedi u Zagrebu, pa i ja bih prosvjedovao da sam zasluženo već skoro 20 godina u braniteljskoj mirovini. Pa i normalan čovjek bi pošizio da zdrav ne radi 20 godina, a rat pomalo zaborvljamo jer stižu nove generacije. A i moj omiljeni pjevač Tompson, veliki branitelj i humanista, a raspitajte se koliko koštaju njegovi koncerti. I tako i vi branitelji ako su vam male mirovine počnite raditi kao i mnogo članova HVIDRE, dragovoljaca i ostalih. Jer, i vaša će djeca sutra misliti da život mogu ostvariti bez škole i rada.
senior
25.2.2011. 17:44
I da dodam! Svojim kementarom od 25.02 u 14 i 32 ispunio si sva mojaočekivanja i potvrdio sve moje tvrdnje.
senior
25.2.2011. 17:41
Savo!Čekao sam te da na moj komentar od 24.02. kažeš. Jeste senior u pravu si ja čim izgubim argumente ja vrijeđam i pokazujem da mrzim sve ono što je različito od mene, a na Bibliju se o pozivam samo za to što moja stranka misli da je demokršćanska i da se svi njeni članovi mogu pozivati na Isusov nauk i na bibliju, a da uopće ne moraju živjet taj nauk.
savo
25.2.2011. 14:32
e pa nisu svi dežurni na portalu kao pojedinci pa da komentiraju čim netko spomene njegovo "cijenjeno" ime. šovinističke ispade neću komentirati (1. nick mi baš nije hrvAtski!¨) jer nije ni vrijeme ni mjesto.
a sve vaše budalaštine mene ne vrijeđaju nit mi smetaju, pa vi ste smiješni jadnici jadni. ajde sad još malo, pa vi meni nabrojte poštene sdp-ovce, hns-ovce i ostalu bandu.
tomislav
24.2.2011. 22:03
Prije nekog vremena na TV prikazivani su filmovi naših susjeda dakle bivših republika i prikazan je i jedan srpski film o nekom penzionisanom policajcu i lijepo prikazano kako srbi znaju voditi ulicu u manipulirati ulicom i bez facebooka.
Hrvatska u srcu
24.2.2011. 21:56
PADA VLADA!
E pa neka pada!
evoimene
24.2.2011. 17:39
Novi mislim da neće ni ovi iz Suhopolja dugo.I ovdje mještani pucaju po šavovima,a da li je isplativo zamjerati se ljudima zbog fotelje a s njima živiš.Htjeli priznati ili ne ali i Suhopolje će pasti na slijedećim izborima zbog pojedinaca.
anakonda
24.2.2011. 17:34
Panika u HDZ-u: Miniranje prosvjeda: Đakić saziva LOJALNE branitelje

LOJALNO=PODRAZUMJEVA SE HDZ-U! VIŠE SE NITI NE STIDE TO IZJAVITI!
AKO JE BILO KOJA DRUGA STRANKA U PITANJU, ONDA SE ODMAH NAPOMENE OD STRANE HDZ-A DA SU ISTI ZA RUŠENJE DRŽAVE, ODNOSNO HDZ-A!!!!
NOVI
24.2.2011. 14:29
@senior
Dobro si primjetio u sinoćnjem trećem dnevniku, samo mali pokazatelj istupa Josipa Đakića kada izgubi samo malo kontrolu, jer ona izjava za tamo nekog HSS-ovca kao člana koalicije da se "otrgao kontroli" govori kako oni vladaju i drže svoje ljude pod kontrolom. Za svaku osudu je izjava da dotićni gosp. Pokrovac i nije neki poljoprivrednik je na tragu načina rada i gledanja na selo i seljake ili podobne i nepodobne. Pa nažalost ne možemo "svi" dobiti po 70% državne zemlje kao Jopin igrać(HDZ) tvrtka Diba iz Suhopolja poznati sponzor općine(HDZ-a).
senior
24.2.2011. 13:41
Samo tri stvari:
1. Bibliju treba živjeti, a ne samo čitati, tako moj Savo onome tko mrzi sve ono što je različito treba zabraniti da se poziva na Bibliju.
2. U demokraciji nije poznat znak jednakosti između aktualne vlasti ili stranke na vlasti i države pa samim tim nigdje u demokratskom svijetu tražiti da netko ode sa vlasti redovnim putem ne znači i rušenje države.
3. Daj budimo malo dosljedni, sinoć Jopa proziva nekog tko je član HSLS ili HDSSB ili HSP kada okuplja branitelje da ih politilizira, pa nije valjda Jopa član sestara Kalmerićanki i da on jedini ima pravo okupljati branitelje i da to ne čini iz političkih motiva.
anakonda
24.2.2011. 13:32
svaka čast
savo, zar još nisi izmislio poštenog hdz-ovca?
znači na onome svijetu će svi hdz-ovci desno tj. u pakao, a ostali lijevo tj. u raj.
možda sam i pobrkao strane ali nema veze????
samo znaj savo!
gore nema:
OPROSNICA, HDZ-A, BAJIĆA, TURUDIĆA, ŠEKSA, KARAMARKA, GOTOVINE- KARTICA - CRNIH TORBI, CRNOG FONDA, MEDIJA, CRKVE, USTAVNOG SUDA, DORHA, USKOKA, MUP-A, DIJASPORE, BOSNE, THOMPSONA.......???????
NOVI
24.2.2011. 13:16
savo- Ti si tipični HDZ-ovac,tko nije uz" Vas " taj je obavezno crvendać.Devedesetih sam kao i svi ponosno bio član HDZ-a, kasnije sam kao poljoprivrednik sreću potražio u HSS-u,što je valjda nekakva logika podržavati stranku koja će se zauzimati za interese sela i poljoprivrede.Onoga dana kad je Pankretić jednom apsurdnom odlukom odlučio kupcima biših pikova doslovce pokloniti i svu zemlju(ili skoro svu),istoga dana ja se više nesmatram članom te stranke. Ali tada je HSS već bio u koaliciji sa zna se kime,i počeo prodavati selo i slavoniju za fotelje, što je vjerojatno čak i tebi jasno i poznato jer si član te koalicije. A za Bibliju,da,nisam je pročitao,ali zar si toliko naivan da se stoga smatraš većim katolikom.Biti članom te koalicije,znati što rade ovoj državi i narodu je u najmanju ruku nemoralno, jer su pogazili sve zapovijedi Božje stoga te molim ne lupetaj gluposti.NIsam član niti jedne stranke poslije svega, pa valjda mi ostavljaš to pravo da razmišljam svojom glavom.Izvini ako si se našao uvrijeđen što ne klimamo svi glavama pokorno kad Jaca,Jopa,Kiro i dr.kažu da smo svi crveni, a nismo,ima nas sve više, ma koliko vi to negirali i osporavali.
Hrvatska u srcu
24.2.2011. 13:07
Svi smo Hrvati al dijele nas nijanse!
Jedni su ginuli, drugi vikali ZNA SE!
Jedan bio je na fronti, drugi gledao na TV-u!
Sad je prvi u kolicima, a drugi u Porscheu!
Kaži, odakle ti pare?! Kolko rižu si naplatio Crvenome križu?! Nekom rat je brat,A neko izgubi brata! Neko desetljeće poslije Sanja zvukove granata! Narode moj?! Za koga išao si u boj?! Prolili smo krv, Sad prolijevamo znoj! Prodaju spike, Grade spomenike! Pune banke, svoje stranke S tobom financiraju, S budalama dirigiraju
kad himnu im zasviraju Ne vjeruj im sine,
Ne vjeruj im sve što čuješ, pazi! Žele istinu ugasit,
Zemlju su prodali dok su ljubili zastavu!!!
Kad smo bili najranjiviji važna bila svaka kuna.
Paralelno je rastao broj nestalih i tajkuna.
Krađe veće nego ikad: General sa računa
uzima državne novce, posebno biran da ih čuva.
U kasicu-prasicu trpa tuđe dijamante.
BMW i Mercedes mijenjaju iz garaže kante.
www.youtube.com/watch?v=YI4TCBzJPYI
Hrvatska u srcu
24.2.2011. 12:34
Nočas sam tebe sanjao
bolje da nisam zaspao
jer kad se tebe prisjetim
ja potonem pa poludim

Ko je mene prokleo
kada sam te zavolio
kada sam te ljubio
domovino, srećo moja
s tobom bio, tebe branio

jutro je tugu donijelo
da se bar nisam budio...
anakonda
24.2.2011. 12:20
što je SAVO, što se se zaledio zar se nemožeš sjetiti niti jednog poštenog hdz-OVCA KOJI BI NA ONOM SVIJETU ZASLUŽIO RAJ?????
anakonda
24.2.2011. 9:31
"SAVO
Nije to rekao NETKO već Isus, pa bi bilo dobro da i vi crvendači ponekad uzmete Bibliju i pročitate. "

SAVO, NIJE DOVOLJNO ČITATI BIBLIJU POPUT JUTARNJEG LISTA....
MORA SE I ŽIVITI POŠTENIM KATOLIČKIM ŽIVOTOM!!!!!

NAVEDI U KOJO VJERI JE VJERI DOZVOLJENO UBIJATI I KRASTI.....?????
ZNAČI, VI RADITE I ŽIVITE SUPROTNO KATOLIČKOJ VJERI, ISLAMU............
anakonda
24.2.2011. 9:23
savo
nemoj mi samo reći da si ti veliki hrvat i katolik???
1. nick mi baš nije hrvAtski!¨
2. ako se NOVI nije pozvao na ISUSA, TO NIJE NIKAKAV GRIJEH U USPOREDBI S ONIMA KOJE ŽIVE SUPROTNO 10 ZAPOVIJEDI BOŽIJIH. ZAPAMTI, NIKADA SE HDZ-OVCI NE SMIJU POZIVATI NA VJERU, ISUSA I BOGA, JER I TADA NALJUTE BOGA:

Ja sam Gospodin, Bog tvoj, nemoj imati drugih bogova uz mene!
Ne izusti imena Gospodina, Boga svoga, uzalud!
Sjeti se da svetkuješ dan Gospodnji!
Poštuj oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji!
Ne ubij!
Ne sagriješi bludno!
Ne ukradi!
Ne reci lažna svjedočanstva na bližnjega svoga!
Ne poželi žene ni muža bližnjega svoga!
Ne poželi nikakve stvari bližnjega svoga!

SAVO, NAVEDI I JEDNOG HDZ-OVCA KOJI SE NIJE OGRIJEŠIO O 10 ZAPOVIJEDI BOŽIJIH??????????
savo
24.2.2011. 9:13
anakonda ako već citiraš Vekića onda budi dosljedan.
u istom izdanju G.S.:
Vekić:
"... predsjednik Republike Hrvatske želi uskrisiti "antifašizam" u školama,, na spomenicima, ulicama, dajući cijelom svijetu do znanja da u Hrvatskoj, u državi kojoj je on na čelu, i sada ima fašista, koji su toliko privilegirani, toliki im je (boji se ovaj čuvar antifašizma!) i broj da bi on "kada bi imao izvršnu vlast", za sada reducirao hrvatsku povijest na događaje iz 1941.-1945. (naročito iz 1945. godine), vratio nazive ulica spomenike i izjednačio mirovine "antifašista i partizana..." s braniteljskim mirovinama iz Domovinskog rata."
savo
24.2.2011. 8:49
"Ali nezamjerite im,jer netko je rekao"Bože, oprosti im,valjda neznaju što čine"

Nije to rekao NETKO već Isus, pa bi bilo dobro da i vi crvendači ponekad uzmete Bibliju i pročitate.
anakonda
24.2.2011. 8:16
rh propada a mi raspravljamo o jaci i njezinim mirovinama, a ovo je upravo zasluga jace i ovo vlade:
Tvrtke duguju 36 milijardi kuna: Najveći dužnici trgovina, građevinarstvo i turizam
odnosno

KRAJ ZA FANTOMSKE TVRTKE?
Vlada u bankrot tjera `fantomske tvrtke: Hrvatsku u 2011. čeka nova lavina stečajeva
ili

Vrlo brzo benzin će preskočiti granicu od deset kuna po litri

da li ima uopće normalnih političara u ovoj vladi da razmišljaju o problemima naše države????
NOVI
23.2.2011. 20:48
Katastrofa je za narod kada vlast shvati da je izabrana da "vlada",a ne da služi narodu.Ali nezamjerite im,jer netko je rekao"Bože, oprosti im,valjda neznaju što čine".Da se mene pita,SVI bi stali na Goli Otok,(nadam se da ih valjda nema više).
anakonda
23.2.2011. 20:31
da li je pravno moguće sada tražiti odgovornost srba za ratne zločine nakon što ih je tuđman abolirao????
nemojmo zaboraviti da je hdz u kaoliciji sa sdss-om i da sdss drži hdz na vlasti!

- Objaviti skrivene sporazume sa Srbijom i Crnom Gorom

zar I TOGA IMA!!!! TKO JE DAO ZA PRAVO NEKOME DA SKLAPA TAJNE SPORAZUME?????
DA LI JE TO BILO U SABORU NA RASPRAVI????
devize
23.2.2011. 20:21
STOP progonu hrvatskih branitelja

Z A H T J E V I

1.Odmah i bezuvjetno zaustaviti dalnji progon hrvatskih branitelja

2.U kaznenom zakonodavstvu zaštiti Domovinski rat te čast pripadnika hrvatskih oružanuh snaga i žrtava rata

3.Ukinuti državnu potporu udrugama i publikacijama koje kriminaliziraju i izvrgavaju ruglu hrvatski Domovinski rat

4.Ukinuti (abrogirati) Zakon o općem oprostu, koji je pretvoren u revizionizam hrvatskog Domovinskoog rata i sredstvo za povlašteni sustav srpske etničke manjine u RH

5.Osloboditi hrvatsko pravosuđe političkih dogovora kojima se zaustavlja procesuiranje agresorske srbijanske vojske

6.Obranite neovisnost RH čišćenjem (lustracijom) od komunizma

7.Zabraniti provedbu naloga protuhrvatskih moćnika

8.Objaviti skrivene sporazume sa Srbijom i Crnom Gorom


www.stop-progonu-hrvatskih-branitelja.com
mastermind
23.2.2011. 19:55
"Ograđujemo se od istupa pojedinaca, ne želimo rušiti Hrvatsku"
Manipulatorske izjave tipične za HDZ, a HVIDRA je HDZ. Znači tko god u subotu iskaže nezadovoljstvo politikom vlade taj želi srušit Hrvatsku, pazi molim te! Tako i Hebrang kad netko optuži HDZ da su maznuli lovu onda ga on proglasi jugonostalgičarom i ljubiteljem Slobodana Miloševića! Preodvratno!
Mariolus
23.2.2011. 19:31
Dok god ova vlast bude uspjela kontolirat branitelje dotle će bit na vlasti.Mislim da je vrijeme sada da se nešto pokrene ako ne sada onda neće nikada,a neće možda ni sada znajući ko je predsjednik HVIDRE.Samo branitelji mogu nešto promjeniti u ovoj državi kao što su krenuli 90-te neka i sada preuzmu odgovornost za državu koju su stvorili pa neka maknu ove nesposobnjakoviče sa vlasti,jer jedino koga se ovi lopine boje su branitelji...
?????
23.2.2011. 18:00
od stoljeca 7 pa sve do hdz-a tako ce pisati povijest, jednog dana sto smo sanjali to smo krvlju dobili i za 15 godina unistili!
zagreb
23.2.2011. 17:41
Poznato je ovoj generaciji da je domovina stvorena u krvi i nitko to ne osporava.Svim mutežima koji su branitelje izručivali raznim sudovima radi svog osobnog probitka vrijeme je isteklo za odlazak sa vlasti jer su svojim ponašanjem okrnjili kako ugled branitelja kao i vlastitog naroda!
anakonda
23.2.2011. 14:20
Velika fera u Sloveniji: Janša uzimao proviziju za šverc oružja prema Hrvatskoj?

Tomulić-Čermak-Zagorec

Navode u knjizi potvrdio je sam Tomulić, koji se odlučio na priznanje nakon gotovo dva desetljeća tišine. U počecima poslova švercom oružja, Zagorec je bio tek vozač generala Ivana Čermaka koji se također spominje u tim transakcijama. Ubrzo su se njihovi putevi rastali jer je Zagorec navodno počeo prodavati oružje, ali za SVOJU korist, da bi kasnije taj novac oprao preko Hypo banke.

Hebrang im poslao SMS u kojemu je čestitao Janši

U kontaktu s novinarima Večeri, doznajemo i kako su provjeravajući priču kontaktirali i nekoliko aktera s hrvatske strane. Između ostalih i šefa kluba zastupnika HDZ-a Andriju Hebranga, koji je vrlo kratko bio ministar obrane nakon smrti Gojka Šuška. Slovencima je Hebrang bio zanimljiv jer je navodno odstupio s dužnosti upravo zbog sumnjive uloge Zagorca u nabavi oružja.

"Naknadno kada je tekst već bio u tisku, javio nam se Hebrang kojega smo pokušali i više puta tijekom jučerašnjeg dana dobiti za komentar ove priče. Poslao nam je SMS sljedećeg sadržaja: Janša je uvijek radio ono što je u interesu Slovenije i slovenskog naroda i na tome mu čestitam. Tako rade pravi državnici", otkrio nam je autor teksta novinar Vasja Jeger.

KAO I OBIČNO, HDZ-OVCI ILI LUPAJU GLUPOSTI ILI NEMAJU KOEMENTAR?????
anakonda
23.2.2011. 14:16
kome više u ovoj državi vjerovati?

Vekić: Subotnji prosvjed je navlakuša HDZ-a
Vekić tvrdi da će vođe prosvjeda u podne doći na Markov trg na pregovore, a sat poslije će "s Trga slati poruke podrške nesposobnoj vlasti". Upozorio je da su prosvjedi traljavo pripremljeni, a u prozivkama na račun organizatora pridružio mu se i Tomislav Pokrovac iz Sindikata hrvatskih seljaka........
hdznedajboze
23.2.2011. 11:52
Domovinu želimo graditi a ne rušiti!!!
Pa koliko sam ja shvatio ruši se nesposobna vlast,a ne domovina.Domovinu želite graditi,a ja vas pitam sa čim??Najprije trebate vratiti ono što je opljačkano,da biste imali sa čim graditi,ako to ne učinite ona će se srušiti sama.
anakonda
23.2.2011. 8:42
zašto su prosvjedi branitelje bili održani u osijeku, koprivnici i bjelovaru...... a nisu bili održani u virovitici.

"Zabrinuti smo za sudbinu Tihomira Purde i Veljka Marića.."
zar su branitelji u virovitici samo zabrinuti?

kako pojedini branitelji komentiraju ovo:

Prosvjed branitelja mogao bi biti fitilj

Sociolog Zoran Malenica smatra kako su okolnosti zrele za veća i spontanija okupljanja i suprotstavljanja naroda.

"Naime, najgora nas situacija čeka poslije izbora potkraj godine. Novca tada neće biti NIZAŠTO i onda bi se moglo dogoditi SVAŠTA. Takav KRAH i KOLAPS može se spriječiti tako što bi ljudi sad trebali izići masovno na ulice i tražiti prijevremene izbore, i to prije ljeta. No, bit će zanimljivo pratiti hoće li HDZ ovih dana uspjeti kontrolirati događanja oko BRANITELJA jer bi njihov prosvjed, uspiju li na ulice izvući 50.000 ljudi, mogao biti fitilj", smatra Malenica.

Društveni analitičar Žarko Puhovski smatra da još ne postoje uvjeti za masovna izražavanja nezadovoljstva jer, kako kaže, nema one potrebne povezanosti između intelektualne elite i najsiromašnijih, najugroženijih slojeva društva.

"Ako tijekom nekog manjeg prosvjednog okupljanja policija učini kakvu nespretnost, reagira tako da nasrne na prosvjednike, to bi mogao biti okidač za žešću i masovniju reakciju ljudi. To je jedina mogućnost", zaključuje Puhovski.
freeman
23.2.2011. 8:18
sve može, ali nedajbože nešto reći istinito o sadašnjoj maćehinskoj vlasti, to ne može zbog jer, pazi ovo, ključnog trenutka ulaska u EU, ma nemoj - sramite se - nekada je hvidra bila nezavisna udruga građana, a sada je hdz-ov servis, ali doći će dan...


Još iz kategorije Domovinski rat & branitelji