Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Humanitarna akcija

Humanitarni fusal turnir i utakmica seniorskih ekipa No Limit all stars i Futsal Dinamo za obitelj Šuprna

        16.02.2016.         1844 pogleda
Humanitarni fusal turnir i utakmica seniorskih ekipa No Limit all stars i Futsal Dinamo za obitelj Šuprna

Nogometna akademija No Limit iz Virovitice organizira zimski malonogometni turnir za mlađe uzrasne kategorije 2007/8, 2005/6 i 2004. godišta. Zimski turnir je na rasporedu 13., 20. i 21.02.2016. godine u dvorani Oš Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici te će na njemu nastupiti 32 ekipe sa oko 400 djece uzrasta od 8 - 12 godina. S obzirom na veliki broj ekipa i natjecatelja očekuje se isto tako veliki broj roditelje i ostalih gledatelja.

Ove godine za sudionike i gledatelje pripremljen je prošireni program s posebnom namjenom. U sklopu zimskog turnira 21.02.2016. s početkom od 19:30 sati će se odigrati i humanitarna utakmica s ciljem prikupljanja sredstava za obitelj Šuprna. Nogometna akademija No Limit planira sva sredstva od prodanih ulaznica donirati mladoj obitelji u potrebi. U tu svrhu je dogovoren dolazak jedne od najatraktivnijih futsal ekipa u Hrvatskoj - Futsal Dinamo (klub koji su kao svoj Dinamo prihvatili BBB navijači te ga prate na svim njegovim utakmicama), s ciljem kako bi dodatno privukli što veći broj gledatelja a samim time i ostvarili uspješniji rezultat humanitarne akcije.

 Nastupajući diljem Hrvatske akademija je stekla puno sportskih prijatelja koji su već potvrdili dolazak u naš grad te se tako na RBA No Limit Kupu očekuje sudjelovanje ekipa iz cijele Hrvatske te Mađarske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

 Kroz svoj rad pokušavamo utjecati na sve svoje polaznike kako bi primjerom i svojim ponašanjem pokazali koliko je socijalna osjetljivost prema svima koji su u potrebi važna, te da kroz sport i rekreaciju izgrađuju sebe ne samo fizički, već i psihički i emocionalno s ciljem da po izlasku iz naše akademije budu izgrađene i otvorene osobe bez predrasuda.

Sudjelovanjem na turniru najmlađi zapravo pokazuju kako bavljenje sportom i svojim zdravim načinom života, ne samo da pomažu sebi, već uz pomoć naše akademije mogu pomoći i drugima.

Pozivamo sve sugrađane, prijatelje iz Hrvatske i inozemstva, sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da dođu i uveličaju ovu sportsko-humanitarnu manifestaciju te svojim dolaskom pomognu da humanitarni dio događaja bude što uspješniji. Glavni sponzori turnira su Raiffeisenbank Austrija d.d. i sportska društvena mreža sports-transfers.com.Ostali sponzori: Grad Virovitica, Sportska zajednica gradaVirovitice, Turistička zajednica grada Virovitice, Drvo-trgovina d.o.o. Slatina, Victoria Invest d.o.o. Virovitica, Ordinacija dentalne medicine dr. Ivan Komora Daruvar, Univerzal-PVC Virovitica.

 

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Humanitarna akcija