Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Humanitarna akcija

Humanitarna donacija Njemačko-hrvatske zajednice Karlsruhe stigla u Viroviticu

  Emil Gazdek           21.12.2015.         2866 pogleda
Humanitarna donacija Njemačko-hrvatske zajednice Karlsruhe stigla u Viroviticu

Još jedna u nizu humanitarnih donacija kojom Njemačko-hrvatska zajednica Karlsruhe pomaže medicinskim ustanovama i udrugama u Hrvatskoj stigla je u Viroviticu. Pun šleper električnih bolničkih kreveta, madraca, različita invalidska kolica, hodalice, štake i razna druga pomagala i potrepštine iznijeli su volonteri i prijatelji Društva multiple skleroze i Udruge osoba sa invaliditetom Virovitice i Virovitičko podravske županije.

Njemačko-hrvatska Zajednica Karlsruhe bavi se od 1991. godini organiziranjem i slanjem humanitarne pomoći u Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Zahvaljujući Ljiljani i Antunu Kralju ovo je već treća donacija raznih invalidskih pomagala koja je došla potrebitim osobama u Virovitici i Virovitičko-podravskoj županiji. Prijevoz i skladištenje ovako velike donacije osigurao je Grad Virovitica.

Društvo multiple skleroze i Udruga osoba sa invaliditetom zahvaljuju se svima koji su pomagali u realizaciji ove donacije. Veliko hvala uputili su Njemačko-hrvatskoj Zajednici Karlsruhe-a i njihovim volonterima, Gradu Virovitici, gradonačelniku Ivici Kirinu i pročelniku za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alenu Bjelici kao i gospođi Željki Grahovac. Zahvala je stigla i Crvenom križu, Drvnoj galanteriji Jagi, Udruzi mladih Krijes iz Špišić Bukovice i ostalim volonterima, medijima HRT-u, Informativnom centru i Virovitica.net-u koji su o ovom dobrom i humanitarnom djelu informirali javnost.

Vrijedne ruke volontera Njemačko-hrvatske Zajednice iz Karlsruhe-a

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Humanitarna akcija