Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  Blog urednika

Htjeli se „približiti“ narodu, pa narodski rečeno – popušili

  Goran Gazdek           15.06.2018.         6680 pogleda
Htjeli se „približiti“ narodu, pa narodski rečeno – popušili

Došla svita, Klub zastupnika HDZ-a, u Viroviticu, sve neki saborski zastupnici i ministri, da ovdje održe sastanak na kojem bi „razmatrali zakonske prijedloge i nadolazeća glasovanja u Hrvatskom Saboru“. Došli tu sa željom da se, kako su naglasili „decentralizacijom približe građanima“ i da vide kako je to  "više od tri sata po kiši putovati autobusom do Virovitice".

Gradnja suvremenih prometnica nasušna je potreba, povezanost regija brzim cestama standard svake normalne zemlje pa ne vidim razlog da se zastupnicima i ministrima organizira praktična nastava na terenu kako bi im se dokazalo ono što piše u izbornom programu koji su valjda sami pisali, možda pročitali i sasvim sigurno propagirali.

Jest, vozili su se autobusom ako tako kažu, ali taj bus sigurno nije bio neka rasklimana drlja bez klime i zastora koji staje u svakom bilogorsko-podravskom selu na magistrali pa se nisu mogli osjećati kao građani koji javnim prijevozom moraju u Zagreb na specijalistički liječnički pregled.

Uostalo, kad se vrate doma i tako će zaboraviti gdje su bili.

Da su se doista htjeli približiti narodu onda za one koji su došli osobnim automobilima ne bi ispraznili parkiralište ispred Kavane Nova i čuvali ga za svitu. I ne bi zaustavljali promet da bi nesmetano parkirali.

Nakon sjednice, raskopčali sakoe, izbacili svoje dobro uzgojene trbušine, malo otpustili kravate oko vratina i krenuli da se na račun poreznih obveznika pogoste u restoranu tvrtke koja je oštetila državni proračun neplaćanjem poreza za bar pola milijuna kuna, ne obazirući se na dobacivanja građana i povike: HDZ lopovi.

Ništa novoga u ovoj prelijepoj, ali zbog permanentnih parazita koji su već potrošili najhranjivije materije domaćina, poniženoj i bijednoj državi. Takve stvari gledamo skoro svaki dan, na raznim stranama Hrvatske. Nema kutka koji nije kontaminiran bahatošću oligarhije koja je davno izgubila dodir sa stvarnošću zahvaljujući svijetu ulizica, kokošara, mrvičara, ljigavaca i novinarskih gmiza.

Vraćaju se tako nahranjeni iz restorana kad iz obližnjeg kafića začuše što narod misli o njima. Najgore je prošao Željko Reiner kojemu su posprdno vikali: Živio naš vitez Reiner. Uz gromoglasan pljesak i smijeh svi prisutni su salutirali vitezu dok je ovaj pokušavao ući u limuzinu.

Te večeri fejsom se proširio post sljedećeg sadržaja: "Živio naš vitez Reiner i svi ostali vitezovi domoljubi, odo u Austriju na sezonu, za sada Volim te hrvacko. A i znam da se vitezu Reineru jebe za hrvacku i narod, isto ko i za to što se sad skupina mladih narugala njime. On je svoj na svom“.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Blog urednika