Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Izbori 2013.

HSPD: Prpić kandidat za gradonačelnika, Špehar i Čop dogradonačelnici

  Goran Gazdek           06.04.2013.         6113 pogleda
HSPD: Prpić kandidat za gradonačelnika, Špehar i Čop dogradonačelnici

Od danas i službeno - HSDP će na izbore za virovitičko Gradsko vijeće izaći samostalno, kandidat za gradonačelnika je diplomirani inženjer šumarstva i magistar šumarske struke Siniša Prpić, a za dogradonačelnike  diplomirani inženjer strojarstva Ivan Špehar i diplomirani inženjer poljoprivrede Zoran Čop (32). „Dakle, idemo s kombinacijom mladosti i iskustva", naglasio je predsjednik stanke Siniša Prpić.  

Odluku o samostalnom izlasku na izbore za Gradsko vijeće Virovitice donio je Glavni odbor stranke. „Bilo je raznoraznih razgovora i kombinacija ali glavni odbor stranke je odlučio da je nabolje ovako. Razgovarali smo sa svim strankama osim s HDZ-om. Sa SDP-om se najozbiljnije razgovaralo, ali stav Glavnog odbora je da postoji veliko razlika između njihovog kandidata za gradonačelnika Damira Barića i stranke. Ankete pokazuju da kandidat Barić ne dobiva više od 15 posto i to je bio razlog da idemo sami", kaza je Prpić.

U HSPD-u očekuju bolje rezultate nego na prošlim lokalnim izborima kada su osvojili 13,61 posto glasova.  „Četiri godine smo krvavo radili, borili protiv nepravilnosti i zlouporaba u našem gradu i mislim da će birači to znati nagraditi. Pokazali smo i dokazali da smo najjača oporba u Virovitici", naglasio je Prpić.  

Prpić smatra da su programi svih stranaka u načelu dobri, a realizacija ovisi o ljudima i spremnosti da zamišljene programe realiziraju.  „Prvo što ćemo napraviti je smanjiti plaće gradonačelniku i dogradonačelnicima. Mi moramo biti svijetli primjer da želimo živjeti u skladu s našim građanima. Druga stvar je smanjiti komunalnu naknadu koju je aktualna gradska vlast povisila za sto posto, jer poduzetničkom sektoru treba dati disati  kako bi mogao stvoriti nova radna mjesta. Treća stvar je popis gradske imovine kako bi se ti resursi stavili u funkciju gospodarstva, a onda opet stvaranja novih radnih mjesta", izdvoji je predsjednik tri najhitnije stvari koje će učiniti kada preuzme mjesto gradonačelnika.

U HSDP-u navode da su drugačiji od SDP-a i drugih stranaka jer gaje svoj način borbe. Najbliži partner su im bili Laburisti i da vrh te stranke nije odlučio da svi ogranci moraju ići sami, vjerojatno bi s njima koalirali.

I na kraju Prpić je dodao kako će istinske promijene u Virovitici doći onog trenutka kada se građani otvoreno suoče s korupcijom i kriminalom i jasno kažu ne takvim pojavama. „Krađa novaca poreznih obveznika bila je karakteristična za Hrvatsku,  a  toga nije bio pošteđen ni naš grad. Bili smo svjedoci namještenih natječaja i pljačke. Zato se prvo moramo riješiti Sanaderove ostavštine, a u Virovitici je ta ostavština Ivica Kirin. Uostalom, on je priznao sudjelovanje u aferi Fimi media i to moramo raščistiti; rekao je Prpić i dodao: U ove izbore idemo čista srca, mirne duše, čistih ruku, uzdignuta čela  za razliku od nekih koji nemaju niti mirne savjesti niti čiste ruke,  a moram kazati ni čiste gaće.   

Lista za Gradsko vijeće HSPD-a, redoslijed će biti utvrđen naknadno.

Mr.Siniša Prpić, Ivan Špehar,dipl. ing., Zoran Čop,dipl.ing., Nataša Linarić,dipl.iur., Ivan Delač, Martina Španjur,učiteljica, Vladimir Čordašev, Ivan Đurđević, Sanja Tkalćec, Emil Turk, Stjepan Trnovec, Ankica Galović, Mirko Oremuš, Božena Molnar, Mile Linarić, Davor Mustać, Kata Đukić, Vlado Rajnović, Biserka Hlišć, Ivica Flisar.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

fitilj
11.4.2013. 9:13
SVIMA OSIM NJIMA je poznato da je hrvatsko pravosuđe duboko korumpirano i da Mladen Bajić nije nikakav Eliot Ness, već marioneta politike. www.vecernji.hr/vijesti/gredelj-hrvatski-pravosudni-sustav-duboko-je-korumpiran-clanak-439362

Politički profiteri i lupeži su instalirajući u pravosuđe sudački kukolj od pravosuđa napravili močvaru, ili septičku jamu, koju ni jedna dosadašnja vlast nije uspjela isušiti i to upravo zato što su kao i njihovi prednici nastavili kadrovirati u pravosuđu i postavljati u njega podobne, a ne stručne, moralne i časne sutkinje i sudce. ČAST IZNIMKAMA! www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/83288-zlatna-komunisticka-mladez-okupirala-vodece-politicke-i-pravosudne-funkcije-u-hrvatskoj.html
www.slobodnadalmacija.hr/Spektar/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/145359/Default.aspx

Tako je u Ustavni sud, tu najveću pravosudnu instituciju u državi uz Šeksovog kuma Miroslava Šeparovića postavljen i njegov spisateljski pajdaš Mato Arlović sudac od 2009. godine SDP-ov prvoborac, a po političkom je ključu izabran i Antun Palarić poznatiji kao čuvar lažnog popisa birača kao i utajivać poreza iz Vinkovaca Marko Babić, te Slavica Banić koja nije nije ispunjavala uvjete za suca Ustavnog suda, ali su kao i kod predsjednice Ustavnog suda Jasne Omejac (zbog koje je promijenjen zakon o izboru sudaca pa je uvjet od 15 godina pravničkog staža smanjen na 12 koliko je tada imala) njihovi politički mentori naštimali uvjete.
Sjetimo se: www.jutarnji.hr/slavica-banic-mora-iz-ustavnog-suda/285666/
www.hkv.hr/vijesti/hrvatska/2637-sramotni-kriteriji-za-izbor-sudaca-ustavnog-suda.html

Toliko o tome kako pravosuđe dobro radi svoj posao bez utjecaja politike i kako pravosuđe slobodno, neovisno i samostalno radi svoj posao www.hkv.hr/vijesti/inozemni-tisak/12781-austrijska-vlada-hrvatsko-pravosude-je-nesposobno-i-korumpirano.html
www.udarno.com/svijet-pravosude-vam-je-sporo-i-korumpirano

A sposobnost Zokoja i Bajića izgleda ovako: www.dnevno.hr/humor/karikature/83989-glupost-i-ludilo.html
mirovnjak
10.4.2013. 19:15
Ako netko kaže da je manje zlo krasti za svoj đžep nego naplatiti nepravedne poreze onda je on u sukobu sa jednom od 10 božjih zapovijedi, a što se tiče čitanja knjiga o gulazima ili bilo kojih drugih i koliko tko čita ne možemo na ovom portalu, ja kada tvrdim da ne želim živjeti u zemlji u kojoj politika sudi i tuži kažem to jer sam i sam osjetio kako izgleda privođenje kada partija sudi.
Za to kažem: Ne tvrdim da pravosuđe i Bajić dobro rade, ali i ovako je puno bolje već da to umjesto njih radi politika i političari
fitilj
9.4.2013. 23:59
stole123 sve je jasno, nije samo tako nako 8 godina javašluka i ortakluka sa zaštitnicima i glavnim mecenama, sponzorima i provoditeljima mita, kriminala i korupcij kukulele koalicija potvrdila onog krivokletnika Mladena Bajića na mjestu glavnog državnog odvjetnika.
www.dnevno.hr/humor/karikature/83732-institucije-na-hrvatski-nacin.html

Ma samo bi ludaci i glupani rezali granu na kojoj sjede HDZ i njihovi nasljednici i kompanjoni po zlu za državu i narod. www.dnevno.hr/vijesti/zagreb/76657-bajic-slaze-listu-pokajnika-za-bandicevo-procesuiranje.html

stole123
9.4.2013. 23:16
mirovnjak samo da dodam za onih tvojih pročitanih 10 zapovjedi božijih, mirovnjak ja ih znam napamet nemoram ih čitati i ne samo to nego mnogo više .
mirovnjak već sam ti pisao kad hoćeš nešto čitati onda uzmi knjigu od karla štajnera, povratak iz gulaga i 7000 dana u sibiru ,kad te dvije knjige pročitaš tad se javi ,i daj komentar o njima,
stole123
9.4.2013. 21:06
mirovnjak da je politika dala zeleno svetlo bajiću ja mislim da bi on i radio nešto,a zamisli kako bajić da krene na nekog ministra,predsjednika vlade i tako dalje, svi oni imaju neke imunitete, to znači da se političarima nemože suditi dok su na vlasti nego tek kad siđu sa vlasti, a do tad se dobar dio slučajeva zagubi po ladicama i nikom ništa, sjeti se da sam već pisao kako su naši prekršajni suci brzi da ti pošalju kaznu koju si već platio i zaboravio da si je platio, znači čak ti pokušavaju naplatiti dva puta istu kaznu, a da je nemoguće doći do političara, kako njih nisu pokušali dva puta kazniti za isto ili im naplatiti dva puta istu kaznu, meni se to dogodilo i da nisam imao uplatnicu od prije dvije godine morao bih platiti ponovo istu kaznu, značili to da sudci smiju kažnjavati male smrtnike a političare nesmiju ni pokušati optužiti, za stvari koje su uradili,
mirovnjak
9.4.2013. 9:13
Stple!
Ti ne odgovaraš na osnovno pitanje, pa ti ga postavljam direktno!
Je li tebi kao vjerniku i kršćaninu, a takav se deklariraš i dalje manji grijeh krasti za vlastiti đžep ili naplatiti "nepravedan" porez u opljačkanu državnu blagajnu od strane onih koji su po tebi manje grešni.
Što se tiče gonjenja.
Ja ću biti sretan ako kraj svog života provedem u državi u kojoj politika neće tužiti i sudit već policija i pravosuđe, ako se to meni dogodi onda moja djeca i unučad imaju perspektivu, a bogami nemaju, ako to bude radila politika kako to ti zagovaraš.
fitilj
9.4.2013. 6:39
stole123 zna Linić da bude li dirao HDZ-ove mangupe koji su pokrali državu i oplačkali narod da će dirnuti u osinjak u kojem su se ugnjezdili i mnogi pripadnici kukulele koalicije, a znaš kako je, ni jedna vlast nije rezala granu na kojoj sjedi.

Lakše je udariti po sirotinji nego po ratnim i poratnim profiterima i lupežima koji im financiraju izborne kampanje.

Osim toga trebalo bi smjeniti onog krivokletnika Mladena Bajića, a to mogu učiniti samo oni koji se ne boje skidanja prašine s nalaza državne revizije i dobro čuvanih policijskih akata o putru na glavi i otiscima prstiju privatizaciju, prilikom pretvorbe, tajkunizacije, menađerskih kredita, ugovoria, dealova i marifetluka političke oligarhije i probrane klike kojoj su nepotizam, mito, kriminal i korupcija donijele blagostanje, a narodu siromaštvo, dužničko ropstvo, recesiju i neizvjesnu budućnost.

Moj stole123, vrana vrani, oči ne kopa, pa tako ni Linić i ova kukulele vlast neće dirati u one koji su opljačkali obiteljsko srebro, već one kojima je to opljačkano.

Tako je to u državi u kojoj vlast zaboravlja da državu čini njen narod, a ne politička oligarhija i interesne skupine i lobiji kojima služe pogoduju.
stole123
9.4.2013. 0:30
mirovnjak meni je svejedno krao sanader za svoj džep ili linić otimao za svoj bit je da novca nema u mom džepu. a ti to smatraj opravdanim ili ne. zašto linić nije oteo iz džepa sanadera i sličnih njemu koji imaju puno više od malih smrtnika, nego otima baš od malih a velikima daje blagoslov,
siniša prpić
8.4.2013. 20:18
@MMMM, tržište zna biti vrlo jasan okvir.
MMMM
8.4.2013. 19:56
Hvala. Mislila sam da možda postoji neki zakonski okvir da ako se podupire neki projekt da se isti ne smije mijenjati. Bar u nekom određenom roku.
siniša prpić
8.4.2013. 17:28
@Mikeš09, hvala na pojašnjenju.....

youtube.com/watch?v=fa7-SVMgY7k

@MMMM, pitati izravno proizvođaća (098 1691746), jer to je prvenstveno stvar Dražena Brlića. Pozz
MMMM
8.4.2013. 15:53
Ispričavam se za fulanje teme, ali ne znam gdje da drugdje pitam... U vezi mljekomata- g. Prpić - znate li Vi zašto je kroz tako kratak period mlijeko poskupilo s 5kn na 6kn? Nekako mi to dosta smeta jer je i županija poduprla projekt i reklamiralo se da će biti 5kn pa kao nije skuplje ljudima kupiti domaće mlijeko.
I htjela sam još dodati da su kandidati za dogradonačelnike odlični jer su jedni od najpoštenijih i najsposobnijih ljudi koje sam imala priliku upoznati! Nadam se da će doći do promjena i da se ljudima više neće na Zavodu za zapošljavanje govoriti da nije potrebno da se javljaju na natječaje jer su samo puka formalnost.
Mikeš09
8.4.2013. 14:31
Dragi Ljubo...dinamovče...pa u finalu protiv Leedsa je Čerček zabio a nije bio ``sigurni`` prvotimac...protiv Zvezde u finalu kupa Dumbović...pustite novinarska filozofiranja...najvažnije je pobijedit Zvezdu i Partizana...
Samo...ljudi moji... treba vam biti jasno da svi moraju izaći na izbore jer samo tako se aždaje može pobijedit...
Biti doma i larmati a da ne pomakneš gujcu i ne zaokružiš pravog kandidata ne vrijedi ništ...
mirovnjak
8.4.2013. 8:39
Moram prokomentirati neke teze na ovom portalu i to u našoj lokalnoj sredini jer ovo je lokalni portal.
Smjene! "Najveće od svih vlada do sada"
U mom gradu su se dogodile 3 komentirati ću dvije za koje su isti ovi pisali kada su se dogodile da su "sjaši Kurta za uzjaši Murta" i na razne druge načine. U proizvodnoj tvrtki u 95% državnog vlasništva policajca na mjestu predsjednika nadzornog odbora zamijenio je diplomirani inženjer te struke sa 25 godina radnog staža od toga 19 u proizvodnji, a 6 u upravi na tehničkim poslovima iz struke, KV električara na mjestu direktora zamijenio je magistar znanosti te struke sa 20 godina rada od toga 16 u realnom sektoru i 4 u upravi na tehničkoj funkciji. Neka čitatelji izvedu zaključak.
mirovnjak
8.4.2013. 8:30
Pa moj Stole, ja pročitah nakon tvog komentara i 10 božjih zapovijedi i ne nađoh tamo ni onu razliku o kojoj sam pisao između "ne ubij" i " ne ukradi". Mene si prenerazio kada pišeš da je krasti za vlastiti đžep isto kao i naplaćivati poreze u državnu blagajnu, pa makar oni bili i nepravedni, dozvoljavam da neki jesu nepravedni. Što se tiče progona, to nigdje u svijetu nije stvar vlade već pravosuđa. Pravosuđe radi možda previše sporo, ali radi. Nije samo Sanader, već i 2 potprdsjednika vlade neki ministri, neki saborski zastupnici, gradonačelnici direktori državnih tvrtki, ja se nadam da će i još neki doći na red. Što se tiče nekih u našoj županiji i gradovima, ja mislim da je nikad nisam ni za koga rekao da je krao prije pravosuđa, pa neću ni sada, ja za moju Slatinu kažem da veće nepogode za ovaj grad nema od sadašnje vlasti, ali nećeš me nitko dobiti da kažem neku zbirnu imenicu kao banda lopovska ili slično. To mogu samo organi gonjenja.
No u svemu ovome bitno je da ti kao vjernik pravdaš one koji krše 10 božjih zapovijedi, to mi je neprihvatljivo.
mika
8.4.2013. 7:39
Nemogu a da i ja nedam svoje skromno mišljenje o tome za koga glasovati u Virovitici. Evo zašto za Prpića i njegovu stranku HSPD.
Prpić je jedini bio prava oporba u protekle 4.g. Imao je muda reći popu-pop, bobu-bob, čovjek čista obraza i čistih ruku, velikog htjenja da nešto dobro napravi za svoj Grad a i poznaju ga svi. Evo zašto NE glasovati za Barića: njega ne poznaju ni svi oni koji su ga kandidirali, a i zastupa krupni kapital što običnom čovjeku nepaše. Što se tiće Kirina za njega se NESMIJE glasovati jer je sam priznao da je kriminalac, a to što nije u Remetincu to govori o našem pravosuđu a ne o njegovoj nevinosti.I zato dragi prijatelji i sugrađani izađimo na izbore i izaberimo HSPD i Prpića i dajmo šansu moralnim i poštenim ljudima, pa će nam svima biti bolje.
kišni
8.4.2013. 6:25
bravo, gospon siniša čitam reakcije poštovanih komentatora navedenog članka i vidim da se voda počinje dobro mutiti, sve je to ljepo samo bi bilo pametno zatražiti pomoć laburista jer je mreža vlasti u Virovitici dobro zacementirana sa raznoraznim uslugama ili držanje građana Virovitice pod kontrolom (radnim mjestima u Flori, Virkomu i dr. ), pun grad lažnih branitelja, a tek invalida, Potemkinovih sela (kružni tokovi, maćuhice), a tek cajke, pun grad, u ponedjeljak oštećene kante za smeće, razbijanja bljuvotine i spodoba koje bauljaju po centru grada tako da se pošten čovijek boji izaći na ulicu gdje je tu napredak i boljitak građana osim za pojedince, jadan je grad u kome je smetlarsko preduzeće najači privredni subjekt, dođe vrijeme kad pametni zašute, budale progovore a fukare se obogate, samo naprijed gospon Siniša ne dajte se ima još poštenih ljudi.
Ljubo R. Weiss
8.4.2013. 3:02
@njofra, Siniša Prpić
Dakle, njofra, razgovaram samo s pristojnim ljudima, pa nemam komentar na tvoj upis!
@Siniša Prpić
Slažem se da je najvažnije da mačke love miševe(Jafica je sjajna u tome, Šarko već ne, ostario!), no ti kao i ja znaš, da u ekipi je važno mjesto u timu! Dakle, postoje SIGURNI PRVOTIMCI, a to su oni koji sigurno ulaze u utakmicu u prvoj postavi, i postoje oni drugi koji "vise". Kakva težina?? Pa, naravno politička, što očito "fitilju" i pored sveg političkog iskustva nije jasno. Prema tome, ako je primjerice Martina četvrta na listi, ući će po mojoj prognozi u Gradsko vijeće, ali ako je osma ili deveta, već jako "visi". I ja ću glasati za Tvoju listu ako je Martina ne ispod četvrtog, najdalje petog mjesta po redoslijedu!
Razumijemo se, kaj ne??
stole123
7.4.2013. 21:56
i još jedno pitanje za mirovnjaka. dali mi po virovitici ,slatini i ostalim gradovima nemamo onih koji su krali ,dali samo u vladi je bio sanader koji je krao, dali su naši načelnici,gradonačelnici,i župan svi čista obraza,
stole123
7.4.2013. 21:40
mirovnjak dali je isto krasti od državnih firmi i otimati od malog običnog smrtnika, ako nije isto onda mi odgovori, zašto sdp, dolaskom na vlast nije pokrenuo istragu protiv velikih koji su opljačkali ovu državu, meni je jasno da to nije uradio samo sanader ,a zašto nije pokrenuta istraga protiv ostalih, po mom mišljenju je zamazat, ćemo oči biračima sa sanaderom a ostali koji su krali njima ćemo dati blagoslov, dali sam u pravu ili ne,pitanje, ali je dobra i ona od fitilja nedati glas nikom a napraviti nevažeći listić, normalno pod uvjetom da siniša neode u drugi krug,
mirovnjak
7.4.2013. 20:25
Drago mi je kad neki komentatori na ovom portalu dok pišu i dijele etikete sjede očito pred ogledalom.
Tako im se omakne da nekada napišu ono što vide.
fitilj
7.4.2013. 12:28
MMMM slažem se s tobom da za kriminalce ne treba glasovati, ali kako onda glasovati za one koji su u samo godinu dana svog mandata izvršila više političkih promjena i imenovanja u javnim poduzećima nego sve dosadašnje vlade od 2000.-2011. zajedno! www.index.hr/black/clanak/znate-li-koja-je-stranka-najvise-kadrovirala-u-javnim-tvrtkama-u-posljednjih-13-godina-/668836.aspx

Zar kriminalci i lupeži za koje ne treba glasovati nisu svi oni koji ne cijene i ne poštuju ljudsku individualnost i postulate stručnosti, sposobnosti i poštenja, već kadroviraju kako bi izvukli osobnu korist, kako sebi, tako i svojim podobnim kadrovima, a sve ne štetu države i naroda čije bi interese trebali zastupati. www.index.hr/vijesti/clanak/doniranje-stranaka-i-javna-nabava-najsigurnije-ulaganje-je-u-hns/671361.aspx

Zar trebamo čekati ovaj crni scenarij www.index.hr/vijesti/clanak/nismo-jos-dotakli-dno-ljudi-ce-zbog-siromastva-razbijati-izloge-u-samoposlugama/670368.aspx
ILI treba već sada na lokalnim izborima učiniti prvi korak i reči odlučno ne HDZ-u i SDP-u, jer su nas prvi pokrali i opljačkali, a ovi drugi kao što je stole123 rekao danas otimaju direktno od malog običnog smrtnika.

Prema tome spas se može očekivati samo onda ako biramo one koji u pljački države i naroda nisu što ono narod kaže ni luk jeli, ni luk mirisali.

Spas se može očekivati samo onda ako ne biramo veliko zlo po imenu HDZ, ali ni ono manje zlo pod imenom SDP!
MMMM
7.4.2013. 11:11
Mirovnjak, i ja se u potpunosti slažem s vašim odgovorom stoletu.
Krasti za sebe i upropaštavati državu je neizmjerno gore od nespretnog pokušavanja pomoći državi. Pregazili su neka obećanja, nisu se dovoljno sukobili s kriminalom, ali toliko griješili nisu da bi trebali u zatvore.
Ja za kriminalce ne bi glasovala da su jedini ponuđeni.
fitilj
7.4.2013. 10:57
Siniša mali ispravk jer ovaj puta treba pobijediti i Zvezdu i Partizan, jer ne izgube li SDP i HDZ izbore nema ništa od promjena na bolje!www.dnevno.hr/humor/karikature/82924-hrpa-mucaka.html

Ostavimo se pustih priča kako su pioniri i omladinaci s lokalne razine bolji od i iskusnih drugova iz metropole. Znamo da riba smrdi od glave, ali se čisti od repa i zato se svehrvatskom zlu treba prvo suprotstaviti na lokalnoj, a potom i državnoj razini.

stole123 mislim da glasati za manje zlo nije rješenje. Bolje je nevažećim listićem izraziti stav da nam je dosta rotacije Murte i Kurte.
www.dnevno.hr/humor/karikature/83015-vlast-nezadovoljna-narodom.html
njofra
7.4.2013. 9:58
Gospodine Ljubo i vi ga laprdate da boli glava.
Siniša je jedini koji je izašao sa imenima i prezimena ljudi koji će biti na listi.
I sad najednom ni to nije dovoljno, trebali bi svi biti doktori znanosti, vjerojatno bi bilo dobro da znaju barem 5-6 stranih jezika…
Između ostalog vidimo kud su nas doveli ti takozvani doktori znanosti.
Pustite čovjeka na miru, bori se s onim što ima, teško je dobiti te doktore kad nemate lizaljke (a s obzirom da su im potrebne lizaljke i bolje mu je bez takvih).
Najbitnije je da oko sebe ima ljude čista obraza i ljude koji žele boljitak našem kraju.
Između ostalog vjerujem da ima i ljudi koji mu daju podršku a ne žele biti na listi.
siniša prpić
7.4.2013. 9:20
@Ljubo R. Weiss, kao ljubitelju mačaka, Vama je dobro poznata ona uzrečica : "Nije bitno da li je mačka crna ili bijela, bitno je da zna loviti miševe". Isto Vam dođe..., jel` miša prva uhvatila Jafica, il` to bio Šarko....., bitno je bilo pobjediti Zvezdu 1982. Manje bitno je bilo tko je na kojem mjestu igrao....

.youtube.com/watch?v=do8cVfLo9BA
mirovnjak
7.4.2013. 9:16
Za mene nikada neće biti jedno moguće, a to je staviti znak jednakosti između onih koji su uzimali i punili vlastite đžepove i onih koji uzimaju i pune državni proračun, da bi isplatili mirovine, dječje dodatke i plaće da bi nam djeca mogla ići u školu ili da imamo policiju koja će štititi građane. od strašnog nažalost ima strašnije, a to je kada se kaže ako treba birati između tih grupa onda sam za one koji su punili vlastite đžepove.
I još nešto! Uzimati iz državnih tvrtki je isto kao i od građana, to je samo posredno uzimanje od svih nas.
Za to Stole moj nazdravlje ti bilo kada nije najveći grijeh krasti za vlastiti đžep, kada i od tog grijeha ima većeg.
Za mene nema i neće ga nikad biti jedino može biti veći grijeh uzeti pištolj i ubijati po ulici.
fitilj
7.4.2013. 9:10
Siniša sada me ovakvi komentari kao ovaj od 7.4.2013. 3:15:45 totalno zbuniše i dovedoše u veliku nedoumicu po kojem si ih redosljedu trebao poredati.

Evo vidiš Siniša kakve ti propust činiš. Objavljuješ listu kandidata, a nisi ih poredao po težini, ili si ih trebao poredati po visini, ili po godinama, po radnom stažu, ljepoti .............

Uopće neznamo koliko im je godina, onako pojedinačnoi i svim zajedno, da nije neki kandidat sijed, ili ćelav, ima li koji novinar, pravi ili samoproglašeni doktor među njima i voze li tvoji kandidati bicikle ili luksuzne automobile i kakvu glazbu slušaju.Ljubo R. Weiss
7.4.2013. 3:15
@Siniša Prpić
Smije li se ili ne smije navijati za HSPD?? Ako se može samo za Dinamo, a ne za stranku onda ostajem samo kod Dinama!
Usput, lista kandidata za Gradsko vijeće trebala se objaviti rangirana po težini kandidata. Osim toga, bar za njuh desetak nisu navedena zanimanja - pa nisu li tih desetak sve umirovljenici??
Samo ležerno Siniša! Imali ste puno vremena da posložite program za lokalne izbore i istaknete listu po redoslijedu! Poznaješ ih sve manje-više dobro, prema tome...?!
mastermind
7.4.2013. 2:00
Siniša zahvaljujem se na odgovoru.
Sulejmane, u prvoj verziji članka program se uopće nije spominjao, osim pljuvanje po Kirinu...
stole123
6.4.2013. 22:42
poštujem stranku hspd ali isto tako smatram da ste se svi urotili protiv hdzea,i to odobravam ali nitko nije spomenuo da nepostoji razlika između hdzea i sdpea, složio bih se da nam siniša bude gradonačelnik srazlogom , pošten čovjek a to je dovoljno da nepišem i ostale razloge, ali ako bude mogućnost biranja između dva zla hdzea i sdpea, birat ću prvo srazlogom,mislim da hdze je uzimao ili krao kako hoćete od državnih firmi, ali sdp, otima direktno od malog običnog smrtnika, a to je velika razlika za nas obične male građane,,opet napominjem dat ću podršku siniši ,ali ako dođe do drugog kruga gdje će se naći sdp i hdz tada definitivno podržat ću hdz,
siniša prpić
6.4.2013. 22:18
@karlo01, pa Vi ste opasniji od Karla Velikog.....
karlo01
6.4.2013. 22:11
Sada na kraju balade kao u naprednim demokracijama ,trebalo bi objaviti imovinske kartice svih dužnosnika u našem malom lijepom gradu.Od vijećnika , pročelnika,direktora gradskih firmi do gradonačelnika ,tu bi se moglo vidjeti koliko je napredovanje u vidu stanova i ušteđevine donijelo mukotrpno bavljenje politikom i odsustvo od obitelji i prijatelja.Ipak je to stresan posao,ah da bilo bi za građane lijepo vidjeti u koliko su nadzornih odbora bili naši građani koji su eto došli do kraja svog mukotrpnog bavljenja stresnim poslom i dali su adekvatno nagrađeni za to !
siniša prpić
6.4.2013. 22:01
@mastermind, Ispravak..., naravno da se radi o Programu 2014. - 2020.
siniša prpić
6.4.2013. 21:58
@nicko, još uvijek nisam dobio povratnu informaciju sa Općinskog suda, no vjerujem da će uskoro stići i taj podatak. Radujem se, gotovo kao i Vi, trenutku kada će se James Bond predstaviti svijetu i Gradu. Pozz
siniša prpić
6.4.2013. 21:51
@mastermind, mi smo mala stranka, pa nemamo "Programe 20 i više". U koliko se napravi "samo" ono što je rečeno na današnjoj tiskovnoj, mislim da Virovitičane čekaju ljepši dani.
1. Doći do stvarnog ( financijskog ) popisa gradske imovine, te tu istu imovinu staviti u funkciju otvaranja radnih mjesta.
2. Smanjiti komunalnu naknadu, kako bi se poduzetnicima olakšalo poslovanje, te stvorili uvjeti za otvaranje novih radnih mjesta.
3. Po spoznajama Transp. internat. za R.H., u "sivoj zoni" nestajalo je 5-8 % novca iz državnog proračuna, a samo nebo zna koliko je taj postotak iznosio u našem gradu. Godišnji proračun Grada iznosi oko 85 mil. kn.......
4. Fondovi E.U. su nam na raspolaganju, kao i Osječko-baranjskoj županiji...., prošli tjedan je bilo dobro izlaganje Programa ruralnog razvoja 2014.-2012. u organizaciji VPŽ. Mogućnosti samozapošljavanja i zapošljavanja, vrlo realne.
5. Čelni ljudi Grada trebaju smanjti svoje plaće, ako ništa drugo, ono iz pristojnosti.
Program HSPD-a Vam je na web stranici HSPD-a, no, kao što rekoh, svi su programi dobri - pitanje je koji ljudi to stvarno hoće i mogu ostvariti. Pozz
Sulejman veliki
6.4.2013. 21:49
Koje glupo pitaje: Šta nudite građanima Virovitice, koji je program? Pa valjda se zna što je u domeni loklane zajednice. Dobro je to Siniša objasnio: ve stranke imaju dobar prograM, samo je pitanje kakva je realizacija.
Želimo vlast u kojoj prvo neće biti važna stranačka iskaznica, u kojoj neće biti nepotizma, u kojoj ravnatelji knjižnice neće ići po mišljenje kod gradonačelnika, u kojoj se neće dijeliti nazasluženo visoke plaće i kojpj će raditi sposobni, a ne podobni.
Eto, ja sam iz ovih redaka pročitao da je to njihov program. A to je sasvim dovoljno.

mastermind
6.4.2013. 21:00
A koji je vaš program, šta nudite građanima virovitice?
MMMM
6.4.2013. 20:17
Istina ovdje dosta smeta ljudima. Vjerojatno zato jer ju je teško priznati, a onda raditi u skladu sa principima i izaći na izbore gdje se treba zaokružiti najbolji izbor. Hmmm...najbolji za nečije interese ili interese sviju? Pitanje za Virovitičane. Sami biramo. Istina, lijep nam je grad, a da li je uspješan? Ljudi kažu da se sad bude počelo raditi, da se više nema što zatajivati i ukrasti. Ne znam da li si tako olakšavaju taj akt izdaje principa kod izbora. Iskrivljena logika:" On je već uzeo što je uzeo, sad više neće." ????
Da li se to kod nas ISPRAVNO okrenulo naopačke?
nicko
6.4.2013. 19:41
siniša, ima li kakvog napredka u vezi vrijeđanja sa hvidrinog mobitela?
njofra
6.4.2013. 19:36
A di neće bit nervoza, kad je kandidatura sad stvarna, dosad se o njoj samo šuškalo.
dikan
6.4.2013. 18:59
dora444 čemu tolika nervoza?
Sulejman veliki
6.4.2013. 18:37
A svi se još ovog sjećamo:
Kirin: Ja sam vojnik partije, ako Sanader to bude zahtjevao nosit ću izbornu listu
Sulejman veliki
6.4.2013. 18:33
Još jedan dokaz ne samo da si nepismen/a u pismuu, nego da ni čitati ne znaš.
Prpići je, dakle rekao da će stinske promijene u Virovitici doći onog trenutka kada se građani otvoreno suoče s korupcijom i kriminalom i jasno kažu ne takvim pojavama. „Krađa novaca poreznih obveznika bila je karakteristična za Hrvatsku, a toga nije bio pošteđen ni naš grad. Bili smo svjedoci namještenih natječaja i pljačke. Zato se prvo moramo riješiti Sanaderove ostavštine, a u Virovitici je ta ostavština Ivica Kirin. Uostalom, on je priznao sudjelovanje u aferi Fimi media...

Šta treba tu dokazivati? Kakva ti hrabrost treba? Nije li Kiro Sanaderova ostavština? Pa virili su mu svi ponizno iz čega se već viri u takvim situacijama.
siniša prpić
6.4.2013. 17:59
24 sata ( Četvrtak, 25. 11. 2010. u 22:45 )
Barišić i Jurak kažu da se Kirin sam nudio za prljave poslove?
Bivši ministar policije navodno je sam ponudio policijsku kampanju kad je Sanader rekao da sve poslove treba obavljati Fimi Media te nije htio uzeti popust....
siniša prpić
6.4.2013. 17:54
dora444, gdje je problem...?!
youtube.com/watch?v=s07Onn37Zz4
dora444
6.4.2013. 17:38
Valjda g. Prpić može i dokazati sve ovo što je rekao. Ako ne, ne znam da li je hrabar ili lud.....
Sulejman veliki
6.4.2013. 17:19
dora444 tipični član ili članica HDZ-a.
Prvo, nepsimen/a:
Ne kaže se pljuvajući nego pljujući!
Drugo, pročitao sam dva puta pažljivo ovaj članak da vidim pljucka li to Siniša ili pljuje sve oko sebe.
Prpić je upro prst samo u tri zla: lopovluk, zlouporabu i Kiru!
S pravom!
Ili ti misliš da je sve oko nas Kiro?
siniša prpić
6.4.2013. 17:17
dori444, s ljubavlju.......
youtube.com/watch?v=LZk_HnE-cdU
fitilj
6.4.2013. 16:43
dora444 gle vraga Siniša samo što je obznanio kandidaturu, a već tvorovi izlaze iz jazbina.
dora444
6.4.2013. 16:24
Gospodin Prpić krenuo je u kampanju pljuvajući sve oko sebe, umjesto projektima za Viroviticu. Siniša, pazite da vam vjetar ne vrati Vašu pljuvačku u lice, jer do sada vjetra uopće nije bilo..........
siniša prpić
6.4.2013. 15:25
Ljubo, nemojte toliko navijati za nas...,
Škorić, Braun, Šantek, Marković, Ramljak, Belin, Perušić, Zambata, Kobeščak, Jerković, Lamza.....
Ljubo R. Weiss
6.4.2013. 15:04
Kirina će biti teško pobijediti, ali u Gradskom vijeću imate šansi za nekoliko vijećnika! Koji su kandidati za Gradsko vijeće Virovitice??
Davor
6.4.2013. 14:34
Najveća prednost ove stranke je potpuna samostalnost na svim razinama odlučivanja, što im omogućava donošenje odluka bez konzultacija sa "republičkom" središnjicom (što je mana ostalih stranaka u utrci). Općenito mislim da je (upravo iz tog razloga) budućnost demokracije u rukama lokalnih stranka, i veoma je dobro da se Virovitica na taj kolosijek preusmjeri što ranije. Osim toga, snaga lokalnih stranaka pokazuje i razinu demokratske osviještenosti lokalne zajednice. Ovime ne navijam za pobjedu, nego objektivno sagledavam politički kontekst koji ima perspektivu.


Još iz kategorije Izbori 2013.