Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Izbori 2013.

HSPD i Siniša Prpić prvi predali kandidaturu

        28.04.2013.         5758 pogleda
HSPD i Siniša Prpić prvi predali kandidaturu

Hrvatska stranka pravne države (HSPD) prva je stranka koja je virovitičkom Izbornom povjerenstvu predala kandidature za svibanjske lokalne izbore. Gradskom izbornom povjerenstvu kandidature je, u pratnji svih članova sa liste za Gradsko vijeće, predao predsjednik HSPD-a i kandidat za gradonačelnika Virovitice, mr Siniša Prpić.

 „Za samo  par dana prikupili smo potreban broj potpisa, pa i više od toga. Vjerujemo da podrška naših birača neće izostati niti 19.svibnja.

Kandidati za dogradonačelničke dužnosti su Nataša Linarić, diplomirana pravnica., te Ivan Špehar, dipl.ing.strojarstva.

Na listi HSPD-a za Gradsko vijeće, nalazi se 42 % žena, a predstavljaju je : mr. sp. Siniša Prpić, Ivan Špehar dipl.ing., Zoran Čop dipl.ing, Sanja Tkalčec, Ivan Delač, Ankica Galović, Vladimir Čordašev, Nataša Linarić dipl.iur., Mirko Oremuš, Gordana Pinter, Stjepan Trnovec, Nada Duršot-Kopsch, Emil Turk, Ankica Kljunić, Mile Linarić, Biserka Hlišć, Davor Mustač, Kata Đukić, Ivica Flisar, Emilija Mikolić, Josip Čordaš dipl.ing.

Glavne odrednice HSPD-a za predstojeće izbore su : kompletna gradska imovina treba ići u funkciju otvaranja radnih mjesta. Mora se prekinuti s namještanjem natječaja, sniziti komunalna naknada, te koristiti sredstva iz EU fondova. Osim toga, kao znak elementarne pristojnosti spram građana Virovitice, gradonačelnik i njegovi pomoćnici moraju si sniziti plaće.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Mikeš09
3.5.2013. 18:36
``Dobar vjetar u leđa večeras nam treba``...o.p Prljavo kazalište...
siniša prpić
2.5.2013. 18:17
Ispravak ( moram mijenjati tipkovnicu )

@Mikeš09, svi smo mi Marina Perazić ( Kolačići ), barem jedan dio "ekipe"......

youtube.com/watch?v=_dMWRT73GyQ
siniša prpić
2.5.2013. 18:14
@Mikeš09, svi smo mi Marima Prezić ( Kolačići ), barem jedan dio "ekipe"......

youtube.com/watch?v=_dMWRT73GyQ
Mikeš09
2.5.2013. 10:17
@siniši...lista ti je malo previše popunjena u ``širinu`` a slaba u ``visinu``...ali ako je ``širina`` baza za dobru visinu...
...šala mala...ovo je samo vizualna opaska...previše štrćiš...
fitilj
2.5.2013. 8:47
@siniša sve se bojim da ti ne naštete ovi sa velikom maturom koju su stekli nakon završenih 6 razreda osnovne škole.
mirovnjak
2.5.2013. 8:38
Vidš moj Siniša, badava se ti upinješ iz petnih žila da objasniš, zašto su nužne predizborne koalicije i dogovori ako se želi preuzeti vlast i imati većinu u vijeću ili skupštini, pogotovo ako oni koji su na vlasti upravo takvim koalicijama pokušavaju zadržati vlast, kada je onima koji te prozivaju za koalicije i dogovore matematika iz 6 razreda osnovne škole "Viša matematika".
Ne mogu to oni shvatiti što je D-hont, što znači cca 20% raspršenih glasova glasova onih koji nisu prešli izborni prag, a kako bi shvatili kada pojedinci nemaju pojma, (a sebi uzimaju za pravo da samo oni sve znaju) o postotnom računu. Jedan od njih tvrdi da se recimo u drugom krugu gdje su jedan na jedan može pobijediti sa 29% glasova.
Za to nastavi ti raditi kako radiš i ne obaziri se jer se jedino na taj način ako se pobijedi u drugom krugu može imati većina u vijeću ili skupštini gdje nema drugog kruga, a bez većine u vijeću ili skupštini svaka pobjeda je pirova pobjeda.
siniša prpić
1.5.2013. 16:22
@Mikeš09, nemaš brige. Imamo poštenu ekipu. Svakim danom sve popunjeniju. Pozz
Mikeš09
1.5.2013. 11:26
Pozdrav Vitezu slavonske ravni Siniši i sve najbolje na gradskom nivou uz poklić...``Nema predaje ni prodaje``...
siniša prpić
1.5.2013. 8:37
@fitilj, Vi ste idealist. Lijepo je to u Vašim godinama. Pozz
fitilj
1.5.2013. 7:11
@siniša moram te upitati pa kakva bi to bila ozbiljna stranka čiji je predsjednik najpošteniji političar u Županiji, a da u posljednje 4 godine HSPD ne ekspandirao po pitanju članova, simpatizera i onih potrebnih 0,9% glasova.

Ma samo iz ova dva politička zla SDP=HDZ bi siguran sam dobili potrebnih 5% i još +
guru
1.5.2013. 6:25
Netko tamo spominje da Kiro peče volovena ribnjacima. Imam predosječaj da se to Kiro sprema na odlazak. Sa volovima došao pa tako sa volovima i odlazi.Slučaj Fimi-medije za Kirina tek slijedi. Kao svjedok nije imao zakonsku obavezu da se pojavi. moralna je nešto drugo. Mogao je barem otiči pozdraviti dragog si prijatelja Ivu. Za njega bolje ovako jer da je otišao i rekao istinu mogao bi ostati u pritvoru. Lagati čovjek ne zna i nije moralno na sudu ( dapače kažnjivo.).
Drugo poluvrijeme tek za kirina dolazi.
Za kratko vrijeme istraga se mora nastaviti.
O tome građani na skupovima trebaju pitati sadašnjeg gradonačelnika ima li opče obraz izači na izbore nedaj bože pobjediti pa za nekoliko mjeseci u pritvor.
dikan
30.4.2013. 23:12
Bać joza se ne javlja nije zabavno odoh ja u krpice,laka vam noć poz.HSPD-u.
stole123
30.4.2013. 23:04
siniša zavjet za hrvatsku će pokupiti dio glasača hdzeu tako neće otići glasovi hspdea hdzeu nego jednoj ozbiljnijoj stranci desno orjentiranoj,
stole123
30.4.2013. 23:01
siniša pa nemam još toliko meda da mi upadne sikira u med ali za par godina ću imati toliko da ću moći i sikiru stavljati u med da nabrekne držalje na sjekiri,.
siniša prpić
30.4.2013. 22:58
Na zadnjim izborima za Skupštinu Vpž, HSPD ( 4,1 % ) je dva mandata dao HDZ-u. Zbog 0,9 %. To više ne bujemo gledeli.
Lale je "zmaj od Bosne"..., da time i završimo..., Laka noć.
fitilj
30.4.2013. 22:51
@siniša ti znaš da ti osobno imaš moj naklon što bi se reklo do zemlje, a moje su kritike u prvom redu upućene lošem društvu za kojeg se je HSPD opredjelio na županijskoj razini, umjesto samostalnog izlaska na izbore. a siguran sam da bi prešli izborni prag i sačuvali obraz kao samostalna regionalna stranke, a ne smokvin list SDP-a. Sory Siniša to je moje osobno mišljenje čime niukom slučaju ne želim dovoditi u sumnju da si kako kažeš i u čemu se potpuno slažem da si na ovom političkom nebu časna iznimka i pravi svetac za ostalu ekipicu.

O svemu tome smo već izašno osobno raspravljali i nema potreba to činiti ovdje na portalu.

Što se našeg zajedničkog prijatelja tiče to je samo dokaz da svoje vrijednosne sudove i mišljenja ne donosim i izražavam paušalno prema stranačkoj pripadnosti, već prema moralu i karakternim osobinama dotičnih osoba.
siniša prpić
30.4.2013. 22:48
@stole123, pa Tebi upala sikira u med.
stole123
30.4.2013. 22:47
e siniša grešiš , svaki pravi gulaš kad treba skuhati skuham ja, isto tako i fiš,pa roštilj i tako dalje ali i na radnom mjestu moja supruga ima svoj posao koji obavlja bolje od mene i tu joj se nepetljam. prema tome kod mene je timski rad zna se šta tko radi bolje i taj to obavlja pozdrav
siniša prpić
30.4.2013. 22:45
@peroblagajnik, kasniš s dojavom "da grab plače".....
Hvale me tvoji HDZ-ovci u firmi da sam uspio i to ubrzati. Ima onih koji odlaze i korak dalje, pa mi već predlažu neke teme za kampanju...., moglo bi biti interesantno. Blagajniče, za to i služi oporba. Zamisli samo kako bi danas spavali neki, da su me poslušali, pa Sanadera ritnuli u tur. No za tako nešto trebalo je imati.... što-šta.
Možemo li malo naćeti temu o jednoj cesti od Suhopolja prema istoku....?! Možda ipak da pričekamo, pa da to naš vijećnik priupita već u lipnju. Na sjednici Općinskog vijeća...... Imaš još pitanja, Perice ?!
siniša prpić
30.4.2013. 22:36
@stole123, nisam siguran da Ti svoju suprugu pitaš kako ćeš odraditi neki posao......, niti ona tebe pita kako se skuha dobar gulaš. Neke Tvoje političke pretpostavke, lipi moj Stole, daleko su od stvarnosti. Jedno su želje, a drugo su mogućnosti. Strpimo se još dvadesetak dana.
siniša prpić
30.4.2013. 22:32
@fitilj, imate prijatelja u Makarskoj, koji je znate u kojoj stranci. Moj je prijatelj, i nadasve dobar čovjek. Pa što njega ne pitate s kim je u koaliciji sve ove godine ?! I što ne izlazi iz stranke u kojoj ste i sami bili. A jašite po meni već podosta dugo, koji sam na ovom političkom nebu pravi svetac za ostalu ekipicu Pozz. Do slušanja iz Skupštine Vir.-Podravske. Tada se čujemo
peroblagajnik
30.4.2013. 22:08
Prpiću, sad kad si predao kandidaturu, a kampanju u Virovitici i nekoliko sela možeš obaviti za tri dana, valjda će se nači malo vremena da obiđeš Vukosavljevicu i sada poslikaš cestu. Neki još pamte ono slikanje, pa de sada kad je kampanja u punom zamahu. Pozdrav.
stole123
30.4.2013. 22:08
siniša da si poslušao suprugu možda bi bolje prošao na izborima ,a dali si siguran da merkelica nesluša svoga supruga, politiku uvjek objektivnije vide oni koji nisu direktno u nju i uključeni pozdrav
dikan
30.4.2013. 21:59
Za ove izbore lokalne izlazim sa zadovoljstvom ,konačno jedna poštena stranka HSPD osobno poznajem neke ljude.Sve ovo drugo LOPOVSKA posla i puno obečanja ništa od toga banda lopovska.
fitilj
30.4.2013. 21:58
@branitelji znaš onu "umiljato janje dvije majke sisa" tako i DSPD u Virovitici samostalno, a na raz6ini Županije u kompi sa SDP-om.

E pa sada dali je to dobitna kombinacija pored toliko sranja i govana koliko je Zoki u ovih 16 mjeseci ostavio iza seba baš nisam siguran.
siniša prpić
30.4.2013. 21:29
@branitelji, HDZ je sa Sanadero sistematski krao ovu zemlju zadnjih osam godina, Premalo je vremena prošlo da bi se zaboravilo.
Po nekim informacijama, sutra na vir. ribnjacima i opet vol- street. Dva vola. Iz ćijih đepova ?! Pa opet iz đepova virovitičana.
No, ipak se da primjetiti da je to potpuno novi HDZ...., volovi ove godine nisu kraj knjižnice, ili u dvorištu gimnazijske zgrade.
Branitelju, na domaćem bunjištu ( u Virovitici ), HSPD izlazi samostalno na izbore. I "ne žvače" nikome. Osobito stoga što nisu pohapsili silu lopina koji su krali "i dolje i gore".
branitelji
30.4.2013. 20:40
Nemoj tako @fitilj,pa Siniša im je koalicijski partner.
fitilj
30.4.2013. 19:58
@siniša, baš tako "tko laže, taj i krade"... i obrnuto, a takvi su nam na vlasti i još bi, sačuvaj nas Bože od tog zla, htjeli preuzeti vlast u gradovima i županijama. a što je s onom u laži su kratke noge.
www.dnevno.hr/vijesti/komentari/80379-je-li-zoran-milanovic-postao-premijer-opasnih-namjera-a-sdp-stranka-koja-laze.html
www.rtl.hr/vijesti/novosti/697807/milanovic-laze-uz-sve-ovo-oni-su-jos-i-lazovi/

Ima još i ona "u laži su kratke noge"
www.index.hr/vijesti/clanak/plan-za-21-laz-milanovicev-plan-za-novi-dan-kao-sanaderova-jamstvena-kartica-/653340.aspx
www.vecernji.hr/komentar/546499/
www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/85780-osam-godina-spremali-ste-se-za-dolazak-na-vlast-a-sad-zivite-u-paralelnom-svijetu.html
mirovnjak
30.4.2013. 17:32
Ima, ali su ove tri od istog pjesnika i iz istog djela.
Mi smo ga stariji imali i u lektiri.
siniša prpić
30.4.2013. 17:27
@mirovnjak, ima još jedna... "tko laže, taj i krade"... i obrnuto. By Houdek.
mirovnjak
30.4.2013. 17:15
Siniša!
Ova tvoja izvorno od jednog pjesnika kaže " Boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka " Odlična mi je, ali ima jedna možda još bolja, ne odnosi se na tebe bože sačuvaj, ali neki se mogu prepoznati a glasi " Blago onom tko rano poludi sav mu život u veselju prođe"
Ili još bolja " Tko na brdu ak imalo stoji više vidi no onaj pod brdom" Nadam se da je ova tvoja.
Živ mi bio.
fitilj
30.4.2013. 17:02
@siniša mislim da je stole123 samo htio reči da je nekada dobro poslušati osobu koja drži tri čoška u kući!
siniša prpić
30.4.2013. 16:57
Pticama nebeskim, svako dobro. I hvala u svoje ime, te u ime HSPD-a.
siniša prpić
30.4.2013. 16:54
@stole123, pa nisam ja predsjednik HSPD-a zato da provodim politiku svoje supruge, već svoje stranke.
Možda neki tako rade, ja ne. Ne sjećam se da sam čuo da je Angela Merkel provodila "želje i pozdrave" svog muža.....
guru
30.4.2013. 7:43
Konačno građani Virovitice imaju mogučnost izbora. Nadam se da će to rezultirati večim izlaskom birača a naravno i pobjedom Siniše i HSPD-a.
stole123
29.4.2013. 23:23
slavuj sve to stoji samo jednu je grešku siniša napravio, nije poslušao suprugu i to će ga koštati puno , siniša zna na šta mislim ,pozdrav
slavujj
29.4.2013. 22:57
Dobar rezultat gospodinu Prpiću i HSPD-u jer su oni svojim dosadašnjim radom u gradskom vijeću pokazali da se radi o časnim i poštenim ljudima. Vjerujem da će građani shvatiti da su oni ti koji odlučuju i da će izlazak na izbore biti puno veći od izlaza na EU izbore. Građani trebaju shvatiti da oni svojim izborom dovode na "privremeni rad" budućeg gradonačelnika i župana ,kao i sve načelnike općina i vijećnike.
Koga ćemo birati,nadam se svatko po svojoj savjesti, ali vjerujem da ne one umočene u manipulaciju novcem iz državnog proračuna,ne one koji varaju državu neplaćanjem poreza i drugih obaveza, nadam se ne one "prikrivene igrače" predstavnike "sumnjivog kapitala", već časne i poštene ljude,socijalno osjetljive, koji će voditi brigu o kulturi,obrazovanju, sportu a ne da im je jedina vodilja stanje "osobnog računa".
Izlazak na izbore svakog čovjeka je važan,jer to je stvarna moć koju ljudi imaju ,samo ju moraju iskoristiti ,
osobno želim gosp. Prpiću uspjeh na izborima, dobro zdravlje i ustrajnost kakvu je do sada pokazao.
siniša prpić
29.4.2013. 22:14
@mirovnjak, Vi dobro znate da "boj ne bije zlaćano oružje, već srce u junaka"......

youtube.com/watch?v=bh0TFNJbXhs
mirovnjak
29.4.2013. 20:58
Bravo Siniša!
Tako se to radi, sve si predvidio, a od svega je najbitnije da nisi prihvatio mišljenje onih koji sebe smatraju genijima u političkoj analizi, a osnovno im je da ako netko sjaše da netko drugi ne uzjaše.
Ti si svjestan da će o tome odlučivati građani, u prvom krugu, a za gradonačelnika vrlo vjerojatno i u drugom.
Svatko tko se imalo razumije u politiku mora predvidjeti sve situacije i stvoriti pred uvjete kako te situacije razriješiti i sa kime.
Kome treba pobjeda u drugom krugu, ako nema većinu u vijeću, a tko ide u drugi krug velika je vjerojatnost da većinu u vijeću nema.
Tko se posvađa sa svim i svakim nakon eventualne pobjede u drugom krugu može biti gradonačelnik do prvog rebalansa proračuna, a takva pobjeda je pirova pobjeda.
siniša prpić
29.4.2013. 15:43
@Fabijan, ne stižu, jer pomlađuju stranku. Do četvrtka će i Đekna......
Fabijan
29.4.2013. 9:49
E jebaj ga Siniša... Ukrao si mi zadovoljstvo da ZNA SE kojima uputim onu narodnu "Tko prvi govno mrvi" jer sam mislio da će oni prvi predati listu...
fitilj
29.4.2013. 9:43
S optimizmom gledam na ovu šansu Virovitičana da na gradskim izborima masovno podrže Hrvatsku stranku pravne države i tako glasuju za smjenu, a na rotaciju vlasti.

Sve drugo osim natpolovične izborne pobjede HSPD će biti sjašio Kurta, da zajaši Murta!Još iz kategorije Izbori 2013.