Banner
Hrvatski saboru u srijedu o konačnom prijedlogu Zakona o turizmu
Lalovac (SDP): Osobni podaci 313.000 građana našli su se na crnom tržištu
Mađerić: Zakonom se sprječava zlouporaba prikupljenih sredstava humanitarne pomoći
Pripuz pisao Milanoviću zbog Jakuševca: Zamjera mu selektivni pristup
PISA testovi: Hrvatski učenici u prosjeku, osim u matematici
Zavod za javno zdravstvo: Nema ugroze zdravlja građana
Zavod za javno zdravstvo: Nema ugroze zdravlja građana

  Politika

HSP dr. Ante Starčević i Ruža Tomašić podržavaju kandidaturu Milana Bandića

        28.12.2009.         3134 pogleda
HSP dr. Ante Starčević i Ruža Tomašić podržavaju kandidaturu Milana Bandića

HSP dr. Ante Starčević u drugom krugu izbora za predsjednika Republike podržava Milana Bandića.  Kao razlog navode činjenicu da baštini nauk oca Domovine dr. Ante Strčevića te njegov dosadašnji rad. U priopćenju koje potpisuje predsjednica stranke Ruža Tomašić, se kaže kako je u demokratskim državama neprimjerno ponašanje trenutnog predsjednika Republike Stjepana Mesića, koji poput kralja ili monarha abdicira i preporučuje svog nasljednika Ivu Josipovića.  ,HSP dr. Ante Starčević pozvao je svoje članove i simpatizere da 10. siječnja izađu na izbore za predsjednika Republike i glasuju za Milana Bandića.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

mišo111
2.1.2010. 9:24
Strašne li podrška od stranke sa 10 članova.
zzzz
1.1.2010. 12:04
"Izjava Milana Bandića
Hrvatska gospodina Josipovića je crvena. To je lijepa boja. Ali moja Hrvatska je Hrvatska svih građana-crvena, bijela i plava s grbom u sredini"

DOBRO REČENO, SAMO NIJE REKAO DA SAM IMA 200 KAZNENIH PRIJAVA. ALI KAKO NE ŽELI NEGIRATI DA SE SASTAJE SA SANADEROM. I ZAMISLITE TKOM JE POTPORU BANDIĆU:
TAJKUNI, SANADER, CRKVA, HDSSB, HSP -RUŽA TOMAŠIĆ, HERCEGOVCI...............
A PROTIV NJEGA SU: INTELEIGENCIJA RH, MEĐUNARODNA ZAJEDNICA, SDP, IDS, HSLS, SDSS, HNS, GLASAČI VIDOŠEVIĆA, PRIMORCA, GRAĐANI SVIH GRADOVA RH, ZAGREBA......
PA KOJA JE TO HRVATSKA??????
bond
31.12.2009. 17:34
Ma tko to baštini hrvatstvo.? Pa nisu samo hercegovci hrvati
Trkeljate gluposti.
devize
31.12.2009. 14:27
Izjava Milana Bandića
Hrvatska gospodina Josipovića je crvena. To je lijepa boja. Ali moja Hrvatska je Hrvatska svih građana-crvena, bijela i plava s grbom u sredini.
Gospodin Josipović želi biti kandidat crvene Hrvatske, a ja ću biti predsjednik svi građana bez obzira na boju.
Njegova pravda priziva novu pravednost za njega i njegove. Za nas ostale ostaje samo hrvatska pravda, za sve ista.
xxll
30.12.2009. 11:28
zar će HSP podržati ovakvu osobu??????

Muljaže sa zemljištem
Bandiću se `smiješi` prijava USKOK-u
Po dobro uhodanoj špranci prenamjene zemljišta, teren od 33 tisuće kvadrata na vodozaštitnom području u Novom Zagrebu postao je građevinsko zemljište, a sada bi se na njemu trebale graditi poslovne zgrade.

Oporbenjaci tvrde da se radi o klasičnoj špranci po kojoj negrađevinsko zemljište na vodozaštitnom području privatna osoba očisti od zelenila, zatim od gradske uprave dobije prenamjenu u građevinsko zemljište, te na kraju financira plan po kojem se dopušta gradnja poslovnih zgrada.

"Ovo je čisti kriminal. Ako se ovaj plan usvoji, odmah podnosim prijavu USKOK-u. Osim toga, tražit ću vraćanje u prvotnu, negrađevinsku namjenu jer je zemljište u vodozaštitnom području i dio zaštićenog krajobraza koji se uništava", rekla je zastupnica i urbanistica Vera Petrinjak Šimek s Nezavisne liste Velimira Sriće.

Zašto Bandić grebe za predsjednika, ako ne dobije imunitet ODE BANDIĆ U REMETINEC!!!!
xxll
30.12.2009. 10:56
Jopa je javno izjavio koga je zaposlio iz SDP-a, prema tome to nije tajna.

A drugi je dobio veliki broj hektara za svoj OPG DOK SU SELJACI KOJI ŽIVE OD TE ZEMLJE OSTALI BEZ NJE.
AKO SE NIJE NITKO ŽALIO ONDA JE SVE REGULARNO, A I HDZ JE NA VLASTI U SLATINI.
crna guja
30.12.2009. 9:40
E sad je vrijeme da malo lopticu spustimo na lokalnu razinu možda pojedinci progledaju imate u SDP-u Dražena Vujčića , Srećka Bosaka i dr. koji su dobro iskoristili politiku i članstvo u SDP-u prvi je političkom trgovinom dobio posao od HDZ -a on je valjda jedini koga je HDZ u virovitičko-podravskoj županiji zaposlio ,a da nije u toj stranci.A drugi je dobio veliki broj hektara za svoj OPG DOK SU SELJACI KOJI ŽIVE OD TE ZEMLJE OSTALI BEZ NJE.
xxll
30.12.2009. 9:07
teta
xxll
Lijepo bi bilo da kada citiraš nekoga (kao ti u svom komentaru Tomislava Klauškog s index.hr) da i potpišeš autora teksta.
PRIHVAĆAM SUGESTIJU:

EVO JOŠ JEDNE PODRŠKE JOSIPOVIĆU:
Primorac pozvao svoje birače da glasaju za Josipovića!
POGLEDAJTE ŠTO SE SADA DEŠAVA:
Jadna je desnica koja je spala na bivšu komunjaru Bandića

EVO NA što su se svele nade hrvatske desnice. Na bivšeg člana Saveza komunista, dugogodišnjeg socijaldemokrata, na čovjeka koji je prešutio svoje (NE)sudjelovanje u Domovinskom ratu, na onoga koji se - kako reče Andrija Hebrang - nije USUDIO UKINITI Titov trg u Zagrebu niti podići spomenik FRANJI Tuđmanu.

Bog mu je uzor
Reklo bi se, ništa neobično za tranzicijsku državu. HDZ je KRCAT ovakvim likovima, ali čak i danas teško bi se u toj stranci - a bogami i u drugim strankama rasturene političke DESNICE - mogao naći veći DESNIČARSKI populist od Milana Bandića. Onaj tko bi govorio da mu je "Bog uzor", onaj koji nakon pobjede na izborima pod egidom SDP-a poručuje da ide "Majci Božjoj zapaliti svijeću", onaj koji nosi najveću svijeću na hodočašću, okuplja oko sebe obavještajno podzemlje, razvojačene časnike i hrvatske generale (OPTUŽENE i one druge), govori o domoljublju i hrvatstvu i narodu i Bogu i VJERI...
Bandić svojata sve: Crkvu, naciju, vjeru...
Na to je danas spala hrvatska DESNICA. Andrija Hebrang jako se NALJUTIO što nitko do desničarskih kandidata nije ušao u drugi krug predsjedničkih izbora, ali nije želio priznati da je ušao onaj - najgorljiviji. Onaj koji GRABI sve odlike desničarskog kandidata.
Onaj koji svojata i Crkvu, i vjeru, i naciju, i obitelj, i branitelje, i Thompsona, i svijeće i križeve, i sve što mu padne pod ruku. Bandić NE BIRA. Samo da BUDE BIRAN.
Željko Kerum kaže da bi Bandić trebao dobiti glasove desničarskog biračkog tijela. "Vjernici se još sjećaju koliko su imali problema s Mesićem kad je Crkva bila u pitanju i mislim da bi im Milan trebao pokazati da će on biti drugačiji", poručio je gradonačelnik Splita, grada koji je proljetos birao "svog Bandića", a sada onom pravom Bandiću dao samo OSAM (8) posto glasova.
INDEKS HR
karlo01
29.12.2009. 18:56
Ajmo se malo priupitati tko je sakrio prijave u ladicu,zar to ne miriše na pobjegulju Sanadera!
teta
29.12.2009. 16:49
xxll
Lijepo bi bilo da kada citiraš nekoga (kao ti u svom komentaru Tomislava Klauškog s index.hr) da i potpišeš autora teksta.
mastermind
29.12.2009. 11:26
Hahaha! Prijelomni trenutak izbora...HSP Ante Starčević daje podršku Bandiću,,,to su se možda dogovorili sinoć kad su kod nekog kartali doma svi članovi stranke....hahaha! Bože sačuvaj, kakvi su ovo komedijaši, Bandić "baštini nauk oca Domovine dr. Ante Strčevića"?!?! Na koji način? Pa Ante Starčević bi se okrenuo u grobu da vidi tko "baštini" njegov nauk, bahati nepristojni primitivni hercegovac koji ima preko 250 kaznenih prijava za korupciju!
xxll
29.12.2009. 10:59
CRNA GUJA
PA SVI SU PROGLEDALI, JOŠ SAMO TI VJERUJEŠ U LOPOVE. PROBUDI SE, ČAK JE I JACA PREPOZNALA POŠTENOG SDP-OVCA OD LOPOVA. ZANM DA ĆEŠ REĆI DA TO NIJE ISTINA, ALI KAKO GLASI ONA NARODNA:
"U SVAKOM ŽITU IMA KUKOLJA" A TO DOKAZUJE I SDP, OSIM BANDIĆA NEMA VIŠE LOPOVA U STRANCI!!!!!!!!!!!!
ZATO JE I OVO DOBRA SITUACIJA, HDZ NIJE OVO MOGAO IZVESTI JER U SVOJIM REDOVIMA NEMA POŠTENOGA POLITIČARA POPUT JOSIPOVIĆA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ŠTO IMAŠ REĆI NA OVO:
Tajne simpatije
Mesić i Kosor na Pantovčaku žele Josipovića
Iako je Bandić puno bliži biračkom tijelu HDZ-a, ne priželjkuju svi u vladajućoj stranci njegovu pobjedu u drugom krugu. Među njima je i premijerka, koja je dala do znanja da joj nije svejedno tko će biti Mesićev nasljednik.

U vladajućoj stranci prevladava mišljenje da je njihovom biračkom tijelu puno bliži Milan Bandić. Ipak, dio HDZ-a smatra da je bolji izbor Josipović, u smislu da bi on bio učinkovitiji u borbi protiv korupcije, no nitko iz te stranke nije spreman JAVNO ISTUPITI i podržati SDP-ovog PRAVNOG stručnjaka.
crna guja
29.12.2009. 10:35
drugovi krenuli ste s niskim udarcima biće interesantna politička utakmica ,ali tek sada vidim da ste gori od hadezeove mašinerije samo vam fali Staljin pa možete početi hapsiti i likvidirati političke neistomišljenike.Bravo samo naprijed.
xxll
29.12.2009. 9:22
KAKO SE MOŽE PODRŽATI OVAKAV KANDIDAT KADA GA SE ODREKAO HDZ, NEZAVISNI KANDIDATI, SDSS, HSLS, IDS, PA ČAK I HSS....
Ima sve, ali nema ono što mu treba za pobjedu
Naročito ako Bandić izbjegava sučeljavanja, ako više nema drugih kandidata da za njega obavljaju prljavi posao, ako više nema gdje polijepiti jumbo plakate budući da je već ionako zauzeo sve lokacije, a najviše od svega, ako je očajan kandidat. Ne samo primitivan, nekulturan, neobrazovan i nepristojan, to su još najmanji Bandićevi problemi. Nego i KORUMPIRAN, MUTAN, OPASAN, SKANDALOZAN.
Bandić je došao daleko, ali ipak predaleko za čovjeka njegovih kapaciteta. Ima novac, logistiku, energiju, medijsku pažnju (pa čak i negativnu, njemu svejedno), ali sve to ipak nije dovoljno za pobjedu na nacionalnim izborima, pa još i predsjedničkim.
ČAK I TODORIĆ TRAŽI DA MU PLATI ROBU KOJU JE BANDIĆ PODIJELIO????
xxll
29.12.2009. 9:01
Očito je HSP promjenio Đapića koji je sa HDZ-om uništio HSP, ali nije izvukao pouku. Sad s novim predsjednikom nastavlja staru bosansku politku.
freeman
29.12.2009. 7:57
nisam baš primijetio da ste govorili o abdiciranju doktora Ive i nasilnom promoviranju Suzane, a drugo, zar HSP još postoji
karlo01
29.12.2009. 0:55
Šta se nije Ruža kandidirala ,sakupila bi 7 glasova koliko ima članova u Hrvatskoj!


Još iz kategorije Politika