Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Izbori 2011

Hrvatska seljačka stranka održala predizborni skup u Orahovici

        26.11.2011.         4598 pogleda
Hrvatska seljačka stranka održala predizborni skup u Orahovici

Predsjednica Gradske organizacije HSS-a Orahovica Ana Marija Petin pozvala je stranačke prijatelje da svoj glas na izborima 4. prosinca daju listi broj 11, listi HSS-a. Napomenula je da je HSS stranka koja se u 107 godina dugoj povijesti uvijek zalagala za jednakost, poštenje i malog čovjeka.
Nositelj liste HSS-a u 4. izbornoj jedinici Mato Barukčić rekao je da glas na izborima u Slavoniji treba dati onima koji u Slavoniji žive. Napomenuo je da od 28 lista u 4. izbornoj jedinici, gotovo trećina ne živi u Slavoniji. „U HDSSB-u si daju za pravo predstavljati se kao jedini zastupnici slavonskih interesa. Nismo mi zaboravili da je njihov vođa Branimir Glavaš ¸,90-ih godina u jednom danu otpustio 28 direktora slavonskih poduzeća koja su kasnije završila u stečaju i propala. Oni su ugasili svjetlo u Slavoniji!", istaknuo je Barukčić.
HSS je stranka kojoj treba dati glas na ovim izborima jer je zalaganjem HSS-a u koalicijskoj Vladi s HDZ-om u 4. izbornu jedinicu uloženo 5 milijardi i 50 milijuna kuna, uglavnom u infrastrukturne projekte i razvoj poljoprivrede. „Mnogi su nam zamjerali da smo izdali seljake kada smo napustili resor poljoprivrede u Vladi RH, ali podsjećam vas da je 2009. godine donesen najveći proračun za poljoprivredu u povijesti Hrvatske" rekao je Mato Barukčić. Naglasio je i da je HSS odlučno spriječio donošenje zakona koji bi omogućio prodaju nacionalnih interesa, voda, šuma i elektrosustava. Gospodarski razvoj Hrvatske HSS zsniva na ravnomjernom razvoju svih krajeva. „Ne želimo Hrvatsku koncentriranu u samo nekoliko gradova, želimo da Hrvati zadovoljno žive u svim dijelovima Hrvatske jer za takvu smo se državu borili" rekao je Barukčić.
Potpredsjednik Županijske organizacije HSS-a Osječko-baranjske županije i 6. na listi HSS-a u 4. izbornoj jedinici Stjepan Živković pozvao je okupljene da izađu na izbore i ne dopuste da drugi odlučuju umjesto njih. Svi na našoj listi, rekao je, imaju rezultate svoga rada, nitko od njih nije niti optužen niti osuđen od niti jednog suda, za razliku od nekih drugih koji pune zatvor u Remetincu.
Atmosferu su na skupu HSS-a zagrijali tamburaški sastav Zvona i Cecilija Balikić- Rudić, a HSS-ovci su svoje stranačke prijatelje počastili kuhanim vinom i kobasicama.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Izbori 2011