Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Kancerogena korupcija i politička prostitucija

Hrvatska se mora riješiti Sanaderove zapisničarke i njenih klimavaca, ali i oporbe

  Stjepan Tot           03.03.2011.         13588 pogleda
Hrvatska se mora riješiti Sanaderove zapisničarke i njenih klimavaca, ali i oporbe

Prošlo je 12. godina od kada je 1998. g. zagrebački nadbiskup msgr. Josip Bozanić u božićnoj poruci govorio o „nedostatku općeg dobra i zakonitosti" na principima „prijatelj-neprijatelj", „razvoju pada osjećaja za zakonitost", „jačanju odnosa tehničkog termina provizija", „načinu ponašanja iz komunističkog režima", „o državi neproporcionalnog bogaćenja pojedinaca", „interesi pojedinih grupa ili političkih organizacija žele se poistovjetiti sa interesom nacije", „pravdu i mir u Hrvatskoj dovodi se do rizične točke", „ne vjerujete onima koji su stekli moć i bogatstvo preko noći."

Nedostatak općeg dobra i zakonitosti su doveli pravdu i mir u Hrvatskoj do rizične točke, koju zamjenska premijerka bez pravnog legimiteta stečenog demokratskim izborima ne prepoznaje, već poručuje prevarenom, opljačkanom, obespravljenom i na stranputicu dužničkog ropstva dovedenom puku da njihovo demokratsko pravo da traže njenu ostavku ugrožava put Hrvatske u Europsku uniju. Premijerka ignorira da demonstranti traže ostavku vlade i izražavaju svoje nezadovoljstvo zbog toga što na Markovom trgu već 21 godinu sjede oni čija je vizija osiguranje i jačanje odnosa tehničkog termina provizija. Nisu demonstranti ti koji ugrožavaju ulazak u Europsku uniju, već su to upravo Jadranka Kosor i politička oligarhija s Markovog trga kojima prevareni puk više ne vjeruje. Nezadovoljstvo puka i njegov izlazak na ulicu skrivili su oni koji su stekli moć i bogatstvo preko noći. Premijerka i maćeha hrvatskih branitelja se pravi šepava i zahvaljujući medijima pod kontrolom HDZ-a potura priče da su interesi pojedinih grupa, ili političkih organizacija koje na okupu drži sprega mita, kriminala korupcije i osobnih interesa, istovjetni sa interesom nacije. U državi se moraju poštovati njeni zakoni, a ne ju voljeti ili ne voljeti, kako nam ljubiteljica broševa poručuje u svojim nastupima. Te zakone moraju poštivati svi, a posebno oni koji ih predlažu,  donose i koji su ih dužni provoditi. Kontrolu i brigu o tome dali se, i kako se ti zakoni provode, ne mogu imati oni koji su kao što demonstracije na ulicama dokazuju pravdu i mir u Hrvatskoj doveli do rizične točke i koji su stekli moć, bogatstvo, ili riješili stambeno pitanje preko noći.

 

Nema sumnje da je današnja političke garnitura, kako vladajuća, tako i ona oporbena izgubila povjerenje naroda, jer su načinom ponašanja iz komunističkog režima, dokazali da su izdajnici puka i pripadnici samointeresne zajednica s Markovog trga koja gradi mostove koji vode u njihovo osobno blagostanje. Oni grade mostove kojima zaobilaze vlastiti narod i zbog toga je i most prema Europskoj uniji stao na prepreci koja se zove uspostava pravne i demokratske države Hrvatske. Upravo zato što je do grla umočena, ta se klika i sprega samointeresne zajednica s Markovog trga nije pokazala sposobnom iskorijeniti mito, kriminal i korupciju, čime su postali njegov dio, peti ortaci i zaštitnici tog zla. Upravo zato su policija i pravosuđe najveći ovisnici mafije koja je dobila državu i koja financira kampanje političkih stranaka, čime određuje i tko će  obnašati vlast u državi.

Kao što vidimo danas tu ugodnu hladovinu Markovog trga i pojedinih grupa i političkih organizacija koje su se poistovjetiti sa interesom nacije štite kordoni policije. Štite ih od nezadovoljstva puka kojeg je politička oligarhija koja rotira Markovim trgom dovela na prosjački štap i koji puk po diktatu ratnih i poratnih profitera koji su pokrali i opljačkali državu zamjenska premijerka bez pravnog legimiteta stečenog demokratskim izborima vodi u dužničko ropstvo. Danas je više nego ikada prije jasno da su Sabor, Vlada i institucije koje ne rade svoj posao u rukama i pod kontrolom osoba upitnih stručnih, moralnih i demokratskih načela. Zamjenska premijerka i klimavci koje je okupila oko sebe su u principu bili i ostali slugani interesnih grupa koje su djelujući kroz političke stranke u toj mjeri ovladale državom da ne samo prisavska maloumnica i politički kontrolirani mediji javni, već i državne institucije poput policije i pravosuđa djeluju kao serviseri dnevnopolitičkih potreba pokreta koji je nakon što je opljačkao i devastirao državu, privatizirao institucije pravne i demokratske države.

Za postizanje europskog standarda trebaju nam poštene, savjesne i stručne osobe čije se mentalne i moralne sposobnosti uklapaju u sredinu gdje želimo ući. Trebaju nam oni koji će prestati lagati i obmanjivati hrvatski narod. Hrvatska mora postane pravna i demokratska država u kojoj će za zločin odgovarati zločinci, a ne cijeli narod, u kojoj će za mito, kriminal i korupciju odgovarati počinitelji, a ne njihove žrtve i u kojoj će vlast biti u službi naroda, a ne da narod bude talac samointeresne vlasti. Hrvatska mora postati država u kojoj će se politikom baviti odgovorne, moralne i sposobne osobe, a ne karijeristi, profiteri i poslušnici koji su u stanju, po volji stranačkog vodstva dignuti ruku protiv vlastitog kraja i naroda. Hrvatskoj trebaju institucije koje će raditi svoj posao sukladno Ustavu i Zakonima. Hrvatska se mora riješiti zla, petih ortaka i zaštitnika mita, kriminala i korupcije koji sjede na tri strane Markovog trga. Hrvatska se mora riješiti onih koji su već odavno izgubili demokratsko stečeni legalitet kojim su zasjeli u Sabor i vladu. Hrvatska se mora riješiti Sanaderove zapisničarke i njenih klimavaca, riješiti se vladajuće koalicija je izigrala povjerenje birača, ali i oporbe koja funkcionira na istom principu da svoje vlastite interese poistovjećuju sa interesom nacije.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

pljuska
7.2.2012. 15:12
Da je Jaca na vlasti siguran sam da nam UEFA nebi osporavala pravo da branimo svoje generala. Baš me zanima kako će reagirati Zoki i Jovanović na sinoćnju intervenciju intervenciju predstavnika UEFE koji su si umislili da smiju određivati kakve transparante hrvatski navijači smiju, a kakve ne smiju isticati.
www.index.hr/vijesti/clanak/otkad-je-to-zabranjeno-velicanje-gotovine/597890.aspx
pljuska
17.8.2011. 17:43
MMMM da narod pamti već bi se odavno digao protiv rastrošnosti gubernatorice Jace koju bi pod hitno trebalo uputiti na psihijatarsko vještačenje. Naravno kompletno s članovima njenog putujućeg cirkusa.

www.index.hr/vijesti/clanak/kosorica-u-pet-dana-drugi-put-u-splitu-posjetit-ce-djecu-iz-japana/566893.aspx
pljuska
16.8.2011. 20:14
Nažalost kao što je ovdje vidljivo strah blokira svaki otpor mafiji koja profitira ne naslozi potlačenog puka.
MMMM
16.8.2011. 19:25
Tako je! Nadam se da i ostatak naroda to prati i pamti!
pljuska
16.8.2011. 13:19
dDa gluposti Sanaderove zapisničarke nema kraja dokazuje i njen pozdrav nepravedno osuđenim generalima. Tim pozdravom blesača Jaca je sigurno naškodila generalima, što dokazuje i reakcija iz Njemačke
www.index.hr/vijesti/clanak/kosorica-pod-paljbom-iz-njemacke-zbog-pozdrava-generalima-u-kninu/566581.aspx
dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/njemacki-mediji-dali-packu-kosor-zbog-pozdrava-generalima.html

Upravo je Sanaderova zapisničarka Jaca najveća izdajnica hrvatskih branitelja jer je upravo Jaca odgovorna da Registar branitelja uz imena časnih i poštenih branitelja sadrži imena kojekakvih lupeža, pobjegulja, HDZ-ove hajdučije i ratnih profitera!
pljuska
13.8.2011. 0:12
Pored takvog luzera i debila kakav je Zoki, Jaci izgleda da neće biti teško osigurati potreban broj ruku za novi gubernat.
www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-dolazi-kod-keruma-za-koaliciju-daje-dio-spaladium-arene-u-drzavnom-vlasnistvu/566158.aspx
pljuska
11.8.2011. 10:44
Koliki je utjecaj virovitičkih mafijaša Kire i Jope na hrvatsko pravosuđe može se vidjeti u odugovlačenju postupka protiv Jopinog sina Hrvoja Đakića.
Prema stanju od 08.03.2011. "Slučaj Đakić" je, kako je rekao Ivan Galović, županijski državni odvjetnik, još uvijek u istrazi te na upit novinara više detalja nije mogao reći. Iako je prošlo punih 14 mjeseci otkako je Hrvoje Đakić (24) iz Pitomače, sin saborskog zastupnika HDZ-a i šefa HVIDR-e Josipa Đakića, kazneno prijavljen zbog pokušaja ubojstva Zadranina Predraga Vukčevića (31) u Preku, optužnica protiv njega još uvijek nije podignuta. www.zadarskilist.hr/clanci/08032011/jos-nema--optuznice-protiv--hrvoja-dakica

Od tada je prošlo daljnjih 5 mjeseci čime je jasno da je zadarsko pravosuđe zaduženo zato da sve padne u zastaru.

Naravno Jopa će sve demantirati i ustvrditi da institucije rade svoj posao. Naravno da rade, samo ZNA SE po čijem nalogu i i čijem interesu. Već na samome početku istražnog postupka bilo je vidljivo da je sin saborskog zastupnika ravnopravniji od običnih sinova bez takvog pedigrea. Iako mu je određen jednomjesečni pritvor, 23-godišnji Hrvoje Đakić, sin saborskog zastupnika HDZ-a i šefa Hvidre Josipa Đakića, pušten je na slobodu nakon samo osam dana.
www.index.hr/vijesti/clanak/nejednak-medju-istima-sin-hdzovca-sudjenje-za-pokusaj-ubojstva-ceka-na-slobodi/472587.aspx
fitilj
7.5.2011. 14:07
Izvinjavam se što zlorabim ovu kolumnu za obavijest o okupljanju blogera i korisnika internetskog portala pollitika.com, a na koje okupljanje su dobrodošli svi oni koji se zalažu za smjenu vlasti koja je sama sebi postala svrha!

Prvi pripremni poziv za okupljanje se može pročitati na pollitika.com u dnevniku organizatora skupa pod nazivom "Petak 13. - The Day After" ili linkom na googlu pollitika.com/petak-13-the-day-after dok se finalni poziv može pročitati linkom na googlu pollitika.com/pollitikacom-bolje-uzivo-nego-umrtvo za one koji su lijeni tražiti:

Pollitika.com - bolje uživo nego umrtvo
Dnevnik
splica - Čet, 05/05/2011 - 20:45Glasujte
29 Up Down Komentari
16 dodaj komentarPoštovane građanke i poštovani građani, stari i mladi, manje ili više politički aktivni, optimisti i pesimisti, mrzitelji i ljubitelji politike, ljevičari i desničari, pripadnici ove ili one nacije, katolici, pravoslavci, muslimani, ateisti i agnostik, oni koji bi mijenjali svijet i oni koji bi htjeli status quo, ratnici i pacifisti, svećenici i „galebovi“, studenti i umirovljenici, stvarne i virtualne osobe, policajci zaduženi za praćenje našeg djelovanja i oni koji to rade zarad svoje volje, sve vas pozivamo na druženje i debatiranje u našem prvom istupu uživo, koji će se dogoditi


u subotu, 14.05.2011. u 18 sati
u kongresnoj dvorani hotela „Park“ u Makarskoj

Zašto?

Svaki ozbiljniji internetski portal ima rubriku FAQ , što je kratica od frequently asked questions. Najčešći i najintrigirajući FAQ, koji ne zanima samo policiju i naše čitatelje, već jako često i nas same, jest što oni hoće i tko su zapravo oni. Odgovor na prvo pitanje prilično je jednostavan. Hoćemo bolji i pravedniji svijet. Na drugo je pitanje već puno teže odgovoriti i nama samima. Našeg osnivača, Mraka, već svi dobro znate jer ga policija redovito šeta pred televizijskim kamerama kad god netko nešto škakljivo objavi na internetu. Unatoč toj izloženosti javnosti i brizi za kontrolom virtualnog svijeta, još nije kazneno odgovarao, kao ni nitko od nas za bilo što napisano na našem portalu. Ljubitelji urota, kojima naša zemlja obiluje koliko i prirodnim ljepotama, mi smo FAQ. Baš zbog tog FAQ-a odlučili smo, s određenim brojem naših članova, istupiti pred vas i porazgovarati s vama mimo interneta.

O čemu?

Internet je već ušao u većinu naših domaćinstava i postao najslobodniji medij. I ne samo to, već mnogo više, postao je i veoma jako oružje u rukama naroda i političara pa smo svjedoci brojnih revolucija u svijetu koje su na njemu pokrenute i vođene. Građanski aktivizam postao je nezamisliv bez njega. I o tome ćemo razgovarati s vama.

Dolaze nam ubrzo i novi izbori, prvi na kojima će internet odigrati važnu ulogu. Trenutačno nas najviše zanimaju gospodarski programi stranaka, kao i stranačka promocija na internetu. Ovo drugo je nešto novo za nas, nešto o čemu izborni zakon iz 1999. uopće nije vodio računa. To je veoma opširna i složena tema, koju ćemo s vama samo započeti, a nastavak će uslijediti na našem portalu i bit će sasvim sigurno veoma intenzivan i dugotrajan.

Dođite i pridružite nam se u stvarnom i virtualnom svijetu. Promjene su moguće, no samo ako mi to doista želimo. Mijenjajte svijet s nama.

Vaša

Pollitika.com n/m

U potpisu, u ime organizacionog odbora obznanu obznanili

leddevet & splica


--------------------------------------------------------------------------------
I na kraju još zahvala Hotelu Park u Makarskoj za besplatno ustupljenu kongresnu dvoranu.
--------------------------------------------------------------------------------

fitilj
27.3.2011. 12:32
Kolega maky_horzic, ma za razliku od mnogih HDZ-ovih luzera i debila, ta tvoja Mara je bar žuljala školske klupe.
branitelji
25.3.2011. 9:05
E da jesi Mare......
Danas bi mogla svake subote šetati po gradu s transparentom u rukama i pljuvati po svima.
maky_horzic
20.3.2011. 9:44
Ja sam u osnovnoj školi imao jednu kolegicu u razredu koja me strašno podsjeća na Jacu, marljivo me uvjek prijavljivala za moje nepodopštine, sjedila i zapisivala tko se okreće pod satom, tko prepisuje, tko nije doma napisao zadaću nego ju je poput mene i nekolicine prepisivao pod malim odmorom ili prije nastave u busu.
Kako li je samo bila "voljena", dok nismo upali u srednju, i počeli svi skupa razvijati kojekakve filozofije, mišljenja, stavove, no moja se Marija držala postrane, marljivo učila, tukla knjigom po glavi i pumpala u tu svoju šuplju bulju sve, i što treba i što netreba, i još se ljutila kako nije u svemu proglašena za najbolju....
Tako su godine prolazile, ja upisao već 3. fax, 5. smjer i od mene opet ništa, a ona se vratila u Viroviticu i u očaju patila kako nije uspjela završiti ono što je naumila.
Kako sam se ja iskušao i na ovom našem hdz-ovskom faxu, imao sam malo dodira s ekipom koja to sve vodi, i ima tamo kvalitetnih ljudi, koji žele podići obrazovanje u gradu, tako sam jednog dana ugledao nedodirljivu zapisničarku Mariju.
Zamislite, ona je danas na nekoj funkciji tamo, konačno su je hdz-njare pronašli, Marija buba gradivo ko iz bokala u bulju, ne razumije što je ameba, sluša ko u vojsci. Viđam ja tako svoju zapisničarku, kojoj je idol vjerovatno Jaca, malo malo pa često, ona dakako ne odzdravlja jer sam ja ipak kreten iz osnovne, kojemu je nabitnije na svijetu bilo dobro se nasmijati i što brže prepisati zadaću.
Najviše me strah da mi Mariju jednog dana ne nasade na neko odgovornije mjesto, jer nije Jaca ni otišla još, a već dolazi nova, uvjek vojnički isčešljana, utegnuta, ponosna na sebe i svoju kantu na ramenima, ponosna na svoje plavo odjelo i čin koji je dobila.
Mare mare, kad bi samo znala što si u životu propustila jer se nisi s nama smijala i zajebavala...
guru3977
8.3.2011. 8:09
kako će pojednci prokomentirati ovo, sindikati šute, radnici šute, seljaci....a crkva. zar crkva se do sada nije uvijek javljala kod nekoga problema državi:

Crkva šuti, u prosvjed će crkveni miševi

Lakrdija se nastavlja! To je, reći će netko, sasvim normalno u jednoj lakrdijaškoj zemlji poput naše i ne treba se previše čuditi. Međutim, očito da je ljudima postalo dosta da ih kojekakve budale, nabiguzice i polusvijet vuku za nos, pa prosvjedi na sve strane bujaju ne samo kao izraz nezadovoljstva nego prije svega kao iskrena želja da se nešto pod ovim malim komadićem neba promijeni nabolje. Tako su se u ponedjeljak pred Županijskim sudom odlučili okupiti katolički prosvjednici, koji, inače skriveni poput miševa u crkvenim rupama, plaho žmirkaju i čekaju što će hijerarhija s vrha poručiti, pa pazeći da se nikome ne zamjere okreću čas lijevi čas desni obraz na šamaranje. Istina, to jest evanđeoski, ali i to može dosaditi, zar ne. ....

Crkva šuti, u prosvjed će crkveni miševi
pljuska
7.3.2011. 16:51
johan potpisujem sve uz napomenu da sam siguran da imamo odgovorne, moralne i sposobne osobe. oni bi imali šansu isplivati na površinu da političke stranke ne vode karijeristi, profiteri i slugani interesnih lobija i mafije.

johan
7.3.2011. 16:30
"Hrvatska mora postati država u kojoj će se politikom baviti odgovorne, moralne i sposobne osobe, a ne karijeristi, profiteri i poslušnici koji su u stanju, po volji stranačkog vodstva dignuti ruku protiv vlastitog kraja i naroda."

..i to je to
dupla ljuta
7.3.2011. 11:24
Posebno bi bili pošteni Jaca i njeni janjičari! Ovako ih boli ona stvar za moral i poštenje.
fitilj
7.3.2011. 11:21
Da se moral, čast i poštenje može ukrasti hrvatski bi političari bili najpošteniji i najmoralniji na svijetu.
pljuska
7.3.2011. 11:19
Predugo su ti kojekakvi kokošari tipa Roštaš, Kojić, Srbić, Čačić, ali i SDP-ovci i HNS-ovci u igrama i kombinacijama za vlast. Članovi te garniture su se kompromitirali jer navode vodu na svoj mlin i osobni probitak. Oni su upetljani i odgovorni za propast slatinskog gospodarstva. Njihovom krivicom Slatine je gora od nekoga sela, jer su političke vucibatine u Općinskom vijeću, a pogotovo u Županijskoj skupštini prodali i izdali svoje birače.
fitilj
7.3.2011. 11:16
Griješiš pajdo što se tiče prodaje nečega što ti ljudi nisu nikada imali. Nisu oni mogli prodati poštenje jer ti oni ni neznaju što je to poštenje. Kako neznaju, znači nisu ga nikada ni imali, a ukrasti ga nisu mogli, jer nema poštenja u društvu u koje se oni kreću. Što se obraza tiče, on im je ko džon na bakanžama, ili slonovska koža puna blata i prljavštine.
dupla ljuta
7.3.2011. 11:08
Baš sam napisao ovaj komentar: "Mislim da je zanimljivo da u Slatini nema nikoga tko bi se pobunio protiv ove strahovlade koju su uveli Kiro i Jopa. Nije to samo zato što su slatinski političari obične profiterske nule. Misli da je to zato što svi imaju putra na glavi."

Zaboravio sam dodati da mislim da su slatinski političari posebna ološ koja je prodala poštenje i obraz. Koliko se sjećam nikada se nisu istakli u borbi i zaštiti interesa za svojih građanki i građana.
fitilj
7.3.2011. 10:41
Je pajdo, to je žalosno, ali istinito. To je razlog zašto prosvjedi nisu masovniji, jer se ljudi brinu za svoje obitelji.

To je zato što ne funkcionira pravna država. Policija i sudovi su u rukama bande lopovske. Mnogi sudci ne sude po Ustavu i zakonima, već po diktatu bande lopovske koja ih je postavila da im služe, a ne da osiguravaju vladavinu prava.

Posebno je kritično u našoj Županiji gdje je sve u rukama HDZ-a. Nebi to bilo tako da im u tome nisu pomogle prodane duše i profiteri iz HSLS-a, HSS-a i HSP-a.
dupla ljuta
7.3.2011. 10:33
Nisu svi kao Roks. Ima ih s kojima se da jako lipo divaniti. Znam puno ljudi koje je briga za obitelj natjerala da se učlane u HDZ. jesu članovi HDZ-a, ali ne i njihovi glasači.
fitilj
7.3.2011. 10:29
Nije problem voditi konstruktivnu diskusiju s ljudima. Problem je kat se u diskusiju uključe HDZ-ovci.
pljuska
6.3.2011. 13:23
NOVI nisi jedini koji ne stigne sve pročitati i odgovoriti. Sva sreća da se vodi konstruktivna diskusija, tako da mnogi komentari, bar ja tako procijenjujem, sadrže mišljenja i primjedbe s kojima se slažem.

Šteta je samo da se mnogi suzdržavaju od davanja podrške, makar ona bila i samo kratka podrška temi kolumne, ili komentaru.
anakonda
6.3.2011. 7:48
i onda mi govorimo da su hdz-ovci privilegirani u vpž - malo sutra ispada da uživaju privilegiju 10 000 nezaposlenih!!!!!!!!!!
anakonda
6.3.2011. 7:45
"I VOJSKU BI HDZ ZADRŽAO POD SVOJOM KONTROLOM!
NAVEDITE JEDNU ZAPADNU ZEMLJU GDJE SE VODI RAT OKO IMENOVANJA GENERALA?????"

ja nisam vidio niti jedan odgovor hdz-ovaca na pitanje??????

hdz-ovci slobodno odgovorite na pItanje, neće vas nitko tužiti za mišljenje!!!!!!"svoj na svome
Anakonda zar neznaš da HDZ-ovce nemaju svoje mišljenje. Za njih misli njihova čobanka."

svoj na svome
hdz-ovci ne da nemaju svoje mišljenje već nemaju DOVOLJNO PAMETI DA VODE NAŠU DRŽAVU!
izjavi jaca čobanica da se broj nezposlenih povećao zbog privilegija na zavodu za zapošljavanje (dječiji, socijala, zdrvastveno osiguranje...)
ja naivan sam mislo da je na ovoj zemaljskoj kugli privilegija ali i oBaveza živiti od svoga rada!!!!!

JAPAN JE GOLI K... ZA HDZ, JACA I HDZ SU IZMISLILI NOVI STANDARD - BUDEŠ PRIJAVLJEN NA hzz I UŽIVAŠ SVE PRIVILEGIJE KOJE TI JE OSIGURALA RH SA HDZ-OM NA ČELU!!!!!!!!!!!!!

PA TOGA NEMA NITI U JAPANU!!!!!
NOVI
5.3.2011. 22:43
Ajme ljudi,pa nestignem pročitati ni komentare,a kamoli nešto ili nekoga komentirati!!!!
Šta je,naljutila vas čobanica Jaca????
Neka,neka,samo peri po toj zapisničarki!!!!!!!!
Ma nesekirajte se,pa rekla je kuda Ivo,tu i ja.
Ma samo da nam i ova ne utekne ko Ivo!!!
svoj na svome
5.3.2011. 22:09
Prokleta brzina komentar treba glasiti:

Anakonda zar neznaš da HDZ-ovce nemaju svoje mišljenje. Za njih misli njihova čobanka.
svoj na svome
5.3.2011. 22:05
Anakonda zar neznaš da ddz-ovce nemaju svoje mišljenje. Za njih misli njihova čobanka.
pljuska
5.3.2011. 21:53
Zna li možda netko zašto Roks satima sjedi u uredu, drži telefonsku slušalicu na ušima i stalno pita tko je najpametniji na svijetu?
fitilj
5.3.2011. 21:48
Roks ti samo svoju sliku ljubi. Za neku raspravu mu fali snaga argumenata.
pljuska
5.3.2011. 16:55
Koliko mi je iz pouzdanih izvora poznato, Roks se ne usudi javno komentirati kolumne ovog autora. Što se tiče HDZ-ovaca oni su izgleda zaposleni pisanjem domaće zadaće. Moraju pisati pisma potpore Drivinoj zapisničarki.
anakonda
5.3.2011. 13:53
baš me zanima mišljenje hdz-ovaca:

tko zapovijeda OS RH? JACA I HDZ ILI PREDSJEDNIK RH JOSIPOVIĆ???????
anakonda
5.3.2011. 13:43
pljuska
još ne puca po prosvjednicima. "

ovo drugo je istinito! samo ima jedan mali problem. 2000 VOJSKA BI PREUZELA VLAST JER JE HDZ DRŽAO MESIĆA U ŠAKAMA ZBOG KRIMINALA U 90-TIM.

SADA JE TO PUNO TEŽE TO IZVESTI ALI JE PROBLEM ŠTO JE DANAS PREDSJEDNIK JOSIPOVIĆ, A ON NIJE SPREMAN SLUŽITI HDZ-U!

UJEDNO, PREDSJEDNIK RH JE I VRHOVNI ZAPOVIJEDNIK ORUŽANIH SNAGA!

POGLEDAJTE DOKLE JE SPREMAN IĆI HDZ:
HDZ VS. PANTOVČAK
Kosor je razljutila predsjednika Josipovića. Pročitajte zašto!

ŠEF DRŽAVE je premijerkino IZIGRAVANJE sporazuma protumačio u stanovitom smislu kao ignoriranje njegove pozicije VRHOVNOG ZAPOVIJEDNIKA

ILI
BROJNE ZAMJERKE VLADI
Zbog razmirica između Kosor i Josipovića HV bez načelnika?

Odluka o imenovanju načelnika Glavnoga stožera HV-a donijet će se vrlo brzo, već idućih dana. Postavljanje generala Drage Lovrića na tu dužnost nije sporno, već su posrijedi neki drugi razlozi zbog kojih predsjednik Republike Ivo Josipović još nije supotpisao njegovo imenovanje – izjavio je za Večernji list Zlatko Gareljić, savjetnik predsjednika Republike za obranu
ILI
IZIGRANI DOGOVOR Kosor i Josipović "zaratili" zbog Preosta

Čini se da će kadroviranje oko vojnog vrha biti prvi ozbiljniji kamen spoticanja između Ive Josipovića i Jadranke Kosor i to kroz osobu generala Ognjena Preosta, zamjenika ravnatelja Vojne sigurnosne obavještajne agencije

I VOJSKU BI HDZ ZADRŽAO POD SVOJOM KONTROLOM!
NAVEDITE JEDNU ZAPADNU ZEMLJU GDJE SE VODI RAT OKO IMENOVANJA GENERALA?????
pljuska
5.3.2011. 13:24
Mene ne čudi što kažeš "iluzorno to očekivati od osobe koja bez grižnje savjesti živi u tuđem stanu iz kojeg su nezakonito izbačena braća Drobac, zbog čega je jedan od njih počinio i samoubojstvo", već me čudi da Jaca ignorira rezultate javnog istraživanja po kojim rezultatima samo 13,7 % građana podržava Jacu i njenu vladu.
pljuska
5.3.2011. 13:20
točno anakonda, točno, tisuću puta rečeno, ali kliker u glavama prevarenih nikako da padne i pokrene lavinu na ulice.

Jedina razlika između Jace i Gadafije je da policija i vojska ne puca po prosvjednicima, ili možda treba reči, još ne puca po prosvjednicima.
anakonda
5.3.2011. 13:11
pljuska
Iskreno rečeno nisam očekivao da će biti jako puno ljudi, ali 12 je katastrofa! "

svakako katastrofa, na 12 ljudi 12 policajaca što u uniformi a što u cicilu iza ugla!
i tko je sada kriv građanima virovitice i vpž?

što mislite zašto je RAČAN IZJAVIO 90-TIH: HDZ JE STRANKA OPASNIH NAMJERA??

ŠTO IZJAVLJUJE SDP-OV SABORSKI ZATUPNIK U 2010?
JOŠ JE KONKRETNIJI!

što mislite zašto je RAČAN IZJAVIO 90-TIH: HDZ JE STRANKA OPASNIH NAMJERA??

ŠTO IZJAVLJUJE SDP-OV SABORSKI ZATUPNIK U 2010?
JOŠ JE KONKRETNIJI!

Jovanović optužio HDZ da su zločinačka organizacija
Vladimir Šeks ljutito je Željku Jovanoviću (SDP) povišenim tonom rekao `Dosta, DOSTA, DOSTA…..` (SLIJEDI OPOMENA JOVANOVIĆU) te kako je njegova izjava kleveta i uvreda za 220.000 članova HDZ-a

SDP: MIRJANA HOLI: DA BI HDZ ZATVORIO POGLAVLJE 23 (PRAVOSUĐE) PRIJE TOGA TREBA ZATVORITI POLA VLADE…!!!!

I ODMAH ISPRAVAK SVOGA NAVODA:
PREBLAGA OCJENA
Jovanović: Oprostite, HDZ nije zločinačka organizacija
RIJEKA - "Pogriješio sam kad sam izjavio da je vrh HDZ-a u političkome smislu zločinačka organizacija jer sve što se događa posljednjih tjedana pokazuje da je to PREBLAGA OCJENA te da su pojedini pripadnici HDZ-ove vrhuške PRAVI ZLOČINCI", izjavio je SDP-ov zastupnik Željko Jovanović.

„Odgovorna i moralna osoba, čiji je mentor i bivši premijer kao vođa zločinačke grupe u zatvoru izvan Hrvatske, bivši potpredsjednik vlade također optužen da je vođa drugog kraka zločinačke grupe, nekoliko ministara i državnih tajnika u zatvoru ili na pragu zatvora, zatražila bi od građana da se izjasne o povjerenju takvoj vladi", rekao je Jovanović te dodao kako je "iluzorno to očekivati od osobe koja bez grižnje savjesti živi u tuđem stanu iz kojeg su nezakonito izbačena braća Drobac, zbog čega je jedan od njih počinio i samoubojstvo".
Vrh HDZ ne može otići s vlasti "dok ne izbriše sve otiske prstiju sa svojeg osobnog i stranačkog bankomata u državnim tvrtkama i proračunu", ocijenio je je SDP-ov saborski zastupnik.

OPORBA KRITIZIRA VLAST A NAROD ŠUTI????
NAJBOLI JE DOKAZA STANJA I DUHA U VIROVITICI 12 "IZGUBLJENIH" NA PROSVJEDU U VIROVITICI!!!!

A ŠTO TREBA OVOME NARODU?
svoj na svome
5.3.2011. 12:31
Meni to nije ništa čudno. Prvo 10 sati je rano, a drugo Mikeški atari su čvrsto u Kirinovim i Jopinim rukama.
pljuska
5.3.2011. 12:25
Iskreno rečeno nisam očekivao da će biti jako puno ljudi, ali 12 je katastrofa!
dupla ljuta
5.3.2011. 12:23
Vidim na vijestima da se pod satom okupilo 12 prosvjednika. Baš me zanima koliko je bilo policajaca.
svoj na svome
5.3.2011. 12:16
Ma nisu Bajić i policija nikakva mačka lovica. Vidiš da umjesto da Bajić i policija uhićuju i procesuiraju, oni ih kordonima policije štite od gnjeva naroda.
fitilj
5.3.2011. 12:06
U pravu si, to je kao ono o mački koja se hvatajući vlastiti rep, vrti u krug!
fitilj
5.3.2011. 12:00
Ispada da nam se kako kod okrenemo bez lustracije crno piše.
svoj na svome
5.3.2011. 11:54
Svi znamo da su vlast i oporba samo dvije strane istog dreka. Znači kako kod okreneš smrdi.
pljuska
5.3.2011. 11:43
Ma prepoznao je Bajić lopove i o svakom od njih ima debeli dosije. Međutim kako narod kaže dobar pas ne grize ruku koja ga hrani, a kao što znamo vlast hrani Bajića i njegovu poslušnu družinu, već u trećem mandatu
dupla ljuta
5.3.2011. 11:37
svakako da je posao oporbe biti oponent vlasti koja se ne brine za interese naroda koji ju je izabrao. U Hrvatskoj takva oporba, mislim ona parlamentarna koje planduje na državnim jaslama, ne postoji.

Nije Zokiju, Čačiću i kukuriku koaliciji stalo do naroda, oni hoće vlast, jer vlast im je slast!
pljuska
5.3.2011. 11:35
Anakonda, nema sumnje da je tako, jer Šeks je srž zločinačke organizacije. On je uz Matu Arlovića glavni krivac što su policija, Državno odvjetništvo i pravosuđe sastavni dio te zločinačke organizacije. Ne treba spominjati i podsjećati na to da su upravo zbog političke podobnosti i ovisnosti od kadrovnika iz Banskih dvora i Markovog trga, policija, Državno odvjetništvo i pravosuđe postali peti ortaci bande lopovske koja kao što vidimo ignorira demonstracije nezadovoljnih i prevarenih.
anakonda
5.3.2011. 11:21
pljuska
BAJIĆ NE SMIJE PROPOZNAVATI VLADAJUĆE I OPORBENE LOPOVE!
SVIMA JE MJESTO U ZATVORU A ON JE ZA TAJ POSAO VRLO DOBRO PLAČEN!
anakonda
5.3.2011. 11:18
A U STVARI TO JE POSAO OPORBE DA UPOZORAVA NA OPASNE RADNJE I NAMJERE VLADAJUĆIH!
NAJBOLJI DOKAZ RADA OPORBE JE KADA JE CRKVA STALA NA STRANU SDP-A I NIJE PODRŽALA PRODAJU NAŠIH VODA AMERIMA.
U SUPROTNOM BI HDZ IZGLASAVANJEM U SABORU SPROVEO TU SVOJU SULUDU IDEJU!
anakonda
5.3.2011. 11:15
HDZ-A.I RADIO NA RASTURANJU VLASTI 2001 GODINE KAO I HSLS!
ALI, ŠTO JE JOŠ VAŽNIJE, ŠEKS GRMI 2010 U SABORU:
Premijerka Kosor se u svom govoru osvrnula na Milanovićev govor te je rekla da je Vladino očtivanje odgovor, a ne obrana. `Ovo nije sud, već parlament. Mi smo dostavili argumentirani odgovor, a jedan od argumenata je i i izvješće plana aktivnosti gospodarskog oporavka`, rekla je Kosor...

"NETOČNA je i LAŽNA KLEVETA da je vrh HDZ-a kriminalna organizacija i zbog toga treba razmotriti primjenu članka 129 Ustava RH o djelovanju političkih stranaka. Vrh SDP-a ruši temeljna načela ustavnog poretka, ne priznaje odluke Ustavnog suda i zbog toga bi mogli doći itekako pod udar zakona i zabranu političke stranke SDP-a
Vladimir Šeks

A DA LI JE TO SITINA:
Times: HDZ je Hrvatima ukrao milijardu dolara, oni su obični gangsteri!
ZAŠTO ŠEKI NE NAPADNE ZAPADNE MEDIJE I ZABRANI NJIHOVO IZLAŽENEJ?????

SADA ZAMISLI ŠTO BI SE DESILO DA JE NETKO 2001 USUDIO DIRNUTI U HDZ ILI ISPORUČITI GENERALE, BRANITELJE, UHITITI HDZ-OVE LOPOVE?

TKO BI O TOME ODLUČIVAO? HDZ-OVO PRAVOSUĐE!!!!

I SADA OPET RAČANOVA POVIJESNA IZJAVA IZ 1990-TIH GODINE!
RAČAN kao prorok: Hrvatsku će do kolapsa dovesti stranka opasnih namjera (hdz)
"Zločinačka organizacija"

Račanove onodobne riječi su se u mnogočemu i realizirale. Ispostavilo se da su neke ostvarene namjere HDZ-a u tolikoj mjeri opasne za samu srž i opstojnost hrvatske države i hrvatskog društva da to čak ni Račan vjerojatno nije slutio.
"KADA je pokojni Ivica Račan svojedobno, početkom 90-ih godina, izjavio kako je HDZ "stranka opasnih namjera", bio je napadnut iz mnogog artiljerijskog oruđa, čiji su se plotuni susretali u jednoj mrtvoj točki: Račanu je zamjereno da je tom izjavom tobože iskazao protivljenje stvaranju hrvatske države, jer da je to jedina namjera HDZ-a, a on je tu namjeru, eto, proglasio `opasnom`", početak je teksta komentatora Damira Pilića koji prenosimo uz dopuštenje Slobodne Dalmacije.

NAROD RH NIJE PREPOZNAO OPASNOST U OBLIKU HDZ-A I SADA PLAĆA SVOJU KAZNU!!!!!!!
pljuska
5.3.2011. 11:07
Upravo tako Lynx, nije bilo volje, a pogotovo muda da se nešto konkretno promjeni. Zato nam je sad ovako kako jest.

Da su Račan i njegova koalicija rogova u vreći krenuli u konkretne akcije i promjene, stradali bi ne samo mangupi i lopuže iz HDZ-a, već i mangupi i lopuže iz koalicije koji su omastili brke na obiteljskom srebru.
dupla ljuta
5.3.2011. 11:07
Lynx pogidio si u sridu! Račana i njegovu koaliciju su sputavali lopovi u vlastitim redovima.
Lynx
5.3.2011. 10:10
Došao je preko veze!
I jeste, Račan je bio mlakonja, a SDP nastavlja tu tradiciju birajući Milanovića.
SDP je imao većinu u Saboru sa koalicijskim partnerima, zakone donosi Sabor, jednostavno su pomalo mogli kroz institucije države pokrenuti pozitivne promjene. Možda bi u početku bilo malo teže objasniti i pojasniti brđanima da se takvi zakoni moraju poštovati i provoditi, ali i sada nam je tako, poštujemo zakone koje donosi većina u Saboru ma koliko nepopularni bili. Sa potezima vlade se ne moramo slagati, zato se i prosvjeduje.
Mogli su da su htjeli. Policija bi radila isto što i danas - štitila Markov trg, ali bi se smirilo.
Nije bilo volje, a pogotovo muda da se nešto konkretno promjeni. Zato nam je sad ovako kako jest.
anakonda
4.3.2011. 21:40
KAKO JE MOGUĆE VODITI POLITIČKU BORBU S OVAKVOM STRANKOM I DRŽAVOM???
AUSTRIJANCI VODE BORBU PROTIV KRIMINALACA U HRVATSKOJ (sANADER, ZAGORAC...)??????

Austrijanci imaju dokaz da je Sanader uzeo proviziju od Hypo banke

Sanader je u Domovinskom ratu uzeo proviziju od 3,5 MIL. KUNA

A KAKO JE ONDA DOŠAO ZA PREMIJERA???????

anakonda
4.3.2011. 21:29
USPOREDBA 2001 I 2011 GODINE!
druga je situacija bila 2001 godine, pravosuđe-uskok-dorh-mup-državna revizija..... u raljama hdz-a!!!!
DOKAZ - HDZ JE NASTAVIO KRASTI 2003 KAO I 1993 GODINE! KAKO JE TO MOGUĆE AKO DJELUJE/POSTOJI PRAVNA DRŽAVA!
OČITO JE SADA (2011) UZDRMANA HDZ-OVA MAFIJA ZBOG PRITISKA IZVANA (INTERPOL, CIA, MERKELOVE, AUSTRIJSKOG I NJEMAČKOG MUP-A)!

SADA DOLAZI VRIJEME SA SMJENU HDZ-A!

LOGIKA - TKO IZ HDZ-A IMA ČISTE RUKE DA BI OSTAO U SLIJEDEČOJ VLADI??????
NOVI
4.3.2011. 20:55
anakonda

Inače se sa večinom tvojih komentara slažem,ali sada sam iznosiš dvije proturječne tvrdnje-I JA SE SLAŽEM, SAMO POSTAVLJAM PITANJE ŠTO BI UČINO NETKO DRUGI NA NA JEGOVOM MJESTU????MOŽDA BI KRENUO U OBRAČUN SA HDZ-OM I ŠTO BI NAPRAVIO - GRAĐANSKI RAT (SPLITSKA RIVA)!!!!!

HDZ LOPOVI U ZATVOR A NITKO IZ HDZ-A NEBI SMIO OSTATI U SLIJEDEČOJ VLADI!!!!!!!!

Čitam ponovo ,al nekužim .
anakonda
4.3.2011. 20:36
Pokojni Račan je bio mlakonja koji se je bojao da će ga optužiti za revanšizam."

I JA SE SLAŽEM, SAMO POSTAVLJAM PITANJE ŠTO BI UČINO NETKO DRUGI NA NA JEGOVOM MJESTU????MOŽDA BI KRENUO U OBRAČUN SA HDZ-OM I ŠTO BI NAPRAVIO - GRAĐANSKI RAT (SPLITSKA RIVA)!!!!!
prolila bi se hravtska krv i narod podijelio!!!!
sada dolazi vrijeme za demokraciju u hrvatskoj zbog pritiska izvana, hdz gubi moć, nema više reketarenja državnih firmi (crnih torbi), bune se seljaci, branitelji radnici, umirovljenici, vatrogasci, studenti........
SANADER JE KRAO DOK JE JOŠ BIO NIKO I NIŠTA NA MILIJUNE . A ZAPAMTITE - NOVAC JE MOĆ!!!!!!

JEDINO RJEŠENJE JE U POSTUPKU NARODA KAO U EGIPTU!!!! SVE OSTALO JE PRODAVNJE MAGLE OD STRANE HDZ-A!!!!
NIJE PITANJE TKO ČE IMATI VLAST - VEĆ JE JEDINI UVJET ZA NOVU DRŽAVU - HDZ LOPOVI U ZATVOR A NITKO IZ HDZ-A NEBI SMIO OSTATI U SLIJEDEČOJ VLADI!!!!!!!!

Mubarak: Želio bih ostati do izbora u rujnu
1 velj 2011

ODGOVOR GRAĐANA JE BIO DA NITKO IZ MUBARAKOVE VLADE NE SMIJE OSTATI - I NITKO NIJE OSTAO!!!!

netko je spomenuo da mu računalo napadaju virusi??
izgleda nije jedini!!!!
sve više hrvatska sliči na egipat!
jaca = mubarak????
dupla ljuta
4.3.2011. 20:12
Pokojni Račan je bio mlakonja koji se je bojao da će ga optužiti za revanšizam. Račanova družina se bavila sama sobom. Ni Zoki nije ništa bolji i ne vjerujem da je oprba sposobna bilo što pozitivno učiniti.
fitilj
4.3.2011. 19:44
Točno NOVI! Znaju gologuzci da bi im pred svakim neovisnim i samostalnim sudom bilo teško objasniti kako su stekli sve ovo što dana posjeduju.
NOVI
4.3.2011. 19:12
hdznedajbože
Donekle se slažem sa tobom,samo se podsjeti kako je pokojni Račan dobio izbore.
Upravo na obećanju da će iskorijeniti korupciju,vratiti u državu silne milijarde itd.
Međutim znamo kako je nažalost završilo,a od tada ovi lopovi na vlasti su to još usavršili i još nam pričaju da je sve po zakonu.
Nažalost su jednim dijelom u pravu jer su si prilagođavali zakone po potrebi.
Jedino nisu mogli izbijeći brisanje zastare kriminala proizašlog u ratu i posljedice svega toga.
E,tu je gospodo ogroman problem za njih,a samim tim i za narod,ONI SE BOJE IZGUBITI VLAST,jer netko će ih pozvati da objasne odakle im sve to što imaju,a nisu imali devedesetih.
fitilj
4.3.2011. 19:05
Poštovani kolega hdznedajboze, ne samo da se u potpunosti slažem da na Hrvatskoj političkoj sceni trenutno nema alternative ovome što imamo. već i cijenim tvoj osoni odabir da si se opredijelio za SDP-e. Ja osobno u ovome trenutku niti imam niti vidim bilo kakvu alternativu koja bi mogla zamjeniti trenutačni saziv sabora.

To je rezultat ograničene medijsku slobode i privatizacije HTV-a od strane političkih moćnika koji kadroviraju prisavskom maloumnicom. Nije tu samo u pitanju Zloverka i ostatak njenih klimavaca, tu je u pitanju i cijeli koncept kojeg menađment s Prisavlja ne provodi s ciljem transformacije HTV-a u javnu i neovisnu televiziju.

Zato u Hrvatskoj ne postoji alternativa koja bi se mogla uspješno predstavljati u javnosti i steći povjerenje onoga dijela birača koji nisu taoci bilo koje političke opcije. To nisu samo mladi birači, već i oni birači kojima politička pripadnost nije donijela nikakve privilegije. To su također i hrvatski branitelji kojima je njihova maćeha na popis stavila sijaset onih lažnjaka, a to su i umirovljenici kojima je vlast oduzela pravo na mirnu i bezbrižnu starost.
hdznedajboze
4.3.2011. 18:28
Poštovani kolega fitilj vidim slažemo se što se tiče vladajuće garniture,nisam tako mislio ali sam se nespretno izrazio,izvinjavam se.Htio sam samo reći,da na Hrvatskoj političkoj sceni trenutno nema alternative ovome što imamo.Smatram da političku težinu trenutno nema nitko,ali od sveg zla ja sam se opredijelio za SDP-e.Smatram da ta stranka trenutno jedina bi mogla nešto učiniti.Bojim se i nisam sklon eksperimentima sa nepoznatim,a osim toga Hrvatska više nema vremena.Siguran sam da ovaj lopovluk HDZ-eov SDP-e si neće i nesmije dopustiti,zamjeramo im da nisu ništa učinili u jednom mandatu mislim da je to vrlo kratak period.Ja ću im dati ponovo šansu.
fitilj
4.3.2011. 15:31
Poštovani kolega hdznedajboze, ne vidim da sam bilo gdje i dao naslutiti "neka HDZ-e bude dok se ne nađe netko pametan" Tvrdim i zastupam mišljenje da je potrebno upravo suprotno, pa makar i ono ništa manje zlo nekog novog političkog kupleraja i prostitucije.

Podsjetio bi na onu otrcanu frazu o tome da i perilica ima program, ali kao što znamo treba je znati poslužiti i upotrijebiti pravi program za prljavi veš koji se želi oprati.

Pogledaj samo što se je dogodilo u Njemačkoj s ministrom obrane koji je plagijatom došao do titule doktora. Ne samo da mu je oduzeta titula, već je zbog pritiska javnosti dao ostavku.

Koliko je samo jacinih ministara trebalo dati ostavku, a zbog silnih Jacinih grijeha da ni ne govorimo.

pljuska
4.3.2011. 15:06
Mislim da nije problem u stranačkim programima je u svim tim stranačkim programima nigdje ne stoji da pripadnici stranačkih i političkkih elita imaju pravo na obrst a narod na surutku.

Problem je u tome što kako u kolumni piše ne samo vlast već " i oporbe funkcionira na istom principu da svoje vlastite interese poistovjećuju sa interesom nacije."

Konkretno uvijek slušamo rasprave o tome kako je sve što radi vlada i sabor u interesu naroda, a ispod crte vidimo da su političari sve ugojeniji i bogatiji, a narod siromašniji i gladniji.
svoj na svome
4.3.2011. 14:54
mislim da je anakonda jednim dijelom u pravu jer svaka nova vlast će imati problema zadovoljiti gladni narod. Prije sve jer sve to treba učiniti brzo, kretkoročno, a odakle uzeti, a ne uvaliti državu i narod u još veće dugove i bananu.
anakonda
4.3.2011. 14:29
kakv program može netko ponuditi a da se prvo ne objave imena komunista, udbaša, kos-ovaca....i ostalih tajnih službi. osim toga treba zatvoriti na doživotnu robiju sve lopove ove države bez razliku na političku propadnost!!!!!

zašto.
zbog ONIH KOJI BI DOŠLI NA VLAST, JER AKO SE SADA NE ZATVORE LOPOVI, BUDUĆA VLAST NIŠTA NEBI BILA BOLJA OD SADAŠNJE HDZ-OVE!!!!!!!

A MORAMO ZNATI JEDNU ČINJENICU, HDZ JE POKRAO DRŽAVI I SPREMIO LOVU U STRANE BANKE. NOVAC = MOĆ.
SVAKA VLAST KOJI BI DOŠLA POSLIJE HDZ-A IMALA BI PROBLEME, KAKO OBJASNITI NARODU DA BUDE GLADAN ZBOG PLJAČKE HDZ-A??????
hdznedajboze
4.3.2011. 14:08
fitilj konkretno ime prezime naziv stranke,zar će mo čekati pet godina da netko ponudi dobar program?Drugim riječima kažeš neka HDZ-e bude dok se ne nađe netko pametan.
tomislav
4.3.2011. 14:03
Anarhizam je najbolji i najbolje je bilo dok je s konja silazio murta a još nije uzjahao kurta i dogovorio rat jer tad nitko nije zajebavao narod koji se zna organizirati i bez lupeža.
Niti ovih majmuna iz unije ne treba da oni određuju dane izbora itd. A Rvati po tradiciji gube glave da raskinu s jednom unijom i ko guske kroz maglu traže slijedeću uniju kojoj će zabadati nož i leđa. Austrija, Srbija pa sad EU Unija.
Ovakove povijesne promjene raspuća i zbiljnosti sa puno glava i imovine izgubljene malo tko može izdržati!
svoj na svome
4.3.2011. 13:52
Potpisujem sve, posebno zahtjev z lustracijom bez koje nema brzog i učinkovitog privođenja pravdi svih onih koji su odgovorni da je narod doveden na prošjački štap.

Dosta smo se naslušali priča o maloj Švicarskoj, a banda lopovska svih boja nas prikovala kao državu gdje po diktatu Jace i njenih lupeža cvjetaju mito, kriminal i korupcija. Treba članovekukuriku koalicije skupa s ostalim lupežima s Markovog trga smjestiti u Remetinac pa neka tamo odsluže za sve propuste i luške rabote kojima su od male Švicarske za narod, stvorili raj na zemlji za ološ koja uživa kao bubrezi u loju!
pljuska
4.3.2011. 12:17
To je već nešto drugo, jer tko zna čitati, njemu sve jasno piše.

Lustracija je prvi korak, bez kojeg nema odvajanja crvenih makova i ostalog kukolja iz žita.

Nesmije se dozvoliti da se i nakon novih izbora opet isti čobani i njihove ovce usele u Banske dvore i na Markov trg.

Upravo smo zato opljačkani, i u banani, jer su se do sada prostituirale i na vlasti rotirale Kurte i Murte, a ne sposobni i pošteni.
fitilj
4.3.2011. 12:10
Ne odnosi se to na tvoj komentar već na komentar od hdznedajboze koji se ljuti na ovakva štiva, a bira SDP.
Naravno da se on ljuti, jer autor upravo nudi rješenje i traži lustracija dosadašnjih krivaca za pljačku naroda i dužničko ropstvo u koje su ga prodali i uvalili svi oni koji su 20 godina umočeni u malverzacije i pljačku obiteljskog srebra.
pljuska
4.3.2011. 12:05
Kolega fitilj pojasni mi što je to nesuvislosti u mom komentaru.
dupla ljuta
4.3.2011. 11:59
Idem i ja!
fitilj
4.3.2011. 11:59
Ne samo da potpisujem, već izlazim na ulicu!
Lynx
4.3.2011. 11:50
Pljuska@, potpisujem.
pljuska
4.3.2011. 11:01
Točno mastermind, lustracija je čarodna formula za početak čišćena smeća i pošasti koja već 20 godina zaboravlja da državu čini njen narod, a ne njena vlast.

Sanaderova zapisničarka i njeni klimavci bi morali odstupiti sa vlasti prije nego što demonstracije prerastu u pobunjenički bunt naroda i na taj način poput lavine ruši sve pred sobom.

Tako što nije nikome u interesu, a pogotovo ne vlasti koja se kune da je vlast koja se brine o državi i narodu kojoj pripada.
mastermind
4.3.2011. 10:45
Za početak nek se provede lustracija...
anakonda
4.3.2011. 10:24
istina, samo moramo znati da je sam hdz kriv za sadašnje stane u državi! sjetimo se nemira u grčkoj, italiji, francuskoj....ali vlada nije prosjednike nazvala huliganima!!!!

također policija u navedenim država nije optužila oporbu za piticanje nereda i svrstala se uz vladajuće!!

kako je kod nas:
Napadnut i HDZ u Zagrebu: `Krvave` fleke na vratima
Središnjica HDZ-a na Trgu žrtava fašizma napadnuta je u noći s četvrtka na petak kantom crvene boje! I dok policija sumnja na sudionike antivladinih prosvjeda, medijima su se počinitelji javili priopćenjem i pozvali na štrajk i nove napade na HDZ!..

Glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak snimljena je dok je jutros ulazila u Središnjicu, međutim, ne želi komentirati najnovije napade na stranku. Najavila je tek da će povodom bacanja crvene boje na stranačke prostorije HDZ-ovci Josip Đakić i Andrija Hebrang održati konferenciju za medije u Saboru....

umjesto da se hdz-ovci zamisle, oni napadaju narod a ne traže uzroke!!!!!!
fitilj
3.3.2011. 22:53
Ima dosta nesuvislosti u tvom komentaru, ali to je tipično za one koje koji napisano pogrešno tumače. Ovo nije štivo koje govori samo o tome kakvi ljudi trebaju RH. Pišu tu i konkretna riješenja, ali za njih treba potpora onih koji na svakim izborima glasaju za zlo koje je na vlasti. Da ovo zlo 20 godina rotira na vlasti krivci su upravo oni koji u svojoj učmalosti ne izlaze na izbore, a kada i iziđu na izbore glasuju za bandu lopovsku koja rotira na saborskim valovima. Krivi su oni koji pametuju kako su svi isti i ne žele smjeniti bandu lopovsku i glasovati za neku drugu opciju.
pljuska
3.3.2011. 22:29
Pajdo nisi jedini. Danas sam kao hrvatski branitelj i građanin iz solidarnosti i u želi da dam podršku opravdanim zahtjevima radnika, bio na prosvjedu gajevaca. Žalosno je i bijedno bilo vidjeti koliko je malo ljudi spremno podržati te prevarene i izdane ljude.

Još bijednije je bilo slušati Rokija.
hdznedajboze
3.3.2011. 20:34
Ma gdje su ti ljudi sad kad je najpotrebnije,hoće li izroniti iz svoje učmalosti kad neuki puk sruši HDZ-e.Nakon bitke svi su generali.LJute me ovakva štiva koja govore kakvi ljudi trebaju RH,a nedaju konkretna riješenje.Djeca su na ulici naša budućnost,naši najmiliji koje vlada i slični novinari nazivaju huligani. Jesu li oni spremni voditi državu,jesu li spremni na takvu odgovornost?Na izborima za predsjednika imamo 10 kandidata, a u prosvjede kreće jedan golobradi mladić,Hrvati su " jako hrabar narod".Gdje je ona star poslovica koja kaže "na muci se poznaju junaci".Svi bi na kraju vlast zato što je vlast slast,a samo jadnici kreću u boj zato što im je voda došla do grla,a svejedno će na kraju biti prevareni,pa nismo mi džabe neuki puk,ljut sam strašno sam bijesan i potpuno razočaran.


Još iz kategorije Kancerogena korupcija i politička prostitucija