Ministarstvo omogućuje školama terensku nastavu u Jasenovcu
Sinčić: Staviti moritorij na uvođenje 5G tehnologije
Predstavnici SPC-a bojkotirali ekumensku molitvu za jedinstvo kršćana
Atifašistička liga: 75 karanfila za žrtve holokausta na Trgu žrtava fašizma
Ministar Kujundžić nema izbora, ili će sam odstupiti ili će ga smijeniti
Bunjac napušta Pernarovu stranku
Odbor za obrazovanje: Promicati radnu definiciju antisemitizma

  Turizam

Hotel Kurija Janković uvrštena u Fodor’s Travel Guidebook, publikaciju najvećeg svjetskog izdavača turističkih vodiča

  (www.kurija-jankovic.com           28.03.2018.         1238 pogleda
Hotel Kurija Janković uvrštena u Fodor’s Travel Guidebook, publikaciju najvećeg svjetskog izdavača turističkih vodiča

U srpnju prošle godine na preporuku turističke agencije Boho Travel Art, Kuriju Janković je posjetila Andrea MacDonald, turistička novinarka Fodor’s Travel-a koja je prikupljala informacije o turističkim zanimljivostima na području Slavonije za novo izdanje “Croatia 2018 Guidebook”.

Tom prilikom predstavljena joj je cjelokupna ponuda Kurije Janković, ispričana njezina povijest i planovi za budućnost, a u suradnji s Nippy Adventuresom napravljena je bike tura uz rijeku Dravu na električnim biciklima koji se i inače nalaze u ponudi hotela te je tako stvoren jedan zaokruženi cikloturistički doživljaj.

Ovih dana stigle su velike vijesti u Kapela Dvor. Fodor’s je na temelju stvarnog iskustva novinarke uvrstio Kuriju Janković kao preporučeni smještajni objekt u ovom dijelu Hrvatske, a cikloturističku ponudu ocijenio odličnom. Tako će preporuka biti vidljiva u tiskanom izdanju vodiča koji će se moći kupiti na Amazonu, kao i na web stranici Fodor’s-a.

– Ponosni smo i sretni što je Kurija Janković uvrštena u Fodor’s, najveći svjetski izdavač turističkih vodiča na engleskom jeziku, koji svojim opažanjima i preporukama već 75 godina bitno utječe na odabir mjesta za odmor za više od 20 milijuna svojih čitatelja. Hoće li hotel biti uvršten u ponudu isključivo je ovisilo o recenzijama hotela te stvarnom doživljaju i iskustvu novinarke. Tako smo, bez saznanja hoćemo li se u konačnici naći u društvu odabranih, čekali s nestrpljenjem ovu lijepu vijest. S Andreom smo nakon prezentacije cijelog hotela dugo razgovarali o tome što za nas znači Kurija Janković i na koji način ju predstavljamo našim gostima, o povijesti, planovima i idejama, kao i o cjelokupnoj turističkoj ponudi slavonsko-podravskog kraja. Kombinacija ponude naših električnih bicikala i zanimljivo osmišljena dravska ruta cikloturističkog vodiča Marija Korena iz Nippy Adventuresa zaokružila je posjet Fodor’s ekipe i pokazala da svakako zaslužujemo svoje mjesto na turističkoj karti svijeta. Tim Kurije Janković s veseljem čeka svakog putnika namjernika te ćemo rado osmisliti ovakav personalizirani doživljaj svakom našem gostu – rekla je Sanja Sudar, voditeljica Kurije Janković.

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.



Još iz kategorije Turizam



Virovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.