Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Virovitica

HNS za mlade u politici

  sbg,gg           20.09.2003.         1079 pogleda
HNS za mlade u politici

VIROVITICA, 20. rujna – Pod Gradskim satom na Trgu kralja Tomislava danas je, kao što je bilo i najavljeno, predstavljena HNS-ova kampanja za mlade koja se upravo tako i zove: «HNS za mlade u politici».
Sa ciljem da promiču veći udio mladih u društveno-političkim zbivanjima mladi HNS-ovci su u kolovozu obišli jadranske gradove, a sada su se preselili na kontinent gdje će obići sva veća mjesta i gradove od Krapine do Vukovara i, kao i danas u Virovitici, uz prigodne manifestacije, zabavu, nagradne igre, dijeljenje poklona i službenih materijala predstavljati svoje projekte.
«Primarni cilj kampanje je privući pozornost javnosti na pitanje nedovoljnog sudjelovanja mladih u društvu i medijska promocija HNS-a kao stranke koja se zalaže za interese mladih», kažu organizatori kampanje, objašnjavajući da ih je na to potakao podatak da su oko 30 posto neodlučnih birača upravo mladi do 30 godina. HNS ih želi motivirati da izađu na izbore.
Osnovne teme kojima se bave tijekom kampanje su intenzivnije ulaganje u obrazovanja, rješavanje stambenih problema mladih i ukidanje vojnog roka, odnosno profesionalizaciju vojske.
»Ova se tema izravno veže na potrebu intenzivnijeg ulaganja u obrazovanje jer je samo skraćivanjem vojnog roka prošle godine MORH uštedio 142 milijuna kuna što je dovoljno za informatizaciju svih osnovnih škola u Hrvatskoj», upozoravaju mladi HNS-a.
Glavni projekti koje predstavljaju tijekom kampanje nazvani su «Edukacijom protiv droge» i «Opća društvena informatizacija». Zanima li vas više o tome pogledajte na www.hns.hr/mladi

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica