Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Izbori 2003

HDZ: "Virovitici ćemo vratiti staru slavu»

  sbg           16.11.2003.         2314 pogleda
HDZ: "Virovitici ćemo vratiti staru slavu»
skup hdz-a u virovitici VIROVITICA, 16. studenoga - «Nakon pobjede HDZ-a na izborima 23. studenoga, Virovitica će vratiti staru slavu i sjaj i dobiti svoje mjesto u Hrvatskoj», poručeno je sa središnjeg predizbornog skupa Hrvatske demokratske zajednice u Virovitici, gdje su se, predvođeni predsjednikom stranke i nositeljem svih lista dr. Ivom Sanaderom predstavili kandidati iz IV. izborne jedinice.
Virovitički skup na kome su predstavljeni kandidati iz IV. izborne jedinice predsjednik HDZ-a i nositelj svih stranačkih lista dr. Ivo Sanader počeo je pozivom na smjenu Ivice Račana i njegove vlade jer nisu, kaže Sanader, ispunili obećanja dana radnicima, državnim službenicima i namještenicima, umirovljenicima, braniteljima i mladima. Na njih su, rekao je, zaboravili kada su se domogli vlasti. HDZ to, tvrdi, neće učiniti iako ne može puno obećati jer je država prezadužena pa će u početku krenuti ka boljitku kroz male financijske mjere, od kojih će prva biti ukidanje TV pretplate umirovljenicima a slijedeći potezi bit će novi zakon o hrvatskim braniteljima, vraćanje porodiljskih naknada i dječji doplatak studentima. Zlouporabe vlasti, koje su HDZ, prema Sanaderovim riječima «koštale» tu stranku gubitka na izborima 2003. godine, više im se neće ponoviti jer su izradili kodeks ponašanja koji će svaki dužnosnik i na državnoj i na lokalnoj razini morati potpisati i njegovo kršenje značit će gubitak položaja i u stranici i u tijelu vlasti.
Virovitički skup održan je na pozornici ispred Gradske tržnice gdje su više stotina građana zabavljali Gašo band i Najbolji hrvatski tamburaši.
Osim Virovitičanima, kandidati IV. izborne jedinice, na putu prema Osijeku, gdje se večeras održava veliki predizborni skup, predstavili su se i Pitomačanima i Slatinčanima.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Izbori 2003