Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Politika

HDSSB: Sramotni raskid koalicije SDP-HDSSB dva sata prije Županijske skupštine

        11.10.2010.         1752 pogleda
HDSSB: Sramotni raskid koalicije SDP-HDSSB dva sata prije Županijske skupštine

Dana 11. listopada 2010. godine (2 sata prije početka sjednice skupštine Virovitičko-podravske županije) u ured HDSSB-a Virovitičko-podravske županije elektronskim putem(e-mail) stigla je iz ŽO SDP-a Odluka o raskidu suradnje s HDSSB-om u klubu vijećnika u županijskoj Skupštini Virovitičko-podravske županije, a koja je donijeta na sjednici ŽO SDP-a održanoj 16.rujna 2010. godine. HDSSB Virovitičko-podravske županije smatra kako je  sramotno to što su iz SDP-a dostavili  Odluku sa skoro mjesec dana kašnjenja, s čime su pokazali i dokazali svoju  bojazan i nesposobnost te svoje  koalicijske partnere  pravovremeno  obavijestit o takvoj Odluci.

HDSSB smatra kako je još žalosnije i sramotnije što predsjednik ŽO SDP Tomislav Žagar od kada je izabran na tu funkciju (18.04.2010 godine) nije niti jednom osjetio potrebu sazvati radni sastanak sa svojim koalicijskim partnerima HDSSB-om  i ostalima  te staviti na dnevni red probleme u Virovitičko-podravskoj županiji.

SDP  sa takvim ponašanjem pokazuje koliko im je uistinu stalo do rješavanja problema u Županiji koja se po svim pokazateljima svrstava u posljednje u Republici Hrvatskoj. Napominjemo da je SDP prvi tražio suradnju s HDSSB-om i dolazio k nama u ured u nekoliko navrata , sve dok nismo prihvatili. HDSSB unatoč svemu ne odustaje od svojih temeljnih načela: usklađivanja posebnih i zajedničkih interesa u poticanju i promicanju programa usmjerenih napretku Slavonije i Baranje u Republici Hrvatskoj i Republike Hrvatske kao cjeline, s ciljem povećanja kvalitete življenja na području Slavonije i Baranje.  I nećemo odustati od svojih načela zbog kojih smo  izabrani od strane birača koji su nas podržali i prepoznali kao političku opciju kojoj je razvoj Slavonije i Baranje jedini cilj.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

guru3977
12.10.2010. 14:31
black
sudjelovati ili ne sudjelovati tako je svejedno kada se ništa ne može promjeniti jer ZNA SE tko ima većinu

zbog takvog negativnog razmišljanja budućnost građana u vpž i je crna!!!!!!!!
da je drugačije, hdz nebi bio na vlasti?
davidcar
12.10.2010. 12:05
politika je kurva izvinte me što psujem
black
12.10.2010. 9:26
sudjelovati ili ne sudjelovati tako je svejedno kada se ništa ne može promjeniti jer ZNA SE tko ima većinu
guru3977
12.10.2010. 9:21
"riječ je o kulturi ponašanja...a neki to nemaju..... "
zar je kulrura ponašanja hdssb-a biti u koaliciji a ne sudjelovati u radu i preuzeti odgovornost. a ako je u pitanju kultura ponašanja, kako se zove onda čin javnog cijepanja koalicijskog sporazuma hdz/hsls od strane đakića?
ovdje je u pitanju samo klub vijećnika u županijskoj skupštini?
guru3977
12.10.2010. 9:16
zar se medijski ne prenosi aktualni sat sa sjednica županijske skupštine, ne sjećam se da se je itko javio od vijećnika hspd-a?
ili se možda varam?
black
12.10.2010. 8:30
Šta je Guru ti si kao neki zapisničar na skupštini kada znaš tko dolazi a tko ne, koliko sam shvatio ovdje se radi o tome da je koalicija raskinuta još prije mjesec dana a da ovi to nisu znali....riječ je o kulturi ponašanja...a neki to nemaju.....
ladno pivo
12.10.2010. 8:03
Bolje ikad nego nikad! SDP je priznao da je pogriješio i sad je to ispravio. Mislim da je i to bio jedan od razloga lošeg izbornog rezultata na prošlim lokalnim izborima i pljuska većini članova SDP-a. Nadam se da se više neće ponoviti takve katastrofalne greške !!!
guru3977
12.10.2010. 8:01
postavlja se pitanje da li je uopće postajala koalicija kluba vijećnika u županiji sdp-a s hdssb-om. tko prati sjednice, uvidio je da su vijećnici hdssb-a samo jednom bili na sjednici županijske skupštine, i to na svečanoj sjednici i nikada više.
zar takvim radom misle isti rješavati probleme građana vpž i boriti za boljitak slavonije i baranje?
trebali su valjda prvo analazirati svoj rad u županijskoj skupštini, ako se to uopće može nazvati radom?
ivan2
11.10.2010. 21:15
"Istina" ne radi Vas i velikih slova ove dvije stranke istini za volju i nisu nikada imali ništa zajedničko ali nemoj braniti ono u čega nisu upućeni mnogi , postupci će otkriti što se krije iza ovih natpisa . Bilo bi najbolje da se o imenovanom nitko nije oglasio kako za njega osobno tako i za naš grad.
istinito
11.10.2010. 21:01
HA???!!!, I TO SU LJUDI KOJI BI VODILI NAŠU ŽUPANIJU, NAŠU DRŽAVU, NE DRŽE RIJEĆ U MEĐUSOBNIM SPORAZUMIMA, A KAKO BI TEK BILO DA SU NA VLASTI, PRODALI BI NAS KO` JUDA ISUSA, MA BOŽE SAČUVAJ. I ONI TRAŽE KIRINOVU OSTAVKU, MA DAJTE MOLIM VAS...


Još iz kategorije Politika