Banner
DHMZ: Oblačno uz povremenu kišu
Danas besplatan ulaz u Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović
Večernji list: Stočari po utovljenoj svinji gube 600, a junetu i 2500 kn
Petero članova Znanstvenog savjeta ogradilo se od istupa Gordana Lauca
Centar i GLAS: Zakon o obnovi je neprovediv, a njegove izmjene još jedna obmana
Marić (SDP): Želi se potezom pera bolnice oteti županijama
MORH poručio Milanoviću da poštuje zakone koje je donijela njegova Vlada

  Županija

HB: Begović ne poštuje državne institucije!

  sbg           22.10.2003.         1935 pogleda
HB: Begović ne poštuje državne institucije!
hrvatski blokVIROVITICA, 22. listopada – Večeras je stiglo još jedno priopćenje koje potpisuje predsjednik županijske organizacije Hrvatskog bloka Ivan Vlatko Ljubičić. Tema priopćenja nije se promijenila: opet je «na meti» župan Ivan Begović i slučaj koji je jedan od vijećnika Županijske skupštine (Ivan Bajt, HSS) opisao kao «događaj u županovoj štali».
«Prijava protiv župana Begovića zbog kršenja Pravilnika o karanteni za uvezene životinje već se nalazi kod suca za prekršaje te ne može biti predmet prijateljske nagodbe. Zato nas zabrinjavaju vijesti da se veterinarske inspektore pokušava privoliti na povlačenje prijave proti župana Begovića. Način na koji je Begović u Županijskoj skupštini govorio o inspektoru Marojeviću pokazuje da gospodin Begović ne poštuje državne institucije jer je prijavom protiv njega inspektor Marojević samo vršio svoju dužnost u ime institucije koju predstavlja. Način Begovićeva govora također nas navodi na pomisao da su istinite vijesti da se vrši pritisak kako bi se prijava povukla», piše Ljubičić.
Dalje piše da će tužba inspektora Marojevića biti jedan od dokaza u sudskim procesima koje je župan najavio na sjednici Županijske skupštine, pa je i to jedan od razloga zašto ne smije biti uništena.
Nitko nema pravo najavljivati sudske procese a u isto vrijeme uništavati dokazni materijal», zaključuje Ivan Vlatko Ljubičić, predsjednik Županijske organizacije HB-a u večerašnjem priopćenju.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Županija