Plenković: Grbin kapitulirao, Milanović krši Ustav, Most politička sitnež
Udruga osoba s amputacijom poziva na uvođenje novog standarda proteza i kolica
Bulj: Koruptivnoj hobotnici i Plenkovićevoj vladi uskoro će doći kraj
HZJZ: Pojava hripavca u EU zemljama ne može se dovoditi u vezu s našom situacijom
Možemo: Zabranit ćemo prodaju dugova i uvesti zastaru za dugove do 3 prosječne plaće
WHO: Virus hepatitisa dnevno ubije 3500 ljudi
Zemlja ruši globalne toplinske rekorde deseti mjesec zaredom

  Županija

HB: Begović ne poštuje državne institucije!

  sbg           22.10.2003.         2200 pogleda
HB: Begović ne poštuje državne institucije!
hrvatski blokVIROVITICA, 22. listopada – Večeras je stiglo još jedno priopćenje koje potpisuje predsjednik županijske organizacije Hrvatskog bloka Ivan Vlatko Ljubičić. Tema priopćenja nije se promijenila: opet je «na meti» župan Ivan Begović i slučaj koji je jedan od vijećnika Županijske skupštine (Ivan Bajt, HSS) opisao kao «događaj u županovoj štali».
«Prijava protiv župana Begovića zbog kršenja Pravilnika o karanteni za uvezene životinje već se nalazi kod suca za prekršaje te ne može biti predmet prijateljske nagodbe. Zato nas zabrinjavaju vijesti da se veterinarske inspektore pokušava privoliti na povlačenje prijave proti župana Begovića. Način na koji je Begović u Županijskoj skupštini govorio o inspektoru Marojeviću pokazuje da gospodin Begović ne poštuje državne institucije jer je prijavom protiv njega inspektor Marojević samo vršio svoju dužnost u ime institucije koju predstavlja. Način Begovićeva govora također nas navodi na pomisao da su istinite vijesti da se vrši pritisak kako bi se prijava povukla», piše Ljubičić.
Dalje piše da će tužba inspektora Marojevića biti jedan od dokaza u sudskim procesima koje je župan najavio na sjednici Županijske skupštine, pa je i to jedan od razloga zašto ne smije biti uništena.
Nitko nema pravo najavljivati sudske procese a u isto vrijeme uništavati dokazni materijal», zaključuje Ivan Vlatko Ljubičić, predsjednik Županijske organizacije HB-a u večerašnjem priopćenju.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Županija