Banner
Ministar Marić: Vjerujem da neće doći do nestašice lijekova
Ured Predsjednika RH objavio kompletnu korespondenciju s Povjerenstvom
MUP: Svakoga dana jedna osoba pogine na hrvatskim prometnicama
Grmoja: Novac za pomoć gospodarstvu naći ukidanjem županija
Božinović: Koncentrirat ćemo se na kažnjavanje zbog kršenja mjera
Udruge traže stimulaciju za sestre koje skrbe o Covid-19 pacijentima
Izbori u HDZ-u nastavljaju se u studenome

  Kancerogena korupcija i politička prostitucija

Gubernatorica Jaca nas je slagala i kada je rekla: "Kud Ivo tu i ja" No, do lipnja još ima vremena!

  Stjepan Tot           17.05.2011.         17018 pogleda
Gubernatorica Jaca nas je slagala i kada je rekla: "Kud Ivo tu i ja" No, do lipnja još ima vremena!

Svi znamo da gubernatorica Jaca nije premijerka po izbornoj volji hrvatskih birača, već je ona namjesnički izbor bande lopovske koju čine razni profiteri, gramzivci, nemoralne osobe, potrčkarala i aparatčiki interesnih skupina i lobija, koji svoje saborske mandate i ovlasti koje iz njih proizlaze, zlorabe služeći i štiteći mito, kriminal i korupciju. Trebaju li toj tvrdnji dokazi, ili je dovoljno pogledati stanje u državi!?

 Glede činjenice da Jadranka Kosor, nema mandat premijerke izabrane na izborima, koristiti ću naziv gubernatorica, a ne premijerka Jadranka Kosor. Također ću umjesto Jadranka Kosor koristiti naziv Jaca, jer koliko mi je poznato taj je naziv prikladniji načinu ponašanja i bahatosti po kojoj će Sanaderova zapisničarka zasigurno ostati zapamćena. Gubernatorica Jaca je kao i saborska većina koja ju je izabrala dokazala da ne služe općem dobru i zajednici, te da ne štiti interese naroda i birača koji su ih izabrali, čime je kao i njen prethodnik i mentor Drivo, postala najveći balast demokratskim procesima u Hrvatskoj i naravno kočničarka u borbi protiv mita, kriminala i korupcije. Ne treba se zavaravati time što Jaca putuje po svijetu i razgovara sa međunarodnim političkim čimbenicima, jer protokol podnosi sve i svašta, Chaveza, Mubaraka, Gadafija, Hu Jintaoa, ili nekad državničke posjete Drive, ili sada državničke posjete Jace. Ne treba se zavaravati time što Jaca svojim izjavama ostavlja utisak da je pala s Marsa, pa lupeta o skorom zatvaranju poglavlja 23.

 Gotovo smo oguglavili na politički cirkus kojim nas lupeži na vlasti godinama pokušavaju uvjeriti da zajedno s njima dijelimo mjesto u raju. Sudeći po trenutačnoj putanji gubernatorice Jace, opasno smo se približili završetku pregovora s EU. Zatvaranje poglavlja 23. uvjerava nas Jaca je prolazak kroz cilj, što bi samo po sebi bio veliki uspjeh, jer eto takmičar je time završio utrku. No ovaj je puta takmičar tako bolestan i zaražen svim mogućim virusima da je teško vjerovati da bi takav kužan i premazan svim mastima, gluh, slijep, trom, dezorijentiran i izgubljen u vremenu i prostoru mogao završiti utrku. Naravno riječ je o hrvatskom pravosuđu za koje Jaca tvrdi da je od pukog poslušnika i servisera lupeških interesa prvenstveno HDZ-ovih kadrovika i mentora reformirano u samostalnu, neovisnu i po postulatima Božice Pravde utjelovljenu instituciju, tj da su Justiciji, Božici pravde, skinuli onu neprozirnu krpu kojoj joj su joj upravo Jacini mentori zavezali oči. Nadajmo se da se europska komisija neće dati prevariti pričom da je hrvatska pravosudna močvara isušena i da su plutajuća govna u njoj prošlost.

 Za razliku od gubernatorice iz Banskih dvora, narod zna da je hrvatsko pravosuđe bilo i ostalo ovisnik i peti ortak političke oligarhije i mafije kojoj sve dosadašnje vlasti tjeraju vodu na njihov mlin. Zahvaljujući kuplerajima političkih voždeva i njihovih spadala, u hrvatskom se pravosuđu, upravo kao i u hrvatskom saboru, umjesto stručnosti, morala i sposobnosti kao temeljnih izbornih postulata i kriterija, bira po podobnost. Sjećamo se i izbora kćerkice bivše ministrice Ane Lovrin kojoj je član DSV-a u natječajnoj dokumentaciji prepoznao čak i gene njenih predaka. http://www.index.hr/vijesti/clanak/s-one-strane-razuma-za-imenovanje-ive...
http://dalje.com/iz-minute-u-minutu/clanak.php?id=810591
http://www.jutarnji.hr/-glasao-sam-za-ivu-lovrin-jer-ima-dobre-gene-/284...

Više zanimljivosti i informacija na tu temu može se pročitati u
http://pollitika.com/pismo-europskoj-komisiji a posebno je zanimljivo pratiti komentare o temi pravosuđe na izbrisanom dnevniku našeg bivšeg kolege opinioiurisa i usporediti tadašnje i današnje izjave i mišljenja našeg današnjeg predsjednika države. http://pollitika.com/crime-sans-frontieres-glavas-u-eu-ne-bi-imao-sanse

 Očigledno je gubernatorica Jaca previše zaposlena izborom svoji svakodnevnih broševa pa zaboravlja na ono što znaju onih preko 70.000, (tendencija u porastu! ) koji svakodnevno idu na posao, a ne primaju plaću, zaboravlja na onih krajem veljače 2011. evidentiranih 344 tisuća nezaposlenih, kojima je pokret za pljačku države i naroda oduzeo pravo na rad! http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6449414,00.html (tendencija u porastu!) http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15045549,00.html Znaju to i osjećaju mnogi u svojoj egzistenciji životno ugroženi građani i građanke, a sve to samo zato što su Banski dvori i Markov trg pod žezlom gubernatorice Jace ostali najveće leglo i uporište mita, kriminala i korupcije, a pravosuđe kao i predhodnih godina bila i ostala septička jama s mnogobrojnim plutajućim govnima u čijem isušivanju koruptna i sama sebi svrsishodna vlast niti ima, niti smije pokrenuti bagere i pumpe za njenu sanaciju i isušivanje. Znaju to i na svojim plećima osjećaju hrvatske građanke i građani, ali to zna i gubernatorica Jaca i zato tvrdoglavo odbija dati ostavku jer je svjesna da svakim danom svog ostanka u Banskim dvorima i na čelu vlade koja ne sluša puls i glas vlastitog naroda, blokira borbu protiv mafije, bogatuna i menažerije koja se je obogatila na nezakoniti način. Nije ni čudo da Jaca ne sluša glas naroda, jer je i sama u tom lovu u mutnome Jaca omastila brke! Stoga nije čudno kada Jaca svoje prste u pekmezu prikazuje kao pet poštenih koje je godinama dizala na jednoj i drugoj strani Markovog trga. Nije čudno, jer su hrvatski mediji uključujući i jad i bijedu novinarske struke s prisavske maloumnice, pod kontrolom onih kojima je Domovinski rat bio brat i odskočna daska u hrvatsku ratno-profitersku bagažu takozvanih Tuđmanovih mangupa, koji se pod okriljem Tuđmanove ideje o stvaranju 200 bogatih obitelji opljačkali i pokrali obiteljsko srebro. Naravno kako novac i profit nema boje, mirisa i ukusa tako se članove te pljačkaške elite može naći u svim parlamentarnim strankama, koje kao ovce na vašaru defiliraju Markovim trgom i hrvatskim institucijama. Stoga i nije čudno da je umjesto naroda, mafija dobila državu, a narod obvezu da tu mafiju financira.

 Puk zna da je hrvatsko pravosuđe u rukama onih kojima je u interesu da hrvatsko pravosuđe funkcionira kao lutkarsko kazalište čiji su konci u rukama političke oligarhije koja djeluje štiteći interese mafije koja je umjesto naroda dobila državu. Gubernatorica Jaca zna da bi je, profunkcionira li hrvatsko pravosuđe to u najmanju ruku koštalo nove istrage oko načina sticanja stana, ali ne samo onog vlastitog, već i mnogih drugih stanova, nekretnina i privilegija koje su simpatizerima, poslušnicima i glasačkoj mašineriji lupeškog HDZ-a dijeljene šakom i kapom. Gubernatorica Jaca zna da će prije ili kasnije morati ispuniti obećanje koje je dala Drivi koji danas sjedi iza rešetaka i čeka ekstradiciju za Remetinac, a svi mi možemo samo poželjeti njihov skori zajednički susret, naravno iza Remetinačkih rešetaka.

Naravno da je hrvatsko pravosuđe i dan danas politički ovisno i koruptno. Sramno je i nemoralno da se obični mali čovjek nemože zaštititi od sporosti, neučinkovitosti i nepouzdanosti hrvatskog pravosuđa. Smatram da će uz sve dobronamjerne osobe i svaki pošteni, moralni i sposobni sudac složiti da bi trebalo ukinuti sve odredbe zakona koje sudcima omogućavaju rad bez ikakve odgovornosti za odluke koje donose, ukinuti zakonske odredbe koje ih stavljaju u rang povlaštenih bogova pravde, te ih svrstavaju u nedodirljivu kastu koju je gotovo nemoguće pozvati na odgovornost, a kamo li kazniti. Sudački je lobi uzdignut u gotovo nedodirljive visine, a što je najapsurdnije o odgovornosti pravosudnog klera odlučuje struka unutar sebe. Naravno da je Hrvatska još uvije država pravnog nasilja. Država u kojoj je mafija dobila državu, a narod „privilegiju" da svake četiri godine iziđe na biralište i da svoj glas nekoj od interesnih skupina koje će preuzeti vodstvo nad klanom ratnih i poratnih profitera i njihovih petih ortaka. Prečesto samo svjedoci repriza već viđene sporosti, neučinkovitosti i nepouzdanosti hrvatskog pravosuđa, a sve je to začinjeno političkom voljom moćnika koji čak i otvoreno priznaju da naređuju Mladenu Bajiću. A onda možemo li očekivati da u takvom sistemu bilo što funkcionira u službi interesa općeg dobra i zajednice, a po uzoru na pravno uređene države? Pa naravno da je to utopija, što pokazuje i brutalna hrvatska stvarnost u kojoj ugroženo stanovništvo kopa po kantama za smeće, dok gubernatorica Jaca svakodnevno mijenja broševe na svojoj manekenskoj monturi, a ratni i poratni profiteri i pljačkaši obiteljskog srebra, te politička elita koja im čuva zaleđinu i njihovi financijeri uživaju u izobilju! U izobilju stečenom pljačkom države i naroda. Izobilju stečenom političkim kuplerajem i prostitucijom na štetu vlastitog naroda i socijalno ugroženog stanovništva koje su gubernatorica Jaca i njeni janjičari, uključujući i oporbu koja nije ništa sposobnija i poštenija od ostatka bande lopovske iz Banskih dvora i s Markovog trga.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

pljuska
5.10.2011. 9:49
Evo sada se i zvanično može vidjeti izlijetanje mušica iz jacine glave. Novinari su nasjeli na priču da se radi o pčelama, ali kao što se zna, ne idu pčele na *ovna. www.vecernji.hr/vijesti/milinovic-tjerao-pcele-koje-su-letjele-oko-premijerke-galerija-333032

Ima tamo i lijepih komentara!
pljuska
15.8.2011. 18:07
Dok se svjetski lideri bore protiv recesije s duplim dnom, www.index.hr/vijesti/clanak/kosoricina-borba-protiv-nove-krize-od-sutra-plovimo-punim-jedrima/566547.aspx Gubernatorica Jaca to nedostižno hrvatsko medicinsko čudo www.virovitica.net/vjerujete-li-da-izlasku-iz-recesije-zahvaljujemo-fenomenalnim-uspjesima-hrvatske-medicine/14994/ najavljuje da od sutra plovi punim jedrima www.index.hr/vijesti/clanak/kosoricina-borba-protiv-nove-krize-od-sutra-plovimo-punim-jedrima/566547.aspx

Sve je očiglednije da društvo koje čini hrvatsku vladu i koje dozvoljava da joj je Jaca na čelu čini jedinstveni tip kretena.

www.virovitica.net/kreteni-u-nasim-redovima/13288/
www.rudan.info/mi-kreteni/

sve je očiglednije da su hrvatski znanstvenici masovno sudjelovali u kreiranju sastava hrvatske vlade i sabora, čime su slagali naciju tvrdeći: "Mi smo uzeli tri čovjeka apsolutno bez kičme i bez mozga, postavili smo ih na čelo države i u rekordnom roku već je više od pola stanovništva na cesti i traži posao!!!"
pljuska
13.8.2011. 0:34
Srpanj i čekić hrvatske premijerke: U prvoj polovici ljeta položila je 865 tona kamena temeljaca, svečano otvorila 368 prometnica, 465 tvornica i 236 bolnica, susrela se sa 728 svjetskih državnika, dopisivala se s Angelom Merkel, Putinom, Papom ali i s običnim smrtnicima, okončala pregovore s EU, potpisala sporazum Brijuni Rivijera, skoro dostigla Zorana Milanovića. Ali ne samo to: obećala je da ćemo do kraja godine sigurno iz krize!!!
www.stophdz.com/ Čudesni svijet Jadranke Kosor
pljuska
11.8.2011. 19:55
Ako mračne sile nastave uništavati dokaze Drivine i Jacine ljuvavi ova slika sa ove kolumne mogla bi postati pravi raritet.

Zašto HTV cenzurira nepodobne slike: Ukradeni poljupci Ive i Jadranke

U arhivu video-materijala Hrvatske televizije na Prisavlju, još uvijek nepoznatog dana, uvukao se, još uvijek nepoznati, zaštitnik lika i djela premijerke i predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor, dokopao se kazete s HDZ-ova Sabora održanog u zagrebačkoj Areni početkom srpnja 2009, pa potom poduzeo ne baš sofisticiranu operaciju falsificiranja nedavne prošlosti. Riječ je, podsjetimo, o onom HDZ-ovu Saboru na kojem se Ivo Sanader oprostio sa svojim državnim i partijskim funkcijama. Riječ je o dirljivim snimkama Sanaderove emotivnosti prema partijskim glavešinama, i obrnuto.
Više o tome na www.stophdz.com/node/1226
tomislav
6.6.2011. 18:59
Meni ovo poistovječivanje sdp-a i hrz-a ide pomalo na živaC, jer, traži se. odnsono, ako su već toliko odvratno kritizirani, bivši kriptokominjare traže ravnotežu, kao što je uvijek tražena u vrijeme Yuge ravnoteža srba i horvata.
Na novim izborima neće izbiti na površinu marginalci nego sdp kao prvi rival ovima koji ne znam ni kako da ih nazovem, sviđalo se to kome ili ne pa onda živi u takovom stanju jer još nismo rasčistili ideološki tko smo to mi Horvati.
Inače dok još copy - paste nije izmišljen postojala je jedna Matična knjiga pjesnika i književnika G B koju sam godinama nosao sa sobom i u kojoj je taj književnik objavio sve i svašta što je bilo kad bilo gdje objavljeno a sljedilo je njegov intelektualni habitus.
Šta bi bilo od Toma Gotovca da svoju umjetnost nije gradio baš na copy- paste.
fitilj
3.6.2011. 17:02
Tomislave, tvoj me komentar animira da te upitam, a što je bilo kada si se probudio?

Sljepcu je jasno da se je anakonda zbog velikog interesa korisnika i njene čitanosti zaljepio na ovu kolumnu, koju bezobrazno zlorabi za promiđbu stranke ništa manje opasnih namjera od sestrinskog pokreta za pljačku države i naroda.

Inače nitko pametan se nebi osvrtao na anakondine brljotine koje ljepi po virovitica.netu, ili su ti svinjarije i objede protiv pokojnih članova sljednice KPH "argumentirano, logički obrazložene tvrdnje, koje nikoga ne vrijeđaju."

Od kada su to tomislave copypastanje tuđih misli i uradaka "argumentirano, logički obrazložene tvrdnje, koje nikoga ne vrijeđaju."
tomislav
3.6.2011. 12:11
Anakodna radi argumentirano, logički obrazlaže svoje tvrdnje, nikoga ne vrijeđa i sebe ne štedi. Kome se to sviđa neka čita kome ne propustit će mnoge informacije koje filtirira i odabire upravo ova osoba. Druga je stvar što istina ne trpi stranačke interese.
dupla ljuta
3.6.2011. 12:05
ako su informacije iz sdp-a točne, anakonda je stranački klošar. Dobio sam preporuku da sa bolesnicima ne treba raspravljati.
svoj na svome
3.6.2011. 11:58
anakonda daj reci mi molim te, nije li bolesnicima mjesto u bolnici, a ne na portalima.

Usput rečeno zaboravljaš da će se dupla ljuta čak i da pije, otrijezniti, ali za tebe anakonda vjerujem da ni psihološka pomoć nebi dovela pameti!
anakonda
1.6.2011. 20:34
valjda si zapamtio i ime i prezime, nije ti alkohol uništio razum?
dupla ljuta
1.6.2011. 10:53
htio sam ja u hrvatske željeznice, ali su mi rekli da imaju loša iskustva s nekim virovitičanima. vele pitaj anakondu kao je najlakše doći do kvalifikacije
anakonda
31.5.2011. 20:06
"....po skupim destinacijama po internetu."

izgleda si opet pobrkao turtističke destinacije sa internetom?????
zašto ne prestaneš piti i upišeš neku večernju školu?
dupla ljuta
30.5.2011. 18:47
nije čudo da hrvatske željeznice propadaju ako joj zaposlenici kao anakonda survaju i copypastaju po skupim destinacijama po internetu.
dupla ljuta
30.5.2011. 18:37
anakonda luzeru, opet sikćeš ispod čavlovićkine suknje. ti si dokaz da je sdp=hdz. pokrij se ušima i prestani lajati kao bijesan pas.
anakonda
30.5.2011. 12:10
evo i dokaza mojih tvrdnji:
Revizija naložila Kaptolu: Počnite se pridržavati zakona i podnosite financijske izvještaje

"KATOLIČKA crkva dužna je poštivati zakone Republike Hrvatske o financijskom poslovanju", stoji u nalazu Državne revizije o izvršenju proračuna Republike Hrvatske u 2010. godini. Naime, dio izvještaja revizije državnog proračuna za prošlu godinu bavio se i ugovorima Svete Stolice i Hrvatske, a zaključak je da se unatoč činjenici da Hrvatska godišnje Katoličkoj crkvi daje više od 300 milijuna kuna iz proračuna, u financijskim knjigama Crkve vlada totalna anarhija!....

NEKI ĆE IZJAVITI, BRAVO JACA, KONAČNO JE PRORADILA PRAVNA DRŽAVA!
ŠIPAK
ZNATE ZAŠTO? DOLAZE IZBORI I HDZ JE STAVIO CRKVU PRED ZID, ILI PLATITE POREZ ILI NAM DAJTE OTVORENU PODRŠKU BAŠ KAO I HRT, INA, MEDIJI... KOJI SU DUŽNI DRŽAVI?
ZNAČI, BITNO JE NEKOGA "ZADUŽITI" I VAŠ JE CIJELI ŽIVOT.
U PROTIVNOM BI MORAO ODGOVARATI I ONAJ TKO JE DOZVOLIO OVU ANARHIJU.
anakonda
30.5.2011. 8:31
osim svega gore navedenoga dalo bi se još mnogo toga napisati o suprotnostima između hdz-a i sdp-a:
- kao prvo hdz je demokratska(?) a sdp i socijalna stranka.
- osim toga ideloški i programski (hdz i 200 bogatih obitelji) hdz i sdp su čista suprotnost.
- zatim je tu različit odnos crkve, medija, morha, mup-a, pravosuđa ...... prema hdz i sdp-u....i sada ti budi kratak.
anakonda
30.5.2011. 8:23
"Što da napravimo da pomognemo našoj državi?"

jedino dobro rješenje za hrvatski narod je zabraniti hdz.
maky_horzic
28.5.2011. 21:33
što da napravimo, trebamo samo stopirati sve na jedan dan, dok se banda ne povuče, samo trebamo STATI, imate priliku za vježbu u nedjelju u centru.
MMMM
28.5.2011. 21:21
Svaka čast na tekstu, sve činjenice hrabro iznesene, ne znam više što dodati nego pitanje "Što da napravimo da pomognemo našoj državi?"
anakonda
28.5.2011. 15:16
u istoj situaciji poput hdz-a su i:
hss
vjera u boga i seljačka sloga

hsp.......
anakonda
28.5.2011. 15:13
ŠTO SADA? AKO SU HDZ-OVCI IZBJEGLI ZEMALJSKE ZAKONE, BOŽIJE NISU.
1. Ja sam Gospodin, Bog tvoj, nemoj imati drugih bogova uz mene!
2. Ne izusti imena Gospodina, Boga svoga, uzalud!
3. Sjeti se da svetkuješ dan Gospodnji!
4. Poštuj oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji!
5. Ne ubij!
6. Ne sagriješi bludno!
7. Ne ukradi!
8. Ne reci lažna svjedočanstva na bližnjega svoga!
9. Ne poželi žene ni muža bližnjega svoga!
10. Ne poželi nikakve stvari bližnjega svoga!
Kako sada staviti znak jednakosti HDZ=SDP kada se te stranke razlikuju kao nebo i zemlja. I što će se sada desiti s hdz-ovcima. Da li će svi završiti u paklu ili će svi preći u ateiste, agnostike ILI NAZAD U SDP (NITI U LUDILU IH NE PRIMAMO).....ili će izmisliti još jednu zapovijed?
11. Ne ukradi više nego što možeš ponijeti!

Ima još pitanja.

anakonda
28.5.2011. 15:09
Hvala i tebi gospodine siniša prpić, pazi da te ne privedu. I ti se trudiš stvarati prijatelji kada tvrdiš kao i autor članka da su oporba i vlast banda lopovska. Kada idemo u krajnost, onda ću se i ja malo poigrati.
„uključujući i oporbu koja nije ništa sposobnija i poštenija od ostatka bande lopovske iz Banskih dvora i s Markovog trga.“ (S. Tot)

Može jedno pitanje autoru članka, gospodinu siniši prpiću i ostalima:
Svi tvrdite da je hdz=sdp?
Ajde malo da analiziramo. Ako je ta vaša teorija točna onda su i hdz-ovci crveni komunisti. Ali ima još problema. kada se raspadala juga onda se rh stvorio hdz u koji su prešli VELIKI HRVATI KATOLICI, A U SDP-U OSTALI KOMUNISTI?
AKO JE U SDP-U KOMUNISTI ONDA SU I U HDZ-U KOMUNISTI, ALI KAKO KADA SU U HDZ-U VELIKI HRVATI KATOLICI? ONDA ISPADA DA SU:
VELIKI HRVATI KATOLICI = KOMUNISTI
OSIM TOGA, DA LI SU SVI LOPOVI? SDP-OVCI SIGURNO NISU.
ZAŠTO? JER SU SDP KOMUNSTI - NEVJERNICI, A U HDZ-U VELIKI HRVATI KATOLICI - VJERNICI.
DA LI SU I U HDZ-U KOMUNISTI NEVJERNICI?
ZNAMO DA JE PRAVOSUĐE U BANANI I DA ĆE SAV KRIMINAL OTIĆI U ZASTARU (HDZ) I PREMA BAJIĆI SVI SU NEVINI (hdz teorija)?
DA LI JE TAKO?
U SDP SU ATEISTI, AGNOSTICI.. PA PREMA TOME NE ODGOVARAJU PRED BOŽIJIM ZAKONIMA.
U HDZ-U SU VELIKI HRVATI KATOLICI I ODGOVARAJU PRED BOŽIJIM ZAKONIMA.
siniša prpić
28.5.2011. 14:02
Mudar komentar "Anakonda". Kao i večina do sada. Stvarno se trudiš stvarati prijatelje. Sebi i svojima.
anakonda
28.5.2011. 13:35
svoj na svome
dobro si napisao. Već se u prvom komentaru vidi da sve to planirano i da se pokušava isprovocirati policija. Zatim su se pojedinci takmičili tko će prvi objaviti da je autor članka priveden. Čast je pripala duploj ljutoj. Zašto nema reakcije iz mup-a i medija? zato što ja ne vidim da je gospodin tot odao državnu tajnu već je pisao načelno. na desetke se tavih članaka dnevno objavi u medijima.
Sve je trebalo ispasti kao u romanima o mirku i slavku:
- mirko, pazi metak
- Hvala slavko.

Doduše ovaj scenarij je išao u modernijoj verziji poput cirkusa u bb kući
- Osoba A, osoba b, pajdo najbolji si, pazi da te ne privedu
- Osoba B, osoba A, hvala ali ti si najbolji – pazi da tebe ne privedu
- Osoba C, osobe A i B ne radi se tako
- Osoba A, čuti bre, promašio celi fudbal, miči iz kadra...
Dalje scenarij složite sami...........
svoj na svome
28.5.2011. 11:22
Dobro mi je ono:Vi stigli.
Ja njemu: Evo jesam.
On će ti meni: Malo ste uranili.

Kako uranio, a odbor za doček spreman!
fitilj
27.5.2011. 20:33
Evo kraja:

Ne mogu reči tko se je odazvao, a tko nije, jer sam u I PP Zagreb zadržan do par minuta prije 10 sata kada mi je ponuđeno da će me odvesti natrag na Markov trg. Nakon čekanja od desetak minuta i logičnog zaključka da je sve inscenirano da me se spriječi u održavanju konferencije za tisak, zahvalio sam se na ljubaznoj ponudi policije da me vrati na mjesto zločina."

Naravno detaljnije o tome na pollitika.com
fitilj
27.5.2011. 20:30
Inače nastup mog sugovornika je bio agresivan i provokativan, što je potrvdio i razgovor s "glasom" na drugoj strani motorole koji je želi znati dali pružam otpor!!!!

U međuvremenu je jakim snagama MUP-a koje su čitavo vrijeme od mog pojavljvanja sve snimale, stiglo policijsko vozilo s dva policajca.

Nakon što su vidjeli da ne odustajem od svoje namjere zaprijetili su mi privođenjem, a kako me ni to, kao ni sve brojnija nazočnost represivnog aparata nije zaplašila upitan sam hoću li dragovoljno poći na informativni razgovor, što sam naravno ne nasjedajući na provokaciju nasilnog privođenja pristao.

Sve vrijeme mi je bila dozvoljena upotreba telefona. Vozilom sam dopraćen u I PP Zagreb gdje je nakon desetak minuta službenik u civilu obavio razgovor u kojem osim svojih osobnih podataka i namjere da održim konferenciju za javne medije, nisam ništa drugo želio reči. Tražio sam da me se pusti da održim najavljenu konferenciju, Nekih desetak minuta prije 10:00 mi je rečeno da će me
fitilj
27.5.2011. 20:25
Rečeno mi je da mi se zabranjuje održavanje konferencije za medije, jer ona po mišljenju policije nije prijavljena policiji. Na upozorenje da konferencije za medije ne podliježu zakonu o javnom okupljanju, tvrdoglavo mi je ponavljano da najavljenu konfereniju za medije ne mogu održati na Markovom trgu, već da je održim na Trgu Bana Jelačića,

Na opetovano ponavljanje da je moje građansko pravo da sazivam i održavam konferencije za medije po svom izboru, rečeno mi je da je moj poziv okvalificiran kao prosvjed, a prosvjedi na Markovim trgu su zabranjeni. Nisam dobio odgovor tko je donio taj sud da se ne radi o konferenciji za tisak, već prosvjedu, iako iz poziva nedvojbeno proizlazi da pozivam na konferenciju za tisak zbog laži i obmana koje hrvatskoj javnosti širi gubernatorica Jaca.

Ono što je apsurd, je činjenica da ako je moj poziv okvalificiran kao prosvjed, one je nemoguće da me policija nagovara da kršim zakon i održim nenajavljeni "prosvjed" na Trgu Bana Jelačića.
fitilj
27.5.2011. 20:22
Nastavak: Rečeno mi je da mi se zabranjuje održavanje konferencije za medije, jer ona po mišljenju policije nije prijavljena policiji. Na upozorenje da konferencije za medije ne podliježu zakonu o javnom okupljanju, tvrdoglavo mi je ponavljano da najavljenu konfereniju za medije ne mogu održati na Markovom trgu, već da je održim na Trgu Bana Jelačića,

Na opetovano ponavljanje da je moje građansko pravo da sazivam i održavam konferencije za medije po svom izboru, rečeno mi je da je moj poziv okvalificiran kao prosvjed, a prosvjedi na Markovim trgu su zabranjeni. Nisam dobio odgovor tko je donio taj sud da se ne radi o konferenciji za tisak, već prosvjedu, iako iz poziva nedvojbeno proizlazi da pozivam na konferenciju za tisak zbog laži i obmana koje hrvatskoj javnosti širi gubernatorica Jaca.

Ono što je apsurd, je činjenica da ako je moj poziv okvalificiran kao prosvjed, one je nemoguće da me policija nagovara da kršim zakon i održim nenajavljeni "prosvjed" na Trgu Bana Jelačića
fitilj
27.5.2011. 20:19
Točno Siniša, gospodin Tot je uhićen i priveden na informativni razgovor jer je najavio konferenciju za medije. Detaljnije informacije pišu na portalu pollitika.com, gdje stoje i očitovanja gospodina Tot o tom događaju. Naravno tamo se može vidjeti i podrška koju mu daju članovi portala. Tamo ovakve grdobe kao anakonda nemaju šanse širiti svoje smradove i zapljuvati portal. Treba pročitati cijeli tekst i posebno komentare od kojih si uzimam slobodu i izdvajam kratko izvješće gospodina Tota o uhićenju i privođenju na policiju.

Dio prvi: "Zahvaljujem svima na podršci koju u prvome redu vidim i doživljavam kao podrška našim zajedničkim naporima u borbi protiv vlasti koje je postala sama sebi svrha.

Nakon što sam stigao kući napisao sam obavijest novinarima zašto ih nisam mogao dočekati na Markovom trgu. Evo sadržaja:

"Poštovani,

Nakon što sam se danas u 08:18 sati pojavio na Markovom trgu bio sam odmah prepoznat, pozvan po imenu i prezimenu i okružen desetkom policajaca. R
dupla ljuta
27.5.2011. 20:02
lijepo je od tebe anakonda da pričaš događaje iz tvoje mladosti, ali nikoga ne zanima kako si ti doživio svoj prvi seks.

nije mi jasno zašto se ti javljaš ako misliš da se ja svađam samo sa muškarcima. nije vrag da si ti sebi zbog ono malo jada međ nogama umislio da si muško.
siniša prpić
27.5.2011. 17:29
Čini se da je gospodin Tot, jučer u Zagrebu (Markov trg), malo "razgibao" represivni aparat u Hrvata. Za čovjeka njegovih godina, da ne povjeruješ.....
anakonda
27.5.2011. 17:02
PLJUSKA
Dugo ga nije bilo, ali kada se pojavi kao grom iz vedra neba!

1. Svaka čast i Goranu koji se je usudio objaviti čistu istinu.

2. dupla ljuta
molim snage sdp-a na ovom portalu da ne brišu odgovore anakondi.

3. dupla ljuta
koja budalesina od ovog čavlovićkinog podrepaša!!!!!

4. dupla ljuta
Sve mi se čini šjor profešur maky_horzic da si kroz svoju ča...

5.dupla ljuta
daj ljubo aka DANKO, aka stotine aka pokri se ušima i mući!

6. dupla ljuta
Pajdo, za ovo te budu zatarabili dok si rekao keks!

7. dupla ljuta
Naši će HDZ-ovci dobiti slom živaca!

8. dupla ljuta
Uh Siniša, teško tom imenu i prezimenu koje mora podnije

9. dupla ljuta
branitelji nisam ja ni oporbenjak ni vlast,

10 dupla ljuta
molim snage sdp-a na ovom ...

11. dupla ljuta
jadni ljubo izgleda da ga je siniša otkačio, pa kod anakonde već traži rezervni položaj

12. dupla ljuta
ljubo čak i da pijem ja se trijeznim, a ti i tebi slične budale se nikada nećete opametiti. ..

13. dupla ljuta
Nedao nam dragi Bog da Zoki i njegovi sateliti pobijede na idućim izborima!!

14. dupla ljutazašto opet galamiš i glumiš andriju hebranga!...


DUPLA LJUTA
imaš li ti problema sa svojim seksualnim životom? ja razumijem da SE netko spominje zajedno sa ženama, ali ti se svađaš samo s muškarcima?
da li je ovo ušupkavanje, ili si ti peder?
non stop nekoga napadaš.
jedan vic:
dođe sin radostan kod tate i reče:
tata, doživio sam svoj prvi seks?
radostan roditelj reče sinu:
sinE, sjedi i pričaj.
na to će sin:
tata, pričat mogu, ali sjest ne mogu?
NISU "OVO" MODERNI MUŠKARCI.
siniša prpić
27.5.2011. 16:21
Gospon ili gospa "Sonic", izuzetno mi je drago da imate iznenadni napad pristojnosti. Mogli ste biti pristojni i u prošlim komentarima. Dakle, činjenice. Lagali ste, kada ste rekli da sam tražio mjesto na listi Sdp.a za parlam. izbore 2007. Lagali ste, kada ste govorili o mojim troškovima za " sve moje dosadašnje utrke za parlament". Vezano uz ove Vaše notorne laži, već sam Vam rekao da imate svjedoke s tog sastanka. Svi su još živi, pitajmo ih. Vezano uz troškove svih dosadašnjh kampanja HSPD-a, u kojima je bio, oni nisu "ni za pod zub", uspoređujući troškove SDP-a. O HDZ-u, ne bih ni govorio. Ovo što sam napisao u komenaru, vrlo rado ću Vam reći, i uz kavu. I pri tom Vas gledati u oči. S poštovanjem !
dupla ljuta
27.5.2011. 15:59
koja budalesina od ovog čavlovićkinog podrepaša!!!!!
anakonda
27.5.2011. 12:48
zamislite situaciju da jedna srbija oduzme 10 puta više imovine kriminalcima od hrvatske:

Kako je Srbija kriminalcima zaplijenila 10 puta više od Hrvatske: Oduzmu, prodaju i humanitarno dijele
KLJUČNI PODACI
• Srbija mafiji u dvije godine oduzela 300 milijuna eura
• Dio predali u humanitarne svrhe
• Kod nas ne znaju što s oduzetom imovinom

Srbi i Talijani ujedinjeni u lovu na mafijašku imovinu
25.03.2009
Srbijanska ministrica pravosuđa navodi da je postignut dogovor o suradnji srpskog i talijanskog tužiteljstva u borbi protiv organiziranog kriminala

KRIMOSI OD SUTRA BEZ IMOVINE
2009 godina
U Italiji je oduzeta kriminalcima imovina u iznosu 4 milijarde eura.
dupla ljuta
27.5.2011. 12:37
u komentaru anakonda 27.5.2011 8:23:37 taj nepismenjaković koji ne čita druge komentare, već samo copypasta tuđe misli ja napisao "kada tebe nisu, neće niti njega. svoje ne privode. "

Svako malo kada čavlovička pusti ili joj anakonda pobjegne s lanca ovaj se sdp-ov noj ovdje priljepi s nekom copypastaškom drkadom koja s temom nema nikakve veza.

Zahvaljujuči očigledno sdp-u nastrojenoj administratorskoj podrški njegovi se komentari ne brišu, ali to sa zato čini sa odgovorima.

autor kolumne je jućer uhićen u zagrebu i priveden na informativni razgovo i to je činjenica. treba se pitati zašto gazdek i njegovi terijeri dozvoljavaju i daju anakondi toliku slobodu da spama ovu kolumnu.
dupla ljuta
27.5.2011. 12:28
molim snage sdp-a na ovom portalu da ne brišu odgovore anakondi.
anakonda
27.5.2011. 8:44
što sam želio reći, jeftini političari prodaju demagogiju da su krali jedni, kradu i drugi a zamračivali budemo i mi.
PORUKA
što se tu bože može, SVI SMO MI LOPOVI?????
anakonda
27.5.2011. 8:41
jedini izlaz:
EKONOMSKA ANALITIČARKA NATAŠA SRDOČ POJAŠNJAVA ZAŠTO PROZIVA HRVATSKU HDZ POLITIČKU ELITU

Nataša Srdoč: Korumpiranim Hrvatima moraju suditi suci iz Europske unije

Predlažem da se uspostavi neovisno tijelo koje će biti sastavljeno od tužitelja i sudaca iz EU-a. Oni bi imali ovlasti provoditi istrage, goniti i procesuirati slučajeve političke korupcije u RH, te oduzimati nezakonito stečenu imovinu. Ta imovina vratila bi se u PRORAČUN.
anakonda
27.5.2011. 8:35
„najveće pogreške u radu Ministarstva financija, a vezano za ZŠKZ i ŠKZ, dogodile su se između 2001. i 2003., dakle za vrijeme SDP-ove vlasti.“

Što je autor želio reći? Svi su lopovi! ŠTO JE POSAO POLITIČARA, DA građane POUČAVAJU DA RAZLIKUJU DOBRO OD ZLA, A NE DA IH ZAGLUPLJUJU I DA IZVRĆU ČINJENICE.
TUĐMAN JE 1990 RASPUSTIO SVE DRŽAVNE INSTITUCIJE, I NA SAMO TO, ON IH JE OSRAMOTIO ČINJENICOM DA JE RASPISAO NAGRADU OD 1 000 000 DINARA DA SE OTKRIJE ODAKLE JE DOŠLA INFORMACIJA O NJEGOVOJ IMOVINSKOJ KARTICI. TO JE BIO POČETAK KRAJA HRAVTSKE.
SVI ZNAMO DA JE PRAVOSUĐE RAK RANA OVE DRŽAVE I MENI JE TREBALO 20 MINUTA DA OTKRIJEM KRIMINAL DUBRAVKE ŠUICE (SABORSKA ZASTUPNICA HDZ-A), A BAJIĆU NIJE DOVOLJNO 20 GODINA DA TO UOČI.
DA NE SPOMENEM OSTALE INSTITUCIJE.
Tome u prilog ide i činjenica da je i sam sanader izjavio da neće imati poštenje suđenje u hrvatskoj. Jaca izjavi neki dan da se može pokrenuti istraga oko grbića ali da se nitko ne smjeni. A ZAŠTO DA SE UOPĆE POKREĆE ISTRAGA?

HDZ (I KOALICIJA) JE MAFIJA I DOK GOD MAFIJA BUDE KONTROLIRALA I VODILA DRAŽAVNE INSTITUCIJU, NEMA POMAKA NA BOLJE U HRATSKOJ.

AKO SU SE NEUREDNOSTI DOGOVILE IZMEĐU 2000 I 2003 GODINE ZA VRIJEME VLADIVINE SDP-A, ZAŠTO HDZ NIJE TO UTVRDIO 2004 GODINE I KAZNIO ODGOVORNE IZ BIVŠE VLADE?
KOLIKO JE GODINA PROŠLO OD 2004 DO DANAS? ZNAČI VLADA HDZ SNOSI ODGOVRNOST OD 2000 GODINE DO DANAS, ZA KRIMINAL U ŠKZ.
Kada će pojedini ljudi shvatiti da nisu problem POLITIČARI KOJI KRADU VEĆ DJELATNICI DRŽAVNIH INSTITUCIJA KOJE IH NE PRIVODE I OSUĐUJU!
anakonda
27.5.2011. 8:23
kada tebe nisu, neće niti njega. svoje ne privode.
dupla ljuta
27.5.2011. 6:04
Kao što sam slutio:

dupla ljuta 17.5.2011 19:24:12

Pajdo, za ovo te budu zatarabili dok si rekao keks!
shampjer
26.5.2011. 23:28

Pročitati na Pollitika.com dnevnik od grdilina pod nazivom:
"Informativni razgovor-pljuska demokraciji na Markovu trgu"
Sonic
26.5.2011. 23:28
I još nešto, gospodine Prpiću, a što se tiče mojeg ophođenja prema Vama, ja bar imam dovoljno kulture pa persiram čovjeku kojeg ne poznajem osim preko komentara na internetu- vi nemate čak niti to.
Sonic
26.5.2011. 23:25
Ja se s Vama ne mislim natezati tko je što rekao i kako je bilo. Znam, a i znam da Vi znate što se na sastanku raspravljalo i ne vidim razloga da se te teme više držimo jer istinu ne želite izreći, a ja sam dovoljno fer da ju ne iznosim na portalu ispod članka Stjepana Tota. Vjerujem da će već biti prilike...
Pozdrav
shampjer
26.5.2011. 23:23
grr
siniša prpić
26.5.2011. 18:48
"Sonic", riječ gospon bi valjda trebalo značiti gospodin...., je li to neka nova moda u ophođenju Sdp-ovih simpatizera. Kako pozdravljaš ljude iz Sdp-a ? Gospon Milanović, gospon Dragovan ?! Ili pak, gospa Čavlović ?! Ovo zadnje je prepuno mistike ?! Kao i do sada, tvoj komentar obiluje površnošću i čistim izmišljotinama. Krenimo redom. HSPD je osnovana 03.03.2007. Već tada je HSPD (načelno), imao dogovor s HSLS-om, o izlasku na parlamentarne izbore. Gospodin Ivica Račan je umro 29.04.2007. Sastanak koji se je dogodio u prostorijama virovitičkog Sdp-a, ( a dogodio se između ova dva navedena datuma), iniciran je od vašeg člana (T.Kurečića), a na njemu su bili nazočni : Z.Milanović. N.Čavlović, T.Kurečić, M.Kukić, M.Vukušić, i ja. U razgovoru, koji je protekao u tolerantnoj atmosferi, apsolutno nije bilo riječi o nikakvom zajedničkom izlasku HSPD-a i SDP-a, na izbore. Pa zar itko u takvu suludu ideju može i povjerovati ?! Pa to ni danas nije moguće, a ne tada, kada se ja na HSPD gledalo s podsmjehom. Na sastanku se Z.Milanovića informiralo o "slučaju ŠKZ", a korektnosti radi, mislim da je gospođa N.Čavlović već prije sastanka, Z. Milanovića vrlo dobro uputila u cijeli slučaj. Već tada, na tom sastanku, Z.Milanović i svi Sdp-ovci u prostoriji, znali su da HSPD ide s HSLS-om na parl. izbore. To je cijela istina, koju vam mogu potvrditi oni ljudi koji su bili na sastanku. Istine radi, moram ponoviti ono što sam tada rekao i Milanoviću : najveće pogreške u radu Ministarstva financija, a vezano za ZŠKZ i ŠKZ, dogodile su se između 2001. i 2003., dakle za vrijeme SDP-ove vlasti.
anakonda
26.5.2011. 17:25
koliko pojedinci lažu u teoriji da su svi isti?
kako je netko sposoban optužiti osobu koja u vrijeme potpisivanja ugovora sa slovenijom, odustajanja od zerpa....nije bila niti živa.
gdje je granica?
Joseph Goebbels je za njih smiješan.
anakonda
26.5.2011. 16:54
Montirani politički sudski proces
Montirani politički sudski procesi ili montirani politički sudski postupci opisuju javne sudske postupke u kojima je obujam kazne okrivljenika već unaprijed odlučen......
Preostali cilj je jedino još prikazivanje razloga za kaznu u javnost. Montirani politički sudski procesi služe kao klasično sredstvo progona političkih protivnika ili drugih nepoželjnih osoba.
Najpoznatiji montirani sudski procesi su u novijoj povijesti:
• Staljinove čistke.......

zašto ovo pišem?

režimi poput ovih su NAMJEŠTALI ŽIVIM LJUDIMA KRIMINALNE RADNJE I ZLOČINE KOJE NISU POČINILI. DANAS SLIČNO RADI I HDZ.

ALI, TU SE RADI O ŽIVIM LJUDIMA.

zamislite kakve su osobe dupla ljuta i ...... koje optužuju pokojnog račana za djelo koje je učinila jaca.

što mislite da ova osoba dobije vlast u ruke? još niti jedan režim nije namještao umrlim osobama afere.
strašno.
Sonic
26.5.2011. 14:22
Gospon Prpić, niste bili sami za stolom dok ste se nudili SDP-u da budete na njihovoj listi. Vaši razgovori s Milanovićem također nisu zaboravljeni. Nemojte prijetiti iznošenjem "pikanterija", vi ste jedini koji bi iz te priče mogao izaći pognute glave. Pretpostavljam da mislite da sam ja Nada ČS s obzirom da mi predlažete da se oglašavam u vezi Kirina u središnjem Dnevniku, no moram Vas razočarati- nisam čak niti član SDP-a. Naprosto ne volim ljude koji lažu i koji na tužnim sudbinama drugih ljudi grade karijeru.
anakonda
26.5.2011. 11:20
Prosvjednik8
Na ovo mračno jednoumlje misli dupla ljuta
Pojedinci su se zgražali na članak u kojem je spomenut pokojni D. Vukušić, ja se izvinjavam jer mi nije bila namjera nikoga uvrijediti. Ali pojedinci nisu „skočili“ kada je dupla ljuta optužila pokojnog Račana za nešto što nije učinio niti Sanader. Nije li to licemjerno od njih. A što je bio pokojni Račan?

dupla ljuta 20.5.2011 7:59:48
„je u pravu si anakonda onaj sporazum račan - drnovšek su sastavili hdz-ovci. račan koji je i onako došao greškom na vlast ga je samo potpisao. nego nešto te pamćenje slabo služi kada zaboravljaš da zerp nije samo pastorče hdz-a, već i sdp-a.“

a da budu POJEDINCI potpuno licemjerni pokazuje i ovaj komentar:

pljuska
„Budimo realni i priznajmo istinu. Sve hrvatske takozvane parlamentarne stranke su ustojene na principu trgovačkih društava.

Tu nema razlike između SDP-a, HDZ-a HNS-a HSS-a, HSLS-a, IDS-a HDSSB-a SDSS, HSP-a HSU-a i onih manjinskih lupeža uhljebljenih u Saboru“


A što rede POJEDINCI u toj i takvoj politici, ako su svi lopovi????? Što je njihov cilj?
anakonda
26.5.2011. 8:08
Koji bi političar/volonter od svojih primanja plaćao troškove prijevoza i života u zagrebu, telefoniranja, .... a i kako je to SVE moguće uskladiti s radnim mjestom, koji je osnovni izvor financiranja političara?
Dok mi vodimo raspravu oko gluposti, država nam propada. Dokaz tome:

Razočarani uspješni poduzetnici spremni za odlazak iz biznisa
GLUHA vlast Politika o tome, naravno, ne razmišlja. Čak nije NI SVJESNA da problem postoji. U Hrvatskoj danas sigurno ima 200 obitelji koje su bez POLITIČKI DOBIVENIH poslova razvile svoje biznise do srednje razine. To su najčešće SAMOZATAJNE obiteljske tvrtke. Njih bi VLAST morala otkriti, okupiti, pitati ih: ‘Što vam treba da udvostručite broj radnih mjesta?` i nadasve ih uvjeravati da ni pod koju cijenu ne odu iz biznisa. Poslovnih talenata, pogotovo onih koji se znaju oduprijeti stranputicama, nema na bacanje. Njihov udio mjeri se promilima. Oni su DRAGOCIJENI.Dobra je vijest da mnogi kvalitetni poduzetnici teško mogu donijeti odluku da će RASPRODATI svoje uspješne tvrtke i krenuti na put oko svijeta.......

Mijodrag Šajatović/Lider
anakonda
26.5.2011. 7:55
odlično pitanje.
volontiranje? budimo realni
europalamentarci imaju primanja oko 10 000 eura i sa time pokrivaju svoje troškove a uz to plačaju studente ekonomije, prava.... kod pripremu materijala za raspravu.
- zadovljni studenti je zarade đeparac
- zadovoljni parlamentarci jer vode stručne rasprave
-zadovoljan narod jer sve to sluša i ima političare koji znaju rješiti probleme
Prosvjednik8
25.5.2011. 22:59
dupla ljuta na koje mracno jednoumlje ti mislis?bas me zanima jako.
anakonda
25.5.2011. 20:34
dečki, na sve misli velika zmija.
anakonda
25.5.2011. 20:31
svi znamo koliko je tržišna vrijednost jednog mercedesa ILI JEDNOG TRABANTA.

koliko danas vrijedi sudska parnica jednog vrhunskog odvjetnika poput nobila, hodaka.. ili koliko vrijedi operacija jednog vhunskog doktora?

građani rh moraju odlučiti da li žele političare trabante ili političare koji će zemlju izvući iz krize.

ako netko želi volontirati ili baviti se humanim radom, neka se učlani u humanitarnu udrugu ili organizaciju, a politiku prepusti političarima.
anakonda
25.5.2011. 20:24
dupla ljuta
nema tu nikakvih problema anakonda, budala ostaje budala i zato je tebi anakonda đaba govoriti. kod takvih debila u svojim redovima sdp se na mora bojati da će zadobiti povjerenje birača.
ili
Naravno kada imaju SDP i njihove političare koji su izdajnici i trgovci hrvatskim teritorijem.
ili
Jadnik je sav pošandrcao kao da se najeo bunika. Uhvatio se bižuterije kao Zokijevi papagaji crvene boje.
ili
dupla ljuta
anakonda majmune jedan, ti kao luđak ponavljaš stalno jedno te isto, ponavljaš stvari koje nitko ne pobija. kada ćeš shvatiti da nije sporno da je hdz dio veći zla koje je treba odstraniti s vlasti. međutim sdp je isto tako zlo kojem se ne smije dozvoliti da dođe na vlast. tvoja kretenska upornost da sve tovariš na leđa hdz-a ne pruža mogućnosti nekog dijaloga s tobom. ti si čovječe bolestan, jako, jako bolestan.


svakako da se ne smiju vrijeđati forumaši, ja sam kopirao članke iz medija i pazio da nikoga na uvrijedim za razliku od duple ljute.
radujem se susretu fitilj?
netko će dobro zamisliti za svoju sudbinu?
fitilj
25.5.2011. 19:36
E pa sada nakon ovih anakondinih bljuvotina na račun svog bivšeg člana, šefa, općinskog i županijskog vijećnika, saborskog zastupnika, a danas mrtvog čovjeka, treba vidjeti kakva je stranka SDP.

Ako je SDP stranka časnih, poštenih i moralnih osoba, onda će anakonda temeljem Statuta SDP-a, a zbog narušavanja časti i ugleda stranke letjeti glavačke iz stranka.

Ne bude li se to dogodilo znamo da SDP nije stranka časnih i poštenih ljudi koji imaju pijetet prema svojim mrtvim članovima.

Ne bude li anakonda isključen iz SDP-a, onda znamo da SDP nije stranka kojoj se može vjerovati, jer kao što vidimo ni svoje mrtva članove ne može zaštititi od živih karijerista i laktaša koji pljujući po mrtvima grade vlastitu karijeru.

Zar će s takvim moralnim ruinama SDP štititi interese svojih gražana i župljana u gradskom i županijskom vijeću, ili nedaj Bože u Saboru.

Pitam se gdje je sada Ljubo Ruben Weiss sa svojim ostavka, odmah i sada, ostavka ostavka, ostavka, ali ne samo anakonde već i njegove šefice koja ga je pustila s lanca, da pljuje po mrtvom čovjeku!!!!
siniša prpić
25.5.2011. 19:09
Svjestan rizika da se upuštam u raspravu s pojedinim članovima ( naglašavam, pojedinim) SDP-a, koji to svojim komentarima i ne zaslužuju, samo zbog onih ljudi koji ovo čitaju moram reči : besramno je pljuvati po čovjeku, kojega više nema. Ako pri tom, po njemu pljuju članovi njegove Stranke, to je doista jadno. No jadno za one koji to sada čine. Nikada nisam dao glas SDP-u, ali sam bio na sprovodu gospodinu Draganu Vukušiću. I ne samo ja. Bilo je tu i kompletno vodstvo HDZ-a, te svih ostalih predstavnika političkih stranaka, te ljudi iz društvenog života virovitičkog kraja. Lijepo vas molim ( Anakonda, Sonic), da se par dana udaljite od računala i duboko zamislite nad sobom i svojom Strankom. Paranoja koju širite posljednjih dana na ovom portalu, plašeći svoje članstvo "unutrašnjim i vanjskim" neprijateljem je upravo fascinantna. Arogancija i dociranje s visoka, je zaprepaščujuće. Pa vi se vračate u 2001. godinu, spominjete mnoge ljude koji danas više i nisu vaši članovi, vrijeđate ljude, imputirajući im da su lopovi....Anakonda, moram te informirati da će ovih dana, osoba koja je nešto slično učinila (jin1), osvanuti na svjetlu dana i odgovarati za učinjeno. Pazi da se to i tebi ne dogodi ! U don Ivana ne diraj, imaš svoje vodstvo, pa ga analiziraj.
dupla ljuta
25.5.2011. 18:10
ma ima svakakvih naziva za jeftine politčare, ali ti anakonda tvojim komentarima dokazuješ da je vodstvo virovitičkog sdp-a u rukama glupaka koji viču, galame, prepisuju i pljuju po svojim članovima. No što je dno dna ljudskog karaktera ti anakonda pljuješ po mrtvom čovjeku koji se ne može braniti. bljak i fuj, sramotno i bezkarakterno, ali što očekivati od nade i njenih podsuknjaša.
anakonda
25.5.2011. 17:43
upitno je tko se danas može i smije baviti politikom?
kako idu zajedno vjera i politka i da li je to u skladu s crkvenim i ostalim zakonima?

zamislite psovke hdz-ovaca u saboru i ponašanje don Ivana Grubišića?

Što je danas besplatno??????
upravo političari poput prpića!

da je malo provjerio, došao bi do ovoga podatka:

hrvatski parlamentarci imaju najmanja primanja u eu

i što smo dobili, korumpirane političare?

kakav je naziv za jeftinu kinesku robu?
roba upitne kvalitete.
a kakav je naziv za jeftine politčare?
anakonda
25.5.2011. 16:54
siniša prpić
"Nisam siguran da će vam se svidjeti prijedlog don Ivana Grubišića, o volontiranju u Saboru...., ja sam se svojih naknada odrekao ( dvije godine - 12000 kn)"
ZNATE LI gdje spadaju ovi političari koji furaju ovu teoriju?
u nesposobne i kriminalne političare. ja vas pitam koji će vrhunski prosvjetni radnik, poduzetnik, liječnik, gospodarstvenik, manager...raditi za primanja oko 5 000 kuna?
NITI jedan!
jedan vrhunski stručnjak kod tedeschija, plive, konzuma...ima primanja oko 80 000 kuna. Simens, t-com.... neću niti spominjati.
Zašto bi pojedini političari radili za 0 kuna? ZATO JER BI KRALI! ŠTO BI DOBILI TIME U SABOR I VLADU? KURVE, LOPOVE I PIJANCE! (nešto slično desnoj strani sabora – čast izuzecima)
U HRVATSKOJ DANAS IMA GENARALA U HV VIŠE OD USA ARMIJE. Da li igdje imamo generale koji posjeduju dvorce?
Neka mi šuica objasni kako je stekla imovinu kao gradonačelnica i saborska zastupnica „TEŠKU“ 7 MIL. EURA sa primanjima oko 14 000 kuna ZA 20 GODINA = 3 360 000 KUNA BEZ TROŠKOVA ŽIVOTA? 1990 IMALA JE RENAULT 4 I STANČIĆ.
DA NE NABRAJAM DALJE?
TREBA PLATITI ali i tražiti sposobnost, odgovornost i poštenje političara. Tako je barem na zapadu. ZAŠTO PRODAVATI JEFTINU DEMAGOGIJU? građani nisu ovce a političari čobani da ih vozaju po bespućima.
Što je danas besplatno??????

anakonda
25.5.2011. 16:32
slažem se dupla ljuta, ovo je bilo jedna od najstrašnijih doba sdp-a na ovim prostorima a zaslužan za to je neki mate vukušić. zamisl, taj ne samo da je bio u sukobu s ineteligencijom virovitice nego je taj bio u sukobe i sam sa sobom!

Uoči izborne konvencije u virovitičkom SDP-u

VIROVITICA, 11. lipnja – «Samovolja i nepotizam čelnih ljudi Gradske i Županijske organizacije SDP- a, kršenje Statuta, loši međuljudski odnosi i niz propusta u radu zbog kojih su neki članovi istupili iz stranke samo se neki od razloga koji već mjesecima potresaju virovitički SDP. Iz tih je razloga dvanaest članova Gradskog odbora svojim potpisima, u obliku svojevrsne peticije, tražilo izbornu konvenciju stranke, odnosno, poštivanje Statuta u kojem piše da se stranačka Konvencija održava u pravili svake četiri godine, a obavezno do 90 dana nakon izbora za predstavničko tijelo jedinice lokalne samouprave», piše u današnjem «Glasu Slavonije».
«Nakon pobjede na lokalnim izborima 2001. godine gdje smo osvojili pet vijećničkih mjesta i pravo na gradonačelnika umjesto uspješnog vođenja grada došlo je do krize vlasti, pada ugleda i gubitka izbora na izvanrednim lokalnim izborima održanim 9. ožujka 2003. godine»......

Dio članova stranke smatra da čelništvo treba snositi posljedice gubitka vlasti jer su bili neodlučni i popustljivi prema koalicijskim partnerima, nedovoljno otvoreni i odlučni prema biračima, izgradili loš odnos prema medijima i nekontrolirano trošili članarinu. Predsjedniku Gradske organizacije Mati Vukušiću zamjeraju se i dogovori s predsjednicima drugih stranaka bez znanja i dogovora s vijećnicima vlastite stranke, nesnalaženje pri pravomoćnoj presudi kazne zatvora na šest mjeseci uvjetno bivšeg SDP-ovog gradonačelnika Zdenka Deskara te loša organizacija i provođenje izborne kampanje.
"Umjesto da sazove Konvenciju on se uz potporu svog strica, predsjednika Županijskog odbora Dragana Vukušića, svim sredstvima tome opire. Nameće se isključivo volja Dragana Vukušića koji prijeti, etiketira, ucjenjuje, daje lažna obećanja članovima stranke, vodi konspirativne razgovore i kadrovsku politiku u četiri oka te pronosi subjektivne i netočne informacije rukovodstvu stranke", ističe Bičanić i pokazuje izvode iz zapisnika Nadzornog odbora koji potvrđuje njegove riječi.......

neka mi gospodin bičanić oprosti što ga posječam na ovo zlo.
dupla ljuta, ti poznaješ tog probisveta matu?
siniša prpić
25.5.2011. 16:04
"Sonic," ako su komplimenti Kirinu to što sam ga pozivao da podnese ostaku zbog afere "Fimi-media", što mu javno i ti ne izjaviš takav kompliment ( npr. u središnjem Dnevniku HTV-a)?! Ako su komplimenti Kirinu moja uporna borba protiv županijskog centra za zbrinjavanje otpada u Jasenašu, zatim prozivanja njegovog velikog prijatelja V.Mladinea, zatim protivljenje nakaradnoj ugradnji razdjelnika za izmjeru toplinske energije, zatim stalno ukazivanje na netransparentnost prilikom raspisivanja ( pa i neraspisivanje ) javnih natječaja...., onda ne znam što reći?! Osobito je interesantno što članovi Sdp-a nisu reagirali na ime ulice Mile Budaka, dok sam ja (unuk ustaše i partizana), na to jasno prozvao gradonačelnika i ustvrdio da Država, ali ni Grad nisu i ne mogu biti nečija "prčija", s kojom se može od vremena, do vremena, netko poigravati. Naravno da sam izrazio zabrinutost, da se kojim slučajem ta ista ulica ne preimenuje u ulicu "druga" Vlade Bakarića (Kad ekipa s Iblerovog trga navali.....) Reću ću i nešto što ( nažalost ) može prouzročiti štetu nekim ljudima u SDP-u, za koje držim da su pošteni ljudi. Posljednjih nekoliko mjeseci u gradskom vijeću Virovitice, HSPD ima dobre odnose s SDP-om, isključivo zbog promjene na čelu kluba SDP-a . Isto tako moram reći da sam upoznao nekoliko mladih ljudi u SDP-u, s kojima se može vrlo razumno komunicirati.
Ti"Sonik", nažalost ne spadaš među njih.
Puno mi znači svaki komentar Lynxa, jer nije bitno što se kaže, već tko kaže. Iako ga ne poznajem, kao da ga cijeli život znam. Za takve se ljude vrijedi boriti !
dupla ljuta
25.5.2011. 15:34
anakonda nisi ti kriv! imala je partija i veće budale od tebe. loše je samo da se zahvaljujući takvima kao što si ti sdp vraća u doba onog mračnog jednoumnja.
anakonda
25.5.2011. 13:58
ma dupla ljuta, sdp je svoje počistio, zar si to zaboravio. što ti uradi brlja?

Vesna Hercigonja

- To mogu objasniti samo tako da postizborni dogovor i sporazum nisu ispoštovale ni druge stranke. Zašto? Jer su svi vjerovali da neće doći do ovakve situacije, tim prije što je i SAM Mate Vukušić IZJAVIO da se ne namjerava kandidirati. I onda dolazite i čujete da je ipak kandidat . Možete zamisliti kako sam se nakon toga osjećala. Osjećala sam se stvarno jako ružno. Prijetila je opasnost da zbog svega SDP i sve izgubi? - Da. Bilo je vrlo, vrlo blizu toga. No moram kazati, u ovom trenutku kao izvanstranački čovjek, da mi se u svemu tome ne sviđa što se prije svega, gledalo tko je ta osoba, bez obzira na STRUKU , kvalifikaciju što je u svim razgovorima bio prioritet. Mnogi smatraju da ste postupili moralno vraćajući mandat stranci, ali vam istovremeno ne odobravaju izlazak iz stranke, dakle, odustali ste od borbe?

- Ne. U duši sam to što jesam, i dalje sam SDP-ovka i to nitko ne može promijeniti. Nisam kukavica, samo smatram da čovjek u određenom trenutku ne može više raditi na takav način koji vraća unazad. To ne vodi ničemu. Vjerujem da će se SDP PROČISTI i da će određene STVARI DOĆI na SVOJE MJESTO.

naka mi oprosti gospođa vesna što je moram podsječati na ovo zlo.
dupla ljuta
25.5.2011. 13:36
anakonda trnoružice natrolana, bio bi vjerodostojniji da si počeo mesti u sdp-ovoj štali.
Sonic
25.5.2011. 12:11
siniša prpić
"Nisam siguran da će vam se svidjeti prijedlog don Ivana Grubišića, o volontiranju u Saboru...., ja sam se svojih naknada odrekao ( dvije godine - 12000 kn). Ima li takvoga iz sdp-a, u vijeću ili županijskoj skupštini ?! Hajmo junačine..., još nije kasno."

-Gospodine Prpiću, čvrsto vjerujem da će Vam se Kirin već nekako odužiti zbog svih onih komplimenata koje ste mu uputili, tako da nas ne brine to što ste se odrekli naknada. A što se volontiranja u Saboru tiče, to stoji, na kraju krajeva Vama taj jedan mandat u Saboru ionako ne bi bio dovoljan da pokrijete troškove svih kampanja u ovih nekoliko utrka za Sabor.
anakonda
25.5.2011. 12:09
hoćemo li vidjeti tko će na slijedećim izborima ići u koaliciju s hdz-om?
zašto pojedincima ne odgovara ova tema?

Procjena štete u Japanu je nekih 35 bil dolara, a naš vanjski dug oko 40 bil EUR-a.

Da ponovimo zajedno:

potres od 9 po rihteru, tsunami od 10 metara i nuklearni fallout naprave manje stete od vladavine HDZ-a kroz 10 godina :))

tko ima pravo da sudjeluje u ovome. povijest će pokazati tko je u pravu.
pravda je spora ali...........
sjetite se kako je prošao glavaš, polančec, rojs, sanader, kutle, petrač, zagorac...........
kako je kirin izjavio: tko se s njima druži, taj nakebe.

bog sve vidi i ne prašta.
dupla ljuta
25.5.2011. 11:12
potpisujem i onda umjesto da se anakonda zamisli na prijateljskom savjetu, ta glupan copypasta nova dva komentara u kojima potvrđuje svoju nesposobnost da misli svojom glavom. Tipično hdz=sdp=šupljoglavci nesposobni da izraze vlastitu misao i napišu jednu rečenicu.
fitilj
25.5.2011. 11:03
Lynx jasan, trezven komentar, na kojem se može samo čestitati.
anakonda
25.5.2011. 10:55
sada se postavlja pitanje tko želi ući u koaliciju s TIM i TAKVIM hdz-om i zbog čega?

upravo se i u vpž želi postaviti to pitanje:
koja parlamentarna stranka želi ući u koaliciju s hdz-om i zbog čega? zbog osobnog interesa političara ili dobrobiti građana vpž?

1. usporedba s sportom:
hajduk mijenja trenera zbog loših rezultata, a nije na začelju hnl.

2. usporedba s njemačkom - Ništa ljepša analiza ne može se naći ni u konzervativnom DIE WELTU, koji piše da će `tužni rezultati izbora u Bremenu osnažiti sve one koji tvrde da CDU samo reagira na događaje, umjesto da ih sam pokreće`...

Poznata je činjenica da hdz kupuje čelne ljude parlamentarnih stranaka, sindikata, udruga...ali i kokošare u drugim strankama da bi ih razbijao.
a sa čijim novcem kupuje te iste ljude, sa našom lovom. Znamo činjenicu da smo zadnji (vpž) po svim gospodarskim pokazateljima u rh, da li je potrebno nešto mijenjati?
Očito predstavnicima parlamentarnih stranaka, udruga sindikata.... ne odgovora činjenica da se hdz makne iz političke utrke, jer zna se tko ima crne fondove, a i zbog mogućnosti ucjenjivanja kada postoje dvije mogućnosti formiranja vlade.
anakonda
25.5.2011. 10:39
1. Mala zemlja za veliki kriminal

Ugledni britanski medij BBC objavio je priopćenje britanskog MVP-a povodom reportaže koju su napravili o Hrvatskoj:

2. Washington Times kritizira Vladu: `HDZ-ov vladajući kadar je stvorio mafijašku državu`
3. Jeffrey T. Kuhner ekskluzivno za Index: Jadranka Kosor je glupa ili laže
4. EKONOMSKA ANALITIČARKA NATAŠA SRDOČ POJAŠNJAVA ZAŠTO PROZIVA HRVATSKU POLITIČKU ELITU
Nataša Srdoč: Korumpiranim Hrvatima moraju suditi suci iz Europske unije
Nataša Srdoč, predsjednica riječkog Adriatic instituta, neovisnog nevladina think-tanka, zajedno sa svojim suprugom i partnerom Joelom Anandom Samyjem, ponovno je digla prašinu žestokim kritikama hrvatske političke elite (HDZ).

5. IZVJEŠĆE
State Department o RH: Mnogo korupcije, cenzure, diskriminacije
U godišnjem izvješću o stanju ljudskih prava ističe se da je Vlada (HDZ) često u središtu korupcijskih afera te da korupcije ima posvuda


strani mediji su prepoznali zlo u hrvatskoj.
komentare naših medija neću navoditi.
Lynx
25.5.2011. 9:18
@anakonda
- sve se vodom pere samo crni obraz ne!
Sumnjam da bi HSPD pristao na takav "sporazum" jer on to nije. To je čista ucjena. Ali vidi se tvoj plan rješavanja problema, ako su i drugi u stranci takvi, onda ste i vi SDP-ovci stranka opasnih namjera.
Koliko ja shvaćam HSPD, osnovani su da bi utjecali na uvođenje reda u državi iz razumljivog očaja i razočarenja, pogotovu u pravnom sustavu, a novce su odgovorni smračili ljudima a ne članovima stranke i njima ih trebaju vratiti. Po onome što sam do sada pročitao o tom problemu, stav je nekih da nije svejedno kome su novci ukradeni, odnosno da se gleda kojoj stranci oštećeni pripada.
Već sam ti prije napisao da skratiš copy-paste tekstove i da iznosiš svoje mišljenje.
Zašto? Stariji se na portalu sjećaju određenih individua koji su nastupali pod nickom "SGZ" ili svjetska građanska zajednica i njihovog uzurpiranja portala i koji su imali što reći i vidjeli urotu i u npr. vijesti da ponovo repriziraju Štrumpfove. Jako podsjećaš na njih.
@Lj.R.Weiss,
- smatram da u HDZ-u ne mogu mirno spavati, niti drugdje niti ovdje. To što se @anakonda uspjenio na S. Prpića, a prije članovi plave stranke, dokazuje samo nervozu u oba tabora jer HDZ konačno gubi tlo pod nogama, a SDP koji je mislio poslije sam zasjesti na tron, ima ozbiljnog takmaca pred kojim vodi jedno pišljivo mjesto u gradskom vijeću! I zašto bi se potpisivao? Zar nekoga vrijeđam nepotpisivanjem? Moje je mišljenje samo moje, a ja sam građanin sa pravom glasa koji ga iznosi.
@siniša prpić,
- "Postoji jedna sličnost u razmišljanju, između tebe i dosta Hdz-ovaca, a ona glasi : ako nisi s nama - protiv nas si." To je rečenica koju sam htio napisati u obraćanju zmiji, pa eto da podsjetim na nju. Taj mi se njihov pristup nimalo ne sviđa, a takav stav je vidljiv u svakom komentaru na suprotstavljenu misao i "plavima i crvenima" i to je ono što odbija ljude sve više i od SDP-a. Tako ih više ne vidim kao stranku koja bi mogla razriješiti dosadašnju situaciju i popraviti nešto u državi, nego kao stranku koja će ako dođe na vlast i ostane mandat ili dva, grcati u aferama isto kao i HDZ danas. Lijep pozdrav, drži se i sretno naprijed!
anakonda
25.5.2011. 9:03
a ti i tebi slične budale se nikada nećete opametiti. ljubo nije ime znak ugleda, ..."

zar je dopušteno vrijeđati forumaše?????
pojedinci si svašta dopuštaju, nebi škodilo malo više kulture.
anakonda
25.5.2011. 8:01
čemu svađa. pa ja problem hspd-a i prpića i opljačkanih štediša škz riješim za 2 sata. Onaj prvi komentar je bio „šala mala“.
Hspd treba razmišljati hdz-ovski i problem je riješen, a da su svi zadovoljni, odnosno da nitko ne izgubi?

Kao prvo, hspd predloži hdz-u da vrati opljačkano (sa tajnih računa u austriji oko 100 mil kuna) a da se svi prevarene štediše zauzvrat učlane u hdz (oko 1000) i da siniša prpić ide na listi hdz-a za sabor.
Tada bi svi bili zadovoljni.

1. hdz bi vratio njihove pare a zauzvrat bi dobio preko 1000 novih članova i kamate na oročenu štednju (oko 10 mil. Kuna)

2. štediše bi dobili svoju lovu natrag i čak bi bili spremni platiti proviziju 3% u znak zahvale

3. hspd - siniša prpić bio na listi za sabor a možda čak dobije i tri posto provizije u znak zahvale od opljačkanih štediša.

To je pod uvjetom da hspd uđe u koaliciju s hdz-om.
dupla ljuta
25.5.2011. 6:46
ljubo čak i da pijem ja se trijeznim, a ti i tebi slične budale se nikada nećete opametiti. ljubo nije ime znak ugleda, već osoba koja ga nosi i svoj ugled godinama stiće u društvu. što ti vrijedi to da si napisao svoje ime i prezime kada pri njegovom spomenu ljudi počinju vrtjeti glavom.
Lj. R. Weiss
25.5.2011. 3:52
@Siniša Prpić
I ovako ti odajem poštovanje zbog otvorenosti u javnom nastupu - imenom i prezimenom potpisani upisi su znak vjerodostojnosti. Samo nas je nekolicina na ovom portalu koji to radimo i vrijeme je da se tzv. busijaši popnu na busiju i isprse. To ide na raboš "duploj ljutoj" i "anakondi" - mada veći dio nas zna koje se persone kriju iz tih nickova.
Lj. R. Weiss
25.5.2011. 3:45
siniša prpić, anakonda, dupla ljuta
Dok se HSPD (Prpić, predsjednik stranke) i SDP (Anakonda, član stranke) svađaju, HDZ može bar ovdje u Virovitici, još razmišljati o budućnosti dok bi u Hrvatskoj mogao jedva preskočiti izborni prag. Dotle "dupla ljuta", čije alkoholne pare izbijaju i iz mog monitora, muti vodu, kao i uvijek do sada, izigravajući pravozastupnika.
Svima, posebno ovoj crvotočini od "duple ljute" poruka: smirite loptu!
siniša prpić
24.5.2011. 23:24
Nisam siguran da će vam se svidjeti prijedlog don Ivana Grubišića, o volontiranju u Saboru...., ja sam se svojih naknada odrekao ( dvije godine - 12000 kn). Ima li takvoga iz sdp-a, u vijeću ili županijskoj skupštini ?! Hajmo junačine..., još nije kasno.
siniša prpić
24.5.2011. 23:02
Gospodo SDP-ovci, nikada nisam od vas tražio mjesto na listi za Sabor, a te 2007. nisam ni razgovarao s bilo kim iz Sdp-a. U koliko
želite saznati sve pikanterije oko pregovora s vašom saborskom zasatupnicom N.Čavlović, u prolječe 2009.,samo recite.....Bojim se da će vas tek tada vaše članstvo imati što priupitati. Osobito ono mlađe članstvo, koje nikada niste informirali kako je to Sdp vodio predizborne razgovore u prolječe 2009......, samo dajte. Peto mjesto na listi Hsls-a i Hss-a, je (2007.), 6 mjeseci nakon osnivanja HSPD-a, bilo "puna šaka brade". No danas u gradskom vijeću Virovitice, Sdp ima samo jednog vjećnika više od HSPD-a. Pametnom dosta. I potpišite se drugovi....., a ne iz mraka. Jeste li to naučili od jin1 ili....?!
dupla ljuta
24.5.2011. 22:43
Sonicu i anakondi bi poručio da malo bolje pogledaju u ogledalo, možda spoznaju da u ogledalu nema ništa. sinišu prpića niti znam niti me je briga za njegovu stranku, ali se vidi da je za razliku od anakonde, čovjek koji misli svojom glavom. zato bolje dati glas HSPD-u nego debilnoj stranci u kojoj je nada čavlović i anakonda.
anakonda
24.5.2011. 20:27
NeMOJ SONIC VRIJEĐATI POLITIČARE KOJI MJENJAJU STRANKE. važno je doći u sabor, a na kojoj listi?
bez veze, saborska mirovina predstavnika svih parlamentarnih stranaka je ista.

Koalicija HSS/HSLS/PGS predala liste, Siniša Prpić peti

Zamalo?
uvijek se netko "nađe" u nekoj stranci. narodna: "treći put i bog pomaže".
puno sreće
anakonda
24.5.2011. 20:17
gledaj prpiću kako bi ja dobio sve štediše za sebe, ali ja neću govori o PROŠLOM VREMENU:

hspd nikada neće ići u koaliciju s hdz-om dok sam ja (prpić) predsjednik hspd-a iz moralnih razloga.
uostalom niti sam naziv stranke
Hrvatska
Stranka
Pravne
Države
mi NE DOZVOLJAVA KOALICIJU SA HDZ-OM.

U POTPISU PREDSJEDNIKa HSPD-A

siniša prpić

normalno, to je samo moja ideja.

a što se tiče koalicija. hspd bi trebao ići u koaliciju kregara koju čine: bivši komunisti, sdp-ovci, desničari, ....

koji je program te stranke?

a je li vinković nešto zamračio, nije. otišao čovjek u hdssb i "pronašao sebe". PA TO TI CIJELO VRIJEME GOVORIM. GLAVAŠ IMA LOVE (OSIJEK KOTEKS...)
ZAMISLI GLAVAŠA, ŠIŠLJAGIĆA, BURIĆA, VINKOVIĆA....ZAJEDNO NA SKUPU.
Sonic
24.5.2011. 20:06
Gospodine Prpić, čisto sumnjam da bi SDP-ovci opet htjeli razgovarati s Vama, sve ste pokazali neuspjelim pokušajem koaliranja pod uvjetom da budete na listi za parlamentarne izbore, pa ste otišli kod Adlešičke kad Vam nije uspjelo. Ovaj put ste na Kregarovoj listi... da li to znači da ekspresno brzo mijenjate stavove, ili jednostavno nije važno na čijoj se listi nalazi Vaše ime, dok je god destinacija sabornica?
siniša prpić
24.5.2011. 19:32
"Anakondice", zaboravih ti uručiti bečarski pozdrav od Vinkovića (HDSSB) !!!! Jesi li i tog druga zaboravio ?! To ti je posljedica izvrsne koalicije iz 2009. Živ ti meni bio....
siniša prpić
24.5.2011. 19:27
"Anakondica", ako ikada budem razgovarao nešto s SDP-om, ti za tim stolom nečeš sjediti, vjeruj mi. HSPD nikada do sada nije bio u koaliciji s HDZ-om ili SDP-om. Prije će izlaziti na izbore van tog društva, dakle samostalno. Glupost koju je počinio SDP, koalirajući s SDSS-om i HDSSB-om, pospremio si u ladicu na kojoj piše amnezija.
dupla ljuta
24.5.2011. 17:50
nema tu nikakvih problema anakonda, budala ostaje budala i zato je tebi anakonda đaba govoriti. kod takvih debila u svojim redovima sdp se na mora bojati da će zadobiti povjerenje birača.
anakonda
24.5.2011. 16:54
jesu te stisli "plavi dečki"? tako je to kada sjediš na dvije tvrde stolice. pogledaj što se desilo u šibeniku.

INCIDENT U ŠIBENIKU
Žena vikala na Kosor: Ovo je veleizdaja!

što sam želio postići ovim komentarima, malo uzbrukati političke vode u vpž. nije mi jasno kako su građani zadovoljni u najnerazvijenijoj županij u rh.
gdje je odgovornost politačara, crkve, sindikata, medija.....za ovakvo stanje.

da hrvatsku usporedimo sa njemačkom a jacu sa merkel, ako je to moguće?

KRAJ Angele Merkel UNATOČ SJAJNOM gospodarskom oporavku? (24.05.2011)

Njemačka se nalazi u tzv. superizbornoj godini, u kojoj će se birati vlast u sedam pokrajina, a kako sada stvari stoje, CDU može očekivati poraze u skoro svakoj od njih
Prvi je bio Hamburg u veljači. Na izborima u tom gradu-pokrajini demokršćani (CDU) su potučeni do nogu te su izgubili gradonačelničko mjesto, koje je preuzeo SPD. Nakon toga su došli ožujski izbori u pokrajini Baden-Württemberg, u kojoj je CDU neprekinuto vladao proteklih pedeset godina, no nakon što su glasačka mjesta zatvorena, bilo je jasno da su demokršćani i tamo izgubili. Pobjednici su bili Zeleni, koji su tako postavili svojeg prvog pokrajinskog premijera u povijesti.
Sada se crnom nizu stranke Angele Merkel pridružio i Bremen, još jedan važan grad-pokrajina. Na nedjeljnim izborima najviše glasova je osvojio SPD (38 posto), ....

Populistički tabloid Bild smatra da je razlog za poraz CDU-a nekonzistentna energetska politika: `Prvo su htjeli da nuklearke rade dulje, a sada žele što brže zatvoriti sve reaktore. Glasači CDU-a više ne znaju što je prava pozicija njihove stranke. Također, nesreća u Fukushimi i dalje ima utjecaja..

Ništa ljepša analiza ne može se naći ni u konzervativnom Die Weltu, koji piše da će `tužni rezultati izbora u Bremenu osnažiti sve one koji tvrde da CDU samo reagira na događaje, umjesto da ih sam pokreće`...

Lijevo-liberalni tjednik Die Zeit smatra da `Merkel jednostavno ne razumije urbanu politiku`, pa i zbog toga `redom gubi izbore`. Die Zeit ističe da studije naglašavaju da mladi, pa i oni konzervativnijih nazora, većinom glasaju za Zelene, što znači da CDU ostaje bez glasačke baze za budućnost.
Der Spiegel pak objavljuje analizu politologa sa sveučilišta Göttingen, Franza Waltera, koji konstatira da je `CDU stranka bez jasnog cilja`, da `gubi svoju bazu` i da na sve to `Angela Merkel nema nikakvog odgovora`.

gdje je problem, u nama ili u njemcima???????

dupla ljuta
24.5.2011. 15:10
griješiš anakonda budala si ti koji se neprestalno svađa sam sa sobom i copypasta tuđe misli. budala si ti koji se ponašaš kao proljev, a tolika si jad i bijeda da nemaš novca za čokoladu. No teško je budalu zaustaviti, zar ne anakonda. puši dalje, tvoja usta, tvoje dupe!
anakonda
24.5.2011. 14:43
gledaj dupla ljuta, tvoj mozak treba zamrznuti na 1000 godina i onda istražiti što je utjecalo na tvoje ponašanje: alkohol, mobiteli i zračenje.....

djeca u školi će se čuditi kada te budu proučavali.

ti tvrdiš da su svi autori ovih članaka budale?

Afera Hypo dokazuje: HDZ je mafijaška organizacija

HDZ je tako po dolasku na vlast s jedne strane organizirao legalan sustav vlasti, koji je predstavljao javnu sliku institucija pod kontrolom HDZ-ove političke većine.
Paralelno, HDZ je organizirao mafijaške skupine i organizacije pod svojom kontrolom, dakle strukturirao kriminalno podzemlje, organizacijski i operativno podređeno političkoj stranačkoj hijerarhiji HDZ-a i državnoj političkoj vlasti koju je također u tom trenutku apsolutno kontrolirao upravo HDZ. ...

U takvom okruženju, nastala je i HDZ-ova tajna, stranačka, financijska infrastruktura, koja je predstavljala neku vrstu paralelnog državnog proračuna pod stranačkom kontrolom, a koju je činila mreža tajnih, potpuno netransparentno vođenih povjereničkih računa, otvorenih prvo kod domaćih banaka, prije svega Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke, ali i nekih drugih poslovnih banaka, dok je negdje nakon 1992. godine, odnosno nakon međunarodnog priznanja Hrvatske, politički vrh HDZ-a te financijske operacije preusmjerio na banke u inozemstvu, većinom male austrijske banke s kojima su HDZ-ovi tajni povjerenici, po punomoći stranačkog vodstva, sklapali neku vrstu tajnih ortačkih ugovora, na temelju kojih bi HDZ-ovi povjerenici preuzimali kontrolu nad određenim vlasničkim udjelima u tim bankama, a što je HDZ-u jamčilo sigurnost investiranja novca na tajne račune kod tih banaka.........
dupla ljuta
24.5.2011. 14:23
anakonda budalesino jedna zatucana, s kime se ti stalno svađaš!!!!!!!!!!!! sdp-u ne treba protivnika dovoljno je pustiti tebe s lanca! štetu koju ti činiš sdp zoki i da hoće ne može ispraviti.
anakonda
24.5.2011. 13:28
sramota je da se 24.05.2011. raspravlja o odgovrnosti hdz-a. veća sam ta činjenica govori da smo u banani.
tko se još usudi braniti neobranjivo i unatoč upozorenjima iz zapadnih zemalja:

Mala zemlja za veliki kriminal

Ugledni britanski MEDIJ BBC objavio je priopćenje BRITANSKOG MVP-a povodom reportaže koju su napravili o Hrvatskoj:
Ubojstva Ive Pukanića i Ivane Hodak, ...

ILI

IZA ZAVJESE
HDZ PROTIV HDZ-A. Može li perverznije?

Ali se s ovom odredbom može uvijek izigravati borca za pravdu. Zabrana rada HDZ-a neće dakako doći dok je na vlasti, ali ako izgube izbore, sudeći po ovoj agresivnosti, jedva da je moguće izbjeći da se cijela stranka stavi na optuženičku klupu. Razumiju li uopće HDZ-ovci tu igru? .....

Šušak im je zločinac, kao i Tuđman, Tuđmanova Hrvatska im je svojevrsni derivat NDH, zločini nakon Oluje jedva da su manji od jasenovačkih strahota. Dodamo li gospodarske zločine, sve puzzle vode prema zahtjevu zabrane rada jedne zločinačke organizacija. Kapitalno je pitanje: razumije li HDZ što mu se sprema?
Današnja borba protiv korupcije mami pljesak i ako je sve točno što mediji pišu, kriminalce koje se procesuira valjalo bi zatvoriti na nekoliko stotina godina robije. No, nikad ništa o tome ne bismo znali da HDZ nije krenuo u čišćenje kriminala bez primjera u našoj parlamentarnoj praksi. I sad ga još hoće proglasiti zločinačkom organizacijom. A oni koji šute o lopovluku u svojim redovima, oni će biti suci porotnici na tom suđenju. Može li perverznije?.....
anakonda
24.5.2011. 12:08
zamislite kakav ŽELUDAC mora imati POLITIČAR koji negira ove činjenice:

Novi transparent aktivista: Karamarku i svima koji provode HDZ-ov pothvat SPALJENE zemlje

Karamarko je, nastavljaju, jedan od onih koji provodi HDZ-ov pothvat spaljene zemlje, uništenih tvornica i ukradenih stanova Indijanaca. Zaključili su da se Kitovo društvo šerifa zatvorilo u utvrdu na Markovom trgu koju štite hordama do zuba naoružanih kauboja.

Aktivisti su jučer postavili transparent "HDZ mafija" na nadvožnjaku frekventne Savske ulice. Zagrebački komunalci i vatrogasci brzo i učinkovito uklanjaju transparente

takvih IMA i na ovom portalu.
anakonda
24.5.2011. 11:40
HDZ - ima samo jedan gospodarski program:

KAKO ZAMRAČITI NARODU LOVU ZA KUPOVINU KOALICIJSKIH PARTNERA!
anakonda
24.5.2011. 11:26
zamislite apsurda, hss je već na vlasti 20 godina i nije kriv?????
a što je sa parlamentarnim strankama hsls, hsp, sdss, dc, libre... koje su isto tako sudjelovale u ovom zločinu uz hdz????
anakonda
24.5.2011. 11:20
koja je nova taktika hdz-a i satelita? svi smo mi isti. što žele poručiti, NEMA NAM SPASA.
ali, da li je baš tako. POŠTENI POLITČARI moraju KONAČNO uzeti stvar u svoje ruke i DOKAZATI TKO JE LOPOV, A TKO POŠTEN.
i ovdje se vidi da pojedine osobe ne žale ZALUPITI vrata hdz-u. ZAŠTO?
zamislite kada vam pred noge hdz baci par mil. KUNA, ponudi direktorsko/radno mjesto, zaposli suprugu, djecu i unuke, dade zemlju u najam (gratis)....
i što SE TADA DESI? PREDSJEDNIK TE STRANKE IZJAVI U MEDIJIMA:
SVI NAŠI ZAHTJEVI SU ISPUNJENI I PRIHVAĆAMO KOALICIJU S HDZ-OM!

PAROLA GRAĐANIMA - GLASAJTE ZA NAS, NAMA ĆE BITI DOBRO. A VAMA KAKO BUDE.

JEDINI SPAS ZA HRVATSKU - OSUDA SVIH POLIITIČKIH STRANAKA KOJE SU ILI NAMJERAVAJU IĆI U KOALICIJU S HDZ-OM.
KONAČNO POLITIČARI TREBAJU STAVITI KARTE NA STOL, A NE DRŽATI IH ISPOD STOLA.
pljuska
24.5.2011. 10:10
Budimo realni i priznajmo istinu. Sve hrvatske takozvane parlamentarne stranke su ustojene na principu trgovačkih društava.

Tu nema razlike između SDP-a, HDZ-a HNS-a HSS-a, HSLS-a, IDS-a HDSSB-a SDSS, HSP-a HSU-a i onih manjinskih lupeža uhljebljenih u Saboru.

Svi su oni jad i bijed od morala, gramzivosti i nekarakter. Općepoznati sateliti i apatatčiki u borbi za osobni interes.

U proteklih 20 godina smo bili svjedoci mnogobrojnih kombinacija fuzija i sklapanja samointeresnih i za hrvatski puk štetnih koalicija.

Jedino što nismo imali je povratak u izvorno stanje, ili pomirenje HDZ-a i SDP, tih bivših frakcija komunističke partije, iak je i to u biti već odavno učinjeno. Zato i nemamo pravu demokratsku oporbu, već vlast i one koji sanjaju o preuzimanju vlasti. Imamu rotaciju interesnih skupina, lupeža i parazita na narodnoj grbači.
anakonda
24.5.2011. 9:30
svakako da se ne mora odgovoriti na pitanje.
dabro si primjetio, ako sve političke stranke odbiju ući u koaliciju sa hdz-om, izbori stvarno niti ne trebaju.
kakva je svrha izbora dati glas nekoj politčkoj stranci ako ona ode u koaliciju s hdz-om?
znači, građani bi opet bili prevareni.
anakonda
24.5.2011. 9:00
to nije utimatum već je to pitanje, da li je hspd spreman ići u koaliciju s hdz-om/sdss-om?
već 10-ti put se ne odgovora na to pitanje.
jednostavno da građani znaju kome će dati svoj glas.
siniša prpić
23.5.2011. 20:38
"Anakonda", ako je Sdp na prošlim lokalnim izborima mogao ići u "kombinaciji snova", sa SDSS-om i HDSSB-om, HSPD može ići i sa CDU-om, SPD-om, pa i s Berlusconijem. No gluposti gore navedene vrste, HSPD neće raditi.
Pokraj tebe, SDP-u nisu potrebni neprijatelji, a HDZ može hrkati slijedećih 50 godina. Ne brukaj si više Stranku i stranačke kolege. I ne postavljaj ultimatume nikome, u slobodnoj zemlji.
dupla ljuta
23.5.2011. 20:16
pardon, to ne znači da nečeš smjeti ljepiti plakate.
dupla ljuta
23.5.2011. 20:10
anakonda što dalje ti sve više po onoj glup, gluplji, anakonda. ova otkrića o tvom liku i djelu u sdp- su te toliko pomutila u koncentraciji daviše neznaš ni što pišeš.

a lijepo si napisao: dupla ljuta
kako s neozbiljnom osobom ozbiljno komentirati? da li je moj komentar plagijat? ha, ha, ha..svašta sam čuo od tebe, ali ovo još ne.
google sve zna, znaš ti dobro na koga se to odnosi. jel još uvijek mrziš sdp, zokija...?
ti si u dobrim odnosima sa đakićem?

neboj se balo ništa ti nisi izgubio jer MI u sdp-u nismo ozbiljno računali na tebe.
anakonda
23.5.2011. 20:00
sada si dobar i s hspd-om, čak i odgovaraš umjesto njega?
dupla ljuta
23.5.2011. 19:57
anakonda pročitaj komentar dupla ljuta 22.5.2011 8:51:42

Zar nisi primjetio da ti se je društvo počelo podsmijavati. Misli na stranačko društvo koje te je proteklih dana pitalo što ima novo na googlu. dali ti je sinulo ili me još uvijek pitaš: mrziš sdp, zokija...?
ti si u dobrim odnosima sa đakićem?
dupla ljuta
23.5.2011. 19:47
BINGO Siniša! i zato je sada na listi za odstrel. sdp-ova stara garda ne zaboravlja!
anakonda
23.5.2011. 19:43
dupla ljuta
kako s neozbiljnom osobom ozbiljno komentirati? da li je moj komentar plagijat? ha, ha, ha..svašta sam čuo od tebe, ali ovo još ne.
google sve zna, znaš ti dobro na koga se to odnosi. jel još uvijek mrziš sdp, zokija...?
ti si u dobrim odnosima sa đakićem?

siniša prpić
znači li to da hspd može ići u koaliciju sa hdz-om?
siniša prpić
23.5.2011. 17:48
"Anakonda", unutarstranački izbori Sdp-a, su odavno završeni. I tada je bilo degutantno čitati sve gadosti koje ste iznosili o svojim stranačkim kolegama, gdje si prednjačio. Tako i sada. Postoji jedna sličnost u razmišljanju, između tebe i dosta Hdz-ovaca, a ona glasi : ako nisi s nama - protiv nas si. S obzirom na "povijest bolesti", odnosno okolnosti nastanka i razvoja ovih dviju stranaka, možemo samo potvrditi dosadašnje znanje i spoznaje....
dupla ljuta
23.5.2011. 17:32
dobro hajde nebudimo cicije, preskočimo i zaboravimo na tvoju nepismenost u kojoj ti si 2010 proglasio starijom od 2008. vidim ja da ti kada su u pitanju stvari iz realnosti živiš u dosta vlikoj zavadi i konfuziji s stvarnošću i istinom. pišeš "predsjednik SDP-a Slatina, gospodin Dražen Vujčić" vidi se anakonda nešto si strašno slab s tim godinama, ali neka mlad si a sdp i nije neka stranka posebno pametnih. Eto vidiš našao si ti i kožnjaka koji te koliko znam zbog tvoje posebne političke mudrosti posebno obožava. nešto te nisam shvatio dali ti je povezivanjem sdp-ovih mutikaša i sestrinske hdz-ove kadrovske politike, namjera bila upozoriti na hdz-ove krtice u sdp-u, ili nešto drugo. na ovo sa googlom mi je potpuno jasno jer kada vlastiti mozak nije za neku bog zna kakvu uporabu googl je spas. samo nastavi tako dalje nema tog ponora i te rupe kojoj ti nisi u stanju dotaknuti dno
anakonda
23.5.2011. 12:53
VIDIŠ, TO SAM NEMJERNO NAPRAVIO DA TE OPET OPLETEM.
RASPITAJ SE AKO NISI NAUČIO, KAkVA JE RAZLIKA IZMEĐU AUTORIZIRANOG ČLANKA I KOMENTARA.

da bi saznao kakva je razlika između autoriziranog članka i komentara, dajem ti jedan primjer, pronašao slučajno na google:

Kožnjak: Zaposliili smo SDP-ovce Vujčića, Vukušića, a Korlević je i dalje ravnatelj

HDZ nikada nije gledao stranačku podobnost ljudi već samo njihovu sposobnost. Tako je, na primjer bivši dožupan SDP-a i predsjednik SDP-a Slatina, gospodin Dražen Vujčić, nakon gubitka vlasti dobio posao savjetnika za gospodarstvo u uredu državne Uprave jer smo prepoznali njegove sposobnosti.
Za vrijeme našeg mandata, pri zapošljavanju tajnika Županijskog oddbora SDP-a gospodina Mate Vukušića i njegovog zeta Švarbića u tvrtki Silosi, Josip Đakić preporučio je zapošljavanje istih smatrajući da posjeduju potrebne kvalitete.
Direktorica komunalnog poduzeća Papuk u Orahovici je član SDP-a, dotična osoba dobro i savjesno obavlja svoj posao te ju HDZ-ova vlast nije smijenila.


da li je i kopiranje iz medija plagijat?
što je ovo, autorizirani članak ili komentar?
dupla ljuta
23.5.2011. 12:09
jado zatelebani, teško je tebi shvatiti da si pametniji kada šutiš. nađi si, nije vrag da u sdp-u nemaju netkog pametnog koji će ti objasniti da je nešto što je objavljeno 24.02.2008. objavljeno gotovo tri godine prije nego se je picopjevac koji se kiti tuđim perjem sjetio to objaviti kao komentar na istom portalu sa kojega ga je copypastao: Anakonda 23.12.2010 17:36:34

zašto opet galamiš i glumiš andriju hebranga!

24.02 2008. do 24.02 2009. je jedna godina, do 24.02 2010. su dvije godine a do 23.12 2010 iznosi točno 2 godine i 10 mjeseci. tako je to bar kod pismenih ludi, što kao što je iz tvog komentara vidljivo, kad sdp-ovih uvlakača nije slučaj.


anakonda
23.5.2011. 8:04
usput, autor je NEPOZNAT jer kruži mail!!!!!!
znači nema svojatanja!!!!!
anakonda
23.5.2011. 8:01
sve pet samo imaš jedan problem, a to je da voliš malo lajkiti!!!!!
znaš da mrzim ljude koje KRADU. LAŽU, OTIMAJU....

kažeš da je gospodin tot to objavio:
Stjepan Tot, objavljeno 24.02.2008. 4239

IMA JEDAN PROBLEM, JA SAM TO OBJAVIO PUNO PRIJE:

U Čačincima osnovan Forum mladih SDP-a

Anakonda 23.12.2010 17:36:34

I bi riječ Božja ...

Kada je Bog stvarao svijet, odlučio je svakom narodu podariti dvije vrline.
Tako su Švicarci postali precizni i poslušni.
Japanci radišni i strpljivi.
Talijani veseli i romantični.
Španjolci temperamentni i ritmični.
Kada je došao do Hrvata, Bog reče anđelu:
- Hrvati će biti pametni, dobri ljudi i hadezeovci!
Nakon završenog posla, pita anđeo:
- Bože, svima si dao dvije vrline samo Hrvatima tri. Zar neće tako biti nadmoćniji od svih drugih naroda?
Bog reče:
- Hmm - imaš pravo, ali kako se Bogom dane vrline ne mogu naknadno ukidati, Hrvati će ih imati sve tri, ali svaki Hrvat može imati kao i drugi samo po dvije osobine:
Tko je dobar i hadezeovac ne može biti pametan.
Tko je pametan i hadezeovac ne može biti dobra osoba.
Tko je dobar i pametan ne može biti hadezeovac.
I bi riječ Božja ...


A ŠTO ĆEMO SADA??????
ZNAŠ DA JA NIKADA NE LAŽEM!!!!!!!!
HOČEŠ LI SE SADA TI IZVINITI ILI GOSPODIN TOT?
DAJ PRESTANITI PITI, VIDIŠ DA JE JE ALKOHOL UNIŠTIO PAMĆENJE!!!!!!!
dupla ljuta
22.5.2011. 22:24
anakonda ne samo što stalno lažeš, već i kradeš. ukrao si autoru gornje kolumne njegov tekst koji je objavljen ovdje na virovitica.net/rijec-bozja/7414/
Kancerogena korupcija i politička prostitucija, Stjepan Tot, objavljeno 24.02.2008. 4239
eto jado jedan plagijatorski, sada si uhvaćen inflagranti. toliko o pametnim sdp-ovim copypasta kokošarima!
anakonda
22.5.2011. 20:15
nisam ti ja u hdz-u da sam vojnik partije? jedino ako misliš na ove izgubljene dupla ljuta, pljuska...
znaš što ima gore od hdz-ovaca, oni koji brane hdz-ovce! kako se ljudi prodaju kriminalcima za sitnu lovu i privilegije, zato smo zadnji u rh po svim pokazateljima!!!!!

I bi riječ Božja ...

Kada je Bog stvarao svijet, odlučio je svakom narodu podariti dvije vrline.
Tako su Švicarci postali precizni i poslušni.
Japanci radišni i strpljivi.
Talijani veseli i romantični.
Španjolci temperamentni i ritmični.
Kada je došao do Hrvata, Bog reče anđelu:
- Hrvati će biti pametni, dobri ljudi i hadezeovci!
Nakon završenog posla, pita anđeo:
- Bože, svima si dao dvije vrline samo Hrvatima tri. Zar neće tako biti nadmoćniji od svih drugih naroda?
Bog reče:
- Hmm - imaš pravo, ali kako se Bogom dane vrline ne mogu naknadno ukidati, Hrvati će ih imati sve tri, ali svaki Hrvat može imati kao i drugi samo po dvije osobine:
Tko je dobar i hadezeovac ne može biti pametan.
Tko je pametan i hadezeovac ne može biti dobra osoba.
Tko je dobar i pametan ne može biti hadezeovac.
I bi riječ Božja ...
fitilj
22.5.2011. 19:17
anakonda zašto ne slušaš dobronamjerne savjete. brzo si zaboravio na upozorenje tvojih partijskih drugova da malo skratiš jezik.
anakonda
22.5.2011. 15:24
KOJA GROBNA TIŠINA, ZAR NISAM POGODIO?
DUPLA LJUTA, zašto ti mrziš, sdp, zokija, nadu...? Odakle tebi informacija da zoki dolazi? Više ti ništa ne vjerujem!
20.5.2011 20:26:11
dupla ljuta
SDP je kao i HDZ u službi mafije koja je dobila državu! .....Tvoje šupkanje SDP-u Nadi Čavlović smrdi do neba...
A sada tvrdiš da si dobar sa nadom i da mi možeš srediti da prisustvujem nekakvom sastanku?

Pa onda ispališ odgovor branitelju:
dupla ljuta

branitelji nisam ja ni oporbenjak ni vlast,......
zatim koristiš rijeći poput: ceo fudbal, tovariš, muči, družina, rezervni (jna), potrkačima, čovik lipo, litovanj, čakulu, tija virovati,....
nekulturan si i psuješ kao srpski kočijaš, pišeš malo na ekavici, čakavici.....

a tko si ti onda? Kako si se izjasnio kod popisa stanovništva?

I usput, slabo se razumiješ u politiku. U prvom komentaru su napisao da će autora članka odmah uhapsiti, a on je još na slobodi! Ili si namjerno to napisao da plašiš ljude (braniš hdz) ili si stvarno debil za politiku.
anakonda
22.5.2011. 8:59
evo još dokaza o krimiNalnom hdz:

Dnevni avaz: Ivo Sanader je širio biznis i na Republiku Srpsku?

I DOK bivši premijer i šef HDZ-a Ivo Sanader u austrijskom zatvoru čeka izručenje, u regiji, točnije u Republici Srpskoj, otkrivaju se tragovi još jedne afere u kojoj je sudjelovao.

Kako piše Dnevni avaz, Sanader je sa svojim suradnikom Hrvojem Šarinićem navodno stajao iza poslovnog širenja poduzeća "Parma trend" iz Trna.

Prema navodima bosanskohercegovačkih medija, isplata u ratama zapela je nakon Sanaderovog uhićenja u Austriji, a zbog čega je poduzeće zapalo u velike financijske poteškoće.

Bivši vlasnik hotela "Milka", Vukašin Vojinović, potvrdio je medijima da je zbog duga od 1,9 milijuna KM tužio "Parma trend". Nagađa se kako bi ova afera mogla razotkriti i ostale poslovno-političke veze i uzdrmati mnoge moćnike u Republici Srpskoj


još kada se otkriju radnje oko pada vukovara, prodaje posavine, dubrovnika, kriminal oko krađe I PREPRODAJE oružja, NAFTE, STRUJE.....
znači odatle je nastala veza:

HDZ = SNC = SDSS
dupla ljuta
22.5.2011. 8:51
anakonda ako budeš dobar srediti ću ti da te Zoki idućeg vikenda pozove na interno druženje vodstva SDP-a. Pitaj Nadu, ona će ti reći više.
anakonda
22.5.2011. 8:41
sada, kada su neki
”Identificirani, locirani....” biti će lakše komentirati. inače osoba nije u hdz ali ga je hdz zaposlio.
dupla ljuta, koji je tvoj rezevni položaj? hdz?
maky_horzic
22.5.2011. 7:33
meni se čini da neki ovdje ispoljavaju nezadovoljstvo činjenicom da nisu upali u BB, daj odite na chat neki....
zvučite gore od adolescenata na čaši pive
dupla ljuta
22.5.2011. 0:09
jadni ljubo izgleda da ga je siniša otkačio, pa kod anakonde već traži rezervni položaj.
Lj. R. Weiss
21.5.2011. 23:43
@anakonda
Kada si u pravu, u pravu si! Taj analitčar upisa tri nicka upozorio me i na razmake od samo nekoliko minuta kada se javlja, zapravo jedna osoba, s tri uzastopna upisa. I kakav im je (mu je) rječnik?? U nedostatku argumenata, vrijeđenje... Da, oni već i jesu duhovno u zatvorenom prostoru...
I istine radi, dok Treći put tako šeprtljavo se profilira u javnosti, dok se Kregar koleba kako dalje, pokazuje se da SDP je nužna rezerva...Kada otkačite bahatog Čačića, ili ga smirite, kada Milanović uvjerljivo pokaže da mu je dosta HDZ-a, kada vam socijalni program bude bliže radništvu, računajte na moje simpatije...
A ove pijance (dupla ljuta i sl.) treba pustiti njihovim alkoholnima parama i snoviđenjima!
anakonda
21.5.2011. 22:18
"ljubo
i da ove jadove ostavimo na brisanom prostoru. "

pa ovi jadovi već jesu na brisanom prostoru! BITI ĆE ČUDO KADA SE NAĐU U ZATVORENOM PROSTORU? u koliko komentara se isti unazad pojavljuju.

pogledajte komentare unazad i usporedite vremena pisanja fitilja i duple ljute?
- sada se ušupkvaju gazdeku a inače ga mrze zbog jedne afere koju je isti otkrio.

- ima jedan komentar nedavno napisan
12.5.2011 14:45:51
fitilj
Međutim kako bi rekao njegov savjetnik Ljubo R. Weiss u svom je odgovoru promašio CEO FUDBAL....

ŠTO MISLITE U KOJOJ SE DRŽAVI PIŠE "CEO FUDBAL"? znači doselio se iz te države.
.....

još da se otkrije koliko je osoba u pitanju i sve znamo?
dupla ljuta
21.5.2011. 21:52
daj ljubo aka DANKO, aka stotine aka pokri se ušima i mući!
Lj. R. Weiss
21.5.2011. 21:12
@anakonda, fitilj, dupla ljuta
Upozoravaju me znalci analiza pisanja pojedinaca s nickovima, da "dupla ljuta" i "fitilj" koriste anonimnost nicka i iz busije, grubim, kulturi neprimjerenim rječnikom, udaraju na sve koji drugačije misle od njih. Bilo bi sjajno . i to je moj prijedlog "anakondi" da ona iskaže svoj prvi identitet, i da ove jadove ostavimo na brisanom prostoru.
anakonda
21.5.2011. 19:39
pljuska
Dugo ga nije bilo, ali kada se pojavi kao grom iz vedra neba!
Svaka čast i Goranu koji se je usudio objaviti čistu istinu."
dupla ljuta
ma mući maky_horzic ,ne budi zavist u vraga. Sad će se oglasiti Ljubo i poćeti vikati iššššššššššš. Ništa nevalja što nije napisa Ljubo. "

kak se ovo zove? ušupkavanje? kome?
anakonda
21.5.2011. 19:22
sve što dotaknete vi uništite:

Rikverc
Kako si je HDZ (opet) pucao u nogu

Ako je prijava protiv Slavka Linića za pronevjeru 880 tisuća maraka za naoružavanje Rijeke doista krivotvorena, ako je ono što Polančec govori istina, onda je HDZ vještinu pucanja u vlastitu nogu doveo do razine umjetnosti.

Čovjeku dođe da POČNE ŽALITI HDZ-ovce. Ništa IM NE ide od ruke. Haški sud je OSUDIO generale, što je vrh HDZ-a mjesecima UPORNO, opirući se stvarnosti, uvjeravao hrvatsku javnost da nema šanse da se dogodi; od gospodarskog oporavka NEMA ni "o"unatoč silnom trudu premijerke Jadranke Kosor da nas uvjeri u suprotno; a afera oko Slavka Linića i PRONEVJERE novca za naoružavanje Rijeke, koja je mogla pokazati da su svi isti, im je, čini se, EKSPLODIRALO u lice. I to kako! ...

i ja vas žalim. a znete zašto pišem ŠTAMAPANIM SLOVIMA?
ZAŠTO TOREADORI MAŠU BIKOVIMA CRVENIM KRPAMA?
anakonda
21.5.2011. 19:16
dupla ljuta i fitilj
a zašto se bojite sdp-a?
vas se trebas izbaciti sa foruma jer druge vrijeđate?
vaš strah od sdp-a potvrđuje pravilo da jedino je sdp snaga koja može izvući ovu zemlju iz krize.
koliko ste jadni govori i podatak da niste sposobni izvesti niti jednu operacije, a da ne zajebete:
fitilj
21.5.2011. 18:14
Ovakve budale kao anakonda tjeraju normalne korisnike i učesnike diskusije. Sjetimo se na početku komentiranja, sve dok se nija pojavio anakonda, sudjelovao je niz kvalitetnih sugovornika.

Komentari su bili kratki i jasni, vezani za kolumnu. Onda se pojavljuje anakonda viće galami, copypasta štrudle od nesuvislosti i sve odlazi u krivom smjeru. Sve molbe i upozorenja da to ne čini su kod takvihbolesnika, anakonda je očigledni teški bolesnik, su uzaludna. Anakonda uporno nastavlja kontaminirati kolumnu i naravno većina odustaje od rasprave i komentiranje.

Anakondin cilj je jasan zlorabiti dobro posjećene i pozitivno ocijenjene kolumne za promiđbu svoje partije koja je jednako veliko zlo za Hrvatsku kao i HDZ.

Gospodin Gazdek bi trebao reagirati na vrijeme i
dupla ljuta
21.5.2011. 17:51
anakonda majmune jedan, ti kao luđak ponavljaš stalno jedno te isto, ponavljaš stvari koje nitko ne pobija. kada ćeš shvatiti da nije sporno da je hdz dio veći zla koje je treba odstraniti s vlasti. međutim sdp je isto tako zlo kojem se ne smije dozvoliti da dođe na vlast. tvoja kretenska upornost da sve tovariš na leđa hdz-a ne pruža mogućnosti nekog dijaloga s tobom. ti si čovječe bolestan, jako, jako bolestan.
anakonda
21.5.2011. 15:53
Dupla ljuta
Zašto toliko piješ, vidiš da ti je zdravlje uništeno i da je alkohol učinio svoje. U stvari zašto piješ, imaš li nekih problema? Možda te ubija strah od progona, ali zašto nisi prije mislio na posljedice?
Ukucaj ovaj naslov na google pa se onda možemo komentirati:

HDZ, Kaptol, krvavi dragulji i Afera Hypo
Sep 11, 2010 at 08:13 PM
Dok su se ljudi ubijali, oni su pljačkali. I tako je nastala tranzicijska elita u državama na balkanu, koja je svoje pozicije moći izgradila na leševima pobijenih i na krvavom ratnom plijenu vrijednom doslovno desetke milijarda eura. Sada kada su razotkriveni postoji opasnost da ta prljava zločinačka elita izvede neki manevar sličan onome iz 1990.-ih, kako bi izbjegli svoju odgovornost za to ružno balkansko desetljeće. Međutim, jesmo li kao društvo spremni na istinu o krvavoj i kriminalnoj tranziciji? Jesmo li spremni suočiti se s mučnim činjenicama i priznati sami sebi da smo naivno i glupo nasjeli na domoljubnu retoriku Tuđmanizma, te zločinačke quasi ideologije HDZ-ove ratnoprofiterske elite? Vrijeme je da se suočimo s činjenicom da Tuđmanizam nije bio ništa drugo nego suvremeni, balkanski, hibridni oblik fašizma, umotan u „demokratske promjene“ i „borbu za neovisnost Hrvatske“. Sve je to bila laž! ......

Ili

Skrivanje HDZ-ovih mafijaških poslova: Pozadina nagodbe Kosorice i Ostoje o preuzimanju Liburnia Rivijera Hotela

Skrivanje HDZ-ovih mafijaških poslova: Pozadina nagodbe Kosorice i
Ostoje o preuzimanju Liburnia Rivijera Hotela
Što se točno krije iza nagodbe HDZ-ove Vlade i premijerke Jadranke
Kosor s Darkom Ostojom i njegovim SN Holdingom, prema kojoj je Vlada
donijela odluku kako će 54,83 posto dionica Liburnia Rivijera Hotela,
ukupne vrijednosti 531 milijuna kuna, prenijeti Ostojinom SN Holdingu?
Točnije, zbog čega je HDZ-ova Vlada bila prisiljena na nagodbu s
Ostojom, i što Jadranka Kosor skriva nagodbom s ostojinim holdingom?
Nagodbom s Ostojom Jadranka Kosor pokušala je spriječiti razotkrivanje
jedne od najvećih korupcijskih afera HDZ-a, afere preuzimanja
vlasništva nad poduzećem DIOKI, koje je za HDZ-ove čelnike uz
posredovanje Miomira Žužula, Ive Sanadera, Hrvoja Petrača i Ive
Pukanića, od Darka Ostoje ucjenama i prijetnjama preuzeo Robert Ježić.
Kod Ježićevog preuzimanja DIOKI-ja Sanader i Žužul, uz znanje drugih
čelnih ljudi stranke, uključujući današnju premijerku Kosor, Ostoji je
obećana kompenzacija drugim podjednako vrijednim poduzećem. DIOKI je u
tom trenutku vrijedio 520 milijuna kuna, otprilike kao danas Liburnia
Hoteli. Ekskluzivno razotkrivamo HDZ-ove mafijaške poslove i pozadinu
nagodbe Kosoricine Vlade s Ostojinim SN Holdingom.
Je li Ostoja prijetio Kosorici razotkrivanjem tajnih dogovora oko
prodaje DIOKI-ja Robertu Ježiću?


dupla ljuta
21.5.2011. 15:18
branitelji nisam ja ni oporbenjak ni vlast, već kao i većina puka hebena stranka koja ne prihvaća da joj politička gamadurija i njihovi podrepci kao anakonda prodaju muda pod bubrege. pa onaj nesposobnjaković račan i njegovi rogovi u vreći su bili četiri godine na vlasti. jedino što su napravili je da su jedva uspjeli postići dogovor oko podjele mjesta na valovima. i ta gamad ima obraza da nas sada uvjerava kako će dobiju li vlast učiniti nešto drugo do opet podijeliti položaje i funkcije, a narodu i dalje ono što preko dva visi. zato imaju svoje anakonde koji im za sitne mrvice,laju iz reže ispod stola. ne hvala jednom bilo nikada se više ne ponovilo.
dupla ljuta
21.5.2011. 15:11
anakonda budalo jedna, oduči se galamiti. nisu svi nepismeni i glupi kao ti da im treba galama i isticanje velikim slovima. o tome koliko si pametan govori tvojih 1% koje daješ tvom sdp-u. muči budalo i ostavi se analiza o čemu pojma nemaš. da je sdp prava oporbena stranka a ne ista lopovska družina kao hdz onda bi bio na vlasti. da je sdp prava stranka onda mu predsjednik nebi bio zoki i u saboru nebi sjedili takve koze, ovce i telad kao što ih je u sabor poslao sdp. sjedili bi pravi predstavnici naroda, a ne drkađije, debili i poslušnici koji puše jednom nesposobnjakoviću kao što je zoran milanović. pročitaj malo bolje gornji dnevnik jer o tome u njemu piše, ali ti od krmelja i bala to ne vidiš!!!!!!!!!!!
anakonda
21.5.2011. 14:11
izjavi polančec: ISTINA JE VODA DUBOKA. A NEKI OČITO ŽELE PLIVATI SAMO PO POVRŠINI, A NEBI MALO ZARONILI?

ja sada predlažem analizu autoru članka kao i ostalima na osnovu činjenica krivnje za sadašnje stanje:

1. hdz - ZASLUŽAN 60 %, zna se zašto

2. koalcijski partneri hdz-a i državne institucije - ZASLUŽNE su 30 POSTO, jer su AKTIVNOsudjelovalE u pljački naroda

3. crkva, sindikati,... - ZASLUŽNI su 9 % jer su JAVNO podržavali ovaj kriminal

4. sdp, nevladine udruge i organizacije, zapadne zemlje...1 % iako su upozoravale na kriminal.


MOŽDA netko ima drugu analizu ali neka to potkrijepi neoborivim činjenicama.
branitelji
21.5.2011. 13:02
branitelji

--------------------------------------------------------------------------------

kad pročitam svađe vas oporbenjaka,odmah vidim kako bi bilo da HDZ izgubi izbore.Zato.......zna se!

pljuska
21.5.2011. 9:06
Razumijem anakondu i njegovo trolanje po dobrim tekstovima kao što je ova kolumna. Za dobrim se konjem diže prašina i anakonda misli da će u toj prašini lakše poturiti laži o SDP-u.

Nije anakonda jedini koji ovu kolumnu zlorabi za promicanje nekih novih spasitelja Hrvatske. Oglasio se i Ljubo, koji je nakon bezbrojnih nogiranja iz političkih žabokrečina našao shodno kreketati za Treći blok. Čini se da baš nije siguran u tu opciju. Kao što vidimo ostavio je Ljubo odškrinuta vrata i za SDP. Baš strašan savez anakonde i Ljube! Ostaje napeto i neizvjesno. Predizborna kampanja je tek u povojima, a psi tragači kao što vidimo njuše trag divljači koju će na zapovijed svog gazde početi progoniti.
dupla ljuta
21.5.2011. 8:29
anakonda, kada ti bude proradio mozak i pao kliker možda shvatiš da se sa galamđijama kao što si ti ne treba raspravljati. kultiviraj se malo, ne galami, ostavi se tuđih misli i citata. napiši nešto iz svoje glave i evo prostora za raspravu. tko će lud raspravljati sa sitnim stranačkim potrkačima i uvlakačima koji nisu u stanju svoje mišljenje na tuđe komentare izraziti u jednom komentaru. ti bi anakonda toliko toga htio reči često i dobroga, ali se u svom sdp-ovačkom ushićenju toliko zaneseš da sve pređe u trolanje. najkasnije sada kada te je podržao i ljubo trebao bi shvatiti da nešto ne štima.
anakonda
21.5.2011. 7:41
usput , jeste li pogledali ovaj od strane hdz-a zabranjeni video uradak:

www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
anakonda
21.5.2011. 7:34
"fitilj I DUPLA LJUTA
Evo anakonda konačno da se u nečem složimo. Ustavni sud bi trebao zabraniti DHZ i SDP"

ZAŠTO NE ŽELITE ODOGOVORITI NA PITANJE:

"da li po tebi crkva podržava kriminal hdz-a kao i oporba ili crkva osuđuje hdz? "

- neznate odgovor,
- bojite se odogvoriti
- ili ne želite reći istinu?

ispadate kukavice, neznalice, .....

da li po vama onda treba i crkvu zabraniti, stranke poput hss-a, hsls-a, hsp-s, dc, sdss-a, libre...

i jedno pitanje za sve:
DA LI TAJ TREĆI BLOKO IŠAO U KOALICIJU S HDZ-OM?
dupla ljuta
21.5.2011. 7:19
samo ti kokodači ljubičice šarena. Hebeš tvoje ime i prezime kada se na njegov spomen ljudima okreče utroba. Bolje budi tiho ljubo i tavori u tvom dvorištu. Život ti je i onako protekao šupkajući se i povlačeći druge za rukav. Pogledaj samo što ćeš ostaviti iza sebe. Nula bodova kao što si i živio! a taj tvoj treći blok će zahvaljujući podršci takvih kao ti, propasti prije nego što saživi.
Lj. R. Weiss
21.5.2011. 2:58
@dupla ljuta
Dok se ne predstaviš punim imenom i prezimenom, mogu samo odmahnuti rukom na tvoje polupijane brljotine! A lijepo tije savjetovano da smanjiš alkohol. Do mene se čuje tvoje HIK, HIK... Anakonda bar ne pije, i iznosi često i relevantne podatke...A što ne može opmetiti vodstvo SDP-a, ne znam da li je on kriv. I kada vidim tko juriša (i kakvi tipovi) na SDP i Treći blok, onda mi se baš glasa za Treći blok, a i SDP uz jedno provjetravanje od oportunista, ne bi bio za odbaciti.
Uzica?? Da imam uzicu, i na njoj vučem "duplu ljutu" koja mi se obraća s: av, av, av, av, av...hik,hik,hik,hik, av, av, av, av....
fitilj
20.5.2011. 22:39
Evo anakonda konačno da se u nečem složimo. Ustavni sud bi trebao zabraniti DHZ i SDP jer su to stranke opasnih namjera, koje su kumovale i štite mito, kriminal i korupciju. Bravo anakonda dolje HDZ, dolje SDP, glavne uzdanice lopovske!
Samo pazi da te ne čuje ona Čavlovićka, odoše mrvice koje kupiš ispod njenog stola.
dupla ljuta
20.5.2011. 22:33
anakonda budalo jedna prestani galalamiti i pisati velikim slovima. digao si toliku dreku i galamu da si probudio našeg veleumnog Ljubu. Dajder ti Ljubo pojasni sada na čijoj si špagici. Jedni je sigurno kome ti držiš stranu sigorno će popušiti poraz!
anakonda
20.5.2011. 22:20
dupla ljuta
kada si tako pametan, može pitanje?

crkva je u italiji zabranila građanima koji su sudjelovali u organiziranom kriminalu ulazak u crkvu.
kako je u hrvatskoj?

da li je po tebi crkva u hrvata u SLUŽBI MAFIJE?

da li po tebi crkva podržava kriminal hdz-a kao i oporba ili crkva osuđuje hdz?
anakonda
20.5.2011. 22:17
Lj. R. Weiss
"Da li zato što nije bio toliko dugo na vlasti, ili zato što je poštenija stranka, za raspravu je!"

konačno jedno pravo pitanje? oporba mora biti kon struktivna baš kao u njemačkoj, francuskoj, grčkoj...gdje ne poziva narod na revoluciju. ali isto tako moraju biti odgovorni mediji, pravosuđe, crkva, sindikati, intelektualci.... kao i sve druge institucije.

zašto hdz pravi zamku sa trećim blokom kojega smo imali i do sada. hdz je uz satelite i opljačkao ovu zemlju, hss je bio na vlasti 20 god., hsls, sdss, hsp, dc, libra, dc, hsu....
hdz.ovim kriminalcima je jasno da se moraju bojati sdp-a, a mogu se spasiti samo sa trećim blokom da bi ostali na vlasti.
tko god bio na vlasti (sdp, treći blok..) morati će osloboditi državu od lopova i provesti suđenje kriminalcima.
sudac će morati kazniti lopove baš kao što je to učinio u njemačkoj, sad, egiptu.....

da je par POLITIČARA u hdz povezano s kriminalom onda bi to bio PROBLEM ISTIH POLITIČARA, ALI HDZ JE od 1990 BIO I OSTAO POKRET U KOJEMU SU MINISTRI MUP-A, MORH-A, POTPRESJEDNIK I PREMIJER, ŠEF CARINE, TAJNIK HDZ-A, ŠIMA KRASIĆ, BAJIĆ...SUDJELOVALI U KRIMINALNIM RADNJAMA.
sudbina bi trebala biti kao i mubarakovoj stranci u egiptu:

egipat: ustavni sud zabranio mubarakovu stranku

Lj. R. Weiss
20.5.2011. 21:25
Da se samo uzgred dotaknem rasprave ispod kolumne, ali u svjetlu najnovijih afera. Naime, sukob Linić-Karamarko te izjava Polančeca ipak pokazuju da SDP i HDZ odnosno vladu J. Kosor dijeli jedna bitna razlika: HDZ se u obračunu s protivnicima služio (vjerojatno i služi) prljavim, najprljavijim metodama, dok SDP nije činio takve grozne svinjarije. Da li zato što nije bio toliko dugo na vlasti, ili zato što je poštenija stranka, za raspravu je!! Nakon Polančecove najnovije izjave pomišljam da ono što se događalo u Zagrebu (pisanje anonimnih prijava), događalo se i na lokalnom nivou. Zato bi bilo dobro da se skinu maske, krinke, zaštite... pa da se konačno "dupla ljuta", "svoj na svome", "fitilj", "pljuska" pa i "anakonda" predstave pravim imenima.
Zar smo Siniša Prpić, Maki Horzić i ja jedini u stanju nastupati po sustavu JOT-a (javno, otvoreno, transparentno)??
Činjenica jest da se otvara ogroman prostor za TREĆI PUT, PUT PRAVEDNE I ETIČKE HRVATSKE!! Moje je pitanje ima li vremena da se Treći put toliko dobro organizira da pokupi mandate u Saboru koji se sada nude, bukvalno, kao na tanjuru??
dupla ljuta
20.5.2011. 20:46
e moj anakonda nevidiš ti dalje od tvog SDP-ovskog nosa. Zato čisto sumnjam da se ti možeš ubrajati u poštene građane Hrvatske. Tvoje šupkanje SDP-u Nadi Čavlović smrdi do neba i ponovljam bilo bi dobro da prestaneš zlorabiti ovak članak za reklamiranje stranke koja je jednako veliko zlo kao i HDZ. Time samo dokazuješ da si jednako tolika budala kao ona HDZ-ova bižuterija koja gmaže po portalima i uvlači se svojim lokalnim stranačkim gnjidama u guzicu.
anakonda
20.5.2011. 20:40
freeman
Kratka povijest Hrvatske:

Pavelić odnio ZLATO.
Zagorec DRAGULJE.
Sanader NOVCE.
Narodu ostala samo BIŽUTERIJA

pogledaj kako razmišljaju pošteni građani hrvatske. postaješ jedini koji brani hdz kriminal!
anakonda
20.5.2011. 20:36
zašto gubiš živce, nije dobro za jetru sekirati se.
kada si tako pametan, može pitanje?

crkva je u italiji zabranila građanima koji su sudjelovali u organiziranom kriminalu ulazak u crkvu.
kako je u hrvatskoj?

da li je po tebi crkva u hrvata u SLUŽBI MAFIJE?

da li po tebi crkva podržava kriminal hdz-a kao i oporba ili crkva osuđuje hdz?

dupla ljuta
20.5.2011. 20:26
Majmune jedan dosadni, otkači se odavde i ne zlorabi ovaj članak za promiđbu tvojih debilskih ideja o SDP-u.

SDP je kao i HDZ u službi mafije koja je dobila državu!
anakonda
20.5.2011. 18:44
"Sudski proces je pokrenuo Državni Biro za Optužbe u Augsburg-u. Prije četiri godine oni su istraživali ugovor o ogromnoj prodaji oružja Saudijskoj Arabiji i otkrili da je nekoliko stotina miliona maraka u podmićivanju išlo u sumnjive kanale. Istražitelji tvrde da je najmanje 1 milion maraka završilo u računima Hrišćanske Demokratske Unije, CDU-a...."

obratite pažnju na ovaj podatak. znači ima netko u uređenoj državi tko kontrolira sve institucije i štiti porezne obveznike od kriminalaca. tako bi kod nas trebalo biti!
pitam se, kako se mogao dogoditi sav ovaj kriminal a da uskok, dorh, mup, pravosuđe..nije za to znalo??????
anakonda
20.5.2011. 18:39
NORMALNO DA SDP NIJE STRANKA S GREŠKOM:

- Račan: HDZ je stranka opasnih namjera!

- Nove optužbe Željko Jovanović: HDZ je opelješio Hrvatsku`

- PALJBA S KVARNERA
Željko Jovanović: Ako sud dokaže Sanaderovu pljačku, odštetu mora platiti HDZ!

- Premijerka smiruje loptu
Pedala Šeksu: Ne durim se, SDP ne treba zabraniti!

- M. Holy – Da bi HDZ zatvorio poglavlje 23, prvo treba zatvoriti pola Vlade

OVO SU činjenice koje je račan izjavio prije 15 godina!

1. MIKLENIĆ NAHVALIO JADRANKU KOSOR
Crkva zagovara čistke u HDZ-u i Vladi?

2. Crkva: Komunisti vladaju HDZ-om

3. Crkva napušta HDZ-ov brod koji tone....

sada je sdp dobio podršku i u crkvi u prokazivanju hdz kriminala, čak je i crkva stala uz sdp i spriječila prodaju voda od strane hdz-a amerikancima!!!!!

www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4

pljuska, što kažeš na ovaj video uradak. zašto mediji "deru" hdz?
jesi li prepoznao kirina?
anakonda
20.5.2011. 18:34
već jednom nauči a ova opaska vrijedi i za autora članka, iako je članak izvrstan. navedite da li merkel, obama, MUBARAK....spominju oporbu u svojim javnim nastupima:

1.PONZIJEVA PREVARA
Madoff osuđen na 150 godina zatvora

2. Šta Stoji Iza Financijskog Skandala Njemačkih Hrišćanskih Demokrata?
Činjenice i optužbe
Sudski proces je pokrenuo Državni Biro za Optužbe u Augsburg-u. Prije četiri godine oni su istraživali ugovor o ogromnoj prodaji oružja Saudijskoj Arabiji i otkrili da je nekoliko stotina miliona maraka u podmićivanju išlo u sumnjive kanale. Istražitelji tvrde da je najmanje 1 milion maraka završilo u računima Hrišćanske Demokratske Unije, CDU-a....
Što se Kohl više ljutio na optužbe da se njegova vlada može potkupiti, NOVINE su TJERALE sve JAČU iŽEŠĆU ISTRAGU. Nove pojedinosti i iznenađujuće veze su se razotkrivale. U njihovom božićnom izdanju, sedmični der Spiegel je izvijestio o "dva slučaja, jednom šablonu", pokazujući upadljive usporedbe, ne samo između korištenih bankovnih računa, nego i posrednika uposlenih u prodaji tenkova Saudima i u prodaji istočno-njemačke Leuna rafinerije, uključujući unosnog lanca benziskih stanica Minol, francuskoj kompaniji nafte Elf Aquitaine.

3. Mubarak
- oduzeta imovina obitelji mubarak
- ustavni sud zabranio njegovu stranka
- mubaraku prijeti smrtna kazna

pljuska
20.5.2011. 17:38
kolega Siniša Prpić je u pravu kolega anakonda kada je napisao:
""Anakonda", uz sav trud koji ulažeš u borbi protiv Hdz-a,( opravdano protiv lopovluka Sanaderove "ekipe"), nešto ne štima u tvojim konstatacijama. Ne bih se složio s tvrdnjom da su Hrvati "narod s greškom", kako navodiš. Jer se neka pitanja nameću sama po sebi.....,npr.; da li to znači, da je i Sdp,"Stranka s greškom" ?!! Ovo s toga, što kao najveća oporbena Stranka nikako da svlada političkog protivnika s toliko mana (afera). Možda je došlo vrijeme za promjene, no tzo će i opet u mnogome ovisiti upravo o ponašanju (političkom djelovanju) Sdp-a. Nervoza, isključivost, arogancija i bahatost, nikome ne idu u prilog. Osobito u predizborno vrijeme. Složio bih se s komentarom "fitilja", vezano uz portal "necenzurirano.com". Poruka "Anakondi" : Ako misliš da je olako objavljivati osobne političke stavove, kao što to ćini gosp. Tot, potpiši se svojim pravim imenom pa komentiraj."

Ovako se ponašaš kao zadnje spadalo i prznica koja uništava raspravu. Naravno da nema veze ako pišeš pod nickom, ali kada si već tolika sveznalica i navijač SDP, zašto nemaš muda pisati pod svojim imenom.
anakonda
20.5.2011. 16:50
www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
anakonda
20.5.2011. 14:26
dečki, 3 na jednoga i još izgubite. tipično hdz-ovski.
a koliko vas lopovi plačaju?

1. Kajin: Ni Tito nije pakovao kao HDZ

2. 1 HDZ = međunarodna jedinica za organizirani kriminal i korupciju

3. Nataša Srdoč: `U HDZ-u cvate organizirani kriminal i kriminalni kapitalizam`

stvarno ste postali bižuterija od ljudi, počevši od jace pa do ZADNJEGA člana.

necenzurirano.com
Slučaj Hercegovačka banka: Pranje proračunskog novca preko HDZ-ovih zaklada

(334 dana do zastare) Detalji iz izvješća bivše privremene upraviteljice Hercegovačke banke, Toby Robinson, jasno otkrivaju kako je pljačka Državnog proračuna Republike Hrvatske, preko Hercegovačke banke, bila projekt tadašnjeg državnog vrha Hrvatske i stranačkog vrha Hrvatske demokratske zajednice. HDZ je u BiH organizirao mrežu institucija preko kojih je organizirano izvlačenje novca iz hrvatskog Državnog proračuna, navodno namijenjenog HVO-u, a u stvari namijenjenog osiguravanju pozicija financijske moći HDZ-ovoj političkoj eliti. Da se doista radilo o namjeri potvrđuje i činjenica kako je HDZ istovremeno organizirao mrežu zaklada i udruženja preko kojih su obavljanje operacije pranja opljačkanog proračunskog novca, kako bi se u što većoj mjeri prikrio trag tih nezakonitih operacija. Kako je to otkrila Robinson u svojoj istrazi HDZ je organizirao mrežu „paravan“ organizacija kako bi se otvorili računi za pranje novca preusmjeravanog iz sredstava hrvatskog Državnog proračuna.

Mreža „paravan“ organizacija za pranje novca

„Pri ispitivanju računa raznih zaklada, utvrđen je čest slučaj donacija od strane javnih društava prema ovim zakladama......

ima li uopće DOBRIH vijesti o HDZ-U??????
svoj na svome
20.5.2011. 13:49
Jadnik je sav pošandrcao kao da se najeo bunika. Uhvatio se bižuterije kao Zokijevi papagaji crvene boje.
fitilj
20.5.2011. 13:45
Daleko će SDP stići ako su mu takvi kao anakonda vodeće snage. Nije ni čudno da se Nada Čavlović ne usudi puno izlaziti u virovitičku javnost kada joj je anakonda desna ruka.
dupla ljuta
20.5.2011. 13:41
s budalom bolje ne imati posla
anakonda
20.5.2011. 12:56
"fitilj
A gledaj još Lekinih dužnosti u Saboru i DSV-u:"

daj prestani, vidiš da ne poznaješ niti osnovne stvari o ustrojstvu vlasti:

Trodioba vlasti
1. Zakonodavna vlast
2. Izvršna vlast
3. Sudbena vlast (Ustavni, Vrhovni i ostali sudovi)
nadam se da ti ni trebam dalje objašnjavati njihove ovlasti? valja uočavaš da tu nema nikakvih povjerenstava?

ovo je žalosna istina koju ti ne možeš obraniti:

Bižuterija
Ti si nadaren ko niko,
školovani prevarant,
imao si nisi znao,
kako sjaji dijamant.
Uvijek sretan kraj
izbjegnem za dlaku,
možda rođena sam,
u pogresnom znaku.
Ni okrenuo se nisi,
za mnom kao drugi svijet,
niti gurnuo kamenčić,
za mnom jednom zauvijek.
A ja samo sam, htjela oca djeci
Malo ljubavi, pa ti sada reci.
Ja sam ti bila privjesak,
što se sija, obmana il’ kopija,
tvome srcu, samo bižuterija.
A bila sam ti suđena,
blago meni, jos po sebi,
tvoje prste osječam.
Ja sam ti bila privjesak,
sto se sija, obmana il’ kopija,
što se nosi, da se vidi ko je jak.
Idi pa priznaj da sam ja,
sve u jednom, žena, majka,
žena majka, kraljica!
Ti si nadaren ko niko,
školovani prevarant,
imao si nisi znao,
kako sjaji dijamant.
A ja samo sam, htjela oca djeci
Malo ljubavi, pa ti sada reci.
Ja sam ti bila privjesak,
što se sija, obmana il’ kopija,
tvome srcu, samo bižuterija.
A bila sam ti suđena,
blago meni, jos po sebi,
tvoje prste osječam.
Ja sam ti bila privjesak,
sto se sija, obmana il’ kopija,
što se nosi, da se vidi ko je jak.
Idi pa priznaj da sam ja,
sve u jednom, žena, majka,
žena majka, kraljica!
Ja sam ti bila privjesak,
što se sija, obmana il’ kopija,
tvome srcu, samo bižuterija.
A bila sam ti suđena,
blago meni, jos po sebi,
tvoje prste osječam.
Ja sam ti bila privjesak,
sto se sija, obmana il’ kopija,
što se nosi, da se vidi ko je jak.
Idi pa priznaj da sam ja,
sve u jednom, žena, majka,
žena majka, kraljica!
fitilj
20.5.2011. 12:10
S kim se ti to pajdo svađaš!? Sa istinom da je jedno krilo komunista pod vodstvom Tuđmana opljačkalo i rasprodalo obiteljsko srebro, a drugo krilo komunista pod vodstvom Račana držalo lojtru i paljetkovali gje god su mogli.

Do dana današnjeg se tu nije ništa promjenio jedino su vođe tih luzera i pljačkaša sada Jaca i Zoki. Jedni u vlasti drugi kao u oporbi, ali ruke u pekmez umaču gdje god i kad god stignu.

Daj anakonda pravosuđe je takvo kakvo je, jer ni HDZ ni SDP nesmiju protiv svojih vlastitih lopova. Što je to SDP učinio protiv svojih lopuža?

Pa SDP-ovac Josip Leko je neka faca koja bi mogla štošta napraviti na uklanjanju crnih ovaca u pravosuđu. E pa malo sutra što će SDP kao i HDZ, baciti prvi kamen pa da bude i sam kamenovan.

Nacionalu br. 749, 2010-03-23: SDP-ov saborski zastupnik Josip Leko zamijenit će Ivu Josipovića na položaju člana Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa.

A gledaj još Lekinih užnosti u Saboru i DSV-u:
- potpredsjednik Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav
- član Odbora za zakonodavstvo
- član Odbora za pravosuđe
- član Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa
- član Državnog sudbenog vijeća iz reda zastupnika

Što radi taj Josip Leko u saboru!? Titra zajedno s onim tvojim Jovanovićem, Nadom Čavlović i ostatkom SDP-ove saborske Zokiju jajca i šupka se Zokiju kako bi ga Zoki i na idućim izborima ostavio na bogatom valovu državnog proračuna.

Daj anakonda ostavi se tih tvojih komunističkih uranilovki i trkeljanja o tome da je SDP bolji od HDZ-a. Ništa bolji, razlika je jedino u količini putra na glavi, broju kandidata za Remetinac i težini kaznenih djela koja su počinili u proteklih 20 godina.

Ipak bi bilo dobro da se malo posvetiš temi dnevnika u kojem nije tema samo gubernatorica Jaca, već i "ratni i poratni profiteri i pljačkaši obiteljskog srebra, te politička elita koja im čuva zaleđinu i njihovi financijeri uživaju u izobilju! U izobilju stečenom pljačkom države i naroda. Izobilju stečenom političkim kuplerajem i prostitucijom na štetu vlastitog naroda i socijalno ugroženog stanovništva koje su gubernatorica Jaca i njeni janjičari, uključujući i oporbu koja nije ništa sposobnija i poštenija od ostatka bande lopovske iz Banskih dvora i s Markovog trga."

Kako si napeo pljuvati po HDZ-u, a braniti SDP čovjek bi pomislio da ti je Nada Čavlović obečala dati neku crkavicu.
anakonda
20.5.2011. 10:41
Tu ti nama pajdo daj odgovor!

misliš na komuniste u hdz-u koji su i osnivači?
tuđman, boljkovac, manolić, mesić, bebić, jaca-pionirka, milinović, šeks...
opet ja argumente iznosim:

Miklenić udario po HDZ-u: Komunisti su otjerali Sanadera i sada vladaju strankom

Miklenić piše kako "Sanaderov iznenadni i vjerojatno prisilni odlazak, koji je očito bio marioneta u njihovim rukama, poslužio da baš bivši komunisti preuzmu potpunu kontrolu nad najjačom hrvatskom političkom strankom.....

"Za razliku od prvoga predsjednika, koji je (premda je bio bivši komunist i general JNA) bio istinski hrvatski državotvoran, vjerovao i iskreno radio i borio se za osamostaljenje Hrvatske, mnogi njegovi suradnici i kasniji nositelji visokih državnih funkcija, a bivši komunisti, nikada nisu čvrsto zastupali hrvatsku državotvornost ...

zato su generali u hag-u, nemoj samo reći da ja izmišljam??????
fitilj
20.5.2011. 9:55
Znaš li ti anakonda onu, tko pjeva zlo ne misli! Izuzev da je član SDP-a, ili zna se HDZ-a!
dupla ljuta
20.5.2011. 9:51
nije čuda da skrećeš vodu na sporedni mlin. vama hereticima anakonda crkva je smetali i u propaloj jugi. daj ti crveni moj čovik lipo pojasni o onome što lipo piše: litovanja, 3 maj, hoteli i hamzigadrp koje su napravili račanovi mangupi. lagano ćemo mi s crkvom, to je bakšiš u odnosu na ono što su pohapali sljedbenici KPH, dio HDZ a dio SDP. Tu ti nama pajdo daj odgovor!
anakonda
20.5.2011. 9:31
dupla ljuta
kak ti sve to znaša a bajić nezna?????
nikak mi ti nije jasno?
a što kažeš na ovo

Crkva izgubila milijune zbog posla s bivšom HDZ-ovkom

zar ste i crkvu počeli pljačkati. to vam narod neće oprostiti.

a ovo:
Drama u Kumrovcu: HDZ i Crkva žele preuzeti školu. Odbijamo? ...14 srp 2010

zar se vračate svojim korijenima?

anakonda
20.5.2011. 9:25
što je fitilj, nemaš više teksta?
tko laže?
daj si pogledaj video uradak:

otkrivana tajna bižuterije

sve ti bude jasno tko laže??????
ja već 5-ti put gledam i super mi je. ta je pjesma trebala pobijediti na porinu!
fitilj
20.5.2011. 8:56
Vidi vidi pjeva li to Nada Čavlović onu Vujicinu: Laži, laži, laži me, anakonda ti to znaš najbolje!
dupla ljuta
20.5.2011. 8:53
"kada lažeš, to čini kuturno a nemoj pretjerivati , jer postaješ neozbiljan."

lipo ti to zboriš anakonda samo ti ja nisam u nijednoj stranki, a ne družim se s tobom da bi mogao naučiti kulturno lagati.

Nešto mi se mantaju po glavi neki mangupi koji su uništili brodogradilište 3 maj, pa onda pomažnjavali neke hotele i poduzeća. Da nisu to bili članovi SDP-a? Neznan ja od koga je Sanader naučija lito provoditi na tuđin jahtama. neki zlobnici vele od račana i drugova.

ne mogu virovati da bi sdp-ovci bili ka hdz-ovci, ili ka ono pomirišiš govno s jedne i duge strane, a ono isuprsta ti jednako se ćuje.

daj ti anakonda malo o tekstu gore pa nam reči ća su tu propustili učiniti oni sdp-ovi ministri policije ili pravosuđa. koja je razlika između one sdp-ove manekenke iz zadra i hdz-ove stranačke soldatuše također iz zadra.

daj ti to nama anakonda kuturno slaži, a nemoj pretjerivati da ne postanješ neozbiljan.
anakonda
20.5.2011. 8:27
već drugi put lažeš, a i sander je otišao iz hravtske jer nije želio potpisati štetan ugovor sa slovencima kao jaca. valjda on najbolje zna što je ispregovarao?

RASKOL U HDZ-U
Sanader se vratio udarom na Kosor!
Otišao jer nije bio spreman trgovati teritorijem

Sanader je također najavio da se HDZ mora odrediti u pogledu podrške jednom od dvojice predsjedničkih kandidata, ali nije želio reći koji je njegov favorit.

Iz politike se povukao, objasnio je Sanader, jer nije bio spreman na trgovinu teritorijem. `Možda tada nisam bio dovoljno jasan, ali nisam bio spreman prodavati teritorij. Htio sam izazvati šok`, rekao je ustvrdivši da sporazum o rješavanju graničnog pitanja Pahor - Kosor nije vidio jer mu ga, kako je rekao, `Kosor nije pokazala`..............
anakonda
20.5.2011. 8:14
dupla ljuta
imaš problem s poviješću ali i sa osnovnim pojmovima.
potpisnik zerpa i sporazuma sa slovencima je vlada sanadera (hdz), sve ostalo je laž. dokaži argumentima da je netko drugi odustao od zerpa i da je netko drugi potpisao vežeći sporazum s slovencima.

kada lažeš, to čini kuturno a nemoj pretjerivati , jer postaješ neozbiljan.

evo dokaza:
Rudolf `Kosor je dogovorila lošiji sporazum od Račana`

Zaključuje da je arbitražni sporazum koji je nedavno dogovoren u Ljubljani i Zagrebu loša verzija arbitražnog nacrta ugovora Račan - Drnovšek iz 2001. `U Račanovu nacrtu u koridoru bilo je predviđeno otvoreno more, a u sadašnjemu nacrtu, uz tu varijantu, moguće je gore rješenje: dodjeljivanje hrvatskoga teritorija u koridoru Sloveniji`, naglašava Rudolf....

Kada dobije teritorijalni koridor, Slovenija automatski stječe pravo na iskorištavanje prirodnih bogatstava Jadrana, u smieru juga, primjerice ekskluzivno pravo crpljenja plina i nafte. Ukoliko dobije teritorijalni koridor, Slovenija bi mogla steći i pravo jednostranog proglašenja u moru izvan Tršćanskoga zaljeva u smjeru juga svoga gospodarskog pojasa. `Valja imati na umu da se otvoreno more nalazi tek pred područjem Crne Gore. Hrvatska ima ZERP, a Italija svoj ekološki pojas, pa u dijelu Jadrana između Hrvatske i Italije nema otvorenoga mora. Dokle će sud vući koridor? Do Crne Gore?, upozorava Rudolf. Naglašava da će ukoliko Slovenija dobije koridor s otvorenim morem, Hrvatska izgubiti jedinu izravnu granicu s Italijom.dupla ljuta
20.5.2011. 7:59
je u pravu si anakonda onaj sporazum račan - drnovšek su sastavili hdz-ovci. račan koji je i onako došao greškom na vlast ga je samo potpisao. nego nešto te pamćenje slabo služi kada zaboravljaš da zerp nije samo pastorče hdz-a, već i sdp-a.
anakonda
20.5.2011. 7:43
dupla ljuta
nisam znao da je jadranka u sdp-u? a gdje ti živiš, skockaj se malo.

Kosor je Sloveniji poklonila najmanje 100 km2 teritorijalnog mora slovencima

13.05.2011. dnevno hr
ili

HDZ odustao od ZERP-a, Friščić pobjegao kroz stražnja vrata ...
7 ožu. 2008
svoj na svome
19.5.2011. 23:37
Ljudi moji sve je moguće. Mladež SDP-a se zaigrala, a anakonda izgubio kompas. Što će jadnici već početi brisati komentare.

Uvjeren sam da Goran ni nezna koju mu štetu čine na portalu. Možda ga netko na to upozori!
fitilj
19.5.2011. 23:29
Točno, nestala su dva moja komentar od kojih jedan odgovor na anakondin komentar o financiranju stranaka. Taj anakondin komentar je također nesta.

Otvoreno pitanje Goranu Gazdeku: Dali je anakonda ili neko vblizak SDP-e administrator na virovitica.net pa briše komentare usmjerene protiv SDP-a. Ako je tako onda je to ogromna sramota!
dupla ljuta
19.5.2011. 23:19
gla vraga odjedamput počeli nestajati komentari!!!!!!!!
dupla ljuta
19.5.2011. 23:16
daj anakonda sjeti se malo tko je potpisao onaj sporazum sa Slovenijom. Zato su ti Slovenci toliko simpatični da citiraš njihova pogrdna ruganja o Hrvatima.

Naravno kada imaju SDP i njihove političare koji su izdajnici i trgovci hrvatskim teritorijem.

Ili si možada već na to zaboravio?
fitilj
19.5.2011. 22:54
Na kraju kolumne lijepo piše:
" A onda možemo li očekivati da u takvom sistemu bilo što funkcionira u službi interesa općeg dobra i zajednice, a po uzoru na pravno uređene države? Pa naravno da je to utopija, što pokazuje i brutalna hrvatska stvarnost u kojoj ugroženo stanovništvo kopa po kantama za smeće, dok gubernatorica Jaca svakodnevno mijenja broševe na svojoj manekenskoj monturi, a ratni i poratni profiteri i pljačkaši obiteljskog srebra, te politička elita koja im čuva zaleđinu i njihovi financijeri uživaju u izobilju! U izobilju stečenom pljačkom države i naroda. Izobilju stečenom političkim kuplerajem i prostitucijom na štetu vlastitog naroda i socijalno ugroženog stanovništva koje su gubernatorica Jaca i njeni janjičari, uključujući i oporbu koja nije ništa sposobnija i poštenija od ostatka bande lopovske iz Banskih dvora i s Markovog trga."

Nema oporbe u Hrvatskoj, samo hajdučije koja kao SDP čeka iz busije da dođe na vlast i nastavi krasti gdje su im brača i sestre po grijehu stale.
anakonda
19.5.2011. 22:52
HSPD - hrvatska stranka pravne države - a što je hspd učinio da počne djelovati pravnma država?

fitilj, baš ga fitiljiš, pogledaj kak drugi vide situaciju u hrvatskoj? kak to komentiraš?

1. Washington Times: Izdajnički HDZ prodao Hrvatsku i Gotovinu da bi udobrovoljio Bruxelles

2.Washington Times: HDZ je gangsterska organizacija

3. Washington Times: Kosor i HDZ odveli zemlju u propast

4. Washington Times: HDZ-ov vladajući kadar je stvorio mafijašku državu
5. Tema: Washington Times: HDZ-ovi gangsteri su hrvatima ukrali milijardu eura

6. Washington Times: HDZ u Austriji drži 80 tajnih bankovnih računa s jednom milijardom dolara ukradenog novca

7. Crkva i HDZ u ofenzivi – juriš na vlast i privilegije
8. Crkva : Glasajte za HDZ

9. `Crkva bi mogla doživjeti sudbinu HDZ-a`
(Novi list sociolog i svećenik don Ivan Grubišić).

10. MIKLENIĆ NAHVALIO JADRANKU KOSOR
Crkva zagovara čistke u HDZ-u i Vladi?

11. Crkva: Komunisti vladaju HDZ-om

12. Crkva napušta HDZ-ov brod koji tone
....
svoj na svome
19.5.2011. 22:47
Ljudi moji, ako je Siniša u pravu, a čovjek ima obraza i poštenja pa nema razloga sumnjati, onda je jasno zašto anakonda stalno galani na netu.

Komunjare su uvijek hvatale na galamu, a SDP je kao i HDZ sljedbenik raspadnute komunjarske bande. Hebote Nada Čavlović gotovo četiri godine u saboru, a rezultati nikakvi.
dupla ljuta
19.5.2011. 22:40
Uh Siniša, teško tom imenu i prezimenu koje mora podnijeti teret SDP-ovih promašaja u vođenju politike. Dobili su izbore i pokazali da su kao što fitilj kaže luzeri i debili nesposobni da održe koaliciju koja je mogla, ali zbog vlastitog putra na glavi i lopovluka na plećima nije smjela ništa učiniti.

Nedao nam dragi Bog da Zoki i njegovi sateliti pobijede na idućim izborima!!
siniša prpić
19.5.2011. 22:35
"Anakonda", s kime se Ti svađaš ?! Već dvije godine se obračaš čovjeku (guru) za kojega misliš da je S.Prpić. E, sada to možeš izravno meni, a čovjeka pusti na miru. Jao si ga Sdp-u s tobom, moj "Anakonda". I potpiši se svojim imenom i prezimenom, pa komentiraj.
fitilj
19.5.2011. 22:35
Ma čekaj anakonda, o čemu ti to!!!!!!!!!!!!?

O SDP-u!!? O drugom kraju istog govneta nastalom raspadom KPH!!!!!!!!!

Ma gdje ti u SDP-u vidiš poštenje, sposobnost i borbu za opće dobro i zajednicu.

Zoran Milanović i njegove uvlakačke marionete Nada Čavlović i ostala SDP-ovskainteresna skupina koja krade Bogu dane u saboru. Ma fuj čovječe, gdje ti je pamet i razum.

Ma koju ti to razliku vidiš između Jace, Kire, Jope i ostalih lupeža iz HDZ-a i Zokija, Dragovana, Čavlovičke i lupeža iz SDP-a.

Jadina razlika ovi iz HDZ-a kradu lakše jer su na vlasti, a ovi iz SDP kradu gdje su na vlasti!!

Daj čovječe još samo trebaš reči da su Zoki i njegovo društvo luzera i debila oporba HDZ-u.

Pa vidjeli smo kada su Račan i njegova družina rogova u vreći bili na vlasti. Golo govno i kučine moj anakonda, luzeri i nasposobnjakovići koji kao ni HDZ nemaju ni trunke časti, poštenja i sposobnosti!

Ma iskreno rečeno sada se ja niti ne čudim da ti stalno gakamiš i vičeš po portalu. Pa čovječe SDP nije ništa manje zlo od HDZ. Ista banda lopovska, samo jedni crveni, drugi crni.

HDZ ima svoje mangupe, a SDP opet svoje mangupe koji kredu i koji su krali, a zajedničko im je da je ceh svih tih krađa platio narod.

Nadao Bog da SDP i njegovi priperci smjene HDZ i njegove prirepke, jadan narod! Sjašio kurta da uzjaši Murta!
anakonda
19.5.2011. 21:30
na lokalnoj razini:

1. SDP: Euromarket - Fimi medija Virovitičko-podravske županije

2. SDP: Euromarket nema ni sredstva, ni ljudstvo za obavljanje gradskog prijevoza

3. SDP traži očitivanje HDZ-a o slučaju “Euromarket”

4. SDP: Informatičku opremu za Grad mimo natječaja dobavlja Euromarket

5. Kirin: SDP stoji iza šala na moj račun na YouTubeu
6. DP: Korupcijska hobotnica doprla do Virovitice, Kirin šuti

7. Kirin: Ne bježim od svojih postupaka

Virovitički gradonačelnik Ivica Kirin izjavio je da "ne bježi od svojih postupaka u slučaju Fimi medije" te da je spreman, bude li potrebno, snositi posljedice, pri čemu je dodao kako u javnosti ne može istupati zbog tajnosti postupka.

Današnju konferenciju županijski HDZ, kako je rečeno, sazvao je potaknut mnogim "prozivkama SDP-ove saborske zastupnice Nade Čavlović-Smiljanec, a posebice posljednjom u kojoj je prozvala predsjednicu vlade Jadranku Kosor zato što je u petak u Virovitici s Kirinom potpisala ugovor kojim država tom gradu daruje vojarnu, a on je umiješan u aferu s Fimi medijom.....
anakonda
19.5.2011. 21:21
guru, ti zaključi da li je sdp "stranka s greškom"?

- Račan: HDZ je stranka opasnih namjera!

- Nove optužbe Željko Jovanović: HDZ je opelješio Hrvatsku`

- PALJBA S KVARNERA
Željko Jovanović: Ako sud dokaže Sanaderovu pljačku, odštetu mora platiti HDZ!

- Premijerka smiruje loptu
Pedala Šeksu: Ne durim se, SDP ne treba zabraniti!

- M. Holy – Da bi HDZ zatvorio poglavlje 23, prvo treba zatvoriti pola Vlade

- ......
stavovi sdp-a se u potpunosti podudaraju s stavovima zapadnih zemalja!!!!!
siniša prpić
19.5.2011. 18:50
"Anakonda", uz sav trud koji ulažeš u borbi protiv Hdz-a,( opravdano protiv lopovluka Sanaderove "ekipe"), nešto ne štima u tvojim konstatacijama. Ne bih se složio s tvrdnjom da su Hrvati "narod s greškom", kako navodiš. Jer se neka pitanja nameću sama po sebi.....,npr.; da li to znači, da je i Sdp,"Stranka s greškom" ?!! Ovo s toga, što kao najveća oporbena Stranka nikako da svlada političkog protivnika s toliko mana (afera). Možda je došlo vrijeme za promjene, no tzo će i opet u mnogome ovisiti upravo o ponašanju (političkom djelovanju) Sdp-a. Nervoza, isključivost, arogancija i bahatost, nikome ne idu u prilog. Osobito u predizborno vrijeme. Složio bih se s komentarom "fitilja", vezano uz portal "necenzurirano.com". Poruka "Anakondi" : Ako misliš da je olako objavljivati osobne političke stavove, kao što to ćini gosp. Tot, potpiši se svojim pravim imenom pa komentiraj. Lako je "iz mraka" docirati. "Lynx" i "Mastermind", pozdrav, ma gdje i ma tko bili !!
dupla ljuta
19.5.2011. 18:03
Pisanje velikim slovima predstavalj urlanje i nepristojno je. ... to je pitanje dobrog ukusa i pristojnog ponasanja na internetu i pravila koja se mogu pročitati na googlu.
anakonda
19.5.2011. 17:16
VIDEO: Otkrivena tajna Bižuterije ! - webcafe.hr

koliko je HDZ uništio moral hrvata govori podatak da od pljačke tisućlječa pravi cirkus sa bižuterijom (crni humor).

spomenute samo jedan narod koji se tako ponaša?

hrvati su postali NAROD S GREŠKOM i u pravu su slovenski mediji:

DELLO - DA SU HRVATI NORMALAN NAROD, HDZ NEBI BIO NA VLASTI
anakonda
19.5.2011. 17:01
dupla ljuta i fitilj
DORH, USKOK, MUP, PRAVOSUĐE, MEDIJE, CRKVU, SINDIKATE, KOALICIJSKE PARTNERE, DRŽAVNU REVIZIJU, INTELIGENCIJU, JAVNOST.....NE VODE ČLANOVIMA BANDE VEĆ PROFESIONALCI.

mediju su opasni i zato ih vlast drži pod kontrolom baš kao i sindikate, crkvu, dorh, uskok, pravosuđe...KOJE SU KUPILI našim novcem.
dupla ljuta
što rade državne institucije kada mediji obavljaju njihov posao?
HRVATSKA SE MORA OBRAČUNATI S KRIMINALCIMA BAŠ KAO I SAD (MADOF-osuđen na 150 GODINA), NJEMAČKA (KOHL, GENSCHER....), EGIPAT - MUBARAKU ODUZETA IMOVINA, ZABRANJENA NJEGOVA STRANKA I ČEKA SMRTNU PRESUDU....

TO SE MORA UČINITI ZBOG BUDUĆNOSTI, DA NIKOME VIŠE U RH NE PADNE NA PAMET TAKVO NEŠTO!!!!!
kutija
19.5.2011. 16:54
kak bi njihovo đubre reklo "ĐUBRETARI"....................
fitilj
19.5.2011. 15:24
Sam početak teksta jasno govoro tko je na vlasti: "Svi znamo da gubernatorica Jaca nije premijerka po izbornoj volji hrvatskih birača, već je ona namjesnički izbor bande lopovske koju čine razni profiteri, gramzivci, nemoralne osobe, potrčkarala i aparatčiki interesnih skupina i lobija, koji svoje saborske mandate i ovlasti koje iz njih proizlaze, zlorabe služeći i štiteći mito, kriminal i korupciju. Trebaju li toj tvrdnji dokazi, ili je dovoljno pogledati stanje u državi!?"

dupla ljuta
19.5.2011. 12:28
Ma sve pet anakonda, ali kritičnu masu neće stvoriti Margetić, već upravo mali ljudi koji pišu kao autor gornjeg teksta i kao mi koji ga podržavamo u tome. Novinari samo rade svoj posao za plaću i pišu što im njihove gazde narede i dozvole objaviti. Sve drugo su priče za naivne. Priče o tome da obični novinar može doći do brižno skrivane dokumentacije o kojekakvim pljačkama i malverzacijama. Ma daj molim te, malo sutra!!!!!!!!!!
jajan
19.5.2011. 12:10
pokušavalo se prosvjedima;čista ništica,treba na izborima i umirem sretan,ako UZO ne pređe izborni prag
anakonda
19.5.2011. 11:07
pojednci stvarno pišu gluposti. zašto komenitirati kako neki forumaš komemtira, pa svatko danas ima pravo kometirati samo da pri tome ne omalovažava autora teksta, kao i ostale na forumaše.

domagoj margetić radi za nekoga?
a za koga radi ovi:

SAD o Hrvatskoj: diskriminacija manjina, auto-cenzura u medijima

Izvješće američke diplomacije također navodi da je u medijima sve prisutnija auto-cenzura, zbog – kako se navodi – sve jačeg pritiska gospodarskih odnosno trgovinskih čimbenika na pojedine novinare, urednike i publikacije.....

dao bog da imamo više margetića u novinarstvu.

dupla ljuta
19.5.2011. 9:21
Sve mi se čini šjor profešur maky_horzic da si kroz svoju čakulu tija nešto poručitii, ili si tija samo spomenuti ime ............ Ako se ne varan tvoja je poruka da isto i jednako, nisu ni isto, ni jednako. Ako me moja vruća glava ne vara to bi značilo da je ono što ti smiješ, drugima zabranjeno. Tvoj san upis pročita dva puta ali ne nađoh ni traga razboritom i konkretnom komentiranju što reče kako to civilizirani svijet radi. Oli bi ti šjor profešur maky_horzic tu tvoju čakulu ponivia da te cili svit razumi!
maky_horzic
19.5.2011. 8:55
Ljuta, ili da se obratim punim imenom i prezimenom, dupla ljuta, moram primjetiti da si dosta prisutna na svim raspravama, no ne zato jer želiš nešto promjeniti ili hladne glave išta razumiješ, nego više iz nekog dubokog revolta.
U svakom se članku obratiš nekome od forumaša, nažalost s nekog visokog stajališta kao da smo svi mi ovdje kreteni, kao da ti etanol probistruje situaciju koja je nama mutna.
Ne dira me što se ti sad brusiš na nekoga ovdje, više me dira što trošim scroll kad naiđem na tvoj besmisleni komentar.
I još nešto, nemam ništa protiv da koristiš dalmatinsko narječje, no mući, što bi trebalo značiti šuti ne otvara vidno polje nikome.
Volio bi stvarno da malo više vremena pokušaš provesti uz čitanje onoga što piše te razboritom i konkretnom komentiranju nego da se skroz kačiš na Ljubu i još neke ovdje.
Stvarno ti komentari nemaju smisla, daj se skoncentriraj malo i piši vezano uz temu ili "muči" i gledaj kako to civilizirani svijet radi.
Tvoji me napadi podsječaju na Jopu i njegove nebulozne izjave o prosvjedima koje pohode ljudi upitne moralne vrijednosti i slične idiotske laži koje je izgovorio.
Kažem ti, žao mi je scroll-a.
fitilj
19.5.2011. 8:22
anakonda griješiš kada miješaš pisanje običnih malih ljudi i građana i plaćenih piskarala kojekakvih lobija i obaviještajnog podzemlja.

Nemoj to činiti, jer nije dobro. To isto rade pojedini mediji po naruđbi konkurentskih klanova i lobija.

Ostavimo našim portalima čistoću običnih ljudi koji svojim pisanjem i komentarima brane interese malih običnih ljudi a ne lupeža i kriminalaca koji ih plaćaju da iznose prljavo rublje svojih konkurenata.

Slažem se da tu ima puno istine! Da je to zlo! Da je mnogo toga trebalo biti, ali nije procesuirano! Slažem se o ustavnom i drugim sudovoma, ali sve te informacije o kojima si u komentaru spomenio su rezultat obračuna unutar obaviještajnog podzemlja čiji je Margetić igrač i zato sve to treba uzimati s velikim oprezom.

Nesmijemo se tako lako dati dati navući na tanki led jer Margetić radi posao za koji je plaćen, a mi mali ljudi pišemo o onome što nas tišti. Nesmijemo u sve vjerovati pa nije naša policija i pravosuđe baš talo loša. Ima tu časnih i poštenih ljudi koji i te kako dobro rade svoj posao.

Zato upozoravam ostavimo se Margetića i drugih plaćenika koji vode vodu na mlinove svojih poslodavaca. To je loše za sve nas. Zato se ljudi i boje komentirati pojedine komentare jer se nikada nezna komu daju za pravo.
anakonda
19.5.2011. 7:57
1. Nezgodna pitanja za Ustavni sud i Državno izborno povjerenstvo

IZORNA PRIJEVARA 2007

2. DIP i Ustavni sud proveli izbornu prijevaru

3. Postoje dokazi da sudovi krše prava građana na suđenje u razumnom roku

4. Domagoj Margetić
Jer istina se ne može zabraniti
srijeda, 21.07.2010.
Petrinina doktrina: Građani moraju Kosoricinoj Vladi poručiti da se goni u trista pizdi materina

5. NOVINAR NA POLICIJI
.04.11.2009. | 19:49
Margetić: Progoni me osobno Karamarko
– Smatram kako se radi o zloporabi položaja i ovlasti od ministra koji na ovaj način pokušava izvršiti pritisak na portal Necenzurirano.com i mene osobno zbog objavljivanja dokaza o njegovim kriminalnim vezama iz 90-ih.
- Svu dokumentaciju sam dao državnom odvjetniku Mladenu Bajiću i vezano za to sam bio ispitivan kao svjedok, a sad me terete da sam objavio tajne dokumente - zaključio je Margetić
.......
anakonda
19.5.2011. 7:46
Stjepan Tot
zašto bi autor teksta imao problema? pa to znaju i vrapci na grani.
kada nema problema autor tekstova na "necenzurirano com" onda neća imati problema niti gospodin tot.
nije spomenuo niti jedno ime i prezime, niti jedan predmet već je pisao načelno o svemu.
anakonda
19.5.2011. 7:41
apsolutno je tekst kvalitetan i pohvala autoru za hrabrost.
samo što ne pogađa sam biti teksta, doduše niti ne treba jer smo mi tu da komentarima proširimo temu. svaka rasprava na ovako ozbiljnu temu bez argumenata nema smisla.

POSTAVLJAM PITANJE POJEDINCIMA, KAKO JE MOGUĆE DA OSOBE S KRIMINALNIM PROŠLOŠĆU POSTANU MINISTRI PRAVOSUĐA I MUP-A?
zato nema presude u rh za ratni zločin jer bi prvi pali ministri.
ima još bisera u pravosuđu:

- Vice Vukojević i silovanje

- VUKOJEVIĆ JE UBIO BRUNU BUŠIĆA U FRANCUSKOJ!?

- Vice Vukojević prijetio Primorcu da će ga ubiti
Nedjelja, 09 Kolovoz 2009

- JOSIP PERKOVIĆ i ZDRAVKO MUSTAČ ZA DOGAĐAJ iZ 1991. TERETE BIVŠEG USTAVNOG SUCA

ima još bisera:
Vecernji.hr - Ustavni sud poslušao Šeksa; referendum nije potreban ...
ili
ODLUKU PREPUŠTAJU SABORU
Ustavni sud ne misli odlučivati o referendumu

Predsjednica Ustavnog suda Jasna Omejec rekla je danas da se sud neće očitovati o tome treba li se referendum o izmjenama Zakona o radu provesti po odredbama novoga ili starog Ustava, pri čemu je dodala da će odluku u konačnici donijeti Hrvatski sabor


svoj na svome
18.5.2011. 23:36
u pravu si stole123, ovakav tekst je stvarno trebalo imati petlje pa napisati, jer će sigurno za to imati neugodnosti. Kod anakonde je jedini problem to pisanje velikim slovima koje umara, pa kao što su klege primjetile, mnogi ne čitaju. inače drugo je u redu.

super je kada se da podrška toj hrabrosti samo je malo onih koji i za to imaju muda! jedni se boje i vlastite sjene a drugine shvaćaju koliko je važno da imamo takve pojedince koji imaju hrabrosti napisati ono što svi mislimo.

bravo kako reče zigi7darko moj duboki naklon zbog hrabrosti, a to rekoše mnogi prije mene, što je u redu.
stole123
18.5.2011. 23:07
ovakav tekst je stvarno trebalo imati petlje pa napisati ali nemojte se prepucavati ni sa anakondom jer je upravu prema tome mislimo svi isto zašto onda napasti nekog tko daje svoj komentar sa argumentima
anakonda
18.5.2011. 21:50
ukucajte na google pojam:

VIDEO: Otkrivena tajna Bižuterije ! - webcafe.hr

novi spot hdz-a.
anakonda
18.5.2011. 21:42
pišem velika slova da bi nešto istaknuo i da bi bilo različito od kopiranog teksta.
znači smeta vam valika slova i kada netko "viče" ali vam ne smeta kada netko krade državu uz nečijiji blagoslov??????????
čudni neki kriteriji??????

ali želim napomenuti i drugu činjenicu, tko šuti nije u pravu I SUDJELUJE U ZLOČINU.
šutnja znači odobravanje, zar ne? da je NETKO GALAMIO PRIJE 20 GODINA, DANAS HRVATSKA NEBI BILA OPLJAČKANA!!!!!!
pljuska
18.5.2011. 21:19
u pravu si dupla ljuta. Čak am htio odgovoriti i na komentar anakonda 18.5.2011 20:01:52, ali sam odustao, jer sa svađalicama je svaka diskusija samo gubljenje vremena. Pisanje komentara velikim slovima je protivno pravilima portala. Drugo je kada se tu i tamo kroz velika slova nešto istakne, ali cijeli komentar, ili čitavi djelovi znače vikanje. Tko viče, slažem se nije u pravu, jer se sve može reči i normalnim tonom.
dupla ljuta
18.5.2011. 21:05
Bilo bi dobro kada bi ti anakonda savladao/la osnovna pravila pisaja na portalima. Što se dereš nije nitko glu. Tko viče nije u pravu.

Upravo takvi kao ti uništavaju raspravu. Sramota, čak i da ima nešto pametno u tvom komentaru rijetko tko će ga pročitati!
anakonda
18.5.2011. 20:01
KAKO SE UOPĆE SAV TAJ KRIMINAL (ZLOČIN) MOGAO DOGODITI A DA INSTITUCIJE MUP, USKOK, DORH, PRAVOSUĐE, DRŽAVNA REVIZIJA, TAJNE SLUŽBE..POSTOJE??????
OČITO JE NETKO PRIMAO VELIKE PLAĆE, A NIJE RADIO SVOJ POSAO SUKLADNO UGOVORU O RADU?????
A DA SVE TE INSTITUCIJE UKINU, KOLIKO BI JACA UŠPARALA?
anakonda
18.5.2011. 19:42
"pljuska
Nije prozvan ministar pravosuđa ni ministar policije, već Jaca i koruptni sudački kukolj. "

ZAŠTO OKOLIŠATI, ODMAH U GLAVU!
tema je i pravosuđe, zar ne? a tko odgovora za pravosuđe, ministar pravosuđa BOŠNJAKOVIĆ, a ne SANADER, JACA, ŠEKS.....!!!!!TO ŠTO PREDSJEDNIK HDZ-A ZAPOVIJEDA USTAVNOM SUDU, MINISTRU, DORH-U, USKOKU, MUP-U...JE PROBLEM RH, A NE PREMIJERKE.

KAKO MOŽE BITI DOBRO U RH KADA JE PREDSJEDNIK VLADE SANADER U ZATVORU, POTPREDSJEDNIK POLANČEC OSUĐEN ZA GOSPODARSKI KRIMINAL, MINISTAR MUP-A KIRIN PRIZNAO KAZNENO DJELO, MINISTAR RONČEVIČ OŠTETIO PRORAČUN ZA 10 MIL. KUNA I OSUĐEN, ŠEF CARINE I TAJNIK HDZ-A BARIŠIĆ U PRITVORU, CARINICI KRIJUMČARE ROBU NA CARINI.....

PA ZATO LJUDI NEMAJU PLAĆE U HRVATSKOJ, ZBOG KRIMINALA HDZ-A!

MORAM TE DEMANTIRATI, NIJE JACA PROBLEM ZA RH, VEĆ STRANKA OPASNIH NAMJERA!!!!!

MAFIJU NE ČINI JEDAN ČLAN VEĆ SKUPINA LJUDI KOJA JE DOBRO ORGANIZIRANA. DA SE NEGDJE U SVIJETU SPOMENU TAJNI RAČUNI JEDNE STRANKE (HDZ), PRAVOSUĐE, USKOK, DORH, MUP, TAJNE SLUŽBE... BI SE DIGLE NA NOGE, A KOD NAS???????

SVIJET JE TO PREPOZNAO:
Washington Times: HDZ je gangsterska organizacija
Ukradeno milijardu dolara
Pipci nove hrvatske zločinačke elite sežu u sve pore društva, a predvodi ih HDZ – “politička ekspresija gangsterske vladajuće klase”. Kuhner ističe kako je Sanader, kojeg je žestoko napadao dok je još bio premijer, sada pod istragom zbog pronevjere, podmićivanja i korupcije, prenosi SEEbiz.
ILI
nedjelja, 05.srpanj 2009
Washington Times: "HDZ ima milijune na tajnim računima U AUSTRIJI"
"SANADER JE NAGOMILAO OGROMNO BOGATSTVO"

Washington Times piše da HDZ na više od 80 tajnih bankovnih računa u Austriji drži više od 1 MLRD. dolara.
"Sve ih treba poslati u zatvor"
Kuhner piše kako Sanaderova ostavka ne bi trebala dovesti samo do prijevremenih izbora nego i do nezavisnog procesuiranja njegovih kriminalnih aktivnosti.

KADA ĆE TO NETKO PITATI JACU, BOŠNJAKOVIĆA, KARAMARKA, ŠEKSA, JARNJAKA....

Lynx
18.5.2011. 17:12
Mastermind tako je, a sad bi se trebali javiti oni s druge strane i poručiti nam da se odselimo ako nam se ne sviđa!
mastermind
18.5.2011. 13:22
"Stoga i nije čudno da je umjesto naroda, mafija dobila državu, a narod obvezu da tu mafiju financira"
Baš tako! Zgadili su mi ovu zemlji ti "domoljubni" kleptomani!
pljuska
18.5.2011. 12:50
anakonda molim te ostavi se tvojih navika da off topicima kontaminiraš kolumne i komentare!!!!!

Tvojim štrudlama od komentara se ni jednom riječju nisi dotakao teme dnevnika osim što prozivaš i ministra policije.

Nije prozvan ministar pravosuđa ni ministar policije, već Jaca i koruptni sudački kukolj. Glavni deficiti hrvatskog pravosuđa je sporost i nepouzdanost kojom nestručni i koruptni sudci nanose štetu malim običnim ljudima koji godinama čekaju na presudu i onda ih sudačka kukolj i lupeži oštete.

Komentiraj nešto o Šeksovim kumovima koji harače u ime pljačke i lopovluka, ili Mladenu Bajiću koji u svojim ladicama drži stotine prašnjavih fascikala s nedjelima lopova koji su opljačkali i tajkunizirali obiteljsko srebro.

To je rak rana hrvatskog pravosuđa, ljudi koji ne primaju plaću, nemaju posla, socijalna nepravda i pljačkanje koje se provodi pod patronatom gubernatorice Jace, namjesnice organiziranog kriminala i mafije koja drži sve konce mita, kriminala, korupcije i lopovluka u Hrvatskoj.

Nemoj se ljutiti, ali kontraproduktivno je javljati se a ne pružiti podršku građanskoj hrabrosti onih koji pišu, ili komentiraju. Treba uprijeti prstom na pravo mjesto anakonda a ne off topicima voditi raspravu u krivi smjer.
anakonda
18.5.2011. 9:52
što reći kada nam pravosuđe vodi ministar:

Skandalozno: Ministar pravosuđa prikrivao ratne zločine u Sisku

Kosoricin ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, od 1993. do 1997. godine bio je jedan od najviših HDZ-ovih lokalnih, županijskih, političkih dužnosnika. Kao tajnik Sisačko moslavačke županije, te praktički kao tajnik Đure Brodarca kojeg se sumnjiči za ratne zločine u Sisku 1991. i 1992. godine, Bošnjaković je bio na takvoh političkoj dužnosti, na kojoj je sasvim sigurno imao neposredna saznanja o masovnim ubojstvima civila u Sisku početkom 1990.-ih godina. Usprkos tome, Bošnjaković je očito namjerno kao dio političke strukture ratnog HDZ-a, propustio poduzeti zakonom predviđene korake kako bi se procesuirali ratni zločini u Sisku, te je kao dio hijerarhije vlasti, kojoj je na vrhu bio upravo Brodarac, očito sudjelovao u prikrivanju ratnih zločina u „Slučaju Sisak“. ....

Cijeli Sisak je znao za masovna ubojstva, po gradu su se godinama prepričavali krvavi detalji pojedinih ubojstava, sami građani su često pokušavali županijske vlasti upozoriti na zločine, pa je praktički nemoguće da današnji Kosoricin ministar pravosuđa nije znao za ratne zločine u Sisku.
Bošnjaković je neposredno nakon što su zločini počinjeni bio jedan od najviših lokalnih HDZ-ovih županijskih, političkih dužnosnika, te kao takav u najmanju ruku snosi izravnu osobnu, kaznenu i političku odgovornost za neprocesuiranje, neprijavljivanje i nerasvjetljavanje „Slučaja Sisak“.

Necenzurirano.com
Povezano:

Slučaj Sisak
Novi Karamarkov skandal: SOA skrivala dosje o jedinici koja je počinila ratne zločine u Sisku

Slučaj Sisak: Karamarko sakrio dosje SIS-a o istrazi ubojstava civila u Sisku 1991. i 1992. godine

Slučaj Sisak: Karamarko skriva imena ubojica 611 civila u Sisku 1991. i 1992. godine

Dokumenti dokazuju odgovornost političke hijerarhije vlasti za ratne zločine u Sisku

Izvješće SIS-a potvrđuje: Mandalova jedinica smrti u Sisku bila je dio MUP-a

ministar mup-a i pravosuđa su dio hdz-ovog stroja?
terzo
18.5.2011. 9:26
Iruda ti (svaka cast) !!! Slika govori deset jezika (kud` Ivo tu i ja).
Za sliku ti mogu "napuvat" , za text nisam siguran .
Ali jos jednom ..... svaka cast .
svoj na svome
18.5.2011. 8:36
Kako se nebi složili dok nema provokatora da baaju kosti. Sve mi se čini da su se šokirali žestinom i otvorenošću članka, a Bog i bogme i slika govori više od tisuću riječi.
dupla ljuta
18.5.2011. 8:22
ma mući maky_horzic ,ne budi zavist u vraga. Sad će se oglasiti Ljubo i poćeti vikati iššššššššššš. Ništa nevalja što nije napisa Ljubo.
maky_horzic
18.5.2011. 3:55
u jeben`ti, pa jel moguće da još nije svađa izbila, da se u nečemu slažemo, idem odma zamotat cigaru, smijem se.
:)
svoj na svome
18.5.2011. 1:01
To majstore, bez okolišanja u u facu! Ma gdje nađoste tu sliku, zlata vrijedi.
fitilj
17.5.2011. 23:28
Što poslušniji sudac to je veća šansa da napreduje. Što je najgore sve je to po onoj kadije te tuži, kadija te sudi! Sudci su zaštićeni kao lički medvjedi.
dupla ljuta
17.5.2011. 23:23
I ja vjerujem da je više onih poštenih. Nažalost kod lopovske vlasti, oni savitljivi i podobni brže napreduju. U tome je problem!
siniša prpić
17.5.2011. 23:04
Činjenica je da je Justicija nekima majčica, a nekima maćeha. Isto tako valja imati na umu da unutar pravosuđa postoje i oni odgovorni i pošteni ljudi, koji svoj posao rade u skladu sa zakonom ( nadam se i vjerujem da ih je više od onih koji to ne rade ). No puno puta, kao što to pjesnik reče : " Na strateškim mjestima, njihovi ljudi.....". Ovakvi tekstovi ostavljaju nas da se zamislimo. Ne samo da se zamisle vladajući, već i oni koji misle doći na vlast. Krajnje je vrijeme. Bolje ikad, nego nikad.
fitilj
17.5.2011. 22:55
Naslov i slika govore sve. Tekst je kao šlag na torti.
dupla ljuta
17.5.2011. 22:34
Naši će HDZ-ovci dobiti slom živaca! Ovo se zove pun pogodak. Tekst i slika prava dika. Bravo.
dr. evil
17.5.2011. 21:09
Onomad, ne tako davno sam zavapio na našem voljenom vtnetu: " S. Tot, javi se!" I javio se! Sada opet! Hvala, iako ga nisam prizivao!
pljuska
17.5.2011. 20:09
Dugo ga nije bilo, ali kada se pojavi kao grom iz vedra neba!

Svaka čast i Goranu koji se je usudio objaviti čistu istinu.
zigi7darko
17.5.2011. 19:44
Istina, moj duboki naklon zbog hrabrosti!
dupla ljuta
17.5.2011. 19:24
Pajdo, za ovo te budu zatarabili dok si rekao keks!


Još iz kategorije Kancerogena korupcija i politička prostitucijaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.