Banner
HAK zbog olujnog vjetra zatvorio A1 kod Sv. Roka te niz cesta prema jugu
DHMZ: Oblačno, vjetrovito i kišno vrijeme, u višem gorju snijeg
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Virovitica

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin potpisao s izvođačima ugovore o izvođenju radova na COOR-u

  vn           17.01.2018.         2121 pogleda
Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin potpisao s izvođačima ugovore o izvođenju radova na COOR-u

Danas je u sali za sastanke Grada Virovitice, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin potpisao s izvođačima ugovore o izvođenju radova na izgradnji zgrade Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju i trodijelne školske sportske dvorane. 

Radove na izgradnji zgrade Centra obavljat će Zajednica ponuditelja Domogradnja d.o.o. i Brana d.o.o., za sportsku dvoranu zadužena je Zajednica ponuditelja Izgradnja Futura i Zagrebgradnja d.o.o. iz Donjeg Stupnika. Stručni nadzor nad oba objekta obavljat će CIP d.o.o. iz Virovitice. 

"Izgradnjom Centra i sportske dvorane te uređenjem Područne škole Čemernica, stavit ćemo točku na i u školskom i građevinskom smislu riješiti škole kojima je Grad osnivač. Također, izgradnjom dvorane naši će sportaši dobiti kvalitetan prostor za trening te će se rasteretiti potrebe klubova" rekao je gradonačelnik Kirin.

Izgradnjom novog Centra i trodijelne dvorane znatno će se povećati kvaliteta boravka djece s teškoćama u razvoju u pogledu socijalnih usluga, kao i niza edukativnih i interaktivnih aktivnosti koje su u planu.

„Presretni smo što ćemo napokon imati dobre uvjete, održavati redovitu nastavu te realizirati planirane rehabilitacijske programe. Zahvaljujem svima onima koji sve ove godine nisu izgubili vjeru i nadu i što su napokon uspjeli realizirati ovaj projekt“ rekla je ravnateljica COOR-a Margarita Kovačević.

Vrijednost radova, sa stručnim nadzorom, iznosi gotovo 69 milijuna kuna. Projekt će u iznosu od 50 milijuna kuna sufinancirati Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova, Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica