Banner
Ministrica Vučković: Dobri rezultati u ribarstvu
INA donirala 900.000 kuna dječjim odjelima zdravstvenih institucija
Sabor: Rasprava oko hitnosti zakona kojim se osiguravaju besplatni obroci u školama
Jutarnji list: Za pripreme osmaša za nacionalne ispite traže i do 2900 kn
Večernji list: Privatnici - za isti novac obavili bismo 25 posto više pregleda
Stručnjaci upozoravaju: Privatizirani mirovinski sustav srlja u propast
Državne nekretnine: Popunjenost državnih stanova 88 posto, 629 prazno

  Dossier Palm

Grad Virovitica: Spor protiv Zagrebačke banke ide dalje

  vn/foto Kristijan Toplak           17.11.2022.         1062 pogleda
Grad Virovitica: Spor protiv Zagrebačke banke ide dalje

Dan nakon što smo objavili presudu Trgovačkog suda u Zagrebu kojom je odbijen tužbeni zahtjev Grada Virovitice prema Zagrebačkoj banci u slučaju nestanka 17,3 milijuna kuna iz gradskog proračuna na svojim službenim stranicama oglasio se i Grad Virovitica.

Uz idiličnu fotografiju zgrade gradske uprave obasjanu noćnom rasvjetom objašnjavaju kako Grad svoju tužbu temelji na nalazima i mišljenjima stalnih sudskih vještaka za financije, bankarstvo, Internet i telekomunikacije, kao i stručnih suradnika za sprječavanje pranja novca te na materijalnim dokazima kojima raspolaže.

„Važno je napomenuti da je Grad po presudi Trgovačkom sudu uplatio 2.500 kuna, a sudske troškove navedene u presudi će, po pravomoćnosti, podmiriti stranka koja izgubi spor. Postupak nije završen te slijedi žalba Grada Virovitice Visokom trgovačkom sudu“, dodali su kratko.

Vijest su objavili i na Facebook profilu Grada Virovitice i zaradili nešto lajkova, ali i komentara koji im se nisu sviđali. Komentar građanina Dalibora Kovača je promptno obrisan jer im se očito nije svidio, a i ljudi su ga počeli lajkati.

„Nema smisla da im kvarim odličnu sliku koju imaju o sebi i svojem vođenju grada“, objasnio je Kovač i ponovno napisao komentar, a za svaki slučaj objavio ga i na svom profilu. Njegov ponovljeni komentar nije obrisan.

Kovač piše: "Napisao sam jutros ovdje komentar koji vam se očito nije svidio pa ste ga obrisali. Tako se to radi! Treba ušutkati svakoga tko ne misli kao vi, baš kao u najmračnija vremena komunizma, od kojih toliko jako želite pobjeći ali vam očito ne uspijeva. Nema problema, evo mog komentara opet. Jadno i naivno. Bolje odustanite od žalbe, samo se sramotite i trošite naš novac. Ne možete očekivati od banke da kontrolira vaše trošenje novca i prikrije vašu nesposobnost upravljanja financijama. Samo jedan čovjek u cijeloj gradskoj upravi je imao uvid u stvarne izvode i stanje na bankovnom računu Grada! Pa toga nema nigdje! Nesposobnost i nemar! Ako je uopće istina da je Siniša Palm sam izveo cijelu tu pljačku".

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Dossier Palm