Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Virovitica

Grad Virovitica osigurao besplatan prijevoz za sve učenike osnovnih škola

  virovitica.hr           29.08.2014.         2441 pogleda
Grad Virovitica osigurao besplatan prijevoz za sve učenike osnovnih škola

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i direktor tvrtke Čazmatrans promet d.o.o. iz Čazme Damir Pavlović u Palači Pejačević potpisali su okvirni sporazum o prijevozu učenika osnovnih škola sa područja Grada Virovitice. Sporazum se potpisuje na period od dvije godine, a ukupna vrijednost iznosi 2.794.175,00 kuna. Tim sporazumom Grad Virovitica osigurava besplatan prijevoz za sve učenike Osnovne Škole Vladimir Nazor , Ivane Brlić Mažuranić i Centra za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju.

Prilikom potpisivanja gradonačelnik Ivica Kirin zahvalio je svima koji su pomogli u realizaciji ovog sporazuma te najavio i skori sastanak sa predsjednicima mjesnih odbora na kojem će jedna od točaka biti stajališta autobusa i eventualno povećanje njihovog broja.
Direktor Damir Pavlović ustvrdio je da je tvrtka Čazmatrans promet obnovila dio svog voznog parka te će se od iduće godine sva djeca voziti u novim autobusima iako su i ovi kompletno opremljeni za prijevoz djece.
Prijevoz se osigurava za svu djecu koja su tri kilometra udaljena od škole kako je to predviđeno i Zakonom.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

joda
30.8.2014. 11:05
Ispravno bi bilo reći da su građani grada Virovitice osigurali novac za besplatan prijevoz učenika osnovnih škola,a grad i gradonačelnik su dogovorili tehničku provedbu, što je sve hvale vrijedno. No valja ljudima jasno reći tko tu što plača, a tko samo upravlja našim novcem. Valja pohvaliti gradonačelnika što nije sve novce, koji su mu građani povjerili na upravljanje, zamračio u mutne projekte, već eto dio vrača natrag građanima, no tek da se zna, uplaćujemo sve više, a vraća nam se sve manje, da je tome tako govori i ukidanje jednokratne pomoći od svega 500,00kn za novorođene uz najavu da će od iduće godine ta sredstva biti dodijeljena samo socijalno ugroženim obiteljima. Ne ne brinite nisu socijalisti došli na vlast u gradu, i dalje ju drže oni isti, koji brinu prvenstveno za svoje interese.


Još iz kategorije Virovitica