Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Virovitica

Grad Virovitica objavio Javni natječaj za financiranje projekata i programa udruga u 2024. godini

  virovitica.hr           04.03.2024.         1486 pogleda
Grad Virovitica objavio Javni natječaj za financiranje projekata i programa udruga u 2024. godini

Grad Virovitica objavio je Javni natječaj za sufinanciranje projekata i/ili programa udruga iz proračuna Grada u 2024. godini. Sufinancirat će se projekti i programi udruga od interesa za Grad Viroviticu, a sukladno uvjetima Javnog natječaja.

Prijaviti se mogu registrirane udruge koje djeluju i imaju sjedište na području Grada Virovitice te nisu obuhvaćene javnim potrebama u sportu; udruge koje su upisane u Registar neprofitnih organizacija pri Ministarstvu financija; udruge koje vode uredno i transparentno financijsko poslovanje sukladno propisima o računovodstvu neprofitnih organizacija; udruge koje su podmirile obveze plaćanja doprinosa i poreza; udruge u kojima se protiv odgovorne osobe i voditelja projekta ne vodi kazneni postupak i koji nije pravomoćno osuđen. Udruge u osnivanju prijavi prilažu presliku podnesenog zahtjeva za upis u Registar udruga, odnosno sukladno uvjetima prijave do potpisivanja Ugovora predočiti svu potrebnu dokumentaciju.

Javni natječaj se ne odnosi se na vjerske zajednice, političke stranke te pravne osobe kojima je osnivač Grad Virovitica.

Udruge mogu na natječaj prijaviti dva projekta/programa. Prijave se mogu poslati za financiranje projekata udruga koji će se realizirati u 2024. godini ili se realiziraju kroz višegodišnje razdoblje.

Za sufinanciranje u okviru ovog natječaja osigurano je do 170.000,00 eura, što je povećanje od preko 60 posto u odnosu na prošlu godinu, a s obzirom na povećane troškove režija i slično. Sredstva su povećana i za rad sportskih udruga i to za 25 posto. Na ovaj način gradonačelnik Ivica Kirin želi omogućiti normalno funkcioniranje civilnog sektora koji znatno obogaćuje kulturni i društveni život grada Virovitice.

Natječaj je otvoren trideset (30) dana od dana objave na službenoj web stranici Grada Virovitice, a podnošenje prijava je zaključno s 3. travnja 2024.

Detalji natječaja i obrasci za prijavu: https://shorturl.at/iksvI

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica