Banner
HAK: Kolnici mokri
DHMZ: Oblačno, povremeno s kišom
Za dva vanjska člana Vijeća za provedbu Kodeksa ponašanja 24 prijave
U Hrvatsku stiglo novo cjepivo protiv dominantnog omikrona
Na Zeljarijadi u Vidovcu predstavljena rekordna mega sarma dugačka 1.501 metar
DHMZ: Narančasto upozorenje na količinu kiše te jake udare vjetra
Nekoliko stotina mladih liječnika zatražilo hitnu reformu zdravstva

  Virovitica

Grad sufinancira ugradnju sustava za lokalnu razdiobu toplinske energije

  virovitica.hr           08.11.2011.         1178 pogleda
Grad sufinancira ugradnju sustava za lokalnu razdiobu toplinske energije

Na današnjoj sjednici Kolegija gradonačelnika razmotrena je Odluka o sufinanciranju ugradnje sustava za lokalnu razdiobu toplinske energije u stambenoj zgradi Trg Ante Starčevića 4.

Privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement podsjetio je da je Odlukom o sufinanciranju ugradnje uređaja za lokalnu razdiobu toplinske energije od 12. listopada 2009. godine, Grad Virovitica prihvatio inicijativu vlasnika posebnih dijelova stambenih zgrada da u cilju štednje i smanjene potrošnje energije sufinancira ugradnju uređaja za lokalnu razdiobu toplinske energije u stanove unutar objekata kolektivnog stanovanja. Tom Odlukom Grad Virovitica odobrio je sufinanciranje u iznosu do 20% od ukupnog iznosa cijene ugradnje uređaja i pod uvjetom da svi vlasnici posebnih dijelova zgrade prihvaćaju ugradnju istih, te uz suglasnost tvrtke PLIN VTC d.o.o.

Stanari zgrada Trg bana Josipa Jelačića 9, Trg Ante Starčevića 4, Trg Ante Starčevića 5 i Trg Ante Starčevića 6 već su pribavili svu potrebnu dokumentaciju te putem ovlaštenog predstavnika predali zahtjev za sufinanciranje ugradnje uređaja za lokalnu razdiobu toplinske energije, a pregledom zahtjeva i priloženih dokumenata stanara zgrade na Trg Ante Starčevića 4 utvrđeno je da su ispunjeni uvjeti za odobravanje sufinanciranja posebno je naglasio privremeni pročelnik Marijo Klement te predložio Gradonačelniku Grada Virovitice Ivici Kirinu donošenje pojedinačnih Odluka o sufinanciranju u iznosu od 20 % od ukupnog iznosa prihvaćene ponude.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica