Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Virovitica

Grad kupio zemljište za proširenje tržnice

  mm           19.11.2003.         1022 pogleda
Grad kupio zemljište za proširenje tržnice
kupljene kuce za prosirenje trznice

VIROVITICA, 19. studenoga – Gradonačelnik Ivica Kirin potpisao je kupoprodajni ugovor sa Ivom i Ankicom Rajnović kojim je Grad kupio dva građevinska objekta za potrebe proširenja Gradske tržnice. Riječ je o dvjema stambenim zgradama iza kafića na autobusnom kolodvoru koje su Grad stajale stotinu tisuća eura, a koje se nalaze na zemljištu namijenjenom za proširenje Gradske tržnice.
«Nastavljamo ono što je započela bivša vlast, ali nikada nije uspjela realizirati. Bilo je krajnje vrijeme za ovakav potez, jer se u nastavku Gradske tržnice, na kojem se prije nalazilo parkiralište, sada nalaze prodajni štandovi pa je ondje iznimna gužva tijekom četvrtka i subote. Proširenje tržnice ekonomski je isplativ potez, pa će Grad vjerojatno odmah nakon procjene nekretnina krenuti u i kupnju Čazmatransovog dijela parkirališta», istaknuo je gradonačelnik Ivica Kirin, te napomenuo da radovi na uređenju tog područja kreću u proljeće.
Potpisivanjem ugovora, sa gradskog je računa supružnicima Rajnović jučer isplaćeno 384.000 kuna, odnosno polovina iznosa, dok će ostatak Grad platiti do 28. veljače slijedeće godine.
Možda je zanimljivo napomenuti da ta «bivša» vlast o kojoj Kirin govori nije samo koalicijska koja je na vlasti bila od 1997. godine, jer je ideja o otkupu tih kuća začeta i prije toga vremena, nakon što nije odobreno da se tamo sagradi dječji vrtić.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica