Banner
Milošević: Milanović iznevjerio povjerenje birača
Banožić: Ne impresionira me glumatanje fakina sa zagrebačkih ulica
Plenković pozvao OLAF i DORH da stanu pred mikrofone ako imaju nešto
Plenković pozvao Raspudića na covid-odjel i nazvao ga besramnim licemjerom
Raspudić: Pozivam premijera na sučeljavanje, a ne paradiranje kroz bolnice
Quo vadis, Aida? proglašen najboljim europskim filmom
Studentima od 1. siječnja minimalna satnica 29,30 kuna

  Gospodarstvo

Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije predstavljeno na Sajmu poduzetništva u Kikindi

        13.10.2015.         1167 pogleda
Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije predstavljeno na Sajmu poduzetništva u Kikindi

U Kikindi je od 8. do 11. listopada, u sklopu 30. turističko-gospodarske manifestacije „Dani ludaje“, održan je 9.“Sajam poduzetništva“ i „EU kutak - promocija turističkih destinacija“, na kojem je izlagalo 44 izlagača iz BiH, Hrvatske, Mađarske, Rumunjske i Srbije. Svečanosti otvorenja prisustvovali su diplomatski predstavnici, te predstavnici gospodarskog i političkog života.

 U organizaciji Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Virovitica, s područja Virovitičko-podravske županije predstavilo se deset izlagača: Agroservis proizvodnja Virovitica, Apis Cabuna, Asel Slatina, Dam Lozan, Medena Virovitica, Organica Vita Čađavica, te sajam „Viroexpo 2016“.

 Na posebnom izložbenom prostoru „Europskoga kutka – promocije turističkih destinacija“ predstavila se, u suradnji s Turističkom zajednicom Virovitičko-podravske županije, turistička ponuda Virovitičko-podravske županije: Park prirode Papuk i Pustara Višnjica i turistička ponuda Hrvatske.

 Na temelju reciprociteta, gospodarstvo Virovitičko-podravske županije, u organizaciji HGK – Županijske komore Virovitica, predstavlja se, već tradicionalno, u Kikindi, na Međunarodnom sajmu poduzetništva i „EU kutak“, a Regionalna Privredna komora Kikinde predstavlja gospodarstvo Banata, na „VIROEXPO-u“ međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, u Virovitici.

 Iz Virovitičko-podravske županije, sajam je, na poziv organizatora, posjetilo gospodarsko izaslanstvo HGK – Županijske komore Virovitica, koje je u Regionalnoj privrednoj komori Kikinda, prisustvovalo tradicionalnom susretu predstavnika Komora iz BiH, Hrvatske, Mađarske, Rumunjske i Srbije.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo