Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Gospodarstvo

Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na XII. Sajmu poduzetništva u Kikindi

  hgk           27.09.2018.         1671 pogleda
Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na XII. Sajmu poduzetništva u Kikindi

U Kikindi u Vojvodini 22. rujna održan je XII Sajam poduzetništva i Europski kutak, na kojem se je predstavilo preko 50 izlagača iz pet zemalja: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Mađarske, Rumunjske i Srbije.

Sajam je otvorio član Gradskog vijeća zadužen za privredu, mala i srednja poduzeća Miodrag Bulajić.

Nermina Ljubović, zamjenica generalnog sekretara Privredne komore Srbije iz Beograda, na svečanosti otvorenja sajma , posebno je srdačno pozdravila predstavnike HGK – Županijske komore Virovitica i izlagače iz Virovitičko-podravske županije, ističući izuzetno dobar primjer proširenja međusobne gospodarske suradnje.

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Virovitica, s područja Virovitičko-podravske županije predstavilo se je deset izlagača: Agroservis proizvodnja Virovitica, Asel Slatina, Brana Virovitica, Dam Lozan, Herbas Starogradački Marof, Meta-plast Pitomača, Mustač-Commerce – Tvornica octa Virovitica, Spider Grupa Pitomača, Viro Tvornica šećera i Viroexpo Virovitica.

Županijska komora Virovitica predstavlja gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na sajmu poduzetništva u Kikindi na temelju reciprociteta, a Privredna komora Srbije, Regionalna privredna komora Sjevernobanatskog upravnog okruga predstavlja gospodarstvo Banata i Vojvodine na međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo u Virovitici.

Sajam je posjetilo izaslanstvo s područja Virovitičko-podravske županije, koje je predvodio Milan Vanđura, direktor Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo