Banner
MORH: Upis u vojnu evidenciju nema obavezu služenja vojnog roka
Influenceri sve traženiji, postaju atraktivno zanimanje
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Gospodarstvo

Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na 19. međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru

        12.04.2016.         1440 pogleda
Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na 19. međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru

U utorak, 12. travnja, u Mostaru, BiH, Numan Kurtulmus, zamjenik premijera Republike Turske otvorio je 19. međunarodni sajam gospodarstva „MOSTAR 2016“, koji se održava do 16. travnja, a na kom sudjeluje preko 800 izlagača iz 24 zemlje. Na otvaranju Sajma prisutnima su se obratili domaćini i predsjedavajući Predsjedništva Bosne i HercegovineBakir Izetbegović, te Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar – Kitarović, koja je potvrdila sudjelovanje Republike Hrvatske kao zemlje partner na 20. međunarodnom sajmu gospodarstva „MOSTAR 2017“.

Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije ove godine je zastupljeno na Mostarskom sajmu, opremanjem izložbenog prostora od preko 700m2, koje su radove izveli djelatnici „Slavonije“ iz Orahovice. Temeljem Sporazuma o suradnji Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Virovitica i Gospodarske komore Federacije BiH, Ureda u Mostaru, potpisanog 15. studenog 1994.g., Gospodarska komora Federacije BiH predstavlja gospodarstvo BiH na sajmu «VIROEXPO«, na kom se ove godine, u njihovoj organizaciji predstavilo 17 izlagača.

 Međunarodni sajam gospodarstva „MOSTAR 2016“ posjetili su, među brojnim predstavnicima političkog i gospodarskog života i predstavnici Virovitičko-podravske županije, koje je predvodio Zdravko Dijaković, zamjenik župana Virovitičko-podravske županije.

Sajam je bio i mjesto brojnih poslovnih susreta i stručnih sadržaja, sudionici kojih su iz Hrvatske bili predstavnici izlagača i Hrvatske gospodarske komore – Središnjice HGK, Županijskih komora Bjelovar, Knin, Koprivnica, Krapina, Pula, Split, Šibenik, Virovitica, Vukovar, Zadar.

 

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo