Banner
Sabor u petak o izmjeni Zakona o članarinama u turističkim zajednicama
Demografski plus najveći na Jadranu i sjeveru Hrvatske
Fuchs: Ne razmišlja se o zatvaranju škola i sveučilišta
Umro najstariji stanovnik Irana u dobi od 138 godina
Mogu li prva cjepiva protiv koronavirusa stvoriti imunitet krda? Stručnjaci dvoje
Istraživanje: Do 2050. 4 milijarde ljudi imat će prekomjernu tjelesnu težinu
Krajem listopada ovršeno 247 tisuća potrošača s dugom od 17,4 mlrd kn

  HGK-Županijska komora Virovitica

Gospodarstvenici Virovitičko-podravske županije na sajmu u Bihaću

        08.09.2011.         1200 pogleda
Gospodarstvenici Virovitičko-podravske županije na sajmu u Bihaću

Otvoren je 9. međunarodni   ekološki sajm „Ekobis 2011" u Bihaću u BiH, i trajat će do 11. rujna. Uz učešće više od 300 izlagača iz 11 zemalja, a svoje će proizvode u organizaciji ŽK Virovitica predstaviti 13 izlagača s područja Virovitičko-podravske županije i to Dam d.o.o. Lozan - ljekovito bilje: kamilica, Diba d.o.o. Suhopolje - vina, Eurovoće Orahovica - konzervirano voće i povrće „Doora zimnica", Herbarium d.o.o. Pitomača - čajevi i ljekovito bilje, Medena Virovitica - med i ostali pčelinji proizvodi, Pan - parket d.o.o. Čačinci - parket, Poison city d.o.o. Pitomača - čajevi i ljekovito bilje, PP Orahovica d.d. Orahovica - vina, Pustara Višnjica d.o.o. Višnjica - turistička ponuda, Silosi VTC d.o.o. Virovitica - ocat, Stari podrum d.o.o. Slatina - vina, TVIN d.o.o. Virovitica - uredski namještaj, parketi, klompe i Vitaflora d.o.o. Čačinci - tekuća gnojiva.

EKO BIS je ove godine sadržajem i pratećim događajima posvećen vodi kao izvoru života. Bit će održana međunarodna konferencija posvećena toj temi, s posebnim osvrtom na zaštitu voda, a predviđena je i konferencija o zaštiti šuma, s obzirom da je ovu godinu UN proglasio godinom šuma.Planirano je i održavanje regionalne konferencije proizvođača iz oblasti organske poljoprivrede, te sadržaji koji se odnose na energetsku efikasnost, uz predstavljanje značajnijih proizvođača obnovljivih izvora energije.
Sajam će posjetiti predstavnici ŽK Virovitica i gospodarstvenici iz Virovitičko-podravske županije. Nastup na sajmu realizira se temeljem Sporazuma o suradnji između Privredne komore Unsko Sanskog Kantona i ŽK Virovitica, koji su potpisali predsjednici Komora Ivan Slamić u ime ŽK Virovitica i mr. Ismet Pašalić, u ime Privredne komore Unsko-sanskog kantona u Bihaću 11. rujna 2008.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije HGK-Županijska komora ViroviticaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.