Banner
Obilna kiša poplavila županjske ulice i prodrla u pojedine obiteljske kuće
Nevrijeme poharalo poljoprivredne kuture na istoku Vukovarsko-srijemske županije
Pripadnica Oružanih snaga RH smrtno stradala izvan službe
Horvat: Fond bi trebao biti generator paljenja motora bagera
Prijatelji životinja: Pripazite gdje ostavljate životinje na čuvanje
Još dvije braniteljske udruge osudile istup Vučemilovića i podržale Medveda
Plenković ponovno pozvao građane na cijepljenje

  Gospodarstvo

Gospodarstvenici Virovitičko–podravske županije na 26. Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini

  hgk           10.09.2018.         1436 pogleda
Gospodarstvenici Virovitičko–podravske županije na 26. Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini

U Krapini je od 6. do 8. rujna održan 26. Zagorski gospodarski zbor na kojem je izlagalo preko 270 izlagača. Zemlja partner je bila Republika Austrija, a županija partner Vukovarsko-srijemska županija. Organizatori sajma su bili: HGK – Županijska komora Krapina u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom, Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije i Gradom Krapina

 Na svečanosti otvorenja sajma govorili su svi organizatori, a od gostiju Božo Galić, župan Vukovarsko-srijemske županije, Dragan Kovačević, potpredsjednik HGK za poljoprivredu i turizam, Dragutin Ranogajec, predsjednik HOK-a, te Darko Horvat, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta, koji je i otvorio sajma, a tom prigodom upoznao je nazočne sa smanjenjem duga Hrvatske za preko 2 mlrd.kn, te iskazao zadovoljstvo suradnjom s HGK i HOK-om i otvorio mogućnost suradnje kroz ove dvije institucije u donošenju najoptimalnijih odluka s ciljem promicanja interesa hrvatskog gospodarstva u cjelini.

 Posredstvom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, a temeljem suradnje Županijskih Komora Krapine i Virovitice, svoje proizvode izlagalo je osam izlagača s područja Virovitičko-podravske županije, na zajedničkom izložbenom prostoru Hrvatske gospodarske komore: Agroservis proizvodnja Virovitica (poljomehanizacija), Apis Cabuna (med za ugostiteljstvo), Dam Lozan (ljekovito bilje: kamilica), Mustač-Commerce – Tvornica octa Virovitica (prirodni alkoholni, vinski i jabučni ocat), OPG Luka Ivoš Gornje Bazje (bučino ulje, hladno prešana ulja), OPG Petar Rakošević (matični sok od aronije, čaj od aronije, svježa aronija i sirup od aronije), Poison City Otrovanec (čajevi i ljekovito bilje) i Špoljar Davor d.o.o. Gornje Bazje (bučino ulje, bučine koštice).

Uz brojne predstavnike političkog i gospodarskog života Hrvatske, svečanosti otvorenja sajma iz Virovitičko-podravske županije, prisustvovali su, na poziv organizatora, direktor Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica Milan Vanđura sa suradnicima.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo