Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  SDP

Godišnja izvještajna skupština Foruma seniora SDP-a

        13.02.2013.         3444 pogleda
Godišnja izvještajna skupština Foruma seniora SDP-a

U prepunoj velikoj sali za sastanke SDP Virovitice, održana je godišnja Izvještajna Konvencija Gradske organizacije Foruma seniora SDP Virovitice i Županijske organizacije Foruma seniora SDP Virovitičko-podravske županije. Izvještaje  su podnijeli predsjednici ova dva foruma, Đurđica Ivoš i Zdenko Deskar, naglasivši pritom bitnije poslove koje su u suradnji sa strankom tijekom proteklih godinu dana odrađivali.

Đurđica Ivoš je istaknula sudjelovanje članova foruma u svim akcijama koje je provodio SDP ali i niz aktivnosti koje je forum samoinicijativno osmišljavao i realizirao. Zahvalila se svim kolegicama i kolegama, među kojima je i značajan broj nestranačkih članova, koji su dali doprinos u ostvarenju paniranog. 

Zdenko Deskar izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost svima koji su u svakom trenutku bili spremni pomoći da rad foruma seniora bude na primjerenoj razini kao što je to već nekoliko godina u kontinuitetu. Ozbiljnost svojeg rada pokazali smo i provođenjem ankete među žiteljima ove županije gdje smo intervjuirali više od 1200 ljudi koji su dali odgovore o zdravstvenom i socijalnom stanju, zaključio je Deskar.

Nakon ova dva izvještaja članovima obiju konvencija obratio se predsjednik Socijaldemokratskog Foruma seniora Hrvatske, Duško Plećaš. Na samome početku pohvalio je rad županijskog i gradskog foruma kao jedne od najaktivnijih te naročito aktivnih u radu državnog Foruma seniora. Istaknuo je da je među značajnijim postignućima ovog foruma i odlična suradnja sa forumom žena ali pogotovu forumom mladih, gdje su pokazali da starosna barijera između ovih opcija ne predstavlja barijeru u provođenju aktivnosti sa zajedničkim ciljem: uspješna prezentacija socijaldemokracije te realizacija zadataka od općeg interesa.

Uz Plećaša, skupu su prisustvovali i Ivo Kozolić, potpredsjednik FS grada Zagreba te Božidar Vidović, predsjednik Foruma seniora SDP Zagreba. Vidović je čestitao na organizaciji ovakvoga skupa te istaknuo odlične i zapažene rezultate Virovitičkih seniora na natjecanju u Zagrebu što je dodatni pokazatelj dobre organiziranosti SDP-ovog Foruma seniora Virovitice i Virovitičko-podravske županije.

Kandidat za župana VPŽ i predsjednik SDP naše županije, saborski zastupnik Tomislav Žagar  zahvalio je seniorima na svim akcijama kojima su u velikoj mjeri doprinijeli kvaliteti rada stranke u cijelosti te obećao pomoć i suradnju kod svih značajnijih projekata koje će odrađivati Forum. Naglasio je zasluge Dragutina Vukušića u formiranju stranke a pogotovu Foruma seniora na lokalnoj i na državnoj razini te njegovu ustrajnost kod svakog zadatka što nam pokazatelj mora biti i danas. Izvijestio je prisutne o nekim planovima iz domene gospodarstva i poljoprivrede te izrazio uvjerenje u dobar rezultat naših kandidata na lokalnim izborima do kojih nas čeka još veliki posao.

Damir Barić, kandidat za gradonačelnika Virovitice pozdravio je prisutne te izvijestio o trenutnim aktivnostima oko priprema za svibanjske izbore. Napomenuo je da stranka i njeni forumi moraju funkcionirati svakodnevno tijekom godine ali i da je neizbježno u ovom vremenu najviše pozornosti posvetiti izborima koji su pred nama. Zacrtan je cilj koji nema alternativu a to je pobjeda u što više općina i gradova kao i samoj županiji. I takav rezultat  bit će jamstvo lakšeg provođenja državne politike i na lokalnoj razini.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije SDP