Banner
Prosvjednici protiv protuepidemijskih mjera - Dosta je!
Na Festivalu slobode bačena plastična boca na vozilo hitne pomoći
HLK upozorila: Onemogućavanje pružanja liječničke pomoći je kazneno djelo
Beroš: Poštujem slobodu, no ne mogu podržati neznanstveni pristup Covidu
Milanović: Prosvjed je demokracija; odlazak pred domove umirovljenika je idiokracija
Komora medicinskih sestara osuđuje napad prosvjednika na tim Hitne pomoći
Selak Raspudić: U Saboru ćemo otvoriti raspravu o zakonu o diskonekciji

  SDP

Godišnja izvještajna skupština Foruma seniora SDP-a

        13.02.2013.         3070 pogleda
Godišnja izvještajna skupština Foruma seniora SDP-a

U prepunoj velikoj sali za sastanke SDP Virovitice, održana je godišnja Izvještajna Konvencija Gradske organizacije Foruma seniora SDP Virovitice i Županijske organizacije Foruma seniora SDP Virovitičko-podravske županije. Izvještaje  su podnijeli predsjednici ova dva foruma, Đurđica Ivoš i Zdenko Deskar, naglasivši pritom bitnije poslove koje su u suradnji sa strankom tijekom proteklih godinu dana odrađivali.

Đurđica Ivoš je istaknula sudjelovanje članova foruma u svim akcijama koje je provodio SDP ali i niz aktivnosti koje je forum samoinicijativno osmišljavao i realizirao. Zahvalila se svim kolegicama i kolegama, među kojima je i značajan broj nestranačkih članova, koji su dali doprinos u ostvarenju paniranog. 

Zdenko Deskar izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost svima koji su u svakom trenutku bili spremni pomoći da rad foruma seniora bude na primjerenoj razini kao što je to već nekoliko godina u kontinuitetu. Ozbiljnost svojeg rada pokazali smo i provođenjem ankete među žiteljima ove županije gdje smo intervjuirali više od 1200 ljudi koji su dali odgovore o zdravstvenom i socijalnom stanju, zaključio je Deskar.

Nakon ova dva izvještaja članovima obiju konvencija obratio se predsjednik Socijaldemokratskog Foruma seniora Hrvatske, Duško Plećaš. Na samome početku pohvalio je rad županijskog i gradskog foruma kao jedne od najaktivnijih te naročito aktivnih u radu državnog Foruma seniora. Istaknuo je da je među značajnijim postignućima ovog foruma i odlična suradnja sa forumom žena ali pogotovu forumom mladih, gdje su pokazali da starosna barijera između ovih opcija ne predstavlja barijeru u provođenju aktivnosti sa zajedničkim ciljem: uspješna prezentacija socijaldemokracije te realizacija zadataka od općeg interesa.

Uz Plećaša, skupu su prisustvovali i Ivo Kozolić, potpredsjednik FS grada Zagreba te Božidar Vidović, predsjednik Foruma seniora SDP Zagreba. Vidović je čestitao na organizaciji ovakvoga skupa te istaknuo odlične i zapažene rezultate Virovitičkih seniora na natjecanju u Zagrebu što je dodatni pokazatelj dobre organiziranosti SDP-ovog Foruma seniora Virovitice i Virovitičko-podravske županije.

Kandidat za župana VPŽ i predsjednik SDP naše županije, saborski zastupnik Tomislav Žagar  zahvalio je seniorima na svim akcijama kojima su u velikoj mjeri doprinijeli kvaliteti rada stranke u cijelosti te obećao pomoć i suradnju kod svih značajnijih projekata koje će odrađivati Forum. Naglasio je zasluge Dragutina Vukušića u formiranju stranke a pogotovu Foruma seniora na lokalnoj i na državnoj razini te njegovu ustrajnost kod svakog zadatka što nam pokazatelj mora biti i danas. Izvijestio je prisutne o nekim planovima iz domene gospodarstva i poljoprivrede te izrazio uvjerenje u dobar rezultat naših kandidata na lokalnim izborima do kojih nas čeka još veliki posao.

Damir Barić, kandidat za gradonačelnika Virovitice pozdravio je prisutne te izvijestio o trenutnim aktivnostima oko priprema za svibanjske izbore. Napomenuo je da stranka i njeni forumi moraju funkcionirati svakodnevno tijekom godine ali i da je neizbježno u ovom vremenu najviše pozornosti posvetiti izborima koji su pred nama. Zacrtan je cilj koji nema alternativu a to je pobjeda u što više općina i gradova kao i samoj županiji. I takav rezultat  bit će jamstvo lakšeg provođenja državne politike i na lokalnoj razini.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije SDPVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.