Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Donacije

Glasnicima istine-hrvatskim maratoncima donacija Velebit osiguranja

  Dragutin Fišli/Domovina blog           18.01.2014.         3483 pogleda
Glasnicima istine-hrvatskim maratoncima donacija Velebit osiguranja

Voditelj zastupništva Velebit osiguranja u Slatini, Slaven Krznarić uručio je u prostorijama Velebit osiguranja Slatina, vrijednu donaciju u vidu šuškavaca udruzi ''Glasnici istine-hrvatski maratonci''. 

Donaciju je preuzeo predsjednik udruge ''Glasnici istine-hrvatski maratonci'', Pavo Tutenov.

Prigodom dodjele šuškavaca, Krznarić je istaknuo da prateći sve aktivnosti udruge ''Glasnici istine-hrvatski maratonci'', te njihova nastojanja u očuvanju digniteta Domovinskog rata i prenoseći istinu o njemu,trčanjem, odnosno memorijalnim utrkama i maratonima u jednu ruku Velebit osiguranje nagrađuje sav taj njihov trud.

''Dakako da  bi nam bila želja da ovim našim primjerom krenu i u drugi poslovni subjekti i institucije kako bi  udruga '' Glasnici istine-hrvatski maratonci''  bila u mogućnosti  kvalitetno obilježavati događaje iz Domovinskog rata od Iloka do Dubrovnika''- rekao je Krznarić.

 Riječima zahvalnosti, predsjednik udruge ''Glasnici istine-hrvatski maratonci'', Pavo Tutenov se ukratko osvrnuo na dosadašnje aktivnosti udruge upoznavajući  voditelja zastupništva o tome da svu opremu (tenisice i ostalo), kao i svaki odlazak na memorijalna događanja (osim Maslenice) financiraju sami članovi, bili oni iz Osijeka, Josipovca , Orahovice, Našica  ili Slatine dijeleći troškove prijevoza međusobno ,ali da onaj duševni osjećaj  nakon istrčanog  maratona i zahvalnost u očima roditelja ,supruga i djece poginulih  i nestalih hrvatskih branitelja i civila u Domovinskom ratu ne može ništa zamijeniti.

 ''To nam daje snagu za dalje,  za naš zavjet, ne smije  se zaboraviti niti jedan poginuli i nestali hrvatski branitelj koji je svoj život dao za slobodnu Hrvatsku, kao i niti jedan dan iz naše slavne povijesti stvaranja suverene i neovisne Republike Hrvatske''- dodao je Pavo Tutenov, te najavio niz nadolazećih aktivnosti : 19. siječnja maraton Miljevci-Čađavica-Slatina, 22. siječnja - Maslenica, 9.veljače - humanitarni maraton za Veljka Marića, i još mnogo kilometara.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Donacije