Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Obrtništvo

Frizeri Virovitčko-podravske županije na Otvorenom prvenstvu frizera Hrvatske u Zagrebu

        02.11.2012.         2599 pogleda
Frizeri Virovitčko-podravske županije na Otvorenom prvenstvu frizera Hrvatske u Zagrebu

Za Otvoreno prvenstvo frizera Hrvatske, koje će se održati u nedjelju, 4. studenog 2012. u dvorani „Lisinski" u Zagrebu, s područja Virovitičko-podravske županije prijavila su se 4 natjecatelja: Sanja Horvat iz Slatine u kategoriji „vjenčana frizura", Mladen Vešligaj iz Virovitice u kategoriji „full fashion - muška frizura", Ivana Vanjhal iz Virovitice u kategoriji „full fashion - modno šišanje" i Ana Maria Poldrugač iz Virovitice u učeničkoj kategoriji „izrada svečane frizure".

Natjecanje se provodi u skladu s pravilima Svjetske frizerske organizacije i na njemu će uz frizere iz Hrvatske sudjelovati frizerke i frizeri iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, što zapravo predstavlja nastavak suradnje u zajedničkom projektu pod nazivom „Jadranska liga".

Virovitičko-podravske frizere financijski su pomogli Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Udruženja obrtnika Virovitica, Slatina i Pitomača, a imat će i veliku podršku navijača budući da će na natjecanje ići i tridesetak njihovih kolegica i kolega koji će pratiti natjecanje, ali i stručne seminare što ih pripremili organizatori.

Festival vrhunskog frizerstva dovodi čak dva velika internacionalna imena: slavnog Tim Hartley-a i u Londonu već nekoliko godina rasprodanog Richarda Ashfortha (Saco). Nastupaju i regionalni te domaći frizerski timovi, organiziraju se panel diskusije, info prezentacije o novitetima, business programi, sajam opreme, Otvoreno prvenstvo Hrvatske i revija frizera Zagreb Hair Show.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obrtništvo