Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Slatina

Formirano devet novih Mjesnih odbora

  Petar Žarković/Glas Slavonije           02.02.2012.         2240 pogleda
Formirano devet novih Mjesnih odbora

Na poziv gradonačelnika Ivana Roštaša, do sada je održano devet konstituirajućih sjednica vijeća mjesnih odbora od ukupno 21 mjesnog odbora, koliko ih ima na slatinskom području. Vijeća su formirana na temelju provedenih izbora i prema izbornim rezultatima, a njihovi članovi na konstituirajućim sjednicama upoznaju se s općim aktima o radu i načinom funkcioniranja mjesnih odbora te pravilnikom i poslovnikom o radu vijeća mjesnih odbora. Na tim sjednicama također se biraju predsjednici i potpredsjednici vijeća, o kojima se članovi izjašnjavaju tajnim glasovanjem. Za predsjednika Vijeća MO braće Radić izabran je Mladen Graovac, za MO Javorica Nikolina Tomić, za MO Kozice Dario Medved, za MO Golenić Ivan Gašparić, za MO Ivanbrijeg Petar Sertić, a za MO Radosavci Željko Tutić. Vijeća mjesnih odbora Matije Gupca i Kralja Zvonimira nisu konstituirana jer nisu izabrani predsjednici s obzirom na to da ni jedan kandidat nije dobio iznadpolovičnu većinu glasova. Ako predsjednici ne budu izabrani na ponovljenim sjednicama, u tim mjesnim odborima bit će ponovljeni izbori. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

chegy63
2.2.2012. 23:00
Predsjednika bira VMO između svojih članova, a članove VMO su birali građani na izborima. Formalno, gradonačelnik saziva konstituirajuću sjednicu VMO, ali ne vidim kakve on veze ima s izborom.

Znači, ako se nema što pametno reći, nekad je bolje šutjeti.....
bager
2.2.2012. 19:43
Predsjednik Vijeća MO braće Radić Mladen Graovac! Sad će navedeni MO pokrenuti takve projekte i ideje da će grad procvasti. E moj Roky, dokle???


Još iz kategorije Slatina