Banner
HAK zbog olujnog vjetra zatvorio A1 kod Sv. Roka te niz cesta prema jugu
DHMZ: Oblačno, vjetrovito i kišno vrijeme, u višem gorju snijeg
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Gospodarstvo

Flora VTC po drugi put dobitnica nagrade Indeksa DOP-a

        25.03.2014.         1505 pogleda
Flora VTC po drugi put dobitnica nagrade Indeksa DOP-a

Na 5. nacionalnoj konferenciji o DOP-u održanoj u hotelu Esplanade u Zagrebu, Flora Vtc je po drugi put dobila nagradu  Indeksa DOP-a u kategoriji javnih poduzeća. Nagrade je kao visoki pokrovitelj dobitnicima uručio predsjednik Republike Hrvatske  prof. dr. sc. Ivo Josipović a u ime Flore nagradu su primili direktor Flore Željko Iharoš i predsjednik skupštine Flore Ivica Kirin.

Nacionalna mreža za društveno odgovorno poslovanje (DOP) nezavisno je krovno tijelo sastavljeno od organizacija javnog, privatnog i civilnog sektora koje okupljaju razne dionike zainteresirane za razvoj društveno odgovornog poslovanja. Mreža je osnovana u rujnu 2010. s ciljem intenziviranja dijaloga i partnerstva organizacija koje provode DOP kako bi se kreirala zajednička akcija i postigli sinergijski učinci u razvoju društveno odgovornog poslovanja.

Članstvo u Nacionalnoj mreži za DOP je dobrovoljno. Nacionalna mreža DOP povezuje udruženja i partnerske organizacije predstavnike javnog, privatnog i civilnog sektora u Hrvatskoj koje promoviraju društveno odgovorno poslovanje dok pojedinačno članstvo gospodarskih subjekata ili pojedinaca nije moguće. Organizacije mogu pristupiti Mreži uz suglasnost svih članova, te ukoliko zadovoljavaju navedenim kriterijima.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo