Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Kultura

FlixBus podržava hrvatsku kulturu i umjetnost te potiče svijest o čitanju

  vn           12.10.2021.         594 pogleda
FlixBus podržava hrvatsku kulturu i umjetnost te potiče svijest o čitanju

U želji za podržavanjem i poticanjem kulture i umjetnosti, vodeći autobusni prijevoznik u međunarodnom prijevozu putnika u Hrvatskoj i Europi, udružio je snage s 14 muzeja diljem Lijepe naše te s najpoznatijim knjižarama u državi. Muzeji partneri su osigurali popuste na svoje ulaznice ili suvenirnice, a posjetitelji uz kupnju individualne karte dobivaju FlixBus kupone s popustom. Osim toga, FlixBus želi podići razinu svijesti o čitanju i vrijednostima cjeloživotnog učenja te od ovog mjeseca poznate knjižare u Hrvatskoj svakog kupca knjige nagrađuju FlixBus bookmarkom i popustom od 15% na vožnju autobusom.

Hrvatski muzej naivne umjetnosti, Muzej čokolade, Muzej suvremene umjetnosti, Muzej mamurluka, Muzej za umjetnost i obrt, Tehnički muzej Nikola Tesla, Muzej iluzija u Zagrebu, Splitu i Zadru, Hrvatski pomorski muzej Split, Muzej Slavonije, Gradski muzej Varaždin, Aquatika − Slatkovodni akvarij Karlovac i Love Stories Museum Dubrovnik kulturna su odredišta uz pomoć kojih FlixBus želi potaknuti lokalno stanovništvo na bolje upoznavanje s umjetničkim djelima i izložbama u svom gradu, ali i šire. Upravo zbog toga FlixBus pokreće ovu inicijativu. Svi koji posjeduju Flix&Art letak, na blagajni muzeja mogu dobiti žig. Svatko tko posjeti najmanje osam muzeja s popisa i uredu FlixBusa pošalje ispunjenu brošuru osvaja jednu besplatnu vožnju. Pogodnosti muzeja i FlixBus kuponi vrijede do 15. prosinca 2021. godine.

Flix&Read je naziv projekta kojim FlixBus naglašava neraskidivu povezanost putovanja i čitanja. Knjige predstavljaju sjajnu inspiraciju za buduća putovanja, smatraju u FlixBusu, koji je u suradnji s knjižarama Znanje, Hoću knjigu, Planetopija, Rockmarck, Knjižara Dominović, Peekabook i Antikvarijat odlučio nagraditi knjigoljupce popustom na vožnju. Tijekom naredna dva mjeseca brojna iznenađenja korisnike čekaju i na FlixBus Facebook profilu; paketi Flix&Read podrazumijevaju darivanje najnovijih naslova te osvajanje dviju povratnih autobusnih karata. FlixBus kuponi vrijede do 30. lipnja 2022. godine.

Projektima Flix&Art i Flix&Read, FlixBus je dokazao kako i dalje stavlja putnika na prvo mjesto, nudeći dodanu vrijednost za još ugodnija putovanja. Spoj udobne i sigurne vožnje, književnih poslastica i posjeta kulturnim ustanovama od velike je važnosti za sve generacije; mlade entuzijaste, ambiciozne profesionalce i umirovljenike željne novih druženja.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Kultura