Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Gospodarstvo

FlixBus i Tisak novi partneri

  vn           22.12.2016.         2778 pogleda
FlixBus i Tisak novi partneri

FlixBus je najbrže rastući start-up u prijevoznoj industriji i na hrvatskom tržištu je prisutan već 6 mjeseci. Vrlo brzo je prepoznao Tisak kao jednog od ključnih poslovnih partnera u offline prodaji karata te s današnjim danom FlixBus putovanja su postala još dostupnija, jer se autobusne karte mogu kupiti i na više od 900 kioska Tiska.

˝Ovo je tek prvi korak u suradnji koji će donijeti mnoge benificije za FlixBus putnike te vjerujemo u uspješnost iste na dugoročnoj bazi. Isto tako s druge strane, zaista nas veseli činjenica što smo prepoznati od partnera poput Tiska, jer smo time dobili potvrdu uspješnosti našeg poslovnog modela na hrvatskom tržištu te još jači vjetar u leđa.˝-izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE regiju.

Poslovni model FlixBusa zasniva se na kombinaciji tehnološkog start-upa, e-trgovine i tradicionalne prijevozne industrije sa zavidnom mrežom međunarodnih linija od 100.000 dnevnih veza u 900 destinacija i 20 zemalja. Zahvaljujući izvrsnom mrežnom planiranju do sada je oko 50ak gradova iz svih krajeva Hrvatske direktno povezano sa 7 europskih država (Italija, Mađarska, Slovenija, Austrija, Švicarska, Njemačka i Češka). Do ostalih se država može uz jednostavno presjedanje u nekim od glavnih čvorišta poput Beča, Budimpešte i Münchena. Više od 160.000 do sada preveženih putnika potvrdilo je uspješnost FlixBus poslovnog modela.

„Svakako vidimo potencijal za uspješnu suradnju s inovativnim partnerom kao što je FlixBus. Proširenjem „usluge buskarta“ u fokusu će kao i do sada biti naši kupci i vjerujem da će oni prepoznati benefite koje im nudimo uvođenjem prodaje FlixBus karata na kioscima Tiska. Isto tako, iznimno smo ponosni što je FlixBus prepoznao upravo Tisak, kao najširu maloprodajnu mrežu kioska u Hrvatskoj kao idealno mjesto za fizičku prodaju karata. Radujemo se novim zajedničkim uspjesima!''– izjavio je Gašpar Novak, direktor sektora marketinga i razvoja u Tisku.

Novim partnerstvom FlixBusa i Tiska, FlixBusovim korisnicima, uz online kupovinu karata omogućena je lakša i dostupnija kupovina karata. Od sada na više od 900 kioska Tiska moguće je kupiti FlixBus kartu za bilo koju od mnogih destinacija u ponudi. Proširenjem maloprodajne mreže, FlixBus svojim putnicima pruža nove pogodnosti.

˝Kvaliteta i visoki standard usluge po prihvatljivim cijenama od samih početaka FlixBus start-upa na prvom su mjestu. Svaka dodana vrijednost koju možemo ponuditi našem putniku uz već standardne pogodnosti, smatramo velikom prednosti za svakog od njih. Ono što će naši putnici dobiti kroz suradnju FlixBusa s Tiskom, svakako su još dostupnije autobusne karte, ali i druge benificije koje tek dolaze.˝ - izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju

FlixBus omogućuje putnicima iz gotovo cijele Hrvatske, direktnu vezu sa 7 europskih država (Italija, Mađarska, Slovenija, Austrija, Švicarska, Njemačka i Češka). Tako su uz FlixBus postale lako dostupne neke od najljepših kulturnih, zabavnih, modnih i shopping metropola poput Beča, Milana, Münchena, Berlina, Pariza i Praga. Uz malo kreativnosti u planiranju putovanja putniku je dostupno 100.000 dnevnih veza u 900 destinacija i 20 zemalja. FlixBus svojim putnicima pruža jednak standard putovanja diljem Europe što znači da putnik može očekivati prepoznatljivu zelenu boju, besplatan internet, besplatnu prtljagu, više prostora između sjedala, utičnicu kod sjedala za nesmetani pristup svojim gadgetima, dostupnost informacija putem mobilne aplikacije te dostupnost korisničke službe 24/7 kroz sve komunikacijske kanale FlixBusa uključujući i društvene mreže. Na ovaj način FlixBus pruža sigurno putovanje i pravovremeno informiranje prije, za vrijeme i nakon putovanja.

 „Svakako vidimo potencijal za uspješnu suradnju s inovativnim partnerom kao što je Flixbus. Proširenjem „usluge buskarta“ u fokusu će kao i do sada biti naši kupci i vjerujem da će oni prepoznati benefite koje im nudimo uvođenjem prodaje Flixbus karata na kioscima Tiska. Isto tako, iznimno smo ponosni što je Flixbus prepoznao upravo Tisak, kao najširu maloprodajnu mrežu kioska u Hrvatskoj kao idealno mjesto za fizičku prodaju karata. Radujemo se novim zajedničkim uspjesima!''– izjavio je Gašpar Novak, direktor sektora marketinga i razvoja u Tisku.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo