Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Aktualnosti

Filmovi na YouTube kanalu udruge Prijatelja životinja pregledani više od sto tisuća puta

        04.06.2009.         1597 pogleda
Filmovi na YouTube kanalu udruge Prijatelja životinja pregledani više od sto tisuća puta

Udruga Prijatelji životinja na svom kanalu na internet portalu YouTube predstavlja kratke edukativne filmove kako bi javnosti i na taj način bile dostupne informacije o pravima životinja, vegetarijanstvu i ekologiji prevedeni na hrvatski jezik.

Filmovi tematski obrađuju područja poput cirkusa, zooloških vrtova, trgovine kućnim životinjama, konjskih utrka, industrije kože i krzna, pokusa na životinjama, mesne industrije, globalnog zatopljenja i zagađenja okoliša, pružajući dragocjene informacije i konkretna rješenja.

YouTube kanal udruge Prijatelji životinja www.youtube.com/afcroatia sadrži preko 30 filmova i njihov se broj kontinuirano povećava. Kanal broji preko 100.000 pregleda, povodom čega je preveden i postavljen film 'Povezanost života' koji u 12 minuta pokazuje koliko svaki pojedinac može učiniti za ljude, druge životinjske vrste i okoliš u kojem živimo i o kojem ovisimo.

Najgledaniji film na YouTube kanalu Prijatelji životinja jest 'Nema milosti za Lucy', a dobre kritike dobio je nedavno postavljeni film 'Veni, Vidi, Vegani'. Uz filmove na kanalu mogu se vidjeti i snimke s održanih prosvjeda te najave događanja.

Većina filmova dostupna je i na DVD-u u obliku kompilacija, koje se mogu besplatno naručiti preko web portala Udruge, www.prijatelji-zivotinja.hr te su slobodni za umnožavanje.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete YouTube kanal Prijatelja životinja i pogledaju novi film te obavijeste svoje prijatelje i poznanike o www.youtube.com/afcroatia. Na kanalu postoji i mogućnost predbilježbe za dobivanje obavijesti o novim filmovima.

Dobrodošli su i svi koji mogu pomoći u daljnjem razvoju kanala prijevodom, titliranjem, sinkroniziranjem i tehničkom pripremom još neprevedenih i neobrađenih video naslova.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Aktualnosti