Banner
MORH: Upis u vojnu evidenciju nema obavezu služenja vojnog roka
Influenceri sve traženiji, postaju atraktivno zanimanje
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Obrtništvo

Fast food Hamby – samo je ime staro, sve drugo je novo

  Ljubiša Živojnov           10.08.2013.         19584 pogleda
Fast food Hamby – samo je ime staro, sve drugo je novo

Što znači naziv fast food?  Brza hrana (en. fast food) je termin i vrsta hrane koje se u restoranima brze hrane, vrlo brzo priprema i servira i usto je jeftina pa se zbog toga i naziva brza hrana. U brzu hranu spadaju hamburgeri, hot-dog, brzo pripremljena piletina, pomfiti itd. Brza hrana je jedan od simbola suvremenog zapada i ljudskih potreba (hrana to svakako jeste) brzog načina života, a koji ima i sve brzi i stresniji ritam današnjice.

U samom centru  Virovitice dominira najveći objekt  brze hrane u gradu fast food „Hamby" koji je zadržao staro ime  a sve ostalo je novo! NOVO PET PUTA!  NOVI VLASNICI, NOVI KUHARI, NOVA POSLUGA, NOVI MENI I NOVI OKUSI! Nova vlasnica gospođa Anita Kovačev napominje da je uvela novine sa ciljem poboljšanja kvalitete proizvoda i usluga na jednu višu razinu kvalitete koju će mušterije prepoznati i znati cijeniti.   Što „Hamby" novo nudi u ponudi?

To su palačinke sa sladoledom  izvrsna kombinacija!), sladoledi  (brojni okusi) 16 vrsta pizza (dosad je bilo 10), jela sa grilla su proširena i tako da sada  imaju sedam jela  (do sada samo jedno) proširen je meni i sa burgerima i umjesto dosadašnjih  tri sada nude  pet jela. I dalje na jelovniku imaju tri vrste tortilja, piletinu, kebab,  sedam vrsta sendviča, pomfrit i salate, a u ponudi su topli napitci: kava, makijato, bijela kava, cappuccino, kakao i sokovi.  Imaju  gablec-akciju, veliki ćevapi samo 20 kuna,  a po istoj cijeni možete dobiti i veliku miješanu pizzu,  ako naručite u vremenu od 8-13 sati svaki radni dan.

Ako vam se otvorio apetit čitajući ovaj tekst ništa lakše. U fast foodu „Hamby" imaju i besplatnu dostavu na minimalni iznos od 15 kuna na području grada Virovitice. Ivan grada se dostava naplaćuje 10 do 20 kuna, što ovisi o količini naručenog. Ako želite doći i osobno  možete.

I što na kraju reći nego samo - PETICA ZA HAMBY!

Radno vrijeme
Ponedjeljak- četvrtak od 8 do 23 sata
Petak - subota  od 8 - 5
Nedjelja i praznik od 15 do 23 sata

Telefon za dostavu 033 725 020
Adresa
Trg  dr. Franje Tuđmana 1.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Mikeš09
12.8.2013. 18:34
Fast ili fud mene nebuš videl tud...više mi se sviđa ``brza `rana`` ili zalogajnica a štaš kad se furamo na engležiku al nigdi Engleža na vidiku u tom fuudu... samo domaći stranci...poneki mađar il švabo...
siniša prpić
11.8.2013. 14:06
Viseći kružni tok....
jerko
11.8.2013. 13:42
A iznad Hambya "prekrasna" građevina u centru grada!


Još iz kategorije Obrtništvo