Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Gospodarstvo

Emina Kovač imenovana v.d. ravnatelja Razvojne agencije Vidra

        16.02.2016.         2158 pogleda
Emina Kovač imenovana v.d. ravnatelja Razvojne agencije Vidra

Zbog odlaska u Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, Tomislav Petric više nije ravnatelj VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Vršiteljicom dužnosti ravnatelja, u ponedjeljak 15. veljače, imenovana je Emina Kovač, dosadašnja voditeljica Odjela za poljoprivredu i gospodarstvo VIDRA-e.

Emina Kovač diplomirala je 2010. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, smjer Financijski management. Iste godine počinje raditi u VIDRA-i kao stručna suradnica za gospodarstvo i EU projekte. Od značajnijih edukacija Emina je uspješno završila dvotjedni FOIP studij „Priprema i ocjena investicijskih projekata“ 2011. godine te edukaciju Upravljanje projektnim ciklusom u CEF - Centru izvrsnosti u financijama u Ljubljani u trajanju od jednog tjedna. Radno iskustvo stjecala je sudjelovanjem u pripremi i provedbi EU projekata iz programa IPARD, IPA IV, IPA IIIc, IPA II CBC HU-HR, sudjelovala je u prijavi projekata na Natječaja Ruralnog razvoja te je sudjelovala u pisanju investicijskih studija, poslovnih planova, studija izvodljivosti te savjetovanjem za financijske mehanizme.

 Kao voditeljica odjela za poljoprivredu i gospodarstvo, savjetovala je poduzetnike o informacijama nužnim za pokretanje poslovanja i dostupnim programima potpora te izvora financiranja sa svih razina, od lokalne do europske, te pružanje tehničke pomoći poduzetnicima i klasterima u pripremi i provedbi projekata za unaprjeđenje konkurentnosti.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo