Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Obavijesti

Edukativno predavanja o sigurnosti upravljanja mopedima

        26.03.2009.         1272 pogleda
Edukativno predavanja o sigurnosti upravljanja mopedima

Tijekom 2008. godine  na prometnicama Virovitičko-podravske županije evidentirano je 36 prometnih nesreća u kojima su sudjelovali mopedi i 24 prometne nesreće u kojima su sudjelovali motociklisti, od kojih su gotovo sve bile sa nastradalima.

U prometnim nesrećama u kojima su sudjelovali mopedi i motocikli  27 osoba je lako ozlijeđeno, 21 teško i 5 osoba je smrtno stradalo, a godinu ranije nije bilo smrtno stradalih sudionika na mopedima i motociklima.

Pod utjecajem alkohola bilo je 18 počinitelja prometnih nesreća - vozača mopeda i motocikala, a trećina sudionika na mopedima i motociklima nije koristila zaštitne kacige. Navedeni podaci ukazuju na pogoršano stanje u prometu po pitanju sudjelovanja u prometu sudionika  ovih kategorijama vozila.

Stoga će u cilju povećanja sigurnosti sudionika na mopedima i motociklima u subotu, 28. ožujka 2009. godine s početkom u 10 sati u prostorijama autoškole Autokluba Virovitica biti održano edukativno predavanja u organizaciji Policijske uprave virovitičko - podravske i Hrvatskog autokluba, Autokluba Virovitica.

Na predavanje su pozvani svi vozači i sudionici u prometu na mopedima i motociklima ili oni koji bi to tek željeli postati, vlasnici mopeda i motocikala, odnosno svi koje zanima vožnja na mopedima i motociklima.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obavijesti