Banner
HAK zbog olujnog vjetra zatvorio A1 kod Sv. Roka te niz cesta prema jugu
DHMZ: Oblačno, vjetrovito i kišno vrijeme, u višem gorju snijeg
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Aktualnosti

Edukacije engleskog jezika i informatike za nastavnike partnerskih škola u projektu ICT4SCF

        26.03.2014.         1072 pogleda
Edukacije engleskog jezika i informatike za nastavnike partnerskih škola u projektu ICT4SCF

U sklopu projekta Informatička znanja za uspješnu i kreativnu budućnost (ICT4SCF), koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda u ukupnoj vrijednosti od 204.224,23 eura, započele su edukacije iz engleskog jezika i informatike.

Cilj održavanja ove aktivnosti je obuka  nastavnika za uporabu E-learning portala. Nakon edukacije nastavnici koji nisu informatičari po struci znat će  postavljati materijale na

 E-learning portal, koristiti webne aplikacije te raditi nastavne jedinice u elektroničkom obliku. Zagrebačka tvrtka Cognita specijalizirana je za e-learning, odnosno za organizaciju i izvođenje edukacije putem interneta. Njezini će stručnjaci održavati radionice iz informatike i engleskog jezika. Radionice iz engleskog jezika bit će održane u 8 navrata po 4 školska sata. U Slatini će ih pohađati 10 nastavnika iz Osnovne škole Eugena Kumičića koja je vodeći partner projekta, a u Zagrebu ukupno 24 nastavnika, po 8 nastavnika iz 3 Osnovne škole koje su nam partneri u projektu, a to su: Osnovna škola Dobriše Cesarića i Osnovna škola Otona Ivekovića iz Zagreba te Osnovna škola Ivana Granđe iz Soblinca. Isti će nastavnici pohađati i radionice iz informatike, ali u dvostrukoj satnici, ukupno 64 školska sata.

 Cjelokupne nastavne  elektroničke sadržaje koje nastavnici budu izrađivali moći ćete pratiti na portalu www.e-skola.com.hr 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

gvardijan
27.3.2014. 9:41
Osnovna škola Eugena Kumičića je stalno u nekim projektima, nastavnici se preraspoređuju na poslove vezene uz projekte dok im istovremo trpi nastava. Otkako su počeli provoditi sve te silne projekte učenici te škole osim donekle u sportu nisu ostvarili niti jedan značajniji uspjeh na županijskim ili državnim natjecanjima i smotrama. Možda to nema veze jedno s drugim, ali nije isključeno. Nekad je ta škola nizala uspjehe na državnim natjecanjima, a sad ih nema nigdje - jedino u projektima.


Još iz kategorije Aktualnosti