Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Slatina

Dvije godine živim bez kune. Prodao bih konje, ali nemam kome

  D. Šantoši/Večernji list/Foto:M. Šantoši/Pixsell           20.08.2011.         8051 pogleda
Dvije godine živim bez kune. Prodao bih konje, ali nemam kome

Osamdesetdvogodišnji poljoprivrednik Ivan Rusan iz sela Vaška nedaleko Slatine u srijedu se vratio kući iz virovitičke bolnice u kojoj je zaliječio ozljede koje mu je, prije sedam dana, slučajno nanio njegov konj 'Golub. Kobnog dana Rusan je svoga konja izveo u šetnju dvorištem, ali se konj uplašio buke prolazećeg kamiona, propeo se i pao na vlasnika. Dok je bio u bolnici o Rusanovoj kobili i konju brinuli su susjedi. Inače srčani bolesnik Ivan Rusan sada sa ozlijeđenim rebrima ne može brinuti ni o sebi, a kamo li o konjima. Želi ih prodati, ali nema kome, a kako nema nikakva primanja doslovno preživljava uz pomoć susjeda i prijatelja.

Mučim se kao Isus na križu

- Sramota je da samo ja, Ivan Rusan, u cijeloj županiji nemam pravo ni na lipu socijalne pomoći već se po pod stare dane mučim kao Isus na križu, žali se Rusan koji se teškom mukom kreće kroz zaraslo dvorište.

U maloj derutnoj kućici ima tek pregorjelu peć, krevet i stari ormar od prije pedeset i više godina. U sobi u kojoj boravi Rusan ima zemljani pod, a u kućici svijetli samo jedna žarulja. Nema ogrjeva za zimu, trošak struje, koji ne prelazi godišnje 200 kuna, podmire mu daljnji rođaci. Ostalih troškova gotovo da i nema. Rusan tvrdi da u selu mnogi primaju socijalnu pomoć, a imaju više imovine od njega i djecu. Kaže da on pomoć  ne dobiva jer se nije uspio snaći i jer nije htio varati vlastitu državu,

Posljednje kune dobio prije dvije godine

- 'Nikoga nemam. Od prije šest godina, kako mi je preminula supruga Draga, živim sam kao dragi Bog. Cijeli život bavio sam se i mučio poljoprivredom, a od ni sada, kada sam obolio i ostario, od države nikada nisam dobio ni lipe socijalne pomoći. Nudili su mi da sve što imam prenesem na 'socijalno' pa će mi dati 777 kuna pomoći. To nisam mogao prihvatiti, jer posljednje godine života želim provesti i umrijeti na svome, a ne u nekakvom udomiteljstvu, kaže Rusan koji unatoč bolesti i teškom životu nije izgubio zdrav razum i želju za životom .

Traži ženu koja će o njemu brinuti, udomiteljstvo odbio

-Prije dvije godine meni i još četvorici siromašnih i nemoćnih u selu dovozili su iz 'socijalnog' kuhani ručak. Istina, samo sa četvrtinom kruha, ali je bilo barem jednom dnevno nešto za pojesti. Toga više nema. Posljednji novac zaradio sam kada se prije dvije godine oždrijebila kobila, pa sam uspio prodati ždrijebe. Ne odlazim u gostionice već čuvam novac da bih imao barem za kruh. Kuću drži žena, a kada bih uspio pronaći koju koja bi brinula o meni, sve bi bilo drugačije, a njoj bih ostavio sve svoje imanje.

U Centru za socijalnu skrb u Slatini tvrde da postupaju po zakonu, da su mu nakon izlaska iz bolnice ponudili barem privremeni boravak u udomiteljstvu kako bi se oporavio. Tvrdoglavi i ponositi starac i to je odbio, te se bolnice vratio u svoje siromaštvo.

 

 

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

slavujj
29.8.2011. 18:37
kada se nekoga s dokazima uhvati u laži,
taj se neće javljati ,osim ,
ako je tolika BUDALA da ni to ne shvaća!;)
MMMM
29.8.2011. 11:24
Moje je pravo čitati članke i komentare vezane uz iste, a dok ne pročitam komentar ne mogu znati da li je vrijedan čitanja ili ne, zar ne?
Mislim da je ipak netko popustio ;)
slavujj
28.8.2011. 23:27
Vaše je pravo da ne čitate,
a moje da ne dozvolim da GLUPOST pobijedi.
MMMM
28.8.2011. 23:06
Očito se vas dvoje nećete dogovoriti oko toga tko laže, a prepirete se ispod članka koji nema veze s time što pišete, tako da bi bilo pristojno složiti se da se ne slažete jer ima i ostalih čitača kojima se ne da čitati kilometarske rasprave u kojima se u svakom postu piše jedno te isto.
slavujj
28.8.2011. 13:56
MMMM,
ovdje se ne radi o pitanju tko je pametniji,već TKO LAŽE?
Zašto sam mislio da ćete to primijetiti?
Uvijek kada se ustanovi tko laže( sebi i partiji),
tko LAŽNO napada hdz,
tko LAŽNO brani sdp,
pojavi se NETKO kome se to ne sviđa i kaže "tko je pametniji neka prestane",
nećemo više dozvoliti da GLUPOST pobjeđuju,
sviđalo se to vama ili ne,jer time branite GLUPOST
a zato je tako stanje u županiji i državi
slavujj
28.8.2011. 11:21
poštovani MMMM
brzo bi starac postao milijunaš kad bi mu dali SVE
saborske plaće koje primaju oni koji NE RADE!
MMMM
28.8.2011. 0:08
Sanader prima plaću, a ne radi svoj posao, mogli bi tako pomoći starcu, da mu damo novac koji ide nekome tko ništa ne radi?
A vi ljudi ste poludjeli, trebalo mi je sto dana da dođem do dna komentara, mislim da bi jedan od vas trebao prestati komentirati jer pola komentara ponavljate jedno te isto, a sad, tko je pametniji, taj će valjda prije popustiti...
slavujj
27.8.2011. 23:15
anakonda
ovo remek-djelo ti je od 23.8.2011. u 20:44:02

ajde sada ponovi da su saborska zastupnica čavlović, predsjednik žo sdp-a žagar, župan tolušić, vezni100, sitni ...anakonda GLUPI A TI PAMETAN
BUDI DOSLJEDAN I FRAJER AKO SMIJEŠ????????

pinikio,što ćemo sad?

ja nisam želio spominjati nikoga osim tebe,ali si ih ti u svojim nebrojenim citatima spomenio,pa ih ja nisam mogao izbjeći,iako mi ja zbog toga neugodno.


slavujj
27.8.2011. 23:00
anakonda
21.8.2011 napisano u 18:10:36
slavuj, ti živiš još u komunizmu!!!znaš li ti što je demokracija????ja ću činit što mi je volja. TEBI JE BOLJE DA POSTAVIŠ PITANJE SAM SEBI, ZAŠTO NOVINARI HRVATSKI I STRANI MRZE HDZ?????

pinokio što sad kažeš?
anakonda
26.8.2011. 18:03
ODGOVOR KAKO SE KOMENTIRA U VEZI S TEMOM:

SDP: Ukidanje nadomjesnog prijevoza konačna presuda prugi Virovitica-Sirač

pljuska
26.8.2011. 9:45
tko će zaustsviti ovog luđaka anakondu? trtljaš po ovom tekstu iako si bezbroj puta upozoren da se držiš teme. Umjesto da poslušaš zamolbu: fajš 24.8.2011 8:38:57

OBRATITE POZORNOST NA ČLANAK , A NE OSOBNO PREPUCAVANJE I SAGLEDAJTE NAŠU STVARNOST ( HDZ-ZNA SE) !!

....................................................Dragutin Fišli

Umjesto toga lupetaš kao budalesina i misliš da ćeš prijetnjama nekoga zastrašti.

anakonda
25.8.2011. 18:54
siniša prpić9.8.2011 19:17:48
@pljuska, više vrijedi takvo jedno iskreno zrno, no sto budalaških. U koliko se nastavis provokacijama DOPREDSJEDNIKA Sdp-a na ovom portalu, biti ću prisiljen iznesti neke stvari koje za neke ( koji ne paze na svoje članstvo ) neće biti dobre. Te stvarčice odavno zna Hdz, a i ja sam ih saznao ovih dana. I to od članova Sdp-a.???????
i

Pljuska
9.8.2011 20:29:15
siniša prpić:
"@pljuska, više vrijedi takvo jedno iskreno zrno, no sto budalaških.... Te STVARČICE ODAVNO zna HDZ, a i ja sam ih SAZNAO OVIH dana. I to od članova Sdp-a. SAMO NAPRIJED SINIŠA PRPIĆ, ČEMU šutjeti o TVOJIM saznanjima.



do sada je mup reagirao na "ANONIMNE PRIJAVE" A OVDJE JE JAVNO OD STRANE GOS. T. PRPIĆA I OSOBE KOJA SE PREDSTAVLJA POD NICKOM "PLJUSKA " JAVNO IZREČENA OPTUŽBA ZA JEDNOG ČLANA SDP-A.
GOSPODIN PRPIĆ POZNA OSOBU KOJA SE PRESTAVLJA POD NISKOM "PLJUSKA" PA JE ZA PRETPOSTAVITI DA ISTI ZNA KOJA JE TO OSOBA U SUPROTNOM ĆE MUP TREBARI UTVRDITI IDENTITET TE OSOBE.
PRETPOSTAVLJAM DA SU U PITANJE OPTUŽBE A NE TRAČEVI, JER SI PREDSJEDNIK JEDNE POLITIČKE STRANKE TO NEBI DOZVOLIO???????

AKO DJELATNICI MUP-A ODRADE SVOJ POSAO MOGLA BI USKORO ISTINA IZAĆI NA DJELO.
slavuj
25.8.2011. 18:20
bilo bi korektnije od tebe da im se ISPRIČAŠ za nazivanje glupim,nego što im se sada ulizuješ
(kako to sad odjednom tolušić zna,a toliko si ga ispljuvao, koliko to košta?)
Ako su moralni moraju te tužiti,ako te ne tuže znači da su ti u pravu.
Malo mrziš ,malo voliš,malo pljuješ,malo braniš,
vidim da je tebi teško kad te se zamoli za mišljenje.
anakonda
25.8.2011. 16:40
Sramotno od tebe, TOLE JE POZVAO OPORBU DA POMOGNE HDZ-U I S.Z. ČAVLOVIĆ I PRED. Ž.O. ŽAGAR SU ISPRED SDP-A KOREKTNO i konstruktivno POSTUPILI I DALI JAVNO OTVORENU PODRŠKU HDZ-U za spas ove županije.

Za svaku je pohvalu DA SU SE SLOŽILE VLAST I OPORBA U VPŽ OKO JEDNOGA VAŽNOGA PROBLEMA ALI tako bi se konstruktivno morao ponašati I hdz kada bude u oporbi. I SADA SLAVUJ TVRDI DA VLAST NEMA POJMA I DA OPORBA NIJE TREBALA REAGIRATI??????

A TKO ZNA ŠTO SU PRIORITETI U VPŽ AKO NEZNAJU OVI POLITIČARI (TOLUŠIĆ, ČAVLOVIĆ, ŽAGAR....??????????
anakonda
25.8.2011. 16:36
SLAVUJ, I ovo DOKAZUJE da nemaš mozak pa prema tome nemaš S ČIME niti misliti. Kako ovaj članak nema veze s temom???hdz STVARA sirotinju a crkva POMAŽE sirotinju. Ovaj „starac“ je sirotinja prema tome ima veze i sa hdz-om i sa crkvom. SVAKAKO DA JE ZADNJA ŠANSA ZA ŽIVOT OVOGA STARCA POMOĆ "CRKVE".

A TKO JE KOGA UVREDIO, TO SE BUDE JOŠ UTVRDILO. TI SI PRIJE SVEGA PONIZIO TOLETA, PA SVE OSTALE:

(tolušić) To je PROMETNA infrastruktura. PROMETNICE su RAK RANA naše županije i to je jedina stvar zbog koje ova županija još uvijek nije DOSTIGLA toliko željeni gospodarski RAST i razvoj. Bez BRZE CESTE prema BJELOVARU kao i BRZE CESTE prema ILOKU odnosno OSIJEKU teško ćemo držati TEMPO s RAZVIJENIM hrvatskim županijama.

zar ti TVRDIŠ da smo SVI mi na čelu s županom TOLUŠIĆEM GLUPI??????

Što misliš koliko si PONIZIO ŽUPANA TOLUŠIĆA KOJI TVRDI DA JE PROMETNA INFRASTRUKTURA RAK RANA VPŽ. ISTO KAO I S.Z. ČAVLOVIĆ I PREDSJEDNIKA ŽO SDP-A ŽAGARA:

slavuj
Gospođo Nada i gospodin Tomislav bilo bi bolje da govorite o problemima našega grada,ako ih uopće vidite..... i slične besmislice ,ne sjećam se kad sam zadnji put čuo nešto pametno i vrijedno pažnje običnih ljudi.
slavuj
24.8.2011. 23:17
anakonda
Zašto LAŽEŠ da si sad došao na temu,to nije tema
već starac?
Zašto meni govoriš da lažem kad ja navodim TVOJE
izjave,pročitaj svoje komentare od 21.08.2011 u 18:10:36 a nakon toga od 23.08.2011 u 20:44:02 i razmisli imaju li strani i domaći novinari pravo da te TUŽE zbog iznošenja besramne tvrdnje da oni MRZE hdz,
imaju li zastupnica čavlović , predsjednik sdp-a žagar i župan tolušić pravo da te TUŽE jer iznosiš besramnu i uvredljivu tvrdnju" da su glupi",
dobro to pročitaj pa ćeš vidjeti tko laže?
Ja znam da si ti to sve svjesno tvrdio da bi uvrijedio i omalovažavao vodstvo svog sdp-a, a župana tolušića si spomenuo samo kao svoj alibi pred sdp-om.
Moje je mišljenje da ti svjesno blatiš svoje vodstvo kako bi sebi prigrabio bolju poziciju u stranci,ako oni to ne vide tako već se slažu s tvojim tvrdnjama, to je njihovo pravo .
Siguran sam da ti tu hrpzu laži, uvreda,omalovažavanja ne iznosiš slučajno!
Ti vrlo dobro znaš ZAŠTO to radiš i TKO to plaća!
Nemoj meni više nikada prijetiti niti tjerati da ponavljam tvoje izjave jer bih te i ja mogao tužiti.
Nemoj mi prijetiti ni da ćeš me pojesti,jer ja znam da si ti SNAŽAN,ali ja se ne služim snagom, ja nisam NASILNIK kao ti, ja sam nejaka ptičica pa se moram služiti mozgom ,za razliku od tebe, koji bi se koristio SAMO snagom, ali svejedno te se ne bojim.
Hoće li ti tvoja snaga biti dovoljna i na partijskom sastanku kad te vodstvo stranke pita" zašto si nas nazivao glupima" ili kad te novinari tuže i pitaju"zašto si rekao da mi pišemo protiv hdz-a jer iz mrzimo",hoće li ti snaga biti dovoljna kad te policija privede i pita" tko je iz koalicije koga silovao",znam da si jak ali nemoj se uzdati samo u svoju snagu,ali što ćeš ako ti je to JEDINA mogućnost.
anakonda
24.8.2011. 22:13
političke poteze gospodina prpića neću kometirati. ajmo sada na temu:

Bez dlake na jeziku

Don Ivan Grubišić: Glasači HDZ-a hrvatski su talibani

`Svojevremeno je Crkva dala znak i opredijelila se za Tuđmana i za HDZ. I sada nakon svega što se kroz HDZ dogodilo, Crkva je i sada za HDZ. To je problem, a narod, taj postotak koji vjeruje u HDZ, to su naši TALIBANI, nažalost i ŠKOLOVANI ljudi koji to podržavaju`, kaže don Ivan Grubišić.

Crkva će doživjeti sudbinu HDZ-a

"Svojevremeno je Crkva dala znak i opredijelila se za Tuđmana i za HDZ. I sada nakon svega što se kroz HDZ dogodilo i kad mu je rejting na šest posto, bez obzira koliko je postotak točan, Crkva je i sada – kako to iščitavam po izjavama Bozanića i Kaptola – za HDZ. To je problem, a narod – taj postotak koji vjeruje u HDZ – to su naši talibani, nažalost i školovani ljudi koji to podržavaju", kazao je Grubišić.

Naveo je i kako bi ljudi koji su sada na političkoj sceni trebali otići, te da Hrvatskoj treba nova paradigma: "biblijski rečeno: novo vino u nove mjehove".

"Inače, stari će mjehovi PUKNUTI. Stanje je više nego KRITIČNO. OVA vlast, što je najgore, NE ZNA dokle je NAROD DOVELA. A za NAROD je BOLJE da ne zna DOKLE smo sve DOŠLI da bi mogli donekle ostati MENTALNO PRI SEBI, da nastavimo živjeti", kazao je Grubišić, dodavši da BI Crkva mogla DOŽIVJETI sudbinu HDZ-a jer "NIJE STALA uz narod, a ona MORA biti UZ NAROD".

Crkva GURA papirnato kršćanstvo

"Još sam prije deset godina rekao da će Crkva doživjeti sudbinu HDZ-a – kad se HDZ RASPADNE NEĆE JOJ OSTATI NIŠTA. I sada vidimo da je VJERONAUK u školama PROMAŠEN, a DJECA ne idu u CRKVU, da smo IZGUBILI s njima VEZU, da ih poslije KRIZME u crkvi velikom većinom NEMA. Sakramentalizam koji se GURA u Crkvi, kao i potvrde za primanje sakramenata – to je PAPIRNATO kršćanstvo. Od toga nema NIŠTA, jer kršćanstvo je sustav vrijednosti koji se prihvaća ili ne prihvaća, koji se ŽIVI ili NE ŽIVI. Po tom ćete znati da ste moji, kaže Isus, ako ljudi vide vaša dobra djela", zaključio je Grubišić.
anakonda
24.8.2011. 20:34
ovo se je jednom moralo dogoditi i meni je žao.
što se desi kada se SLAVUJ nađe na istoj grani zajedno sa ANAKONDOM????
ANAKONDA POJEDE SLAVUJA.

I U ŠTO S PRETVORI SLAVUJ??????

a da je bio slavuj mudriji, NIKADA SE NEBI OPASNO PRIBLIŽIO ANAKONDI.
anakonda
24.8.2011. 17:43
"nezavisni" u svemu podržava g. prpića......
anakonda
24.8.2011. 17:13
DA PONOVIM:
- g. prpić je ponizio milanovića (gafovi), sab. zas. sdp-a čavlović, potpredsjednika i sve visokopozicionirane sdp-ovce te optižio sdp za kriminalne radnje....

- slavuj: već u 1. kometaru je ponizio t. žagara i optužio s.z. čavlovi za nesposobnost i nemoral u radu sabora......

- pljuska- potvrdio saznanja g. prpića o kriminalu u sdp-u......
anakonda
24.8.2011. 16:45
siniša prpić
Neovisni", ja ne sumnjam da su Vama stvari odavno jasne, no za ilustraciju jedna istinita priča od prije nekoliko tjedana.. ljudi iz samog vrha virovitičkog Hdz pred više su ljudi izrazili želju da ovakvo vodstvo Sdp-a ostane u Virovitici slijedećih nekoliko desetljeća.... Za pametne, sasvim dosta. (Otkud tolika briga g. prpića za sdp....)

siniša prpić
Slavuj", svaka Vam čast !!

ŠTO JE ZAJEDNIČKO ZA PRED. HSPD-A i ostalih forumaša? Krše nekoliko pravila:
- Nije dozvoljeno vrijeđanje na osobnoj, vjerskoj, nacionalnoj, spolnoj ili rasnoj pripadnosti ili opredijeljenosti....
- Nije dozvoljeno lažno predstavljanje i korištenje višestrukih identiteta...
- - Ne dozvoljavamo kršenje privatnosti....
- Ne dozvoljavamo učestali napad više sudionika na jednog od sudionika
- Registriranjem na forumu, prihvaćate ova Pravila ponašanja na forumu.

I POSEBNO
- Nije dozvoljeno bezrazložno POTICANJE SVAĐE i UKLJIČIVANJE velikog broja ljudi kako bi se ometale normalne diskusije...A TO JE I CILJ ISTIH A SVE U INTERESU HDZ-A DA SE SKRENE S TEME.

SADA javno pozivam g. prpića da JAVNO iznese svoja saznanja o kriminalu u sdp-u ili da prijavi djelatnicima mup-a jer to mu je dužnost kao građaninu i predsjedniku hspd-a.
DA LI BI GOS. PRPIĆ VODIO SDP MOŽDA BOLJE OD VISOKOPOZICIONIRANIH SDP-OACA?????

ISPRIČAVAM SE FORUMAŠIMA ZBOG DUŽINE KOMETARA, ALI LAŽOVE TREBA DOKAZATI.
anakonda
24.8.2011. 16:41
slavuj
Sljedeća tema za konferenciju gospođe NADE-ako NE ŽELI govorit o svom radu(bolje reći NERADU) u saboru,onda utvrdit u stranci tko je GLUP , a ne ovdje postavljati takva pitanja.

SINIŠA prpić 11.6.2011 23:41:49
Gafovi MILANOVIĆA, više- manje postaju praksa, pa i u ovim slučajevima......(isto razmišljanje kao jin1 I roks?)

slavuj
gospodine prpiću,
mislite li vi da gospoda nada griješi kad ne vidi.........

siniša prpić 12.6.2011 11:20:16
"Anakonda", neznanje te ne opravdava da lupetaš
siniša prpić 13.6.2011 17:43:49
Poštovani Sdp-ovci, lijepo vas molim da "ANAKONDU " lišite mogućnosti pristupa bilo kojem mediju....
slavuj
bolje da je gospođa nada rekla da će riješit problem GRAĐEVINSKE DOZVOLE!

slavuj
Što misliš hoće li gospođa Nada sljedeću plaću:
Ako ne odgovoriš jasno je da razmišljaš kao i ona i bez IMALO POŠTOVANJA PREMA prema svim građanima NEMORALNO ŽIVITE.

siniša prpić 31.7.2011 11:15:33
"Slavuj", spominjali ste uzrok i posljedicu...., bolesni komentari VISOKOPOZICIONIRANIH oporbenih političara u Virovitici ( pa i šire ) (NEKA GOSP. PRPIĆ VODI BRIGU O HSPD-U I ŠTEDIŠAMA KAO I HDZ-U ( KIRINU) KOJI GA JE OSRAMOTIO I PONIZIO KAO POLITIČARA I OSOBU)

slavuj
gospodine prpiću,
što mislite dali bi koalicija sdp-hdz..... Važnije bi bilo da je gospođa NADA održala konferenciju o svom radu u sabornici, kao SABORSKA zastupnica birana od građana to joj je dužnost i obaveza.

siniša prpić 31.7.2011 11:41:55
Slavuj", postoje neki ljudi u "PARTIJAMA.... gdje će nas to sada odvesti, MOJ"Slavuj" ?!(OHO, ZAR SE I SLAVUJ I G.PRPIĆ POZNAJU)
slavuj
gos.prpićul 31.7.2011 16:25:12
teško je komentirati tko je sve umiješam u zavjeru protiv oporbene stranke čiji članovi sami za sebe pitaju JESU LI GLUPI? Siguran sam da za njih nema većeg protivnika OD NJIH SAMIH....
anakonda
24.8.2011. 16:37
slavuj
Gospođo Nada i gospodin Tomislav bilo bi bolje da govorite o problemima našega grada,ako ih uopće vidite,jer vama je jako dobro ,kao i vladajućima i ne vidite masu mladih nezaposlenih ljudi.Vama je kao i JADRANKI i ZORANU jedino važno da se pojavljujete i govorite:" nije kako oni kažu, nego je ovako",i slične besmislice ,ne sjećam se kad sam zadnji put čuo nešto pametno i vrijedno pažnje običnih ljudi.

31.7.2011 13:58:01
siniša prpić
Slavuj", ćini se da je u svu tu zavjeru protiv naše NAJAČE OPRBENE stranke umješan i sam David Copperfield.....

siniša prpić 31.7.2011 16:37:06
"Slavuj", sreća je što se na ovom portalu VEĆ OKUPILO, jedno lijepo slobodnomisleće JATO PAMETNIH ptićica....(ZAŠTO SE OKUPILO???)

siniša prpić 31.7.2011 17:38:16
E, moj "Nezavisni", što reći.... KAVA i dalje čeka ?! (zar se poznaju)

siniša prpić 31.7.2011 22:35:44
"Slavuj" i "Neovisni", čovjek kojemu nažalost bezuspješno pokušavate pomoći....

siniša prpić 31.7.2011 23:55:05
Da "slavuj", u pravu ste........

siniša prpić9.8.2011 19:17:48
@pljuska, više vrijedi takvo jedno iskreno zrno, no sto budalaških. U koliko se nastavis provokacijama DOPREDSJEDNIKA Sdp-a na ovom portalu, biti ću prisiljen iznesti neke stvari koje za neke ( koji ne paze na svoje članstvo ) neće biti dobre. Te stvarčice odavno zna Hdz, a i ja sam ih saznao ovih dana. I to od članova Sdp-a.???????

Pljuska
9.8.2011 20:29:15
siniša prpić:
"@pljuska, više vrijedi takvo jedno iskreno zrno, no sto budalaških.... Te STVARČICE ODAVNO zna HDZ, a i ja sam ih SAZNAO OVIH dana. I to od članova Sdp-a. SAMO NAPRIJED SINIŠA PRPIĆ, ČEMU šutjeti o TVOJIM saznanjima.

siniša prpić
@pljuska, nema veze s Vama. I nije prijetnja, već upozorenje da neki pometu ipred svoga praga, kao što ste rekli....

siniša prpić 10.8.2011 8:57:03
@pljuska, potpuno ste u pravu...

siniša prpić 31.7.2011 17:38:16
E, moj "Nezavisni", što reći... ??!!....(ZAR SE G. PRIĆ POZNA I SA NEZAVISNIM`) Vezano uz tribine Sdp-a, i rezultata tih tribina
Kava i dalje čeka ?!.....
anakonda
24.8.2011. 16:34
SLAVUJ, nemoj mi se više obraćati jer si lažov i to nije tema.
U PRAVU STE GOSPODINE FAJŠ, razlog siromaštva hrvata leži u realizaciji programa hdz-a o stvaranje nekoliko stotina bogatih hdz-ovaca – ZNA SE. ALI pojedinci bi najradije na ovaj portal poslali jedan f-16 da ga sravni kao ameri rezidenciju gadafija ili meni zabranili pisanje na ovom portalu. Oni se ne drže teme nego mene.

Zar su pravila napisano na engleskom pa roks, jin1, slavuj, pljuska....ne razumiju?????

Slavuj 21.8.2011 22:40:55
. anakonda,
sad je jasno zašto tvoje pitanje jesi li GLUP?,jer onaj tko nije glup ne bi tvrdio da strani i domaći novinari MRZE hdz...... Pa ti svojim BUDALAŠTINAMA........ Ispadaš glup i kod sljedeće tvrdnje.. ti svejedno ispadneš GLUP a da ti to nitko ne naređuje

a U PRAVILIMA PIŠE:
Pravila: Odgovarate li na neki određeni post, citirajte dio poruke na koji odgovarate......

A JA SAM NAPISAO:
ANAKONDA
.....zar ti misliŠ da smo mi na čelu s županom TOLUŠIĆEM GLUPI??????....

PREMA TOME MORAO SI SPOMENUTI DA JE ŽUPAN TOLUŠIĆ PREDVODNIK GLUPIH POJEDINACA I STRANAKA!!!!!!!

Ne čudi me što hdz sada koristi bolesne umove za svoju kapanju ali me čudi što i predsjednik hspd-a g. prpić podržava pa čak i potiče iste bolesne umove DA krše pravila foruma?????
slavuj
24.8.2011. 16:13
anakonda ,
da li je istina ili LAŽ ,tvoja tvrdnja "da novinari hrvatski i strani MRZE hdz" napisana 21.08. u gornjem komentaru.
Naravno da je LAŽ, ali to si ti svijesno napisao nebi li se dodvorio hdz-u, kako što si svjesno napisao "da su zastupnica čavlović i predsjednik sdp žagar i....glupi" i još si meni PRIJETIO da ponovim tvoju tvrdnju" ako smijem".
Naravno da ti to svijesno radiš jer ti LAŽEŠ da zastupaš stavove sdp,zašto bi onda vrijeđao i omalovažavao vodstvo te stranke (misli da bi oni trebali podnijeti tužbu zbog te izjave) ,tebi je cilj da nijh snijeniš s njihovih položaja ali nemaš hrabrosti reći ONI SU NESPOSOBNI nego ovako podlo u dogovoru s hdz rušiš vodstvo svoje stranke.Cilj ti je doći na listu za sabor, ali kako najbolje poznaješ sam sebe ,znaš da nećeš dobiti niti jedan glas(nećeš ni sam za sebe glasat).
Tada kako si navikao nekome se ulizivat i živit na stanačkim jaslama od pisanja LAŽI obraćaš je hdz tvrdnjom "pa ja sam vas branio kad su vas svi napadali ,tvrdio da vas novinari MRZE i zbog toga loše pišu o vam a ne zato što ste LOŠI,
pogledajte na portalu da sam svijesno i vodstvo svoje stranke javno pitao jesu li glupi,čak sam htio i ostale ljude koji se javljaju prisiliti da ponove za mnom da su glupi.
Na što ovi nisu reagirali i lako sam ih smijenio,pa ja sam oduvijek bio vaš svojima sam LAGAO"
Tako će to izgledati u skoroj budućnosti ako vodstvo sdp ne reagira na "svog"člana koji se otima kontroli.
Nadam se da moje mišljenje neće nitko htjeti mjenjati.
fajš
24.8.2011. 8:38
OBRATITE POZORNOST NA ČLANAK , A NE OSOBNO PREPUCAVANJE I SAGLEDAJTE NAŠU STVARNOST ( HDZ-ZNA SE) !!

Ovoje bio odgovor na moj poslani e-mail ravnatelju Crvenoga križa u Slatini na pitanje: ``Zar se čovjeku ne može omogućiti 1 dnevni obrok s trvoje, Vaše strane CK.``
Cijeli članak možete pročitati na - Donovina blog by Dragutin Fišli


Odgovor
ce-kaj@slatina.hr za mene
pokaži detalje 19:32 (Prije 13 h)

Fajš,
Dobar su u ovom svom buntovništvu, urodilo je plodom. Neki ljudi iz Zagreba su spremni poslati novac ili hranu za starog Rusana.
Samo da znaš ti i svi oni tvoji komentatori ispod tvog teksta. S kojim pravom napadate i državu i bilo kog drugog, ako sami niste ništa učinili za tog čovjeka.
Taj isti dobivao je hranu 13 mjeseci preko CK Slatina, dolazili smo mu rezati drva, donosili pakete hrane i dr.
On je nekad bio kirijaš, putovao je gdje je htio, imao novaca, kerio se dok je bio u snazi.
Znam da je svakom čovjeku teško se pomiriti s time da ti je mjesto u čošku, kad su te izdale tjelesne i financijske snage, ali o tom se treba misliti na vrijeme, zar ne?
Neemooj misliti da pametujem, nitko od nas ne zna što ga čeka, i čije će grijehe i greške morati plaćati u starosti.
Ako mu država, tj. Centar za soc. skrb nudi udomiteljstvo kao rješenje, zašto ga ne prihvati. Imat će topli krevet, biti okupan, 3 obroka dnevno, ali će izgubiti svoju slobodu.
Znaš kolikima je to ponuđeno. Npr, Vrbanu Anti, Raminčiću Boži i drugima pa su odbili. Tomo Vorih (Ružni), mali Ivek Dimnjačar su to zbog tjelesne bolesti morali prihvatiti
i sada žive u udomiteljskoj kući u Vraneševcima, inače bi već bili mrtvi od alkohola.
Zar misliš da uvijek imamo izbor po svome. Možda ga moramo i zaslužiti.
Šaljem ti i njegovu fotku da ga staviš na svoj blog da ga ljudi i uživo upoznaju.
Zapamti svako rješenje osim udomiteljstva ili staračkog doma za starog Rusana je privremeno i nedovoljno. Osim ako bi mu netko svaki mjesec dao soma kuna ili više da raspolaže
kako on hoče. A to mu nitko neće dati.
pljuska
23.8.2011. 23:13
zmijice toliko si slijep da ne vidiš da si usamljen u svojoj bezgraničnoj ............. Da ti je pameti jača strana, pokupio bi krpice, ili bar za neko vrijeme povukao vodu iza sebe.
slavuj
23.8.2011. 22:22
anakonda
pa do kad ti misliš lagati?
Ti dobro znaš da si to pitanje TI postavio,ja za NIKOGA nikada to nisam pitao ,ni ti tvrdio takvo nešto,moj mi odgoj to ne dozvoljava.
Ti želiš da ja ponovim TVOJU tvrdnju " da je saborska zastupnica čavlović,predsjednik sdp žagar,župan,vezni.sitni glupi" pa meni to NE PADA NA PAMET.
Ja ću ostati dosljedan i odgovoriti kako sam ti već odgovorio i kako si ti već citirao. Pa ti kao "pametan momak" meni s "malim IQ" reci tko je tu za koga tvrdio da je glup, ja ili ti.
To je istina da sam ti tako odgovorio i iza toga stojim.
Ti LAŽEŠ jer si naveo da sam ja to komentirao na temu jin ili roks(koji tebe jako PALE) što je LAŽ.
A to si i sam vidio pa si svoju LAŽ pokušao sakriti prijavom u 20:53 I navođenjem ISTINITE teme.
Nekima se to čini nevažno ali to je pokazatelj s kakvima se LAŽIMA jedana nemoralana partijska ulizica služi ne bi li sebe bijednika prikazala kao žrtvu i poboljšala svoj stranački položaj.
sad si pokazao više stvari:

-tko je izjavio da je netko glup
-tko laže (iako si sam sebe pokušao neprimjetno ispraviti)
- da ti nisi slučajno LAGAO ,nego s predumišljajem ne bi li mene navodno doveo u vezu s jin-om i roks-om
- to opot dokazuje da ti nemaš morala i spreman si izmišljati nekakve fantonske protivnika da se uvučeš nadi i žagaru u onu stvar.
-to dokazuje da ispadaš glupan po nečijem nalogu(vjerojatno te obilato plaćaju iz više stranaka ) kad si toliko dezorijentiran
-da si spreman na sve načine pokazati se u nekom boljem svijetlu
-mrziš sve čak i sam sebe, jer želiš biti netko drugi,očito nisi zadovoljan sam sa sobom-kako li se to zove kad ne podnosiš sam sebe?

Za kraj ako želiš znati tko sam, ostavi ovdje broj mobitela pa ću ti se javiti da se upoznamo.
Vidiš da i mi sa "malim IQ-om" imamo svoje mišljenje i poštujemo tuđe , a kad se tebe zamoli za TVOJE ti se odmah uvrijediš-ŠTO TO GOVORI.
anakonda
23.8.2011. 21:24
pogledajte kolikI JE LAŽOV SLAVUJ I SLIČNI NJEMU. IZVRĆE MOJE RIJEČI KAKO NJEMU PAŠE, A PRVU LAŽ JE SPOMENUO NA DESETKE PUTA i sve sam mu oprostio:

slavuj 31.7.2011 0:25:39

"bolesniče"
ja neću za nikoga reći da je GLUP,ALI AKO SE TI TAKO OSJEČAŠ I MISLIŠ,NARAVNO DA IMAŠ PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE I NITKO TI NE SMIJE NAMETATI SVOJE MIŠLJENJE.
Pravo na mišljenje je Ustavom zajamčeno, a ti si nam već citirao Ustav .

- slavuj je hdz-ovac ili je krao uz blagoslov hdz-a. što je sve čovjek u strahu spreman učiniti??????? baš bi bilo zanimljivo saznati tko se krije iza toga nicka.
anakonda
23.8.2011. 21:10
molio bi ostale forumaše da ne spašavju ovo pernato stvorenje. hvala
anakonda
23.8.2011. 20:53
TEMA: SDP Ukidanje nadomjesnog prijevoza konačna presuda prugi Virovitica-Sirač

VRIJEME MOG KOMENTARA
30.7.2011 23:38:13
anakonda
23.8.2011. 20:47
SADA BUMO VIDJELI TKO LAŽE!!!!!!!!!
anakonda
23.8.2011. 20:44
stvarno, gdje je nestao nick "siniša prpić"

tu sam te čekao!!!!!
anakonda

slavuj
ti smatraš da je prometna izoliranost nebitna tema? ja, dvoje političara sdp-a, sitni, crvenkapa, vezni100.. smatramo da je to preusdna tema za viroviticu i vpž.
podržava nas čak i župan tolušić:

To je PROMETNA infrastruktura. PROMETNICE su RAK RANA naše županije i to je jedina stvar zbog koje ova županija još uvijek nije DOSTIGLA toliko željeni gospodarski RAST i razvoj. Bez BRZE CESTE prema BJELOVARU kao i BRZE CESTE prema ILOKU odnosno OSIJEKU teško ćemo držati TEMPO s RAZVIJENIM hrvatskim županijama.

zar ti misliŠ da smo mi na čelu s županom TOLUŠIĆEM GLUPI??????

ajde sada ponovi da su saborska zastupnica čavlović, predsjednik žo sdp-a žagar, župan tolušić, vezni100, sitni ...anakonda GLUPI A TI PAMETAN

BUDI DOSLJEDAN I FRAJER AKO SMIJEŠ??????????

slavuj
23.8.2011. 20:39
anakonda,
od tebe smo svi navikli da lupetaš gluposti ,da vrijeđaš one koji se ne slažu sa tobom,da mrziš,i širiš netrpeljivost samo zato što te se pozove da izneseš svoje mišljenje ali ovo javljanje daje novu dimenziju tvoga ponašanja i tvoga morala,
riječ MORAL više nikada ne bi smio spomenuti iz razloga što LAŽEŠ,LAŽEŠ .LAŽEŠ,LAŽEŠ,mogao bi to nabrajati za svaku tvoju tvrdnju ,
jer ti navodi koje navodiš su korišteni na temu PRUGE i NEMORALNOG primanja plaće gospođe Nade za svoj NERAD u Saboru.
Ponovno dokazuješ da tvoje pitanje JESI LI GLUP? zaista nema smisla,ali mnogima to nisi morao dokazivati jer je ljudima bilo jasno od samog početka tvojih javljanja o kakvoj se osobi radi.
Ja ti nikada nisam htio odgovoriti na tvoje pitanje jesi li GLUP? pa neću ni sada,jer mi to odgoj ne dozvoljava,ali iz istih odgojnih navika moram te nazvati LAŽOVOM jer ti to jesi, L A Ž O V koji besramno laže ne bi li sebe tobože prikazao nekakvom žrtvom ,svi se urotili protiv njega,
NE ,svi ovi navedeni misle svojom glavom ,ne služe se lažima kao ti i naravno da to tebi zadaje
DUŠEVNE BOLI,jer ne možeš biti kao te osobe koje si naveo,da se služiš istinom i da MISLIŠ,jer kako si sam rekao tebe se ne može niti natjerati da misliš,sad vidimo da te se za LAGANJE ne treba tjerati, to ti je ili stranački zadatak ili urođno,kako li se majka priroda nemilosrdno poigrala sa tobom.
slavuj
23.8.2011. 20:25
anakonda,
od tebe smo svi navikli da lupetaš gluposti ,da vrijeđaš one koji se ne slažu sa tobom,da mrziš,i širiš netrpeljivost samo zato što te se pozove da izneseš svoje mišljenje ali ovo javljanje daje novu dimenziju tvoga ponašanja i tvoga morala,
riječ MORAL više nikada ne bi smio spomenuti iz razloga što LAŽEŠ,LAŽEŠ .LAŽEŠ,LAŽEŠ,mogao bi to nabrajati za svaku tvoju tvrdnju ,
jer ti navodi koje navodiš su korišteni na temu PRUGE i NEMORALNOG primanja plaće gospođe Nade za svoj NERAD u Saboru.
Ponovno dokazuješ da tvoje pitanje JESI LI GLUP?
anakonda
23.8.2011. 19:41
pročitajte komentare pljuske pažljivo i uočit će te da nije niti jednom riječju nije osudio postupke hdz-ovaca. normalno, poslodavac se ne smije ogovarati. svima je jasno da su OBA PALA (JIN1 I ROKS) PA SU SADA MORALI isti naći zamjene jer se približavaju izbori.

ŠTO JE POANTA, VIDI SE IZ PREThOTNOG MOG KOMENTARA, FOKUSIRATI SE NA POJEDINCA A NITI JEDNOM, PONAVLJAM NITI JEDNOM NISU KOMENTIRALI NAVODE IZ MOJIH KOMENTARA!!!!
Znači, ne zanimaju ih činjenice već kako ušutkati zlOčeste komentatore po ugledu na svoje MENTORE. IZORI SU BLIZU A NERVOZA RASTE.
fajš
23.8.2011. 19:37
Ovoje bio odgovor na moj poslani e-mail ravnatelju Crvenoga križa u Slatini na pitanje: ``Zar se čovjeku ne može omogućiti 1 dnevni obrok s trvoje, Vaše strane CK.``
Cijeli članak možete pročitati na - Donovina blog by Dragutin Fišli


Odgovor
ce-kaj@slatina.hr za mene
pokaži detalje 19:32 (Prije 13 h)

Fajš,
Dobar su u ovom svom buntovništvu, urodilo je plodom. Neki ljudi iz Zagreba su spremni poslati novac ili hranu za starog Rusana.
Samo da znaš ti i svi oni tvoji komentatori ispod tvog teksta. S kojim pravom napadate i državu i bilo kog drugog, ako sami niste ništa učinili za tog čovjeka.
Taj isti dobivao je hranu 13 mjeseci preko CK Slatina, dolazili smo mu rezati drva, donosili pakete hrane i dr.
On je nekad bio kirijaš, putovao je gdje je htio, imao novaca, kerio se dok je bio u snazi.
Znam da je svakom čovjeku teško se pomiriti s time da ti je mjesto u čošku, kad su te izdale tjelesne i financijske snage, ali o tom se treba misliti na vrijeme, zar ne?
Neemooj misliti da pametujem, nitko od nas ne zna što ga čeka, i čije će grijehe i greške morati plaćati u starosti.
Ako mu država, tj. Centar za soc. skrb nudi udomiteljstvo kao rješenje, zašto ga ne prihvati. Imat će topli krevet, biti okupan, 3 obroka dnevno, ali će izgubiti svoju slobodu.
Znaš kolikima je to ponuđeno. Npr, Vrbanu Anti, Raminčiću Boži i drugima pa su odbili. Tomo Vorih (Ružni), mali Ivek Dimnjačar su to zbog tjelesne bolesti morali prihvatiti
i sada žive u udomiteljskoj kući u Vraneševcima, inače bi već bili mrtvi od alkohola.
Zar misliš da uvijek imamo izbor po svome. Možda ga moramo i zaslužiti.
Šaljem ti i njegovu fotku da ga staviš na svoj blog da ga ljudi i uživo upoznaju.
Zapamti svako rješenje osim udomiteljstva ili staračkog doma za starog Rusana je privremeno i nedovoljno. Osim ako bi mu netko svaki mjesec dao soma kuna ili više da raspolaže
kako on hoče. A to mu nitko neće dati.
anakonda
23.8.2011. 19:32
naslov: Roks i jin1 samo vrh sante leda na kojoj u Virovitici plovi lopovska garnitura HDZ

1pljuska
čudan neki svat ovaj naš anakonda koji se ovdje na virovitica.net pojavljuje kao glasnogovornik SDP-a.

2. pljuska
Tebi je anakonda uzaludno govoriti da između tebe......

3.pljuska
U zmijice kratko pamćenje....

naslov: Roks i jin1 samo vrh sante leda na kojoj u Virovitici plovi lopovska garnitura HDZ

1.pljuska
čudan neki svat ovaj naš anakonda koji se ovdje na virovitica.net pojavljuje kao glasnogovornik SDP-a.....

2. pljuska
anakonda
nisi izneo podatk........

3-. slavuj
Molim sve koji su u mogućnosti da priskoče u pomoć ANAKONDI

4. slavuj
"bolesniče"
već sam jednom rekao da ne komentiram gluposti,

5.slavuj
"bolesniče"
taj jadnik nije bio ekstremni

6. slavuj
"bolesniče"

7. slavuj
"bolesniče"
sve je navedeno,zamoli Svevišnjeg

8. slavuj
gospodine prpiću,
što mislite dali bi koalicija sdp-hdz bIla

9. siniša prpić
"Slavuj", postoje neki ljud

10siniša prpić
"Slavuj", ćini se da je u svu tu zavjer

11slavuj
gos.prpićul
teško je ko

12 siniša prpić
"Slavuj", sreća je što se na ovom portal

13independente
G. Prpiću, Josip Kregar

14independente
tako je uvaženi anakonda

15siniša prpić.............

mislim da je dovoljno.
pametnome dovoljno zaključiti da su pojednci pogrešno shvatili temu.
pljuska
23.8.2011. 18:55
anakonda kao i do sada svojim si komentarom sve rekao. Lagano je onda slavuju zaključiti da medicina tebi ne može pomoći, jer još nje još nije na tom stupnju razvoja! Nema tu nikakvih poušaja uređivanja, već samo želja da se virovitica.net ne pretvori u odlagalište smeća, a ti si jedini koji to uporno čini.
slavuj
23.8.2011. 17:40
anakonda ,
zašto si postavljao pitanje -jesi li GLUP? ako svakim svojim javljanjem daješ odgovor.
Budi muško pa priznaj TKO te i koliko plaća( hdz)
da ispadaš glupan sa svakim javljanjem?
TI konstantno širiš mržnju, netoleranciju,nazivaš lopovima nekoga tko te samo zamolio da izneseš SVOJE mišljenje.Zar je to tako teško?za tebe je to uvredljivo,nasilno,bolesno, pa u kojem ti to svijetu živiš ako toliko napadaš slobodno mišljenje?
KAKO tvoj mozak funkcionira ako si molbu za slobodno izražavanje mišljenja pokušao izjednačiti sa jin-om i roks-om (to je još jedan dokaz da te oni plaćaju da ispadaš GLUPAN) pa ti njih ustvari braniš a da toga nisi svjestan.
Ali ti njih braniš jer se koristiš njihovim načinom,
ti čak pokušavaš biti ONI.
Svatko normalan bi za pitanje -jesi li glup podnio tužbu,stoga ti predlažem da ti kao anakonda tužiš osobu koja se krije iza tog nicka i sigurno ćeš dobit tužbu ,ne moj dozvoliti da ta osoba prođe nekažnjeno, jer svi smo svjedoci tome, a i vidljivo je kolike duševne boli je to kod tebe izazvalo,zato naprijed imat ćeš moju podršku.
Kad spominješ dr. Koić ,ako bi osjeti potrebu otišao bih kod nje kao i kod svakog drugog lječnika,ali tebi ona ne bi mogla pomoći-medicina još nije na tom stupnju razvoja!
Zašto navodiš pravila ponašanja ako ih se ne pridržavaš,ti mrziš ,vrijeđaš,omalovažavaš ,nazivaš lopovima nekoga tko te samo zamolio
da izneseš svoje mišljenje,pa zar je nasilje ako te netko pita za mišljenje,da li je tebi netko zabranio da MISLIŠ ?,ako ti je netko zabranio slobodno reci ,pa svi ćemo stati u tvoju obranu.
Da sam znao da je za tebe uvreda poziv za slobodno izražavanje mišljenja,nikada to ne bih rekao,pa ti onda nastavi po svome da pišeš ,komentiraš,mrziš,vrijeđaš,napadaš i nemoj nikome dozvoliti da te natjera da MISLIŠ,jer ako POČNEŠ misliti nestat će razlog da i dalje mrziš,vrijeđaš ,omalovažavaš i to više nećeš biti TI, nego netko tko MISLI.
Za onu tvrdnju o silovanju si obavezan otići u policijku postaju i prijaviti slučaj ,jer ako to ne prijaviš time pomažeš u izvršavanju kaznenog dijela silovanja,nadam se da ćeš prijaviti slučaj.
anakonda
23.8.2011. 16:34
zbog hdz-a je vpž postala pasivan kraj u rh kao što je nekada u jugi bilo kosovo....
anakonda
23.8.2011. 16:30
Neki BI OČITO UREĐIVALI PORTALE PO SVOM IZBORU. Imao je ovaj portal i jednog roksa, jin1..... koji su također napadima na anakondu i pojedince mislili voditi uređivačku politiku portala. Pljuska, slavuj.. su samo nasljednici jedne takve agresivne (bolesne) naravi jin1, roksa....a možda zarade i plaću od mogućih sponzora roksa, jin1 .....zbog svojih bolesnih komentara?? Izražavanje i razmišljanje jin1, roksa... gotovo se poklapaju sa komentarima pljuske, slavuja...

1) Jin1
‘Braniteljska jaja po tvojoj guzi’
Anakonda, jedino što ćeš ti osjetiti bit će braniteljska jaja po tvojoj guzi! 20. 2. 2011.
2) ‘Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’
Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.
3) Đakić i Kirin prosvjednicima: Sramite se bitange
4) ROKS23.10.2008 8:52:45
Eto me braćo crvena! Znam da sam vam falio al sve ćemo to nadoknaditi, ne brigajte brigu. ŽIVIO DRUG TITO!!!!!!!!!! Jeste išli na bežaniju na Drvau sa starim partizanima? Već sam se pobojao da će se utopiti netko od vas, teži ste od olova zbog para koje ste nakrali zadnjih 50 godina al nek ste vi meni živi i zdravi..........

Zar ovo nije govor mržnje, i da li su slavuj, pljuska..klonovi roksa, jin1..?????

PRAVILA PONAŠANJA
Nije dozvoljeno vrijeđanje na osobnoj, vjerskoj, nacionalnoj, spolnoj ili rasnoj pripadnosti ili opredijeljenosti
Ekstremni potpisi ili potpisi s uvredljivim sadržajima biti će obrisani

Očito su za ove „bolesnike“ poput pljuske, slavuja ovi komentari umjetnička djela?????? A da ipak posjete doktoricu koić. Možda im pomogne? Ove komentare jin1, roks....pročitala je cijela hrvatska i građani vpž su poniženi, zar nam treba još sramote zbog „bolesnih“ komentara pljuske, slavuja....????? što raditi s hdz-ovcima koji građane nazivaju bitangama, branitelje pederima, oporbu crvenom bandom, koji siluju koalicijske partnere....

I tko na kraju od pametnih i poduzetnih ljudi u hrvatskoj poželi doći živjeti i ulagati u našu županiju pokraj hdz-ovih političara?????možda je i cilj hdz-a slomiti oporbu, poniziti građane, silovati koalicijske partnere... i tako ostati na vlasti????? Kako modu jin1, roks.....poštivati zakone rh (fimimedija..) kada ne uvažavaju pravila ponašanja na forumu????
pljuska
22.8.2011. 23:40
Ovaj portal je imao svojevremeno jednu anakondu pod nazivom svjetska građansla zajednica. Zahvaljujući tom zsg-u korisnici su se razbježali s portala i gospodin Gazdek je da bi spasio portal uveo registraciju korisnika. Ova sadašnje anakonda je gora od szg-a jer se doslovno širi kao kuga i kolera na svim upisima. Zato ponovno apeliram na gospodina Gazdeka da spasi portal od ovog političkog manijaka iz SDP-a.
anakonda
22.8.2011. 20:27
LOPOVI hdz-a moje komentare nazivaju spamom a pošteni hrvati to nazivaju gospodarskim kriminalom i ratnim zločinom. isto reagiraju na kriminal hdz-a i zapadni mediji. neću spominjati što bi se desilo istima u kini, u japanu bi se sami ubili a na zapadu bi već godinama robijali.

postavlja se pitanje da li hdz-ovci izbjeći božije zakone kao što su izbjegli za sada zemaljske zakone?????
anakonda
22.8.2011. 20:18
POLANČEC OTKRIO TAJNE HDZ-A
Nitko se Sanaderu nije ulizivao kao Kosor i Šeks

Na pitanje jesu li njih dvoje najviše kimali glavom, Polančec je rekao: `MUDRI ljudi kao što su mudre SOVE, molim vas, baš tako napišite, lijepo su čekali da se rasprava rasplamsa, NE IZNOSEĆI svoj stav, a onda kada bi NASLUTILI što je Sanaderov stav, onda su među prvima govorili: `TAKO JE, predsjedniče, BRAVO, predsjedniče`, i odmah iznosili svoje mišljenje koje je bilo istovjetno njegovom. Prvenstveno njih dvoje`, rekao je Polančec.

Na pitanje je li Jadranka Kosor nakon odlaska Sanadera unaprijedila sustav, Polančec je rekao: `Po meni, baš ništa. Svaki UČENIK KOPIRA svog UČITELJA i MENTORA, pa tako i Jadranka Kosor Sanadera.........
ILI

PIŠE: DRAŽEN VUKOV COLIĆ
Hoće li se i Jadranka ispričati?

A glavni IGRAČI u TEATRU hrvatskih zlokobnih političkih ovisnosti ne mogu prihvatiti istinu da samo javno priznanje istine može bar djelomično obnoviti prokockano javno povjerenje. Razlika između politikanata i državnika nerijetko se svodi na iskren odnos prema vlastitim pogreškama, bez obzira na sve ostale nedvojbene uspjehe. O tome bi trebao razmisliti i CIJELI HDZ i Jadranka Kosor. Nema KOLEKTIVNE krivnje, ali kada čak 350 VODEĆIH!!!!!! pripadnika neke VLADAJUĆE stranke završi NA SUDU u ulozi SVJEDOKA, OSUĐENIKA, POKAJUNIKA ili osumnjičennog, tada se više ne može govoriti samo o POJEDINCIMA, već se mora preispitati CIJELI SUSTAV stranačkog USTROJA, POLITIKE, VLADANJA, ODLUČIVANJA, i UPRAVLJANJA državom i SVIM njezinim bogatstvima. I to je ono s čime se SUOČAVA HDZ prije izbora, kada se najteže priznaje ono što je i inače TEŠKO priznati. Ovi građani, ovaj narod, ova zemlja, svaki od nas, ZASLUŽUJU i PUNU istinu i iskrenu ispriku od ove vladajuće stranke, a ne samo SUDSKE progone i uporno PRANJE tuđih savjesti, od zakašnjelog preispitivanja PARTIZANSKIH zločina do tendenciozne kritike RAČANOVOG odnosa prema porodiljskim povlasticama.

POSTAVLJA SE JEDNO LOGIČNO PITANJE: ŠTO SE JE DESILO S POLITIČARIMA HDZ-A KOJI SU UŠLI U HDZ KAO POŠTENI A SADA IM JE DOKAZANO DA SU LOPOVI – RONČEVIĆ, ZAGOREC, PETRAČ, KUTLE, PAŠALIĆ, SANADER, POLANČEC, VUKELIĆ, BARIŠIĆ, JURAKICA, GLAVAŠ.........KAKVA JE TO STRANKA HDZ?????


djingis
22.8.2011. 9:55
Možda i nije sve tako crno, možda je samo potraga za senzacionalizmom jednog već oronulog novinara?
Biti ćete obaviješteni na vrijeme o točnim detaljima slučaja Rusan.
pljuska
21.8.2011. 23:13
Bilo bi dobro da gospodin Gazdek da ovoj napasti i spameru anakondi crveni karton. Ovdje se očigledno radi o mentalnoj nakaradi koja nema ni trunke suosjećanja s ovim jadnim starcem
slavuj
21.8.2011. 22:40
anakonda,
sad je jasno zašto tvoje pitanje jesi li GLUP?,jer onaj tko nije glup ne bi tvrdio da strani i domaći novinari MRZE hdz.Tvoje je pravo da TI mrziš koga želiš ,ali tako vrijeđati sve novinare strane i domaće je više nego SRAMOTNO.
Pa ti svojim BUDALAŠTINAMA izgleda braniš te koje toliko mrziš(naravno da ti toga nisi svjestan) jer kako će netko tko nekoga mrzi napisati objektivan tekst?(to ti nećeš shvatit,ali nema veze),znači li da druge ne spominju jer ih NE MRZE?i još novinarima navodiš imena,to su kao najveći mrzitelji nekoga -jesi li glup?
Ispadaš glup i kod sljedeće tvrdnje, kad te pozivam da iskažeš svoje mišljenje ,ti tvrdiš da tebi NITKO ne može naređivati da MISLIŠ-jesi li GLUP?niti sam ja hdz-ovac.niti sam ti naređivao,
ti svejedno ispadneš GLUP a da ti to nitko ne naređuje.
Siguran sam da se ovi koje ti toliko mrziš vesele svakom tvom javljanju,a upitno je dali tebe netko (hdz)plaća da ispadaš glupan,ne bi li osramotio svoju partiju ili si stvarno takav?


SAŠA
21.8.2011. 22:06
Bravo to je nešto najbolje , samo ja ču sigurno vidjeti tko dolazi kod Grge u Vašku ili samo drobite . Svi ste imali priliku vodit brigu o takvima plavi crveni žuti ali sada su tamo najveći problemi podjela zemlje . Da ima mirovinu onda bi dobio smještaj u centru sela
zigi7darko
21.8.2011. 21:43
Pozdrav svima koji su ostavili ovdje komentare. Jedan konstruktivan prijedlog. Što kažete, da se dogovorimo za termin, recimo u srijedu, nađemo se svi kod djeda sa odgovarajučom pomoći (hrana, novac i dr.) i napravimo nešto konkretno, ja to imam namjeru napraviti, iako ne živim u Virovit. županiji. Oćekujem Vaš odgovor. Lijepi pozdrav!
anakonda
21.8.2011. 21:35
a što se tiče socijale, BILO BI LOVE I ZA SOCIJALU samo da se nije hrvatskoj dogodio hdz:

Washington Times: `HDZ je Hrvatsku opljačkao za milijardu dolara, moraju odgovarati zbog toga`

"Balkansko podzemlje ukorijenilo se u Hrvatskoj, krijumčarenje oružja, droga i cigareta tijekom borbi. Mnogi su kriminalci ušli i u sfere politike. Mnogo je bivših komunista jednostavno zamijenilo crvenu zvijezdu šahovnicom. No, zadržali su svoj autoritet i korumpirane navike. Hrvatska je postala država puna NOVE kriminalne ELITE - čiji krakovi ulaze u sve pore društva", piše Kuhner.

"Visoko pozicionirani izvori unutar vlade, ali i izvan nje kažu da je Sanader zajedno sa svojim SURADNICIMA iskorištavao javna dobra. Prikupili su VELIKA privatna bogatstva, a sve NAUŠTRB hrvatskih poreznih obveznika. HDZ-ova ELITA????? UKTALA je ili IZVUKLA oko MILIJARDU dolara - groteskni iznos za tako MALU naciju", piše kolumnist WT-a i dodaje kako bi Sanader morao odgovarati zbog toga.

Golema birokracija omogućava i moć

Osim toga, navodi Kuhner, HDZ odbija implementirati reforme koje bi pokrenule zaspalo hrvatsko gospodarstvo. "Zagreb i dalje koristi birokratsko KORPORATIVNI model velikim javnim sektorom, opterećujućim POREZIMA i kopliciranim PROPISIMA. A razlog je jednostavan. Stvaranje pravog slobodnog tržišta RAZBILO bi OKOVE VLADAJUĆE KLASE nad NARODOM!!!!!!!!", pojašnjava i dodaje kako hrvatski političari svoju moć i bogatstvo temelje na ogromnoj birokraciji i zapošljavanju njima LOJALNIH radnika (HDZ-OVACA). Navodi i kako HDZ iako priča o pluralizmu i držanju slova zakona, zapravo KORISTI svoj utjecaj za nadzor nad MEDIJIMA, GOPODARSTVOM i TVRTKAMA.


"Hvatska demokracija ima potencijal da postane Švicarska ili točnije Austrija. Ima talentirano, inovativno i inteligentno stanovništvo. Prirodne ljepote i predivnu Jadransku obalu koju ju već čine turističkom mekom. Njeni mediji mogu biti živahni, natjecateljski i poticajni - kada bi bili bez političkih pritisaka.

No Hrvatska nikad neće postići svoj potencijal ili civiliziranu budućnost dok ne razriješi s KORUPCIJOM. Njen GANGSTRSKI REŽIM ne samo da OMETA razvoj zemlje, nego i CRPI dragocjenu ENERGIJU I BOGATSVO. Brojni OBRAZOVANI i VJEŠTI Hrvati EMIGRIRAJU, a ODLJEV mozgova OPTEREČUJE potencijalni kapital", piše Kuhner.

Na kraju ističe.

"Mnoge države imaju mafiju. No u Hrvatskoj, mafija ima državu. Dok to ne bude prepoznato i razriješeno, nastaviti će se bezizlazno poniranje u gospodarsku rupu bez dna. I nema tih europskih poticaja koji to mogu promijeniti", upozorava na kraju Kuhner...

KAD OVO ČITA NORMALAN HRVAT, JA MISLIM DA SE SMRZNE.
anakonda
21.8.2011. 21:21
SVAKAKO DA ZNAM.

"slavuj
ali da iznese SVOJE MIŠLJENJE a ne da nas maltretira nebrojenim navodima TUĐIH riječi,..."

OVO SVAKAKO NIJE DEMOKRACIJA, DA MENI NETKO NEREĐUJE U SLOBODNOJ I NEZAVISNOJ HRVATSKOJ. NISAM JA U HDZ-U DA MI HDZ-OVAC NAREĐUJE.

A OVO JE JOŠ MANJE DEMOKRACIJA:
1. Andrija Hebrang: Neka Šeks realizira svoju prijetnju upućenu meni ili neka javno kaže da se povlači

ODGOVOR ŠEKSA I JACE:
2. Karamarko do KRAJA mjeseca ulazi u HDZ: U STRANCI će preuzeti HEBRANGOVU ulogu

KAKO HDZ MOŽE NA DEMOKRATSKI NAČIN VODITI DRŽAVU KADA JACA, ŠEKS...NA MAFIJŠKI NAČIN VODE HDZ??????

DOKAZ:

3. TKO JE DAO BRIJUNSKE TRANSKRIPTE?
`Kosor se ponaša kao da je na čelu mafije`

HDZ MORA IZBJEGAVATI RAZGOVORE O MORALU, SOCIJALI, DEMOKRACIJI, STRUČNOSTI, POŠTENJU, NEPOTIZMU...... JER JE TU "TANAK".

ISTO tako bi slavujčić meni naređivao što da pišem. a što ako ga ne poslušam. zar će i mene izbaciti iz hdz-a kao što su izbacili glavaša, zagorca, kutlu, sanadera, polančeca.......???????
terzo
21.8.2011. 20:41
@anakonda
"....znaš li ti što je demokracija????ja ću činit što mi je volja......"

anakonda ! ovo je tvoj citat i tvoje shvacanje demokracije ??? pogresno....to nije demokracija nego anarhija . poz.

@pljuska
...ovo u vezi socijale u nasoj lipoj........pogadas u sridu.


anakonda
21.8.2011. 20:24
EVO KAKO JE PROŠAO HEBRANG KOJI SE SUPROSTAVIO JACI I ŠEKSU:

TREBAO BI VODITI DESNO KRILO
Karamarko do KRAJA mjeseca ulazi u HDZ: U STRANCI će preuzeti HEBRANGOVU ulogu


Ministru unutarnjih poslova u HDZ-u se definitivno sprema TOPLA dobrodošlica, iako ima STRANAČKIH FRAKCIJA koje OTVORENO NEGODUJU protiv toga da Karamarko dobije bilo kakav POSEBAN TRETMAN od onoga koji imaju ostali NOVI ČLANOVI stranke. Ta STRUJA u HDZ-u smatra da se Karamarko, upravo zbog svoje popularnosti na desnici, mora DOKAZATI na terenu prije nego što mu se bilo što “servira na PLADNJU”.

Kako je KARAMARKO tražio način za izlazak na izbore

Tomislav Karamarko prvo je planirao samostalni izlazak na izbore koji bi snažno podupro dio gospodarstvenika a ciljalo bi se na desno biračko tijelo. Nakon toga, ideja je bila da Karamarko na izbore izađe s nekom od etabliranih stranaka, osim HDZ-a koji je uvijek bio opcija sa strane.

Ti su planovi evoluirali iz dana u dan, pa su na kraju rezultirali idejom da na izbore na zajedničkoj listi izađu Karamarko i guverner HNB-a Željko Rohatinski, očekujući 10 posto glasova. No, kako su istraživanja pokazala da bi prešli prag, ali ne i IZAZVALI senzaciju??????, Karamarko je odustao i od te ideje te donio konačnu odluku - s premijerkom Kosor dogovorit će se o ulasku u HDZ.

HDZ JE STVARNO DEMOKRATSKA STRANKA. OVO JE ZAHVALA HDZ-A ZA USLUGE MINISTRA MUP-A ZA OBAVLJENE ZADATKE????????
STVARNO JE BIO NESTRANAČKI OBOJEN I NABRIJAN. SVAKA PTICA SVOME JATU LETI.
pljuska
21.8.2011. 19:11
tako je to u državu gdje socijalu primaju oni koji se vozikaju u mercedesima. Socijalu primaju i "samohrane majke" onih romskih mudonja koji žive od te iste socijale i dječijeg doplatka.

Sve po zakonu kažu u socijalnom, jer izići na teren i utvrditi pravo stanje stvari dirokratskoj lupeži ne pada ni na kraj pameti. Pa i oni žive na grbači onih čiji ih problemi i muke ne zanimaju.
anakonda
21.8.2011. 18:15
možda je najbolje za hdz da zabrani internet, gledanje tv-a i izlaženje tiskanih medija. tada bi svi vjerovali hdz biltenima i hdz-ovcima.
anakonda
21.8.2011. 18:10
slavuj, ti živiš još u komunizmu!!!znaš li ti što je demokracija????ja ću činit što mi je volja. TEBI JE BOLJE DA POSTAVIŠ PITANJE SAM SEBI, ZAŠTO NOVINARI HRVATSKI I STRANI MRZE HDZ????? ZNATE ŠTO JE PROBLEM HDZ-OVACA??? HDZ JE KRAO JOŠ OD 1990-TIH, SADA NOVINARI I MEDIJI PIŠU O KRIMINALU HDZ-A A JA KOPIRAM ISTE ČLANKE. NA KRAJU SVI HDZ-OVCI GRAKĆU NA MENE. A ŠTO JE GLAVNI UZROK? HDZ.
DA HDZ NIJE KRAO, NOVINARI NEBI PISALI O KRIMINALU HDZ-A A JA NEBI KOPIRAO, ZAR NE??????

ČAK I NEKI HDZ-OVCI UVIĐAJU KRAJ HDZ-A:

1. Andrija Hebrang: Neka Šeks realizira svoju prijetnju upućenu meni ili neka javno kaže da se povlači
2. Polančec: Vlastita guzica HDZ-ovcima važnija je od bilo čega drugoga

3. TKO JE DAO BRIJUNSKE TRANSKRIPTE?
`Kosor se ponaša kao da je na čelu mafije`

4. Novi list
KOMENTAR Sve za vlast, vlast ni za što

5. `LADOVINA LADISLAVA TOMIČIĆA
KOLUMNA Red pljačke, red domoljublja.......

BILO MOJE MIŠLJENJE ILI NE, OVDJE SVI NOVINARI NAVODE DA JE HDZ MAFIJA!!!!!! ZAŠTO NE SPOMINJU RECIMO HSU....????????
slavuj
21.8.2011. 14:57
SIDRO,
ja se zalažem da svatko tko se ovdje javi SLOBODNO izrazi svoje MIŠLJENJE,bio on u pravu ili ne ,kritizirao on vladu,premijeku ,predsjednika,župana,bilo koga načelnika općine,saborske zastupnike ili bilo koga drugoga,pa neka se javlja koliko tko misli da ima potrebe ali da iznese SVOJE MIŠLJENJE a ne da nas maltretira nebrojenim navodima TUĐIH riječi,
mislite li Vi da je to previše,gdje ste tu vidjeli da itko pase travu?
SIDRO
21.8.2011. 12:57
Slavuj jel ti misliš da narod pase travu???????
Anakonde stvarno ima i kad treba i kad ne treba ali smatram da ne piše ono što nije istina.Što se tiče "štete" koju spominješ ne znam baš čija je veća Anakondina ili ona koju je napravila ova vlast?????
Da se vratim na temu,možda bi bilo dobro da gospon župan počme voditi brigu o svim stanovnicima ove županije!Pozdrav županu i đakiću ma gdje bili!!!!
Prosvjednik8
21.8.2011. 12:53
e deda deda,tko ti kriv kada si posteno radio cijeli zivot,nemoj sada kukat,sta si htio to si i dobio.fulao si kupiti braniteljsku mirovinu(najbolji posao u drzavi) i nisi se uclanio u hdz i sada se cudis sto nisi uspio se opariti...ali nikada nije kasno,odi na par skupova,poljubi par guzica i mozda ti nadje jadranka neku penziju i stancic u gradu...
slavuj
21.8.2011. 12:30
anakonda.
ja sam se upravo držao teme zato sam ti rekao da ne melješ GLUPOSTI ,koje nemaju veze s jadnim starcem.
Kad lopova uhvate u krađi on viče "nisam lopov" ,
tako i ti tvrdiš "nisi gay" a nitko te nije ni pitao?, možda to želiš pitatI ovdje kao i ono "jesi li GLUP?" pa u sljedećem javljanju sam daš ODGOVOR -nepotrebno postavljaš pitanja kad je svima jasno!
Ne radi se ovdje o galami već, kako doprijeti do tvoje svijesti,da ne ZAGAĐUJEŠ portal,više ljudi je pokušalo kulturno-ne ide,grublje -ne ide,humorom-ne ide , parodijom-ne ide,lijepo -ne,
ide, izrugujući se tobom -ne ide,pametnim savjetima -ne ide ,znači do tvoje svijesti je NEMOGUĆE doći,još uvijek ni medicina nije na toj razini,ali ipak pokušaj!
Svaka čast svima koji ovdje iznose SVOJE mišljenje,a TI u to društvo ne pripadaš jer nemaš svog mišljenja.Ljudi koji žele čitati "necenzurirano" ili bilo koji drugi portal to čine, pa nema potrebe da ti ovdje zlorabiš prostor svojim kopiranjem.
Negdje si sam sebe proglasio brendom,donekle si u pravu,Ti si tipičan primjer brenda za nešto LOŠE, čega bi se svatko normalan posramio.
Što misliš da one NEMORALNE plaće odu u humanitarne svrhe za ovoga starca i njemu slične. Daj reci nešto o MORALU I POŠTENO zarađenoj plaći,to su ti još uvijek nepoznati pojmovi?
djingis
21.8.2011. 9:53
Naravno da imam dokaze.
Što se tiče hodanja po rubu, e tu si pomoći ne mogu ,ovisnik sam o adrenalinu :-)
anakonda
21.8.2011. 9:51
sve je to objavljeno u medijima. samo zaguglajte naslove ili necenzurirano.com.
anakonda
21.8.2011. 9:39
REZULTAT politike hdz-a:

Zašto se bivšim komunistima HDZ-A žuri u Europsku uniju?

..............Upravo se u tim financijsko – političkim operacijama komunističke oligarhije krije i odgovor na pitanje; zašto se bivšim komunistima (hdz) toliko žuri što prije ugurati Hrvatsku u punopravno članstvo Europske unije?!
Ovaj čin predstavlja očajnički pokušaj komunističke (hdz) oligarhije da takvim ubrzanim postupkom legaliziraju opljačkanu imovinu i „operu“ opljačkani novac iz financijskih operacija koje su u Hrvatskoj provodili više od dva desetljeća, te da prebace taj „oprani“ novac u financijsko – poslovne operacije u Europskoj uniji...............

domagoj margetić
Od 1978. do danas opljačkano između 78 i 120 milijarda USD

SA KAMATAMA TO IZNOSI OKO 240 MLRD. USD. DA SE TAJ NOVAC VRATI U HRVATSKU, HRVATSKA BI BILA KUVAJT???? BILO BI ZA SELJAKE, RADNIKE, UMIROVLJENIKE, BRANITELJE, STUDENTE, UČENIKE, DRŽAVNU SLUŽBU, SOCIJALU, ZA IZGRADNJU PROMETNE INFRSTRUKTURE, ZA POTICAJE PODUZETNICIMA, ZA RJEŠAVANJE PROBLEMA ŠVICARSKOG FRANKA, ZA ZDRAVSTVO, PROSVJETU....................
terzo
21.8.2011. 9:38
djingis .....!
Ti si jedan od rjetkih koji konkretiziraju i pokazuju prstom , prozivajuci zlo (dobro ako imas neke dokaze).

Ako nemas , onda se kreces opasnim putem .
Za mene si moralan i hrabar (kapa dol`) . pozdrav
sekač lubanja
21.8.2011. 9:32
anakondo imaš li ti život?radiš li išta u životu osim što tu drobiš po vt net-u?
anakonda
21.8.2011. 9:27
svaka čast gospodine fajš.
a ZAŠTO NAROD GLADUJE????? TO JE VEĆE DRUGO PITANJE:

HDZ mafija

Vlada funkcionira kao mafijaška podzemna infrastruktura

Činjenica da je Jadranka Kosor morala svojem šefu iz sjene podnijeti vrlo detaljno izvješće o onomu što se događa u Vladi govori dovoljno sama za sebe.

Vlada u stvarnosti funkcionira kao mafijaška podzemna infrastruktura pod kontrolom Ive Sanadera/JADRANKE KOSOR i onih zakulisnih centara moći u kriminalnom podzemlju kojima on neposredno odgovara za svoje postupke.

U Hrvatskoj se nastavlja praksa u kojoj zakulisni igrači drže konce u rukama i upravljaju državom na temelju skrivenih mehanizama i instrumenata moći kojima raspolažu.
fajš
21.8.2011. 9:20
Završetak ``Slatinskog ljeta`` i proslava Dana grada.

Slatina od 25.kolovoza do 1. rujna slavi Dan grada Slatine ( 1297 god.-2011god.).
Povodom Dana grada predviđene su mnoge priredbe koje počinju u četvrtak i traju do ponedjeljka , odnosno 1.9. (četvrtak),završnog dana.
Predviđeni događaji su :
25.8.(četvrtak)- 19,00h : Zavičajni muzej Slatina,izložba fotografija"Dani poslije 2"u organizaciji udruge HVIDR-a Slatina, a pod pokroviteljstvom udruga HVIDR-a Virovitičko -podravske županije.


26.8.(petak)- 20,00h : Trg Sv. Josipa ( kod fontane), glazbeni nastup grupe: ``Krle i instruktori``.


27.8.(subota)- 09,00h : Trg Ruđera Boškovića (bivša vojarna), športske igre HVIDR-a VPŽ u organizaciju HVIDR-a Slatina.
-09,30h : Vatrogasni dom Slatina,šahovski turnir u organizaciji ŠK Slatina.
- 11,00h : Trg Sv. Josipa ,rukometni turnir "Super mini kup Slatina 2011`` u organizaciji Rukometnog kluba Slatina.
- 14,00h : Teniski tereni TK Slatina, teniski turnir ``Slatina open 2011``, finale.
- 15,00hz : Park 136 brigade,likovna radionica za djecu (paviljon) , organizator dječji vrtić `Suncokret`.
- 16,00 : Akumulacija `Javorica`, Western jahanje,organizacija KK ``Papuk``.
- 18,00h : Autobusni kolodvor, izložba fotografija``Oživljena prošlost``, organizacija Foto-video klub Slatina.
- 19.30h : Pučko otvoreno učilište, projekcija filma ``OBRED`` , sponzor POU Slatina.
- 21,00h : Trg Sv. Josipa , koncert grupe ``Opća opasnost``.


28.8.(nedjelja)-10,00h : ``Slavonska biciklistička liga``, Trg Sv. Josipa, utrka brdskog biciklizma, organizacija `Biciklistički klub Slatina`.
-11,00h : Crkva Sv. Josipa , Sveta misa.
-15,00h : Glazba,razni izvođači.
-16,00h : Park 136 brigade,(paviljon) , mjerenje šećera u krvi.
-17,00h : Kuglana `Tvin` ,kuglački turnir ,organizacija KK Slatina.
-18,00h : Trg Sv. Josipa,(kod fontane) , natjecanje beba u puzanju,organizacija TZ grada Slatine.
-19,30h : Trg Sv. Josipa (kod fontane, zatvaranje `Slatinskog ljeta` , podjela priznanja ``Volim Slatinu``,proglašenje pobjednika foto- natječaja,modma revija i revija frizura,predstavljanja suvenira ``Priča o slatinskom kolaču`` ....i koncert grupe `` SLAVONIA BAND``.


01.9. ( četvrtak)-10,30h : Park 136 brigade, polaganje vijenaca na spomenik poginulim hrvatskim braniteljima.
-11,00h : Svečana sjednica Gradskog vijeća grada Slatine,Kino-dvorana.
-16,00 : Nogometni stadion NK Slatine,utakmice: U-14-Slatina - Slaven Belupo; kadeti- Slatina - Slaven Belupo.


To bi bio program zadnjih dana `` Slatinskog ljeta`` i obilježavanja Dana grada Slatine.
Svima građanima u ime Domovina bloga i mene osobno, čestitam Dan grada!
Autor: Dragutin Fišli/dff

A NAROD GLADUJE!!
anakonda
21.8.2011. 8:12
a dobro dođe na ovu temu i pitanje koje je postavio klauški na indexu:

Branitelji, za što ste se vi zapravo borili?
anakonda
21.8.2011. 7:57
i nemoj galamiti u sitne sati!
anakonda
21.8.2011. 7:54
slavuj, naporan si. ja sam mislo na bogatstvo jednog horvatinčića, todorića, keruma... i gospodinas na slici. da ne spomenem milijardere u svijetu.
gdje je granica bogatstva jednog čovjeka?????
zadnja rečenica u mom komentaru glasi:

u hrvatskoj je "divlji kapitalizam" a ovo je samo poljedica.

samo da ti napomeme da ja nisam gay i drži se teme a ne mene.
slavuj
20.8.2011. 23:06
anakonda,
prva rečenica ti je stvarno "pogođena"pa kako imaš MORALA ovog nesretnog starca stavljati u rečenicu gdje ima i primisli pohlepe?
On je cjeli život POŠTENO radio i sad kad je nemoćan i kad bi se društvi trebalo pobrinuti za njega, pomoćo NIOTKUD.
A ti i takvi NEMORALNI kao ti, se pobrinete za sebe i svoje ,štiteći jedni druge ne mareći za nikoga i još želiš prodavati pamet o Marxu.
Pa zar ti misliš da ovaj jadni starac razmišlja o TVOJIM "uglednim ekonomistima" ili kako da PREŽIVI.
SRAM TE BILO,pokušavati pametovati na tuđem jadu,to možeš samo TI.
POZIVAM SVE ,koji misle da ti svojim javljanjima narušavaš DOSTOJANSTVO ovog portala da se jave i POKUŠAJU ti reći da ima puno ljudi koji misle tako.
anakonda
20.8.2011. 21:52
gdje je granica ljudske pohlepe?

MISAO UGLEDNOG EKONOMISTE
Nouriel Roubini: Marx je imao pravo, kapitalizam će uništiti sam sebe

Roubini koji je predvidio globalnu financijsku krizu 2008. a potpuni krah svjetske ekonomije predviđa 2013. nikada nije bio zagovornik Marxovih teorija, no u ovom slulaju mu daje za pravo.
Za Nouriela Roubinija, uglednog američkog ekonomistu koji je prvi predvidio globalnu financijsku krizu 2008. godine, teško se može reći da je zagovornik Marxovih ekonomskih teorija.

No Roubini, koji sada predviđa da bi 2013. "savršena oluja" mogla pomesti svjetske ekonomije javno daje za pravo Karlu Marxu i njegovoj skoro stoljeće i pol staroj tvrdnji da će kapitalizam u jednom trenutku uništiti sam sebe. Roubini je to izjavio u intervjuu za Wall Street Journal odgovarajući na pitanje ima li načina da se izbjegne nova recesija.

Kazao je kako tvrtke ne čine ništa osim što gomilaju kapital i profit uz objašnjenje da potražnje na tržištu nema, pa tako ni potrebe za novim ulaganjima i zapošljavanjem. U tom, kaže, leži "kvaka 22" jer jedino zapošljavanje može oživjeti potrošnju. No, umjesto poticanja potrošačkog optimizma, jedino što se tijekom krize dogodilo bila je još veća preraspodjela bogatstva iz ruku kućanstava u ruke velikih kompanija i njihovih vlasnika.

- Mislili smo da tržište funkcionira, ali to se ne događa. Pojedinac može biti racionalan. Firma da bi preživjela i opstala gura troškove rada sve niže i niže, a to su nečiji prihodi i potrošnja. Zato je to samouništavajući proces, rekao je Roubini u intervjuu za Wall Street Journal.


u hrvatskoj je "divlji kapitalizam" a ovo je samo poljedica.
20.8.2011. 20:45
sramota
zigi7darko
20.8.2011. 20:45
Jadan stari čovjek, Bogu za plakati! Ali, postoje "viši" zakoni od ovih koje su si skrojili smradovi raznorazni, kakva tek njih sudbina čeka. Proklet bio svatko tko je uzeo za sebe bilo što od svog naroda na nepošten naćin, jer da nije, bilo bi za ovog jadnog čovjeka!
miško
20.8.2011. 20:44
u kojoj državi mi živimo? Sve po zakano, malo morgen, očito da se zakoni donose za one koji imaju, da bi uzeli onima koji nemaju - fuj
fajš
20.8.2011. 19:01
Grad slavi , a narod gladuje !!
djingis
20.8.2011. 18:53
Sramota za Općinu Sopje ,pod koju spada najstarije selo u ovom djelu Slavonije, sramota za grad Slatinu, sramota za Centar socijalne skrbi, zašto ....OVO NIJE JEDINI SLUČAJ U BIVŠOJ OPĆINI SLATINA , MNOGO JE SLIČNIH , A GRADONAČELNIK DAJE POMOĆ, KAO I ``CENTAR``, SVOME BRATIĆU KOJI ŽIVI SA SUPRUGOM U PUNOJ RADNOJ SNAZI TE OBOJE SA PUNOLJETNIM SINOM I MALOLJETNOM KĆERI PRIMAJU SVE BLAGODATI `TRULOG ZAKONA INSTITUCIJA I KORUPCIJE POJEDINACA U LOKALNOJ VLASTI` ......HDZ, ZNA SE!! Predsjedniče Općine Sopje , sram te bilo , proglašena elementarna nepogoda , suša, poplava , led, a TI KUPUJEŠ TEKLE ZA KISELJENJA POVRĆA, DOBIO SI ILI ĆEŠ DOBITI ODŠTETU , ALI IMA SE ZA ZIMNICU. SRAM VAS BILO , VAS SVE KOJI IMATE MOĆ DA OVAJ I SLIČNE SLUČAJEVE PROMIJENITE , A SAMO OKREĆETE GLAVU!!!
Sramite se!!


Još iz kategorije Slatina