Banner
Hrvatski saboru u srijedu o konačnom prijedlogu Zakona o turizmu
Lalovac (SDP): Osobni podaci 313.000 građana našli su se na crnom tržištu
Mađerić: Zakonom se sprječava zlouporaba prikupljenih sredstava humanitarne pomoći
Pripuz pisao Milanoviću zbog Jakuševca: Zamjera mu selektivni pristup
PISA testovi: Hrvatski učenici u prosjeku, osim u matematici
Zavod za javno zdravstvo: Nema ugroze zdravlja građana
Zavod za javno zdravstvo: Nema ugroze zdravlja građana

  Obrtništvo

Državni prvaci iz Industrijsko-obrtničke škole Virovitica

  V.N.           22.04.2013.         2897 pogleda
Državni prvaci iz Industrijsko-obrtničke škole Virovitica

Učenici Industrijsko-obrtničke škole Virovitica zajedno sa svojim mentorima postigli su zapažene rezultate na državnim natjecanjima učenika u obrtničkim zanimanjima koja su bila održana 18. i 19. travnja 2013. godine u Zagrebu i Slavonskom Brodu.

Učenici Stjepan Ibriks i Luka Vargović osvojili su 1. mjesto na Državnom natjecanju učenika za zanimanje instalater grijanja i klimatizacije održanom u Industrijsko-strojarskoj školi u Zagrebu, pod stručnim vodstvom mentora Igora Koletića.Na natjecanju su sudjelovali učenici iz Bjelovara, Imotskog, Zadra, Zagreba i Virovitice.

Na Državnom natjecanju učenika za zanimanje automehaničar održanom u Elektrostrojarskoj obrtničkoj školi u Zagrebu, pod stručnim vodstvom mentora Aleksandra Bogatića, Josip Majcenić osvojio je 4. mjesto, a Renato Pekić 9. mjesto. Uspjesi su  tim veći jer se na Državnom natjecanju po prvi put koristila dijagnostika koje nije bilo na Međužupanijskom natjecanju održanom u veljači ove godine. Na natjecanju su sudjelovali učenici iz Karlovaca, Ogulina, Slavonskog Broda, Zadra, Zagreba, Varaždina i Virovitice.

Pod stručnim vodstvom mentorice Vlaste Honjek-Golinac, na Državnom natjecanju učenika za zanimanje cvjećar održanom u srednjoj školi Matije Antuna Reljkovića Slavonski Brod, učenica Natalija Horvatinčić osvojila je 4. mjesto. Na natjecanju su sudjelovali učenici iz Čakovca, Donjeg Miholjca, Dubrovnika, Osijeka, Petrinje, Rijeke, Slavonskog Broda, Zadra, Zagreba i Virovitice.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obrtništvo