Plenković: Grbin kapitulirao, Milanović krši Ustav, Most politička sitnež
Udruga osoba s amputacijom poziva na uvođenje novog standarda proteza i kolica
Bulj: Koruptivnoj hobotnici i Plenkovićevoj vladi uskoro će doći kraj
HZJZ: Pojava hripavca u EU zemljama ne može se dovoditi u vezu s našom situacijom
Možemo: Zabranit ćemo prodaju dugova i uvesti zastaru za dugove do 3 prosječne plaće
WHO: Virus hepatitisa dnevno ubije 3500 ljudi
Zemlja ruši globalne toplinske rekorde deseti mjesec zaredom

  Obrtništvo

Državni prvaci iz Industrijsko-obrtničke škole Virovitica

  V.N.           22.04.2013.         2932 pogleda
Državni prvaci iz Industrijsko-obrtničke škole Virovitica

Učenici Industrijsko-obrtničke škole Virovitica zajedno sa svojim mentorima postigli su zapažene rezultate na državnim natjecanjima učenika u obrtničkim zanimanjima koja su bila održana 18. i 19. travnja 2013. godine u Zagrebu i Slavonskom Brodu.

Učenici Stjepan Ibriks i Luka Vargović osvojili su 1. mjesto na Državnom natjecanju učenika za zanimanje instalater grijanja i klimatizacije održanom u Industrijsko-strojarskoj školi u Zagrebu, pod stručnim vodstvom mentora Igora Koletića.Na natjecanju su sudjelovali učenici iz Bjelovara, Imotskog, Zadra, Zagreba i Virovitice.

Na Državnom natjecanju učenika za zanimanje automehaničar održanom u Elektrostrojarskoj obrtničkoj školi u Zagrebu, pod stručnim vodstvom mentora Aleksandra Bogatića, Josip Majcenić osvojio je 4. mjesto, a Renato Pekić 9. mjesto. Uspjesi su  tim veći jer se na Državnom natjecanju po prvi put koristila dijagnostika koje nije bilo na Međužupanijskom natjecanju održanom u veljači ove godine. Na natjecanju su sudjelovali učenici iz Karlovaca, Ogulina, Slavonskog Broda, Zadra, Zagreba, Varaždina i Virovitice.

Pod stručnim vodstvom mentorice Vlaste Honjek-Golinac, na Državnom natjecanju učenika za zanimanje cvjećar održanom u srednjoj školi Matije Antuna Reljkovića Slavonski Brod, učenica Natalija Horvatinčić osvojila je 4. mjesto. Na natjecanju su sudjelovali učenici iz Čakovca, Donjeg Miholjca, Dubrovnika, Osijeka, Petrinje, Rijeke, Slavonskog Broda, Zadra, Zagreba i Virovitice.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obrtništvo